התלבטות קשה בין קונסולה או פיתרון של מחשב - פרטים בפנים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
או, זה מה שניסיתי להגיד. יכול להיות שיש אנשים שנהנים יותר ממשחק בקונסולה מאשר במחשב.
אגב - את אותה תמונה שהראית מ Dirt 2 ב DX11 ראיתי גם ב IGN באיזור התמונות מהמשחק ב PS3, והאמת היא שכזאת גרפיקה ראיתי על ה PS3 כבר ב Grid.
אגב - את אותה תמונה שהראית מ Dirt 2 ב DX11 ראיתי גם ב IGN באיזור התמונות מהמשחק ב PS3, והאמת היא שכזאת גרפיקה ראיתי על ה PS3 כבר ב Grid.
אני מסכים פה ב100% עם הובר. את ההבדל בנוחות, במיידיות ובזמינות מרגישים רק אחרי שהתנסית בלשחק בקונסולה שבה לא צריך להוריד דרייברים חדשים לכרטיס המסך כל פעם שקונים משחק חדש (שלא נדבר על העלויות של החומרה, שאחרי ירידות המחירים האחרונות נוטות חזק לכיוון הקונסולה). יש לי מחשב חזק, אבל אני בקושי מוצא את עצמי נוגע בו ומעדיף כל פעם את הקונסולה. ותאמין לי שלשלט מתרגלים מהר מאד, גם במשחקי FPS שכביכול נוחים יותר עם עכבר ומקלדת. בסופו של דבר גם הshooters הכי טובים היום הם או מולטיפלטפורמים למחשב ולקונסולות או יוצאים בלעדית לקונסולות (היילו 3, גירס 2, רזיסטנס 2, קילזון 2 ועוד).Huber כתב:אני אוסיף רק הארה אחת לת'רד הזה - מאז שיש לי PS3 אני כמעט ולא משחק במחשב. לדעתי מי שלא התנסה בקונסולה ומשחק רק ב PC לא יוכל לעולם להבין את ההבדל ולעשות את ההשוואה. לדעתי רק מי שהתנסה בשניהם יכול להגיב בצורה אינפורמטיבית....
ההמלצה שלי היא בגדול X360 כי הוא נהנה משני העולמות: יש לא מעט משחקים שמגיעים רק לקונסולות ולא למחשב (למשל Brutal Legend ), ויש לא מעט משחקים שיוצאים למחשב ולX360 אבל לא לPS3 (למשל L4D) , ככה שעל הX360 מקבלים את המגוון הכי טוב.
אבל אם כבר יש לך מחשב טוב שיכול להריץ משחקים ואתה מתכנן לחבר גם אותו במקביל, אז היתרון הזה מתבטל וכדאי לך לבחון גם PS3 שנותן לך יתרון אחר: סרטי בלוריי.
בכל מקרה, שתי האפשרויות עדיפות על מחשב לדעתי מבחינת מה שתפיק מהן. המפתחים היום פונים לקונסולות ולא לPC, וכמו שזה נראה עכשיו DX11 לא ישנה הרבה. כבר היום יש DX10 על המחשב ולא רואים שהמפתחים נוהרים אליו ולא רואים משחקי מחשב שגורמים למשחקי הקונסולה להיראות כמו משהו ארכאי ומכוער. ההבדלים הם בעיקר קוסמטיים כי מפתחי המשחקים מכוונים ברובם בראש ובראשונה לחווית משחק טובה על הקונסולות.
אם תבחר בX360 אז את הבקר של הX360 צריך לחבר עם דונגל לPC וזה שמגיע עם הקונסולה לא מכיל אחד.
אבל ההמלצה שלי היא לקנות פשוט שלט נוסף שמראש מגיע עם דונגל לPC כי בכל מקרה יהיו לא מעט מקרים שתרצה שלט נוסף לשחק בו על הקונסולה עם חברים, ואז תוכל לנצל אותו גם כשלט ראשי לPC וגם כשלט משני לקונסולה.
