תגובות לביקורת USB2812, דונגל DTT של 6Ocean
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
הקלטה של כל ה Transport Stream כפי שנרשם במאמר ממש לא הגיונית. מישהו ניסה דונגל אחר לראות אם אחרים מקליטים רק את הערוץ שנבחר להקלטה?
ב-VLC אפשר להקליט את כל הסטרים שכולל את כל הערוצים, ואפשר גם להגדיר אותו להקליט רק את הסטרים של ערוץ בודד (בלי trans-coding), לכל זאת אין שום קשר לסוג הדונגל. תפקידו של הדונגל הוא יחיד - לשמש כטיונר ולבצע גילוי (demodulation) של הסטרים מתוך הגל הנושא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
ברור, הייתי צריך כנראה לדייק יותר בדברי. מישהו הצליח לעבוד עם תוכנה יותר "ידידותית" מ VLC, משהו ברמה של התוכנה שמגיעה עם הדונגל ולהקליט רק את הערוץ שנבחר להקלטה?
המגבלה שתוארה במאמר שייכת לתוכנה שהגיעה עם הדוגנל ודי פוסלת את התוכנה עצמה משימוש.
המגבלה שתוארה במאמר שייכת לתוכנה שהגיעה עם הדוגנל ודי פוסלת את התוכנה עצמה משימוש.
הדונגל שלי שנראה כמו זה שבמאמר הביקורת, אבל נקנה ב-DealExtream, מגיע עם תוכנת BlazeTV שבגרסתה האחרונה (6.0) עד כמה שאני זוכר, מאפשרת צפיה מלאה בשידור (קול ותמונה) והקלטה לפי ערוץ.
בלי קשר, עם תוכנת ProgDVB אפשר לצפות במקביל בכל חמשת הערוצים יחד, ונראה לי שגם להקליט כל שילוב אפשרי שלהם. הקלטה של ערוץ בודד ו-Time shifting היא מאפשרת בוודאות.
לא העמקתי יותר מדי, אבל כיוון שהיא מאפשרת צפייה בו זמנית של כל הערוצים ע"י שליחת כל סטרים של כל ערוץ למסלולי פיענוח נפרדים (לצורך כך הוא מפעיל מפענחים בנפרד לכל ערוץ כאשר צופים בו זמנית), אני משער לי שהיא גם מאפשרת שמירה נפרדת של כל סטרים שכזה במקביל לאחרים ע"פ הגדרת המשתמש.
בלי קשר, עם תוכנת ProgDVB אפשר לצפות במקביל בכל חמשת הערוצים יחד, ונראה לי שגם להקליט כל שילוב אפשרי שלהם. הקלטה של ערוץ בודד ו-Time shifting היא מאפשרת בוודאות.
לא העמקתי יותר מדי, אבל כיוון שהיא מאפשרת צפייה בו זמנית של כל הערוצים ע"י שליחת כל סטרים של כל ערוץ למסלולי פיענוח נפרדים (לצורך כך הוא מפעיל מפענחים בנפרד לכל ערוץ כאשר צופים בו זמנית), אני משער לי שהיא גם מאפשרת שמירה נפרדת של כל סטרים שכזה במקביל לאחרים ע"פ הגדרת המשתמש.
שאלה טכנית:
האם אפשרי לחבר את הדונגל במחשב אחד ואז ליצור וידאו סטרימניג ע"י מדיה אנקודר לכול ערוץ בנפרד?
הרעיון הוא לחבר את הדונגל למחשב בחברה שנמצאת במרכז הארץ ולצפות בשידורים (סטרימינג) באתר מרוחק (מודיעין)- חיבור הרשת הוא 100מגה מנק' לנק' כך שמבחינת הרשת הפנימית של החברה זה כאילו אני נמצא במרכז הארץ.
האם אפשרי לחבר את הדונגל במחשב אחד ואז ליצור וידאו סטרימניג ע"י מדיה אנקודר לכול ערוץ בנפרד?
הרעיון הוא לחבר את הדונגל למחשב בחברה שנמצאת במרכז הארץ ולצפות בשידורים (סטרימינג) באתר מרוחק (מודיעין)- חיבור הרשת הוא 100מגה מנק' לנק' כך שמבחינת הרשת הפנימית של החברה זה כאילו אני נמצא במרכז הארץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
goodoffer
תאורטית זה אפשרי. למה שתרצה לבזבז רוחב סרט על דבר כזה?
אני במודיעין ועם אנטנה סבירה אפשר לקלוט לא רע כאן.
תאורטית זה אפשרי. למה שתרצה לבזבז רוחב סרט על דבר כזה?
אני במודיעין ועם אנטנה סבירה אפשר לקלוט לא רע כאן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בהמשך השרשור הזה:ziv_r כתב:ברור, הייתי צריך כנראה לדייק יותר בדברי. מישהו הצליח לעבוד עם תוכנה יותר "ידידותית" מ VLC, משהו ברמה של התוכנה שמגיעה עם הדונגל ולהקליט רק את הערוץ שנבחר להקלטה?
המגבלה שתוארה במאמר שייכת לתוכנה שהגיעה עם הדוגנל ודי פוסלת את התוכנה עצמה משימוש....
http://www.hometheater.co.il/vt89429
יש הסבר קצר איך להגדיר את הדונגל ב-GBPVR, תוכנת מדיה סנטר חינמית העובדת ב-Windows 2000/XP/Vista/7. התוכנה כוללת תמיכה מלאה בהקלטות מתוזמנות עם לוח משדרים (בדומה למה שיש בממיר יס מקס). צריך להתקין קודקים ספציפיים ל-H.264 ו-AAC V2 בשביל שהיא תעבוד. יש בהודעה מספר 10 בשרשור הזה לינקים ו-Screenshots של חלונות ההגדרה של התוכנה.
