ראה הודעתי המקורית, שדיברה על תוכנה ולא חומרהNewboy כתב:זיו, אי אפשר לעשות קופי-פייסט של שרות הקוד, כך שזה יתאים גם ל NMT ?...
טוב, אני מבין ש SYABAS לא יכולה להעתיק בפשטות מתוכנה אחת לאחרת במקרה זה וחבל
הוא גם עם דור חדש של צ'יפסט?ziv_r כתב:ה Dune BD Prime הוא די דומה, אבל סביר להניח כי לא ניתן למצוא אותו לרכישה בשל דור ה 3.0 שהחברה תוציא בקרוב....

עבדתי אחרי הצבא בחברה שהשתמשה במשהו דומה ולמרות שכל המוצרים שלה היו בנויים מאותה החומרה בדיוק הלקוח היה משלם רק על הקושחה שאפשרה יותר פונקציות כמה ששילמת יותר.Hbar כתב:FPGA זו חומרה מיתכנתת. אתה יכול לעשות ממנו נגן MP3 ,למחרת לשנות אותו למכשיר GPS ואחרי שבוע לנגן ממנו סרטים ב-HDMI. רק צריך שיהיו לך ה-Peripherials המתאימים על הלוח.
בודאי שאפשר לבנות נגן מדייה ואח"כ לעדכן לו את יכולות החומרה בצורה הזאת....
נשמע מצויין! מבחינתי זה מעלה את הערך המוסף של המכשיר.ziv_r כתב:לא הספקתי היום לקחת תמונות או לעשות את המוד שרציתי לעינית. אני אפצה אתכם במשהו אחר בנתיים, נדמה שאפשר להתקין על חלק גדול מכונני ה Blu-ray עדכון קושחה אשר יפתח אותו ל Region Free. כונן כזה אשר יותקן ב C-200 יהפוך אותו לנגן Blu-ray אוניברסלי.
בשל כך, כנראה שרצוי לרכוש כונן Blu-ray רק בעל קושחה מתאימה כזו אשר תבטיח את הגמישות.
קיבלתי הרבה טיפים לא רישמיים ואני רק בתחילת העניין, אני אבדוק לעומק ויעדכן....

לפי מה שמופיע בפורום של NMT: בכוננים של מחשב, ה REGION של ה DVD הוא בכונן ולכן יכול להיות FREE עם עדכון FW מתאים, אבל ה REGION של ה BLURAY הוא בתוכנה המנגנת ולכן צריך למצוא מעקף ל 5 השינויים של ה REGION בC200. על איזה סוג של עידכון אתה מדבר?ziv_r כתב:לא הספקתי היום לקחת תמונות או לעשות את המוד שרציתי לעינית. אני אפצה אתכם במשהו אחר בנתיים, נדמה שאפשר להתקין על חלק גדול מכונני ה Blu-ray עדכון קושחה אשר יפתח אותו ל Region Free. כונן כזה אשר יותקן ב C-200 יהפוך אותו לנגן Blu-ray אוניברסלי.
בשל כך, כנראה שרצוי לרכוש כונן Blu-ray רק בעל קושחה מתאימה כזו אשר תבטיח את הגמישות.
קיבלתי הרבה טיפים לא רישמיים ואני רק בתחילת העניין, אני אבדוק לעומק ויעדכן....