Reference במחיר שערורייתי: Mystere ca21

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
נעול
ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #41 

שמעון יש פה בעיה. אתה כותב דברים ומבקש שנהיה ילדים טובים ונתייחס למושא הביקורת- הפרה המהולל שרכשת.
נראה לי שמותר לכל אחד להתייחס למה שירצה בדבריך ואתה לא יכול או לדעתי לא אמור לפתח יומרות של ניתוב השרשור. פתחת אותו- רק אלוהים יודע לאן הוא יתפתח אחרת יהיה משעמם :D

אני חש זלזול בוטה במס' הודעות שאתה כותב על מוסיקה שאינה מה שאתה שומע (אני מבין נכון והיא מורכבת בעיקר ממוסיקה קלאסית?). הזלזול הזה, כאחד עם טעם אקלקטי גורם לי אי נוחות רבה.

אני מזמין אותך לסשן של "צפצופים אלקטרוניים" כדבריך וגם לשמוע דברים מדהימים מעולם הרוק שגם בו אני חש טונים מלגלגים.

לגבי התפיסה שלך שאם רמקול משחזר היטב פסנתר שהוא לדבריך הכלי שהכי קשה לשחזר (גם פה אני חולק עליך- לדעתי עוגב ותופים רק כדוגמאות הם כלים שלא קל יותר לרמקול לשחזר) ותזמורת סמפונית אזי הוא ישחזר גם מוסיקה פשוטה/ קלה יותר כמו רוק בצורה טובה מאוד= ובכן- גם כאן אני חולק עליך.

למען האמת וזה די מבעס, לא יצא לי לשמוע עדיין רמקולים שעושים הכל ממש טוב. אני חושב שה-LV שלי עושים טוב את כל הסגנונות שאני שומע אך אם הייתי מתמקד בכל סגנון בנפרד לבטח הייתי מוצא רמקולים טובים יותר בכל קטגוריה. אני מכיר את התפיסה שרמקול טוב מנגן הכל טוב אך מנסיוני ולצערי במבחן המציאות לא נתקלתי ברמקולים שמבצעים הכל מדהים.

דבר נוסף- כחובב פסנתרים עד מאוד ובמיוחד את הארופאים שבהם (סטנוואי ובקשטיין) אני מוחה על הזלזול שלך (שוב) בימהה. עבדתי בכלי זמר לפני מס' שנים ויצא לי לשמוע את החבר'ה האלה בצורה בלתי אמצעית המון.
לטעמי יש לימהה פסנתרים מופלאים בטופ של הטופ. הרשימה של פסנתרני על שמנגנים עליהם היא אינסופית.

תתחדש המון מהרכישה,

רונן

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #42 

meir78 כתב: אתה מתחמק מהשאלה שלי מכיוון שקשה לך לענות עליה?.
...
מדוע אתה מתעלם מהשאלות שלי?

ראה, הבעת כאן דעות לגבי מספר מוצרים.
בעיני, יש חשיבות רבה לדעת אם הדעות שלך הם מקריאה ברשת, או מהאזנה במו אוזנייך.
בברכה,
יהושע גומא

meir78
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

Re: "צפצופים אלקטרוניים"?!

שליחה #43 

ronensud כתב:שמעון יש פה בעיה. אתה כותב דברים ומבקש שנהיה ילדים טובים ונתייחס למושא הביקורת- הפרה המהולל שרכשת.
נראה לי שמותר לכל אחד להתייחס למה שירצה בדבריך ואתה לא יכול או לדעתי לא אמור לפתח יומרות של ניתוב השרשור. פתחת אותו- רק אלוהים יודע לאן הוא יתפתח אחרת יהיה משעמם :D

אני חש זלזול בוטה במס' הודעות שאתה כותב על מוסיקה שאינה מה שאתה שומע (אני מבין נכון והיא מורכבת בעיקר ממוסיקה קלאסית?). הזלזול הזה, כאחד עם טעם אקלקטי גורם לי אי נוחות רבה.

אני מזמין אותך לסשן של "צפצופים אלקטרוניים" כדבריך וגם לשמוע דברים מדהימים מעולם הרוק שגם בו אני חש טונים מלגלגים.

לגבי התפיסה שלך שאם רמקול משחזר היטב פסנתר שהוא לדבריך הכלי שהכי קשה לשחזר (גם פה אני חולק עליך- לדעתי עוגב ותופים רק כדוגמאות הם כלים שלא קל יותר לרמקול לשחזר) ותזמורת סמפונית אזי הוא ישחזר גם מוסיקה פשוטה/ קלה יותר כמו רוק בצורה טובה מאוד= ובכן- גם כאן אני חולק עליך.

