השקת האייפון בארץ נדחתה שוב, הפעם לאוקטובר
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
טוב, אז השקת האייפון תידחה עוד קצת... (נשמע מוכר, לא?)
הפעם מדברים על דצמבר.
http://www.calcalist.co.il/articles/0,7 ... 95,00.html
זה כבר נהיה פארסה.
הפעם מדברים על דצמבר.
http://www.calcalist.co.il/articles/0,7 ... 95,00.html
זה כבר נהיה פארסה.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
לא נורא , עם ישראל חיכה עד עכשיו , אז הוא יכול בהחלט לחכות עוד חודשיים
ממילא מי שרצה כבר קנה
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
עוד מעט הם ישלפו את בדיחת הקרש הידועה
"לא אמרנו באיזו שנה..."
מגוחך
את הפאלשמורה גיירו יותר בקלות מאשר את המכשיר הזה
"לא אמרנו באיזו שנה..."
מגוחך
את הפאלשמורה גיירו יותר בקלות מאשר את המכשיר הזה
העם דורש..... כל מיני דברים
- offirs
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
האייפון יושק בישראל ב-25 בנובמבר.יעלה בין 599 למכשיר 3G ל-1,499 שקל למכשיר 3GS
בנוסף,החבילות יכללו תשלום חודשי של 200-300 שקל.
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 01_1442112
סופי?
סופי?
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
בערבון מוגבל, לא?
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

offirs כתב:האייפון יושק בישראל ב-25 בנובמבר.יעלה בין 599 למכשיר 3G ל-1,499 שקל למכשיר 3GS
סופי?...
זה עדיין לא מאושר ע"י החברות, אבל יש סיכוי שזה יקרה בסביבות התאריך הזה (או שלא
מבחינת המחירים, זה בערך מה שגם אנחנו ניחשנו בהתחשב במחירים בעולם, כך שאין פה הפתעה מיוחדת.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
המחירים הגיוניים. 1500 ש"ח זה מסתדר עם מה שחשבנו בערך.
מה שהם לא מגלים זה כמה זה יעלה לחודש בתוספת ל-1500 ש"ח ושם כמובן הפואנטה האמיתית!
מה שהם לא מגלים זה כמה זה יעלה לחודש בתוספת ל-1500 ש"ח ושם כמובן הפואנטה האמיתית!
- offirs
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
כתוב בדיווח שהתשלום החודשי,יהיה בין 200 ל300 שקלים.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- oferlaor
-
- מנהל

offirs,
אני מניח שתצטרך להוסיף על זה חבילת DATA. בחו"ל הממוצע הוא בסביבות 400 ש"ח לחודש לחבילה כוללת.
אני מניח שתצטרך להוסיף על זה חבילת DATA. בחו"ל הממוצע הוא בסביבות 400 ש"ח לחודש לחבילה כוללת.
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
כמה ? ? ? ? ?
כמה שהטלפון הזה יפה או סקסי או אני לא יודע מה , סכום התחלתי כזה לחודש הוא משהו לא שפוי
על זה יש להוסיף את התשלום החודשי על המכשיר ואת תשלומי ה-DATA ואת החריגות מהחבילה .
בכמויות שהם התחייבו למכור הטלפון הזה כבר לא יהיה יחודי , כי לכולם כבר יהיה (כמה זה יקסום להחזיק כזה טלפון כשלכל ילדון מפונק יהיה כזה )
כמה שהטלפון הזה יפה או סקסי או אני לא יודע מה , סכום התחלתי כזה לחודש הוא משהו לא שפוי
על זה יש להוסיף את התשלום החודשי על המכשיר ואת תשלומי ה-DATA ואת החריגות מהחבילה .
בכמויות שהם התחייבו למכור הטלפון הזה כבר לא יהיה יחודי , כי לכולם כבר יהיה (כמה זה יקסום להחזיק כזה טלפון כשלכל ילדון מפונק יהיה כזה )
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