נ.ב
מסכם עניין: התמונה שהבאת מדירט היא אנימציית CGI, היא ממש לא מהמשחק עצמו. ואם משחקי מרוצים מעניינים מישהו אז מחשב לא בא בחשבון. המקום לשחק אותם הוא על הPS3 (עם GT5) או על הX360 (עם פורצה 3). אבל אף משחק לא באמת נראה כמו הCGI שהבאת
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זה לא מדוייק, העניין שאמרת על CGI.
אני לא מאמין שהמשחק נראה ככה בריל טיים, אבל אני מניח שזה חלק מההילוכים החוזרים, כמו שהיה בגריד - בכל נקודה במשחק היית יכול לעצור ולראות כמה זמן אחורה (30 שניות, אם אני לא טועה). היה אפשר לראות את כל זוויות הצילום שזמינות במשחק, בגרפיקה של המשחק, אבל היו גם כמה מצלמות קבועות שאפשר היה לראות דרכן - וזאת הייתה האיכות שבה ראית את ההילוכים החוזרים אם היית בוחר במצלמות האלה.
אני לא מאמין שהמשחק נראה ככה בריל טיים, אבל אני מניח שזה חלק מההילוכים החוזרים, כמו שהיה בגריד - בכל נקודה במשחק היית יכול לעצור ולראות כמה זמן אחורה (30 שניות, אם אני לא טועה). היה אפשר לראות את כל זוויות הצילום שזמינות במשחק, בגרפיקה של המשחק, אבל היו גם כמה מצלמות קבועות שאפשר היה לראות דרכן - וזאת הייתה האיכות שבה ראית את ההילוכים החוזרים אם היית בוחר במצלמות האלה.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
יפה - אז בוא נישאר עם ההסכמה הזאת שכל אחד יעשה מה שטוב לו.Malcontent כתב:או, זה מה שניסיתי להגיד. יכול להיות שיש אנשים שנהנים יותר ממשחק בקונסולה מאשר במחשב.
אגב - את אותה תמונה שהראית מ Dirt 2 ב DX11 ראיתי גם ב IGN באיזור התמונות מהמשחק ב PS3, והאמת היא שכזאת גרפיקה ראיתי על ה PS3 כבר ב Grid....
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

1. את התמונה הבאתי מהאתר הבאgulmer כתב:אני מסכים פה ב100% עם הובר. את ההבדל בנוחות, במיידיות ובזמינות מרגישים רק אחרי שהתנסית בלשחק בקונסולה שבה לא צריך להוריד דרייברים חדשים לכרטיס המסך כל פעם שקונים משחק חדש (שלא נדבר על העלויות של החומרה, שאחרי ירידות המחירים האחרונות נוטות חזק לכיוון הקונסולה). יש לי מחשב חזק, אבל אני בקושי מוצא את עצמי נוגע בו ומעדיף כל פעם את הקונסולה. ותאמין לי שלשלט מתרגלים מהר מאד, גם במשחקי FPS שכביכול נוחים יותר עם עכבר ומקלדת. בסופו של דבר גם הshooters הכי טובים היום הם או מולטיפלטפורמים למחשב ולקונסולות או יוצאים בלעדית לקונסולות (היילו 3, גירס 2, רזיסטנס 2, קילזון 2 ועוד).Huber כתב:אני אוסיף רק הארה אחת לת'רד הזה - מאז שיש לי PS3 אני כמעט ולא משחק במחשב. לדעתי מי שלא התנסה בקונסולה ומשחק רק ב PC לא יוכל לעולם להבין את ההבדל ולעשות את ההשוואה. לדעתי רק מי שהתנסה בשניהם יכול להגיב בצורה אינפורמטיבית....
