השקת האייפון בארץ נדחתה שוב, הפעם לאוקטובר

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

טוב, אז השקת האייפון תידחה עוד קצת... (נשמע מוכר, לא?)
הפעם מדברים על דצמבר.
http://www.calcalist.co.il/articles/0,7 ... 95,00.html
זה כבר נהיה פארסה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

לא נורא , עם ישראל חיכה עד עכשיו , אז הוא יכול בהחלט לחכות עוד חודשיים :lol: ממילא מי שרצה כבר קנה

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

עוד מעט הם ישלפו את בדיחת הקרש הידועה
"לא אמרנו באיזו שנה..."

מגוחך

את הפאלשמורה גיירו יותר בקלות מאשר את המכשיר הזה
העם דורש..... כל מיני דברים

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602

שליחה

האייפון יושק בישראל ב-25 בנובמבר.יעלה בין 599 למכשיר 3G ל-1,499 שקל למכשיר 3GS
בנוסף,החבילות יכללו תשלום חודשי של 200-300 שקל.

http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 01_1442112

סופי? :lol:
הגיע הזמן לחתוך רקמות

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601

שליחה

בערבון מוגבל, לא?

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

offirs כתב:האייפון יושק בישראל ב-25 בנובמבר.יעלה בין 599 למכשיר 3G ל-1,499 שקל למכשיר 3GS
בנוסף,החבילות יכללו תשלום חודשי של 200-300 שקל.

http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 01_1442112

סופי? :lol:
...
(Y)
זה עדיין לא מאושר ע"י החברות, אבל יש סיכוי שזה יקרה בסביבות התאריך הזה (או שלא :D ).
מבחינת המחירים, זה בערך מה שגם אנחנו ניחשנו בהתחשב במחירים בעולם, כך שאין פה הפתעה מיוחדת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78956
שם מלא: עפר לאור

שליחה

המחירים הגיוניים. 1500 ש"ח זה מסתדר עם מה שחשבנו בערך.

מה שהם לא מגלים זה כמה זה יעלה לחודש בתוספת ל-1500 ש"ח ושם כמובן הפואנטה האמיתית!

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602

שליחה

כתוב בדיווח שהתשלום החודשי,יהיה בין 200 ל300 שקלים.
הגיע הזמן לחתוך רקמות

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

offirs,

אני מניח שתצטרך להוסיף על זה חבילת DATA. בחו"ל הממוצע הוא בסביבות 400 ש"ח לחודש לחבילה כוללת.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי

שליחה

כמה ? ? ? ? ?
כמה שהטלפון הזה יפה או סקסי או אני לא יודע מה , סכום התחלתי כזה לחודש הוא משהו לא שפוי
על זה יש להוסיף את התשלום החודשי על המכשיר ואת תשלומי ה-DATA ואת החריגות מהחבילה .
בכמויות שהם התחייבו למכור הטלפון הזה כבר לא יהיה יחודי , כי לכולם כבר יהיה (כמה זה יקסום להחזיק כזה טלפון כשלכל ילדון מפונק יהיה כזה ) 8O

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

dudib,
אני מסכים איתך, אנחנו כבר לא מעט זמן אומרים שהם לא יצליחו למכור את הכמויות הללו.
הם ימכרו כמה עשרות אלפים, אולי 100,000 ביחד, לכל שלוש החברות, אבל לא יותר, מי שרצה אייפון, כבר יש לו, מי שרצה אייפון מהארץ, כבר לא כ"כ רוצה אותו (שמעתי על לא מעט שכבר וויתרו עליו).
עדיין יהיה מי שיקנה, ושמעתי על כמה חבילות אטרקטיביות (יחסית) לארגונים גדולים, אבל בטח לא בכמויות הלא שפויות שהתחייבו עליהן.

אני שוב פעם אומר, לא מעט אנשים יחויבו במחירים מוגזמים ב-DATA אפילו בלי לדעת שהתעבורה אצלם לא מנותקת.
אם אין תוסף כמו SBSETTINGS, לא ניתן לכבות את ה-EDGE ולא מעט אנשים ייפלו (וכבר נפלו) בגלל זה,
כך שלפחות בחודש-חודשיים הראשונים, אנחנו נשמע על לא מעט אנשים עם חיובים של אלפי ש"ח (אני כבר שמעתי על מישהו עם 2,500 ש"ח).

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601

שליחה

אני החלטתי להסתפק ב- touch בגלל זה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

theAman כתב:dudib,
אני שוב פעם אומר, לא מעט אנשים יחויבו במחירים מוגזמים ב-DATA אפילו בלי לדעת שהתעבורה אצלם לא מנותקת.
אם אין תוסף כמו SBSETTINGS, לא ניתן לכבות את ה-EDGE ולא מעט אנשים ייפלו (וכבר נפלו) בגלל זה,
כך שלפחות בחודש-חודשיים הראשונים, אנחנו נשמע על לא מעט אנשים עם חיובים של אלפי ש"ח (אני כבר שמעתי על מישהו עם 2,500 ש"ח).
...
אני לא מכיר את האייפון , אבל אתה אומר שאם אני מתקשר לרשת , ואני מנתק הוא לא מתנתק ? צריך תוסף שלא ידוע איך משיגים אותו ואיך הוא עובד ? כי אם כך אני לא קונה אייפון אפילו מחו"ל , אלא אם כן סלקום ימשיכו למכור את המסלול של רשת ללא הגבלה ב169 ש"ח לחודש