dudib,
אני מסכים איתך, אנחנו כבר לא מעט זמן אומרים שהם לא יצליחו למכור את הכמויות הללו.
הם ימכרו כמה עשרות אלפים, אולי 100,000 ביחד, לכל שלוש החברות, אבל לא יותר, מי שרצה אייפון, כבר יש לו, מי שרצה אייפון מהארץ, כבר לא כ"כ רוצה אותו (שמעתי על לא מעט שכבר וויתרו עליו).
עדיין יהיה מי שיקנה, ושמעתי על כמה חבילות אטרקטיביות (יחסית) לארגונים גדולים, אבל בטח לא בכמויות הלא שפויות שהתחייבו עליהן.
אני שוב פעם אומר, לא מעט אנשים יחויבו במחירים מוגזמים ב-DATA אפילו בלי לדעת שהתעבורה אצלם לא מנותקת.
אם אין תוסף כמו SBSETTINGS, לא ניתן לכבות את ה-EDGE ולא מעט אנשים ייפלו (וכבר נפלו) בגלל זה,
כך שלפחות בחודש-חודשיים הראשונים, אנחנו נשמע על לא מעט אנשים עם חיובים של אלפי ש"ח (אני כבר שמעתי על מישהו עם 2,500 ש"ח).
אני מסכים איתך, אנחנו כבר לא מעט זמן אומרים שהם לא יצליחו למכור את הכמויות הללו.
הם ימכרו כמה עשרות אלפים, אולי 100,000 ביחד, לכל שלוש החברות, אבל לא יותר, מי שרצה אייפון, כבר יש לו, מי שרצה אייפון מהארץ, כבר לא כ"כ רוצה אותו (שמעתי על לא מעט שכבר וויתרו עליו).
עדיין יהיה מי שיקנה, ושמעתי על כמה חבילות אטרקטיביות (יחסית) לארגונים גדולים, אבל בטח לא בכמויות הלא שפויות שהתחייבו עליהן.
אני שוב פעם אומר, לא מעט אנשים יחויבו במחירים מוגזמים ב-DATA אפילו בלי לדעת שהתעבורה אצלם לא מנותקת.
אם אין תוסף כמו SBSETTINGS, לא ניתן לכבות את ה-EDGE ולא מעט אנשים ייפלו (וכבר נפלו) בגלל זה,
כך שלפחות בחודש-חודשיים הראשונים, אנחנו נשמע על לא מעט אנשים עם חיובים של אלפי ש"ח (אני כבר שמעתי על מישהו עם 2,500 ש"ח).
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
אני החלטתי להסתפק ב- touch בגלל זה.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

אני לא מכיר את האייפון , אבל אתה אומר שאם אני מתקשר לרשת , ואני מנתק הוא לא מתנתק ? צריך תוסף שלא ידוע איך משיגים אותו ואיך הוא עובד ? כי אם כך אני לא קונה אייפון אפילו מחו"ל , אלא אם כן סלקום ימשיכו למכור את המסלול של רשת ללא הגבלה ב169 ש"ח לחודשtheAman כתב:dudib,
כך שלפחות בחודש-חודשיים הראשונים, אנחנו נשמע על לא מעט אנשים עם חיובים של אלפי ש"ח (אני כבר שמעתי על מישהו עם 2,500 ש"ח)....
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

לא בדיוק.truejoker כתב:אני לא מכיר את האייפון , אבל אתה אומר שאם אני מתקשר לרשת , ואני מנתק הוא לא מתנתק ? צריך תוסף שלא ידוע איך משיגים אותו ואיך הוא עובד ? כי אם כך אני לא קונה אייפון אפילו מחו"ל , אלא אם כן סלקום ימשיכו למכור את המסלול של רשת ללא הגבלה ב169 ש"ח לחודשtheAman כתב:dudib,
כך שלפחות בחודש-חודשיים הראשונים, אנחנו נשמע על לא מעט אנשים עם חיובים של אלפי ש"ח (אני כבר שמעתי על מישהו עם 2,500 ש"ח).......
אם תתנתק מהאינטרנט, אין סיבה שהמכשיר יצרוך רוחב פס.
הבעיה מתחילה כאשר יש ברקע תוכנה שמקבלת מיילים ועוד תוכנה שמשתמשת ב-push (נניח פרינג) ואתה עושה חיפוש ב-waze שמצריך חיבור לרשת.
אז אמנם אתה מנותק מהרשת ואפילו ניתקת את ה3g אבל אתה לא יכול היום לנתק את ה-edge ולכן, אם אין חיבור wi fi זמין ואתה בכל זאת דורש פעולות שצריכות חיבור רשת, המכשיר יתחבר דרך חיבור סלולרי.
התוסף זמין, רק שצריך לפרוץ את המכשיר כדי להתקינו.
ד״א,
קורה גם שאתה גולש באינטרנט ב-wi fi והחיבור מתנתק מכל סיבה, מבלי שתשים לב, אז המכשיר עובר לשיטת החיבור הבאה בתור(3g)
ואם גם זה לא זמין, אז עוברים ל-edge.
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
עלות של 400 ש"ח בחודש למכשיר אחד ( חבילה ) , לא מצדיקה לדעתי רכישת האייפון , עם כל הכבוד 
- oferlaor
-
- מנהל