ההמלצה שלי היא בגדול X360 כי הוא נהנה משני העולמות: יש לא מעט משחקים שמגיעים רק לקונסולות ולא למחשב (למשל Brutal Legend ), ויש לא מעט משחקים שיוצאים למחשב ולX360 אבל לא לPS3 (למשל L4D) , ככה שעל הX360 מקבלים את המגוון הכי טוב.
אבל אם כבר יש לך מחשב טוב שיכול להריץ משחקים ואתה מתכנן לחבר גם אותו במקביל, אז היתרון הזה מתבטל וכדאי לך לבחון גם PS3 שנותן לך יתרון אחר: סרטי בלוריי.
בכל מקרה, שתי האפשרויות עדיפות על מחשב לדעתי מבחינת מה שתפיק מהן. המפתחים היום פונים לקונסולות ולא לPC, וכמו שזה נראה עכשיו DX11 לא ישנה הרבה. כבר היום יש DX10 על המחשב ולא רואים שהמפתחים נוהרים אליו ולא רואים משחקי מחשב שגורמים למשחקי הקונסולה להיראות כמו משהו ארכאי ומכוער. ההבדלים הם בעיקר קוסמטיים כי מפתחי המשחקים מכוונים ברובם בראש ובראשונה לחווית משחק טובה על הקונסולות.
אם תבחר בX360 אז את הבקר של הX360 צריך לחבר עם דונגל לPC וזה שמגיע עם הקונסולה לא מכיל אחד.
אבל ההמלצה שלי היא לקנות פשוט שלט נוסף שמראש מגיע עם דונגל לPC כי בכל מקרה יהיו לא מעט מקרים שתרצה שלט נוסף לשחק בו על הקונסולה עם חברים, ואז תוכל לנצל אותו גם כשלט ראשי לPC וגם כשלט משני לקונסולה.
נ.ב
מסכם עניין: התמונה שהבאת מדירט היא אנימציית CGI, היא ממש לא מהמשחק עצמו. ואם משחקי מרוצים מעניינים מישהו אז מחשב לא בא בחשבון. המקום לשחק אותם הוא על הPS3 (עם GT5) או על הX360 (עם פורצה 3). אבל אף משחק לא באמת נראה כמו הCGI שהבאת...
http://www.techtree.com/India/Guides/Ev ... 584-4.html
2. לגבי "נוחות, מיידיות וזמינות של הקונוסלות" - מסכים.
3. "כמו שזה נראה עכשיו DX11 לא ישנה הרבה " - לדעתי מצפה לך הפתעה.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

בוא נחכה ונראה.Malcontent כתב:זה לא מדוייק, העניין שאמרת על CGI.
אני לא מאמין שהמשחק נראה ככה בריל טיים, אבל אני מניח שזה חלק מההילוכים החוזרים, כמו שהיה בגריד - בכל נקודה במשחק היית יכול לעצור ולראות כמה זמן אחורה (30 שניות, אם אני לא טועה). היה אפשר לראות את כל זוויות הצילום שזמינות במשחק, בגרפיקה של המשחק, אבל היו גם כמה מצלמות קבועות שאפשר היה לראות דרכן - וזאת הייתה האיכות שבה ראית את ההילוכים החוזרים אם היית בוחר במצלמות האלה....
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

Malcontent,
מצאתי אתר עם תמונות מתוך grid של ps3.
http://www.joystiq.com/photos/race-driv ... s3/801710/
שלא תבין לא נכון זה יפה, אבל להגיד שזה נראה כמו התמונה ששלחתי ממש לא.
בכל מקרה, עוד חודש וקצת נהיה יותר חכמים.
מצאתי אתר עם תמונות מתוך grid של ps3.
http://www.joystiq.com/photos/race-driv ... s3/801710/
שלא תבין לא נכון זה יפה, אבל להגיד שזה נראה כמו התמונה ששלחתי ממש לא.