למען האמת וזה די מבעס, לא יצא לי לשמוע עדיין רמקולים שעושים הכל ממש טוב. אני חושב שה-LV שלי עושים טוב את כל הסגנונות שאני שומע אך אם הייתי מתמקד בכל סגנון בנפרד לבטח הייתי מוצא רמקולים טובים יותר בכל קטגוריה. אני מכיר את התפיסה שרמקול טוב מנגן הכל טוב אך מנסיוני ולצערי במבחן המציאות לא נתקלתי ברמקולים שמבצעים הכל מדהים.

דבר נוסף- כחובב פסנתרים עד מאוד ובמיוחד את הארופאים שבהם (סטנוואי ובקשטיין) אני מוחה על הזלזול שלך (שוב) בימהה. עבדתי בכלי זמר לפני מס' שנים ויצא לי לשמוע את החבר'ה האלה בצורה בלתי אמצעית המון.
לטעמי יש לימהה פסנתרים מופלאים בטופ של הטופ. הרשימה של פסנתרני על שמנגנים עליהם היא אינסופית.

תתחדש המון מהרכישה,

רונן
...
(Y) .

meir78
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #44 

Joshua_G כתב:
...

...
בזנדאופר שמעתי, רמקול מרשים ויזואלית, יודע לנגן פסנתר ופה זה נגמר.
את הפרה של מייסטר לא שמעתי.

שמעוןב פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 300
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #45 

רונן, אין לי עניין לנתב את השרשור, אלא רק למקום אחד בלבד: לשיח בין בני-אדם, שאוהבים אודיו וחולקים ביניהם את האהבה הזאת. מכאן ואילך, שהוא יתפתח מצדי לחיי המין של היתושים בזימבבואה.

ובעניין תחושותיך, ובכן - אינני מזלזל בסוגי המוזיקה שציינת. אתה נרגע? אני אוהב בעיקר מוזיקה קלסית, מעט ג'ז ודרום אמריקאי עממי, וחוץ מזה אני די אפתי לשאר (חוץ מפופ ישראלי עכשווי ומוזיקה מזרחית, שדי מדכאים אותי). אם האפתיות הזאת מתפרשת אצלך כזלזול, נו, אז כבר אמרתי שאינני מזלזל.
וחוץ מזה, נדמה לי שלא ממש התעמקת בקריאה: כתבתי במפורש שרמקולים טובים עושים הכול "לפחות, בצורה משביעת רצון", לא שהם "מבצעים הכול מדהים", כלשונך.

ולגבי הפסנתרים של ימהה, נו, לאוזניי הם נשמעים... ימהה.
אתה באמת מתרשם מרשימת נגני העל שמנגנים בהם? לא שמעת על המושג חסויות וספונסרים?

בכל מקרה, תודה על תגובתך. יש לך שאלה או הערה כלשהי על קדם המגבר ברשימה שלי?

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #46 

meir78 כתב:
Joshua_G כתב:
...

...
בזנדאופר שמעתי, רמקול מרשים ויזואלית, יודע לנגן פסנתר ופה זה נגמר.
את הפרה של מייסטר לא שמעתי.
...
עם איזה setup שמעת את הבזנדאופר? עם איזה סוגי מוסיקה?

על סמך אתה כותב חוות דעת על קדם-מגבר שלא שמעת?
בברכה,
יהושע גומא

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

אבטליון כתב:רונן, אין לי עניין לנתב את השרשור, אלא רק למקום אחד בלבד: לשיח בין בני-אדם, שאוהבים אודיו וחולקים ביניהם את האהבה הזאת. מכאן ואילך, שהוא יתפתח מצדי לחיי המין של היתושים בזימבבואה.

ובעניין תחושותיך, ובכן - אינני מזלזל בסוגי המוזיקה שציינת. אתה נרגע? אני אוהב בעיקר מוזיקה קלסית, מעט ג'ז ודרום אמריקאי עממי, וחוץ מזה אני די אפתי לשאר (חוץ מפופ ישראלי עכשווי ומוזיקה מזרחית, שדי מדכאים אותי). אם האפתיות הזאת מתפרשת אצלך כזלזול, נו, אז כבר אמרתי שאינני מזלזל.
וחוץ מזה, נדמה לי שלא ממש התעמקת בקריאה: כתבתי במפורש שרמקולים טובים עושים הכול "לפחות, בצורה משביעת רצון", לא שהם "מבצעים הכול מדהים", כלשונך.

