Buffalo DAC – התרשמויות והשוואות

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #41 

Joshua_G כתב:במחרוזת אחרת נשאלתי כמה עולה ה- DAC . זאת התשובה:

ה- DAC הוא קיטים להרכבה עצמית. הקיט של ה- DAC עצמו אותו בדקתי כבר לא קיים. מחליף אותו קיט אחר העולה $449 בפני עצמו, או $529 ביחד עם שני קיטים של ספקי מתח, כאשר בשני המקרים הקיט כולל גם מתמר זרם למתח ומגבר מוצא. לזה יש להוסיף 2 שנאים בעלות כוללת של $40 . עד עכשיו, סה"כ $569 . אם רוצים גם קיט הבורר בין אחת מתוך 4 כניסות SPDIF יש להוסיף עוד $129 . אם רוצים להוסיף כניסה אופטית, יש להוסיף עוד $18 . אם רוצים להוסיף כניסת USB יש להוסיף עוד $75 . לכל זה יש להוסיף קופסא, כבלי לחיבור ושקעי כניסה ויציאה – כאשר יש מגוון רחב של מחירים לפריטים אלה.

פרטים נוספים באתר משווקי הקיטים: http://www.twistedpearaudio.com/news.aspx .
...
לא כתבת בעצמך שזה סביב ה 500$?

הפטיפון אגב מעולה...
שמעתי אותו במספר הזדמנויות (אמנם לא עם הראש הספציפי הזה).
את הראש הספציפי הזה שמעתי מורכב על VPI Scout משודרג והוא היה מצויין.
אני מתאר לעצמי שהשילוב מדהים ומטאטא כל מיכשור דיגיטלי כזה או אחר (Y)

Joshua_G פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #42 

michael123 כתב:
Joshua_G כתב:הקיט מגיע בכמה מודולים, חלקם מורכבים כמעט לגמרי וחלקם לא מורכבי כלל. עלות כלל הרכיבים היא הרבה יותר מאשר $500 .
...
- מה היא עלות עצמית למוכר? הרי זה פחות מ-500$.. לא קונה סיפורים "לי זה עולה יותר".. :)
...
את Buffalo DAC משווקים Twisted Pear Audio . אלה 2 חברה אמריקאים המוכרים את הקיטים שלהם במחירים קרובים מאד למחיר הרכיבים. הם מסתפקים ברווח של אחוזים בודדים. הוזלה נוספת מתאפשרת בזה שהם קונים את מרבית הרכיבים בכמויות גדולות – וכך מוזילים בהרבה את עלויות הרכיבים, לעומת רכיבים בודדים, או כמויות קטנות. לכל אחד מהם עבודה אחרת במשרה מלאה ממנה הוא מתפרנס. תכנון ושיווק הקיטים זה תחביב שלהם. העסק התחיל מהודעה לקנייה קבוצתית של רכיבים בפורום עשה-זאת-בעצמך אמריקאי.

אז כן, הם לא מפסידים, אבל גם לא מתפרנסים מזה.
michael123 כתב: - 1:4 זה נכון (האמת שקראתי על 1:5 ב-stereophile) במודל מסורתי עם דילרים וחנויות. במודל אינטרנטי זה ממש לא נכון
...
אכן דיברתי על מוצרים רגילים הנמכרים בחנויות.
רק מיעוט ממוצרי high end באודיו נמכר בשיווק אינטרנטי בלבדי.
על מוצרים זולים אני בכלל לא מדבר, הם לא מעניינים אותי, מאחר ואני מעוניין באיכות, לא במוצרים זולים במיוחד.
בברכה,
יהושע גומא

Joshua_G פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #43 

yuvalb כתב:
Joshua_G כתב:במחרוזת אחרת נשאלתי כמה עולה ה- DAC . זאת התשובה:

ה- DAC הוא קיטים להרכבה עצמית. הקיט של ה- DAC עצמו אותו בדקתי כבר לא קיים. מחליף אותו קיט אחר העולה $449 בפני עצמו, או $529 ביחד עם שני קיטים של ספקי מתח, כאשר בשני המקרים הקיט כולל גם מתמר זרם למתח ומגבר מוצא. לזה יש להוסיף 2 שנאים בעלות כוללת של $40 . עד עכשיו, סה"כ $569 . אם רוצים גם קיט הבורר בין אחת מתוך 4 כניסות SPDIF יש להוסיף עוד $129 . אם רוצים להוסיף כניסה אופטית, יש להוסיף עוד $18 . אם רוצים להוסיף כניסת USB יש להוסיף עוד $75 . לכל זה יש להוסיף קופסא, כבלי לחיבור ושקעי כניסה ויציאה – כאשר יש מגוון רחב של מחירים לפריטים אלה.

פרטים נוספים באתר משווקי הקיטים: http://www.twistedpearaudio.com/news.aspx .
...
לא כתבת בעצמך שזה סביב ה 500$?
...
קיט DAC עם 2 ספקי מתח עולה $529 , שני שנאים עוד $40 , בורר 4 כניסות SPDIF עוד $129 , כניסה אופטית עוד $18 , כניסת USB עוד $75 ובסך הכול $791 .
שקעי כניסה ויציאה איכותיים בהם אני משתמש הם:
Furutech FP-781M(G) High Performance XLR socket (Male) Gold, PAIR = $20.84
WBT 0201 RCA female chassis mount jack, pair = $82
Cardas RCA 6482 GRFA LONG THICK Female jack, gold/rhodium, 2 pairs = $40
דהיינו, עוד $142.84 לשקעים ובסך הכול לחומרים, לא כולל כבלי חיבור, $933.84 .