בכל מקרה, עוד חודש וקצת נהיה יותר חכמים.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

ממה שמצאתי באינטרנט (בקרוב נידע אם כל זה נכון):
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73386
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
מסכם_עניין - את אותו הדיון בצורה קצת שונה עברתי לפני שיצא ה DX10 שהבטיח הרים וגבעות. היום כבר הוכח שה DX10 (שלא נתמך בקונסולות ד"א) לא דרם לשינוי גרפי מהותי הין שניהם. ניחוש שלי? השינוי לא יהיה מהותי גם במעבר ל DX11 מהסיבה הפשוטה, המפתחים כיום לוקחים את הקונסולות כבסיס לפיתוח ולא את ה PC, אפילו המפתחת של CRYSIS הבינה את הטעות שלה כשהיא פנתה רק לשוק ה PC והמנוע הבא שלהם יותאם לקונסולות.
אבל איך אמרת? נמתין ונראה...
אבל איך אמרת? נמתין ונראה...
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

Huber כתב:מסכם_עניין - את אותו הדיון בצורה קצת שונה עברתי לפני שיצא ה DX10 שהבטיח הרים וגבעות. היום כבר הוכח שה DX10 (שלא נתמך בקונסולות ד"א) לא דרם לשינוי גרפי מהותי הין שניהם. ניחוש שלי? השינוי לא יהיה מהותי גם במעבר ל DX11 מהסיבה הפשוטה, המפתחים כיום לוקחים את הקונסולות כבסיס לפיתוח ולא את ה PC, אפילו המפתחת של CRYSIS הבינה את הטעות שלה כשהיא פנתה רק לשוק ה PC והמנוע הבא שלהם יותאם לקונסולות.
אבל איך אמרת? נמתין ונראה......
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

אותו סרטון שראיתם מקודם הפעם באיכות טובה יותר (לפתוח במסך חדש), כולל ניתוח מה ההבדל.
שורה תחתונה, בין שאר הדברים שהוא אומר:
[left]Final Verdict
After a lot of analysis, I'm fairly sure that CryEngine 3 running on console hardware is about the same as CryEngine 2 running on medum settings[/left]
ודרך אגב אפשר לבדוק אותי - המחשב שעולה 1800 ש"ח עם כרטיס ati 4850 יריץ את crysis very high בלי שום בעיות.
דרך אגב, יש משחקים שבהם אין הבדל בין PC ל XBOX ל PS3 - אבל זה משחק כבד !!!
הסרטון:
שורה תחתונה, בין שאר הדברים שהוא אומר:
[left]Final Verdict
After a lot of analysis, I'm fairly sure that CryEngine 3 running on console hardware is about the same as CryEngine 2 running on medum settings[/left]
ודרך אגב אפשר לבדוק אותי - המחשב שעולה 1800 ש"ח עם כרטיס ati 4850 יריץ את crysis very high בלי שום בעיות.
דרך אגב, יש משחקים שבהם אין הבדל בין PC ל XBOX ל PS3 - אבל זה משחק כבד !!!
הסרטון:
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

אני יודע שקשה לשמוע את חלק מהדברים שאני אומר אבל זוהי המציאות.
הקונסולות באמת:
1. נוחות יותר, זמינות יותר.
2. יש הרבה יותר משחקים.
3. קטן יותר ויפה יותר בסלון.
4. מציגות את אותן היכולות של ה PC בהרבה משחקים.
אבל, בגלל החומרה הן מוגבלות ולכן ה PC:
1. במשחקים כבדים וב DX10 יהיה רמה אחת מעל הקונסולות (ראו סרטון).
2. במשחקים כבדים וב DX11 תהיה עוד קפיצה ב PC ואז ההבדל יהיה עוד יותר משמעותי.
הכול תלוי במה אתם רוצים לשחק...
הקונסולות באמת:
1. נוחות יותר, זמינות יותר.
2. יש הרבה יותר משחקים.
3. קטן יותר ויפה יותר בסלון.
4. מציגות את אותן היכולות של ה PC בהרבה משחקים.