...
חסויות וספונסרים נותנים כולם.

הפרה לא מעניין אותי כי אני אוהב מאוד מגברים משולבים ואם כבר פרה+פאוור אני כמעט בטוח שהייתי הולך על סט של אותה חברה ולא עושה סלט.

אגב אם אינך שומע רוק איך אתה יודע שהרמקולים שלך מנגנים טוב את הסגנון הזה?

meir78
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #48 

אבטליון, פסנתרן ברמה גבוהה לא יתפשר על איכות הכלי עליו הוא מנגן.
ronensud תשאל אותו איזה קדם מגברים הוא עוד שמע, לצערי הוא סובב לי את הגב ולא רוצה לענות לי :) .

אבטליון, ידידי, באמת שלא התכוונתי לפגוע בך, וצר לי שאתה מרגיש ככה.
לי מאוד מפריע שאתה כותב דברים שהם כבר לא במסגרת של טעם, זה כמו לכתוב שחמור מהיר יותר מסוס, לא משנה כמה מהיר החמור הסיכוי שזה יקרה זה רק במידה ולסוס יש רגל שבורה, כלומר אתה טוען שהבזנדאופר הוא אולראונדר וזה פשוט לא נכון, לפי מה שקראתי המוזיקה שאתה שומע היא מאוד ספציפית והיא אכן מתאימה לרמקול הזה שהאמת היא שאני חושב שבמחיר שלו יש רמקולים שיעשו את העבודה טוב יותר באותו סגנון אבל זה עניין של טעם ובגלל זה אני לא מתווכח איתך, אני כן יתווכח איתך וכן יחלוק עליך כשאתה מספר דברים שפשוט לא מתיישבים עם האמת!

בקשר לקדם, אם הייתה עושה השוואה בביתך ומביא מספר רציני של קדם מגברים ואז מגיע למסקנה שהקדם הזה הוא אחד הטובים הייתי מנהל איתך דיון נעים על הקדם הזה אבל זה לא מה שקרה ואתה יוצא בהצהרות שהקדם הזה הוא סנסציה והוא בין הטובים למחירו ואני ממש לא חושב כמוך וזו מהסיבה הפשוטה שבמחיר הזה יש כל כך הרבה מוצרים בשוק מחברות מעולות!.

meir78
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #49 

ronensud כתב:
אבטליון כתב:רונן, אין לי עניין לנתב את השרשור, אלא רק למקום אחד בלבד: לשיח בין בני-אדם, שאוהבים אודיו וחולקים ביניהם את האהבה הזאת. מכאן ואילך, שהוא יתפתח מצדי לחיי המין של היתושים בזימבבואה.

...
חסויות וספונסרים נותנים כולם.

הפרה לא מעניין אותי כי אני אוהב מאוד מגברים משולבים ואם כבר פרה+פאוור אני כמעט בטוח שהייתי הולך על סט של אותה חברה ולא עושה סלט.

אגב אם אינך שומע רוק איך אתה יודע שהרמקולים שלך מנגנים טוב את הסגנון הזה?
...
ניחוש פרוע :lol:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #50 

אני לא מבין כאן אנשים, בנאדם רכש פרה, חשף בפנינו כמה הוא נהנה ממנו ואף הוסיף צילומים ובמקום ברכות הוא חטף בפרצוף קנטרנות וירידות על הרמקולים שלו.

[behave]
התבטאות לא נאותה - מרטין
[/behave]

אבטליון, ממליץ לך לא לענות להם. האיכות של הרמקולים שלך ידועה ואין צורך להצטדק. בטח לא בפני בעלי רמקולים העולים רבע משלך. הם סתם קנאים.

meir78
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #51 

דני מה זה קשור לקנאה?.
רד מהעץ שלך ודבר לעניין, שיתחדש ושיהיה לו לבריאות!, הבעיה היחידה שלי היא שהוא כותב דברים שהם פשוט לא נכונים.
תקרא את השרשור ותראה שאני לא היחיד שחושב שאבטליון קצת נסחף.

זה כמו שמחר מישהו יקנה פאוור של בלדליוס ויספר כמה הצליל שלו חמים, זה פשוט לא נכון אבל זה לא אומר שהפאוור הזה לא טוב.
מבין? או להסביר יותר לאט.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #52 

עכשו אתה נסחפת :?
אמן מייסר

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #53 

danlior כתב:אני לא מבין כאן אנשים, בנאדם רכש פרה, חשף בפנינו כמה הוא נהנה ממנו ואף הוסיף צילומים ובמקום ברכות הוא חטף בפרצוף קנטרנות וירידות על הרמקולים שלו.