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

truejoker כתב:
...
אני לא מכיר את האייפון , אבל אתה אומר שאם אני מתקשר לרשת , ואני מנתק הוא לא מתנתק ? צריך תוסף שלא ידוע איך משיגים אותו ואיך הוא עובד ? כי אם כך אני לא קונה אייפון אפילו מחו"ל , אלא אם כן סלקום ימשיכו למכור את המסלול של רשת ללא הגבלה ב169 ש"ח לחודש
...
לא בדיוק.
אם תתנתק מהאינטרנט, אין סיבה שהמכשיר יצרוך רוחב פס.
הבעיה מתחילה כאשר יש ברקע תוכנה שמקבלת מיילים ועוד תוכנה שמשתמשת ב-push (נניח פרינג) ואתה עושה חיפוש ב-waze שמצריך חיבור לרשת.
אז אמנם אתה מנותק מהרשת ואפילו ניתקת את ה3g אבל אתה לא יכול היום לנתק את ה-edge ולכן, אם אין חיבור wi fi זמין ואתה בכל זאת דורש פעולות שצריכות חיבור רשת, המכשיר יתחבר דרך חיבור סלולרי.
התוסף זמין, רק שצריך לפרוץ את המכשיר כדי להתקינו.
ד״א,
קורה גם שאתה גולש באינטרנט ב-wi fi והחיבור מתנתק מכל סיבה, מבלי שתשים לב, אז המכשיר עובר לשיטת החיבור הבאה בתור(3g)
ואם גם זה לא זמין, אז עוברים ל-edge.  

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

עלות של 400 ש"ח בחודש למכשיר אחד ( חבילה ) , לא מצדיקה לדעתי רכישת האייפון , עם כל הכבוד :roll:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

רונן,

זו השאלה, האם זה יעלה 200-300 או 400+.

המכשיר עצמו עולה כ-700 דולר (3900 ש"ח). נניח ונוריד מזה 1500 ש"ח, זה אומר שהם צריכים לקחת עליו 100 ש"ח לחודש נוספים לחבילה בשביל להחזיר את העלות של המכשיר). אם חבילת DATA ושיחות ממוצעת עולה 100 ש"ח, אז זה אומר שהחבילה של בעלי האייפון חייבת להיות מינימום 200 ש"ח.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

oferlaor כתב:רונן,

זו השאלה, האם זה יעלה 200-300 או 400+.

המכשיר עצמו עולה כ-700 דולר (3900 ש"ח). נניח ונוריד מזה 1500 ש"ח, זה אומר שהם צריכים לקחת עליו 100 ש"ח לחודש נוספים לחבילה בשביל להחזיר את העלות של המכשיר). אם חבילת DATA ושיחות ממוצעת עולה 100 ש"ח, אז זה אומר שהחבילה של בעלי האייפון חייבת להיות מינימום 200 ש"ח.
...
צודק ,

מחיר של בין 250-300 לחודש גג סביר בעיני , לא יותר .

יש לקחת בחשבון שרוב הרוכשים הפוטנציאלים יאלצו לשלם סכום זה בנוסף לעלות החודשית שמשלמים היום בגין תשלום למכשיר הנוכחי .

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

אם החברות חכמות האייפון יהיה חלק מתוכנית חיילים ואז הם כבר יבטיחו לעצמם עוד כמה אלפי אייפונים.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518

שליחה

נרמז שבימים אלו נבחרו אנשי מכירות לתוכנית הכשרה מיוחדת שכותרתה "לא רואים בעיניים!"

צפו שידחפו לכם את האייפון בכל פינה , בכל שאלה כשתפנו לשירות , בכל עמדה בקניון , וגם באמצע אאאפצ'י.

במחיר של אייפון 16 ג'יגה מסובסד ב599 שח וחבילת מינימום של 150-200 שח הם בהחלט יתקתקו המון אייפונים וכתבי התחייבות ל18 חודש. "בדוק".
גם לחיילים.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

theAman כתב:
truejoker כתב:
...
...
לא בדיוק.
אם תתנתק מהאינטרנט, אין סיבה שהמכשיר יצרוך רוחב פס.
הבעיה מתחילה כאשר יש ברקע תוכנה שמקבלת מיילים ועוד תוכנה שמשתמשת ב-push (נניח פרינג) ואתה עושה חיפוש ב-waze שמצריך חיבור לרשת.
אז אמנם אתה מנותק מהרשת ואפילו ניתקת את ה3g אבל אתה לא יכול היום לנתק את ה-edge ולכן, אם אין חיבור wi fi זמין ואתה בכל זאת דורש פעולות שצריכות חיבור רשת, המכשיר יתחבר דרך חיבור סלולרי.
התוסף זמין, רק שצריך לפרוץ את המכשיר כדי להתקינו.
ד״א,
קורה גם שאתה גולש באינטרנט ב-wi fi והחיבור מתנתק מכל סיבה, מבלי שתשים לב, אז המכשיר עובר לשיטת החיבור הבאה בתור(3g)
ואם גם זה לא זמין, אז עוברים ל-edge.  
...
מה זה EDGE ? ולמה צריך לעבור אליו ? והאם יש דרך למנוע את זה ? כי אם אין , אמני לא רואה את עצמי נכנס לזה . אני לא צריך לקבל אחרי חודשיים פצצה של תשלום שאיני לא מוכן לו

ולגבי התמחור , אם זה יעלה 400 ש"ח , אז אני אעדיף לקנות בחו"ל ולייבא , או להמתין עד שהם יבינו את הברוך שהם נכנסו אליו ויתנו חבילות שפוייות יותר

חזור אל “סלולר”