אבל, בגלל החומרה הן מוגבלות ולכן ה PC:
1. במשחקים כבדים וב DX10 יהיה רמה אחת מעל הקונסולות (ראו סרטון).
2. במשחקים כבדים וב DX11 תהיה עוד קפיצה ב PC ואז ההבדל יהיה עוד יותר משמעותי.
הכול תלוי במה אתם רוצים לשחק...
מוזר אבל יש לי את ה-4850 והוא מריץ את crysis בvery high עם הרבה בעיות,
יש לי 4 GB זיכרון ומעבד מרובע ליבות והוא עלה קצת הרבה יותר מ-1800 שקל...
crysis אם כבר הוא דוגמא ללמה קונסולה עדיפה על מחשב,
לא צריך להתעסק עם הגדרות ולנסות מליון קונפיגורציות, מכניסים משחק ומשחקים,
אם חשוב לך מה הרזולוציה ועל כמה פריימים בשניה המשחק רץ תשקיע במחשב,
אם יותר חשוב לך באיזה משחק אתה משחק, חווית המשחק תקנה קונסולה,
באנלוגיה לעולם הקולנוע אתה מנסה להגיד שרובוטריקים 2 יותר טוב מהאביר האפל כי האפקים יותר טובים והוא יותר ארוך ויש גרסאת תלת מימדית...
אני גם די בטוח שלא הייתה לך קונסולה לפי ההשוואות, שורה תחתונה כל אחד עם מה שהוא אוהב ומחפש אין פתרון מושלם בגלל זה יש כל כך הרבה אפשרויות...
באנלוגיה לעולם הקולנוע אתה מנסה להגיד שרובוטריקים 2 יותר טוב מהאביר האפל כי האפקים יותר טובים והוא יותר ארוך ויש גרסאת תלת מימדית...
אני גם די בטוח שלא הייתה לך קונסולה לפי ההשוואות, שורה תחתונה כל אחד עם מה שהוא אוהב ומחפש אין פתרון מושלם בגלל זה יש כל כך הרבה אפשרויות...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

sagioto כתב:מוזר אבל יש לי את ה-4850 והוא מריץ את crysis בvery high עם הרבה בעיות,
אני גם די בטוח שלא הייתה לך קונסולה לפי ההשוואות, שורה תחתונה כל אחד עם מה שהוא אוהב ומחפש אין פתרון מושלם בגלל זה יש כל כך הרבה אפשרויות......
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
תלוי בתקציב שלך.adiz כתב:אוקיי, עד לפני שבועיים הייתי די סגור שאני רוכש קונסולה בזמן הקרוב (כנראה את XBOX 360) אבל עכשיו עקב מותו בטרם עת של HTPC בסלון, נכנסו שיקולים נוספים.
המחשבה שכרגע עוברת לי בראש היא לשדרג את HTPC לרמת מחשב משחקים ולחבר לו פשוט בקר של XBOX. כך אני מאמין שאני מרוויח משני העולמות -
גם מחשב HTPC חזק אשר מריץ סרטי HD.
וגם מחשב משחקים שניתן יהיה לשחק בו משחקי SHOOTER וכן משחקי פלטפורמה בעזרת בקר ה XBOX.
מה ידידיי המלומדים כאן חושבים על העניין? האם פיתרון שכזה נשמע הגיוני או שמחשב לעולם לא יחליף קונסולה יעודיית?
תודה,
עדי...
אם יש לך 5-6 אלף שקל להוציא על מחשב - לך על זה בלי להסס בכלל.
