נראה לי שמותר לכל אחד להתייחס למה שירצה בדבריך ואתה לא יכול או לדעתי לא אמור לפתח יומרות של ניתוב השרשור. פתחת אותו- רק אלוהים יודע לאן הוא יתפתח אחרת יהיה משעמם
אני חש זלזול בוטה במס' הודעות שאתה כותב על מוסיקה שאינה מה שאתה שומע (אני מבין נכון והיא מורכבת בעיקר ממוסיקה קלאסית?). הזלזול הזה, כאחד עם טעם אקלקטי גורם לי אי נוחות רבה.
אני מזמין אותך לסשן של "צפצופים אלקטרוניים" כדבריך וגם לשמוע דברים מדהימים מעולם הרוק שגם בו אני חש טונים מלגלגים.
לגבי התפיסה שלך שאם רמקול משחזר היטב פסנתר שהוא לדבריך הכלי שהכי קשה לשחזר (גם פה אני חולק עליך- לדעתי עוגב ותופים רק כדוגמאות הם כלים שלא קל יותר לרמקול לשחזר) ותזמורת סמפונית אזי הוא ישחזר גם מוסיקה פשוטה/ קלה יותר כמו רוק בצורה טובה מאוד= ובכן- גם כאן אני חולק עליך.
למען האמת וזה די מבעס, לא יצא לי לשמוע עדיין רמקולים שעושים הכל ממש טוב. אני חושב שה-LV שלי עושים טוב את כל הסגנונות שאני שומע אך אם הייתי מתמקד בכל סגנון בנפרד לבטח הייתי מוצא רמקולים טובים יותר בכל קטגוריה. אני מכיר את התפיסה שרמקול טוב מנגן הכל טוב אך מנסיוני ולצערי במבחן המציאות לא נתקלתי ברמקולים שמבצעים הכל מדהים.
דבר נוסף- כחובב פסנתרים עד מאוד ובמיוחד את הארופאים שבהם (סטנוואי ובקשטיין) אני מוחה על הזלזול שלך (שוב) בימהה. עבדתי בכלי זמר לפני מס' שנים ויצא לי לשמוע את החבר'ה האלה בצורה בלתי אמצעית המון.
לטעמי יש לימהה פסנתרים מופלאים בטופ של הטופ. הרשימה של פסנתרני על שמנגנים עליהם היא אינסופית.
תתחדש המון מהרכישה,
רונן