קופסא איכותית שאני מתכנן, עם כל הדפנות מאלומיניום בעובי 10 מ"מ תעלה כנראה בסביבות $1,000 .

בכמה צריך להימכר מוצר לשיווק בחנויות שעלות הרכיבים שלו, כולל קופסא, אבל לא כולל עבודה, עולים $2,000 , דהיינו, שעלויות הייצור של הן בסביבות $2,500 ? – בין - $12,500 $10,000 .

כמובן, אפשר לחסוך בעלות הרכיבים. האיכות תהיה בהתאם.
yuvalb כתב: הפטיפון אגב מעולה...
שמעתי אותו במספר הזדמנויות (אמנם לא עם הראש הספציפי הזה).
את הראש הספציפי הזה שמעתי מורכב על VPI Scout משודרג והוא היה מצויין.
אני מתאר לעצמי שהשילוב מדהים ומטאטא כל מיכשור דיגיטלי כזה או אחר (Y)
...
אכן.
בברכה,
יהושע גומא

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #44 

בכמה צריך להימכר מוצר לשיווק בחנויות שעלות הרכיבים שלו, כולל קופסא, אבל לא כולל עבודה, עולים $2,000 , דהיינו, שעלויות הייצור של הן בסביבות $2,500 ? – בין - $12,500 $10,000 .
...
יכול מאוד להיות, דברים הרבה יותר פשוטים לפעמים נמכרים ביותר, הרי אין נוסחה.
אבל עדיין - מחירים שלך הם עבור הצרכן הסופי....מארז יעלה 1000$? 8O

Joshua_G פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

michael123 כתב:
...
יכול מאוד להיות, דברים הרבה יותר פשוטים לפעמים נמכרים ביותר, הרי אין נוסחה.
אבל עדיין - מחירים שלך הם עבור הצרכן הסופי....מארז יעלה 1000$? 8O
...
יש מוצרים הנמכרים במחירים מוגזמים, מעבר לכל יחס לעלות הייצור שלהם.
הנוסחה המקובלת באודיו הוא שהמחיר לצרכן הוא 4 או 5 פעמים מעלויות הייצור.
מוצר כזה, עם חומרים באיכות כזאת, יימכר בחנויות בלפחות $10,000 – וזה במקרה הטוב.
בברכה,
יהושע גומא

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #46 

חייב פשוט חייב לשמוע את הDAC הזה! אני עוקב אחרי הדיון בהד פיי כבר המון זמן.
תתחדש! :D

Joshua_G פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

yossi126 כתב:חייב פשוט חייב לשמוע את הDAC הזה! אני עוקב אחרי הדיון בהד פיי כבר המון זמן.
...
אתה מוזמן אלי – בעוד שבועיים, כאשר תסתיים הרצת הדגם החדש. הדגם שנבדק מפורק כרגע.
בברכה,
יהושע גומא

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #48 

Joshua_G כתב:
yossi126 כתב:חייב פשוט חייב לשמוע את הDAC הזה! אני עוקב אחרי הדיון בהד פיי כבר המון זמן.
...
אתה מוזמן אלי – בעוד שבועיים, כאשר תסתיים הרצת הדגם החדש. הדגם שנבדק מפורק כרגע.
...
למה פירקת ? לא רצית לשמוע אותם אחד ליד השני לראות מה באמת יותר טוב ? סביר להניח שהחדש אבל עד כמה ?

Joshua_G פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #49 

truejoker כתב:
Joshua_G כתב:
...
...
למה פירקת ? לא רצית לשמוע אותם אחד ליד השני לראות מה באמת יותר טוב ? סביר להניח שהחדש אבל עד כמה ?
...
אין לי כרגע 2 קופסאות מתאימות.
בהמשך אשמע את שניהם.
בברכה,
יהושע גומא

testap
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #50 

ליהושע גומא תודה
נכון שהויניל מוגדר עד 20KHZ אבל טכנית אין ויניל שהודפס ברמה כזאת ונמכר במחיר סביר, וגם זה התבנית נשחקה לאחר מספר הדפסות תלוי באיכות התבנית, וגם לאחר שהודפס 5 השמעות וירד לכ 15KHZ,
לא משכנע, נשמע לו צורם כי כנראה אינו מבין שנוספו לו צלילים ומבחינתו זה צורם, מזכיר לי שחבר טען שה CD משמיע דפיקות מרעישות שאינם בויניל לאחר שהורדו הבאסים במערכת החבר היה מרוצה, מה לעשות שעד אז הוא לא שמע קונטרה באס ולפתע פלאי פלאות יש גם קונטרה בס במוזיקה אולי קיצוני אבל ממחיש מי שמתרגל למערכת מסוימת ברוב המקרים לא יהיה מוכן לשינוי ולו הקטן ביותר במערכת. ולכן מה שקובע אלה מדידות אלקטרוניות ולא אוזן,
אני מקבל את הצעתך לבוא ולראות כיצד ניתן להבחין בשמיעה בין סוגי כבלים בצרוף מכשור שלך אל [email protected] שלח מתי ונפגש בשימחה.

Joshua_G פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #51 

במקום שאשלח אליך דוא"ל, אתה יכול לטלפן אלי.
04-6397544, 054-4944889 .
בברכה,
יהושע גומא

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”