[behave]
התבטאות לא נאותה - מרטין
[/behave]

אבטליון, ממליץ לך לא לענות להם. האיכות של הרמקולים שלך ידועה ואין צורך להצטדק. בטח לא בפני בעלי רמקולים העולים רבע משלך. הם סתם קנאים.
...
דני ידידי,

מה קשור מחירו של רמקול של פלוני ליכולת או לרשות שלו לבקר או להתייחס?
האיש כותב שהרמקולים שלו הם אולראונדרים ואז אומר שהוא לא מאזין לרוק או אלקטרוני.
תהיתי כיצד הוא יכול לקבוע זאת לאור הנתונים שהוא מציג.

האם זו קנטרנות בעיניך?
האם זו קנאה? (אני מקנא רק באנשים עם ידע מוסיקלי גדול משלי)

meir78
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #54 

ילדיעפים כתב:עכשו אתה נסחפת :?
...
אני לא כתבתי מילה רעה על הבלדליוס, אבל תסכים איתי שהוא לא בעל גוון חם, הוא גם לא יבש, הוא במקום טוב באמצע בגוון הצליל. :)

meir78
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #55 

ronensud כתב:
danlior כתב:אני לא מבין כאן אנשים, בנאדם רכש פרה, חשף בפנינו כמה הוא נהנה ממנו ואף הוסיף צילומים ובמקום ברכות הוא חטף בפרצוף קנטרנות וירידות על הרמקולים שלו.

[behave]
התבטאות לא נאותה - מרטין
[/behave]

...
דני ידידי,

האם זו קנטרנות בעיניך?
...
(Y)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #56 

meir78 כתב:דני מה זה קשור לקנאה?.
רד מהעץ שלך ודבר לעניין, שיתחדש ושיהיה לו לבריאות!, הבעיה היחידה שלי היא שהוא כותב דברים שהם פשוט לא נכונים.
תקרא את השרשור ותראה שאני לא היחיד שחושב שאבטליון קצת נסחף.

זה כמו שמחר מישהו יקנה פאוור של בלדליוס ויספר כמה הצליל שלו חמים, זה פשוט לא נכון אבל זה לא אומר שהפאוור הזה לא טוב.
מבין? או להסביר יותר לאט.
...
ראשית, ברכות על זה שהגעת ל-14 הודעות בפורום הזה.

אתה באמת מנסה לסחוף עכשיו גם אותי לויכוח? לא רוצה לדון איתך על איכות הסאונד של הבלדליוס, בסדר?

אני מוכן לשים הרבה כסף על מי אתה באמת אז לא כדאי לך כי מן הסתם, אנחנו אמורים להיות ביחסים טובים.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

מרטין,

מדוע צונזרתי? מה לא בסדר בלצחוק על ספק כח קטן? :lol:

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #58 

meir78 כתב:
ילדיעפים כתב:עכשו אתה נסחפת :?
...
אני לא כתבתי מילה רעה על הבלדליוס, אבל תסכים איתי שהוא לא בעל גוון חם, הוא גם לא יבש, הוא במקום טוב באמצע בגוון הצליל. :)
...
האמת,עוד לא שמעתי אותו למרות הקשר ההדוק שלי עם יגאל סבו
אמן מייסר

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #59 

ronensud כתב:

[behave]
התבטאות לא נאותה - מרטין
[/behave]

...
דני ידידי,

האם זו קנטרנות בעיניך?
...
לרמקולים כל כך יקרים עם כזה מוניטין ניתן לקרוא "אולרנדרים" גם אם הם מנגנים סגנון אחד הרבה יותר טוב מסגנון אחר. עדיין את הסגנון הרע ביותר שלהם הם ינגנו בסדר גמור.

לצערי לא אוכל לתרום יותר לדיון כי מעולם לא שמעתי אותם. רק קראתי עליהם ושמעתי פידבקים מאנשים אשר את דעתם אני מכבד
.
אך בגדול רונן, לא מובן לי מדוע אתה מצדד בהתקפה חסרת טאקט כמו זו המתנהלת כאן ע"י מי שהוא ללא ספק טרול או גובלין (או איך שקוראים לזה)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #60 

ילדיעפים

איזה לדעתך הוא הכלי המוסיקלי אותו הכי קשה לשחזר? פסנתר?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

נעול

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”