אני מאמין שהיא יודעת להקליט ערוצים בודדים.
לצערי, בגלל שאצלי בבית (דירה צפון מערבית במרכז ת"א, קרוב לעירייה) אין קליטה כלל, אין לי יכולת כרגע לבדוק את התוכנה ולכתוב מדריך...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אין מה לרוץ ולקנות
לאחר קריאת הביקורת, מיד יצרתי קשר עם ספק הדונגל,
אחרי שעתיים הדונגל כבר היה אצלי בבית. (במחיר מיוחד כחבר באתר)
אני גר בצפון תל אביב קומה ראשונה
אחרי סריקות מרובות של טווח התדרים 514000 אין נעילה על תחנות,
לפעמים כתוב SIGNAL LOCKED אבל בסוף הסריקה אף תחנה לא נמצאה.
ירדתי עם הנייד לספסל ברחוב, גם ללא קליטה.
יש משהו שקולט באיזור צפון ת"א?
על פניו נראה כי אין מספיק משדרים נכון להיום
אחרי שעתיים הדונגל כבר היה אצלי בבית. (במחיר מיוחד כחבר באתר)
אני גר בצפון תל אביב קומה ראשונה
אחרי סריקות מרובות של טווח התדרים 514000 אין נעילה על תחנות,
לפעמים כתוב SIGNAL LOCKED אבל בסוף הסריקה אף תחנה לא נמצאה.
ירדתי עם הנייד לספסל ברחוב, גם ללא קליטה.
יש משהו שקולט באיזור צפון ת"א?
על פניו נראה כי אין מספיק משדרים נכון להיום
אני גר בחולון בקרית בן-גוריון. קומה 3 עם חלון שמסתירים אותו צמחים... שמתי עליו את האנטנה...
אחלה קליטה...
הUSB המדובר עושה אחלה עבודה... אכן מקליט את כל 5 הערוצים בו זמנית באמצעות התוכנה שלו... דווקא מגניב...
מומלץ בחום.. הבחור שממנו קונים את המוצר הראה לי אצלו בהתחלה שהUSB אכן עובד מכיוון שהוא שמע על זה שלא קולטים
בכל הארץ והוא רצה להראות לי שהוא מוכר מוצר תקין... ח"ח...
כאמור התקנתי אצלי וזה עובד עם התוכנה שלו...
אפשר גם לעבוד עם POWER CINEMA 6 של סייברלינק אבל שם אין לי קול... עוד לא ישבתי על זה מספיק.
ועוד לא ניסיתי עם VLC... לא רואה כרגע צורך... דווקא אהבתי את הרעיון של להקליט 5 ערוצים בו זמנית... רואים את מה שמקליטים דרך התוכנה
אחלה קליטה...
הUSB המדובר עושה אחלה עבודה... אכן מקליט את כל 5 הערוצים בו זמנית באמצעות התוכנה שלו... דווקא מגניב...
מומלץ בחום.. הבחור שממנו קונים את המוצר הראה לי אצלו בהתחלה שהUSB אכן עובד מכיוון שהוא שמע על זה שלא קולטים
בכל הארץ והוא רצה להראות לי שהוא מוכר מוצר תקין... ח"ח...
כאמור התקנתי אצלי וזה עובד עם התוכנה שלו...
אפשר גם לעבוד עם POWER CINEMA 6 של סייברלינק אבל שם אין לי קול... עוד לא ישבתי על זה מספיק.
ועוד לא ניסיתי עם VLC... לא רואה כרגע צורך... דווקא אהבתי את הרעיון של להקליט 5 ערוצים בו זמנית... רואים את מה שמקליטים דרך התוכנה
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
קשה לי להאמין שתצליח לקלוט ממטוס, בכל מקרה אם אתה מתכנן לקחת איתך מחשב נייד לטיסה גם ככה תוך כמה דקות תצא מהשמיים של ישראל ככה שהרבה תועלת זה לא יביא לך ובשביל טיסה בתוך הארץ לדעתי זה לא שווה את הטרחה(כמובן בהנחה שבכלל תקלוט משהו).
שלום,
קניתי היום את הדונגל הנ"ל. הקלטתי תכנית עם התכנה, ואכן חמשת הערוצים מוקלטים בו זמנית (בזבוז נוראי של מקם על הדיסק הקשיח).
השאלה שלי- איך אני "מחלץ" מהקובץ רק ערוץ אחד, וממיר אותו לסוג וידאו אחר? כדי שאוכל למשל לנגן עם נגן אחר את הקובץ ושהוא יהיה דחוס יותר.
קניתי היום את הדונגל הנ"ל. הקלטתי תכנית עם התכנה, ואכן חמשת הערוצים מוקלטים בו זמנית (בזבוז נוראי של מקם על הדיסק הקשיח).
השאלה שלי- איך אני "מחלץ" מהקובץ רק ערוץ אחד, וממיר אותו לסוג וידאו אחר? כדי שאוכל למשל לנגן עם נגן אחר את הקובץ ושהוא יהיה דחוס יותר.
ראה כאן:hmurdock כתב:השאלה שלי- איך אני "מחלץ" מהקובץ רק ערוץ אחד, וממיר אותו לסוג וידאו אחר?...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 053#874053