רונן,
זו השאלה, האם זה יעלה 200-300 או 400+.
המכשיר עצמו עולה כ-700 דולר (3900 ש"ח). נניח ונוריד מזה 1500 ש"ח, זה אומר שהם צריכים לקחת עליו 100 ש"ח לחודש נוספים לחבילה בשביל להחזיר את העלות של המכשיר). אם חבילת DATA ושיחות ממוצעת עולה 100 ש"ח, אז זה אומר שהחבילה של בעלי האייפון חייבת להיות מינימום 200 ש"ח.
המכשיר עצמו עולה כ-700 דולר (3900 ש"ח). נניח ונוריד מזה 1500 ש"ח, זה אומר שהם צריכים לקחת עליו 100 ש"ח לחודש נוספים לחבילה בשביל להחזיר את העלות של המכשיר). אם חבילת DATA ושיחות ממוצעת עולה 100 ש"ח, אז זה אומר שהחבילה של בעלי האייפון חייבת להיות מינימום 200 ש"ח.
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
צודק ,oferlaor כתב:רונן,
המכשיר עצמו עולה כ-700 דולר (3900 ש"ח). נניח ונוריד מזה 1500 ש"ח, זה אומר שהם צריכים לקחת עליו 100 ש"ח לחודש נוספים לחבילה בשביל להחזיר את העלות של המכשיר). אם חבילת DATA ושיחות ממוצעת עולה 100 ש"ח, אז זה אומר שהחבילה של בעלי האייפון חייבת להיות מינימום 200 ש"ח....
מחיר של בין 250-300 לחודש גג סביר בעיני , לא יותר .
יש לקחת בחשבון שרוב הרוכשים הפוטנציאלים יאלצו לשלם סכום זה בנוסף לעלות החודשית שמשלמים היום בגין תשלום למכשיר הנוכחי .
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1005
אם החברות חכמות האייפון יהיה חלק מתוכנית חיילים ואז הם כבר יבטיחו לעצמם עוד כמה אלפי אייפונים.
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
נרמז שבימים אלו נבחרו אנשי מכירות לתוכנית הכשרה מיוחדת שכותרתה "לא רואים בעיניים!"
צפו שידחפו לכם את האייפון בכל פינה , בכל שאלה כשתפנו לשירות , בכל עמדה בקניון , וגם באמצע אאאפצ'י.
במחיר של אייפון 16 ג'יגה מסובסד ב599 שח וחבילת מינימום של 150-200 שח הם בהחלט יתקתקו המון אייפונים וכתבי התחייבות ל18 חודש. "בדוק".
גם לחיילים.
צפו שידחפו לכם את האייפון בכל פינה , בכל שאלה כשתפנו לשירות , בכל עמדה בקניון , וגם באמצע אאאפצ'י.
במחיר של אייפון 16 ג'יגה מסובסד ב599 שח וחבילת מינימום של 150-200 שח הם בהחלט יתקתקו המון אייפונים וכתבי התחייבות ל18 חודש. "בדוק".
גם לחיילים.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

מה זה EDGE ? ולמה צריך לעבור אליו ? והאם יש דרך למנוע את זה ? כי אם אין , אמני לא רואה את עצמי נכנס לזה . אני לא צריך לקבל אחרי חודשיים פצצה של תשלום שאיני לא מוכן לוtheAman כתב:לא בדיוק.truejoker כתב:אני לא מכיר את האייפון , אבל אתה אומר שאם אני מתקשר לרשת , ואני מנתק הוא לא מתנתק ? צריך תוסף שלא ידוע איך משיגים אותו ואיך הוא עובד ? כי אם כך אני לא קונה אייפון אפילו מחו"ל , אלא אם כן סלקום ימשיכו למכור את המסלול של רשת ללא הגבלה ב169 ש"ח לחודשtheAman כתב:dudib,
כך שלפחות בחודש-חודשיים הראשונים, אנחנו נשמע על לא מעט אנשים עם חיובים של אלפי ש"ח (אני כבר שמעתי על מישהו עם 2,500 ש"ח).......
אם תתנתק מהאינטרנט, אין סיבה שהמכשיר יצרוך רוחב פס.
הבעיה מתחילה כאשר יש ברקע תוכנה שמקבלת מיילים ועוד תוכנה שמשתמשת ב-push (נניח פרינג) ואתה עושה חיפוש ב-waze שמצריך חיבור לרשת.
אז אמנם אתה מנותק מהרשת ואפילו ניתקת את ה3g אבל אתה לא יכול היום לנתק את ה-edge ולכן, אם אין חיבור wi fi זמין ואתה בכל זאת דורש פעולות שצריכות חיבור רשת, המכשיר יתחבר דרך חיבור סלולרי.
התוסף זמין, רק שצריך לפרוץ את המכשיר כדי להתקינו.
ד״א,
קורה גם שאתה גולש באינטרנט ב-wi fi והחיבור מתנתק מכל סיבה, מבלי שתשים לב, אז המכשיר עובר לשיטת החיבור הבאה בתור(3g)
ואם גם זה לא זמין, אז עוברים ל-edge....
ולגבי התמחור , אם זה יעלה 400 ש"ח , אז אני אעדיף לקנות בחו"ל ולייבא , או להמתין עד שהם יבינו את הברוך שהם נכנסו אליו ויתנו חבילות שפוייות יותר