אתה תהנה משני העולמות ללא שמץ של ספק. רק תוודא שיש לך מספיק מקום בסלון למארז ATX מלא כי רק כרטיס מסך כמו GTX 280 נראה כמו פליסטיישן 3 סלים
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
הטעות של CRYTEK אם תשאל אותי הייתה שמעטים המחשבים שיכלו להריץ את המשחק שלהם מלכתחילה.Huber כתב:מסכם_עניין - את אותו הדיון בצורה קצת שונה עברתי לפני שיצא ה DX10 שהבטיח הרים וגבעות. היום כבר הוכח שה DX10 (שלא נתמך בקונסולות ד"א) לא דרם לשינוי גרפי מהותי הין שניהם. ניחוש שלי? השינוי לא יהיה מהותי גם במעבר ל DX11 מהסיבה הפשוטה, המפתחים כיום לוקחים את הקונסולות כבסיס לפיתוח ולא את ה PC, אפילו המפתחת של CRYSIS הבינה את הטעות שלה כשהיא פנתה רק לשוק ה PC והמנוע הבא שלהם יותאם לקונסולות.
כל משחק שממציא מחדש את הגרפיקה נופל בין הכסאות.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

1. אתה חזק בניסוח.sagioto כתב:מוזר אבל יש לי את ה-4850 והוא מריץ את crysis בvery high עם הרבה בעיות,
אני גם די בטוח שלא הייתה לך קונסולה לפי ההשוואות, שורה תחתונה כל אחד עם מה שהוא אוהב ומחפש אין פתרון מושלם בגלל זה יש כל כך הרבה אפשרויות......
2. צודק, למשתמש שלא רוצה בכלל לגעת בהגדרות ורק רוצה ללחוץ PLAY באמת עדיף קונסולה.
3. יש הרבה מאוד אתרים שמראים ש crysis רץ ברמה המקסימלית על ati 4850. באתר של tomshardware עם 4 ליבות הראו שאפשר לשחק גם ב 1920*1200(יש גם הרבה מבחנים עם 2 ליבות שמראים שאפשר לשחק ב 1280X1024). עכשיו נכון שמידי פעם זה מגמגם בגלל זה הרבה אתרים מראים min fps, avg fps, max fps - בקטעים הקשים עם הרבה אנשים בקרבות באמת זה מגמגם טיפה (אולי 20-25 fps) אבל לפחות זה מריץ crysis ברמה הכי גבוהה.
http://www.tomshardware.com/reviews/rad ... 57-14.html
5. מה זה בשבילך חווית המשחק בקונסולה ?
6. נכון לא היה לי קונסולה חוץ מאטרי (לפני הרבה שנים), אשמח לשמוע ממך מה אני מפסיד ולא הוזכר בשרשור.
נערך לאחרונה על ידי מסכם_עניין ב 20/08/2009 20:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

צודק ב 100%, אבל היום גם מחשב שעולה 1800 ש"ח עם כרטיס ati 4850 יריץ את המשחק.9xcalibur9 כתב:הטעות של CRYTEK אם תשאל אותי הייתה שמעטים המחשבים שיכלו להריץ את המשחק שלהם מלכתחילה.Huber כתב:מסכם_עניין - את אותו הדיון בצורה קצת שונה עברתי לפני שיצא ה DX10 שהבטיח הרים וגבעות. היום כבר הוכח שה DX10 (שלא נתמך בקונסולות ד"א) לא דרם לשינוי גרפי מהותי הין שניהם. ניחוש שלי? השינוי לא יהיה מהותי גם במעבר ל DX11 מהסיבה הפשוטה, המפתחים כיום לוקחים את הקונסולות כבסיס לפיתוח ולא את ה PC, אפילו המפתחת של CRYSIS הבינה את הטעות שלה כשהיא פנתה רק לשוק ה PC והמנוע הבא שלהם יותאם לקונסולות.
כל משחק שממציא מחדש את הגרפיקה נופל בין הכסאות....
מסכם_עניין כתב:בשבילי זה עוד סוג של חווית קולנוע ביתי,sagioto כתב:מוזר אבל יש לי את ה-4850 והוא מריץ את crysis בvery high עם הרבה בעיות,
י
6. נכון לא היה לי קונסולה חוץ מאטרי (לפני הרבה שנים), אשמח לשמוע ממך מה אני מפסיד ולא הוזכר בשרשור....
לשבת ולהתרווח בספה, מסך 50", מערכת סראונד, שמים דיסק או בוחרים בתפריט נכנסים למשחק ובלי יותר מדי התעסקות משחקים, ביחיד או מולטי... ויש את הערך המוסף כמובן של לשבת כמה חבר'ה ולשחק ביחד, שזה כבר מעבר.
אותי זה מושך הרבה יותר מלרכון על שולחן עם מסך (אפילו שהמסך מחשב הוא 24") מקלדת ועכבר, להתעסק בהגדרות (ומה לעשות בדר"כ הורדות ופריצות) לא שאני לא משחק במחשב, יש לי מחשב מרשים יחסית לזה שהוא בן שנה כבר,
ושיחקתי ומאוד נהניתי מקרייזיס ו-וורהד, אבל במחשב בעיקר אני משחק C&C וכאלה כשיוצא... הPS3 היא מכונת המשחקים האמיתית.
ד"א גם המשקל הרבה שאתה נותן לגרפיקה, עדיין לא שם את המחשב כאופציה עדיפה כי גם גרפיקה ויופי אסתטי הם יותר מרזולוציה ופריימים, יש משחקים כמו flow וflower שיש סיכוי שפנטיום 3 יכול להריץ אבל הם יפיהפיים מבחינת העיצוב הגרפי, MGS4- תנועת מצלמה שלקוחה מסרטי אקשן הוליוודים מחשב היה יכול בלי בעיה להריץ אבל פה הבעיה שאין את המשחקים האלה למחשב אין גיוון במחשב כי לא משתלם למפתחות להוציא משחקים
קיצור אני חושב שההתנצחות מיותרת כי כמו שנאצר כבר לכל אחד יש את הדברים שהוא מעדיף ויותר חשובים לו ושם הוא משקיע את הזמן והכסף וזה בסדר גמור, אני מציע לך לבלות קצת אצל חבר עם קונסולה עם אחד ממשחקי הAAA, אני בטוח שתהנה,...
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

sagioto כתב:נכון כל אחד נותן לגרפיקה משקל שונה.מסכם_עניין כתב:sagioto כתב:מוזר אבל יש לי את ה-4850 והוא מריץ את crysis בvery high עם הרבה בעיות,
י
6. נכון לא היה לי קונסולה חוץ מאטרי (לפני הרבה שנים), אשמח לשמוע ממך מה אני מפסיד ולא הוזכר בשרשור....
ד"א גם המשקל הרבה שאתה נותן לגרפיקה, עדיין לא שם את המחשב כאופציה עדיפה כי גם גרפיקה ויופי אסתטי הם יותר מרזולוציה ופריימים, יש משחקים כמו flow וflower שיש סיכוי שפנטיום 3 יכול להריץ אבל הם יפיהפיים מבחינת העיצוב הגרפי, MGS4- תנועת מצלמה שלקוחה מסרטי אקשן הוליוודים מחשב היה יכול בלי בעיה להריץ אבל פה הבעיה שאין את המשחקים האלה למחשב אין גיוון במחשב כי לא משתלם למפתחות להוציא משחקים
קיצור אני חושב שההתנצחות מיותרת כי כמו שנאצר כבר לכל אחד יש את הדברים שהוא מעדיף ויותר חשובים לו ושם הוא משקיע את הזמן והכסף וזה בסדר גמור, אני מציע לך לבלות קצת אצל חבר עם קונסולה עם אחד ממשחקי הAAA, אני בטוח שתהנה,...
חברים מזמינים אותי כל הזמן לשחק ב XBOX360, אבל אתה יודע עם ילדים זה לא פשוט.
Gamer עם ילדים זה Gamer עם הרבה פחות זמן, אולי שיגדלו אוכל לשחק איתם.
בכל מקרה אל תראה את זה כהתנצחות אלא 2 גיימרים מדברים אחד עם השני....