מכשיר blue ray של lg
- RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אתה מדבר על MKV?reuven_br כתב:עובד כמו גדול, גם מדיסק, גם מדיסק און קיי,עומר78 כתב:תודה.
צרבתי דיסק עם קובץ MTS וMKV ואני אנסה לראות היום בדיוטי אם זה מנגן.
אם כן, אני אקנה במקום.......
מה עם כתוביות?
והאם יש מגבלה של גודל בדיסק און קי?
- RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אחלה מגניב.reuven_br כתב:המכשיר מריץ MKV M2TS לגבי כתוביות עברית טרם בדקתי, כנ"ל לגבי גודל מקסימלי של דיסק און קי, בשדה התעופה לצורך התצוגה הם מריצים MKV מדיסק און קי בגודל 16GB, רזולוציה מקסימלית 1080P...
אבל אני לא שואל על גודל מקסימלי של דיסק און קי
אלא על גודל מקסימלי של הקבצים שאפשר להכניס בתוכו.
מפני שמוזכר כאן בשרשור שכדי שהנגן יקרא את הדיסק און קי הוא חייב להיות מפורמט ב-FAT, מה שאומר שאי אפשר להכניס לתוכו קבצים גדולים מ-4 ג'יגה...
שלום לכולם, אני טס בעוד שבועיים ואני מתלבט אם כדאי לקנות את המכשיר שיסגור לי את הפינה של הבלוריי אחת ולתמיד(יש לי כונן בלוריי במחשב אבל זה מתסכל מידי עם כל התוכנות והלוגיסטיקה והאיכות שאף פעם לא תהיה כמו מכשיר ייעודי דרך כבל HDMI). אני לא רוצה לחבר לו כלום דרך הUSB ולא מתעסק עם MKV וסרטים דרך האינטרנט. אני רק רוצה לדעת אם הוא יעשה את העבודה כמו שצריך עם סרטי בלוריי מקוריים (ביחד עם הכתוביות בעברית שיש בחלקם) ויהיה סאונד דולבי דיגיטל וDTS רגיל שיצא מהAVR-1905 דנון שלי?
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
גודל מקסימלי של קובץ לפי מגבלות המקסימום של החומרה/טכנולוגיית האיחסוןRoeyTNT כתב:אחלה מגניב.reuven_br כתב:המכשיר מריץ MKV M2TS לגבי כתוביות עברית טרם בדקתי, כנ"ל לגבי גודל מקסימלי של דיסק און קי, בשדה התעופה לצורך התצוגה הם מריצים MKV מדיסק און קי בגודל 16GB, רזולוציה מקסימלית 1080P...
אבל אני לא שואל על גודל מקסימלי של דיסק און קי
אלא על גודל מקסימלי של הקבצים שאפשר להכניס בתוכו.
מפני שמוזכר כאן בשרשור שכדי שהנגן יקרא את הדיסק און קי הוא חייב להיות מפורמט ב-FAT, מה שאומר שאי אפשר להכניס לתוכו קבצים גדולים מ-4 ג'יגה......
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בדוק ועובד בדיוק לפי מה שכתבת, ממליץ לקנותvale כתב:שלום לכולם, אני טס בעוד שבועיים ואני מתלבט אם כדאי לקנות את המכשיר שיסגור לי את הפינה של הבלוריי אחת ולתמיד(יש לי כונן בלוריי במחשב אבל זה מתסכל מידי עם כל התוכנות והלוגיסטיקה והאיכות שאף פעם לא תהיה כמו מכשיר ייעודי דרך כבל HDMI). אני לא רוצה לחבר לו כלום דרך הUSB ולא מתעסק עם MKV וסרטים דרך האינטרנט. אני רק רוצה לדעת אם הוא יעשה את העבודה כמו שצריך עם סרטי בלוריי מקוריים (ביחד עם הכתוביות בעברית שיש בחלקם) ויהיה סאונד דולבי דיגיטל וDTS רגיל שיצא מהAVR-1905 דנון שלי?...
הבנתי שיש חיבור USB, האם ניתן לחבר דרכו דיסק קשיח חיצוני או אך ורק DISK ON KEY???
אני ביום שבת טס ומתלבט אם לקנות את הDVD הזה...
אם מישהו קנה אותו ומשתמש בו או מישהו יודע בצורה טובה האם כדאי לקנות מוצר זה והאם הוא שווה את המוצר אני ממש אשמח שירשמו לי תגובה לגבי זה...
תודה מראש
לידור
אני ביום שבת טס ומתלבט אם לקנות את הDVD הזה...
אם מישהו קנה אותו ומשתמש בו או מישהו יודע בצורה טובה האם כדאי לקנות מוצר זה והאם הוא שווה את המוצר אני ממש אשמח שירשמו לי תגובה לגבי זה...
תודה מראש
לידור
קניתי מכשיר כזה לפני ימים אחדים. לפי מה שמסרו לי הנציגים של באג אין אפשרות לחבר אליו דיסק קשיח אלא רק DOK בגודל מקסימלי של 32 GB.
אגב, רן לוי כתב שכבל HDMI כלול במחיר, אך אצלי באריזה היו רק כבל וידאו קומפוזיט וכבלי אודיו אנלוגיים.
האם משהו מבין הרוכשים של המכשיר קיבל איתו כבל HDMI?
אגב, רן לוי כתב שכבל HDMI כלול במחיר, אך אצלי באריזה היו רק כבל וידאו קומפוזיט וכבלי אודיו אנלוגיים.
האם משהו מבין הרוכשים של המכשיר קיבל איתו כבל HDMI?
שלום,
אני רק רוצה לוודא כי זה מאוד חושב לי:
המכשיר מפענח לבד פורמטים חדשים ומוציא אותם אנלוגית? זה חשוב לי מאוד כיוון שאני מתלבט בין המכשיר הזה לבין PS3, והמכשול הוא שאין לי ברסיבר (דנון 3801) כניסת HDMI.
אם התשובה חיובית, הרי שהשאלה נפתרה!
אני רק רוצה לוודא כי זה מאוד חושב לי:
המכשיר מפענח לבד פורמטים חדשים ומוציא אותם אנלוגית? זה חשוב לי מאוד כיוון שאני מתלבט בין המכשיר הזה לבין PS3, והמכשול הוא שאין לי ברסיבר (דנון 3801) כניסת HDMI.
אם התשובה חיובית, הרי שהשאלה נפתרה!
ללידור,
אני מחזיק במכשיר בסה"כ יומיים וטרם הספקתי לרכוש כבל HDMI. חיברתי אותו בינתיים עם הכבלים שסופקו באריזה (ראה למעלה). כמו כן חיברתי אותו לרשת (חיבור קוי בלבד לנתב). החיבור לרשת עובד מצויין. עדכנתי גרסת קושחה חדשה תוך דקות ספורות. יש גם גישה מהירה ל YOU TUBE למי שמתעניין.
התפריטים מאוד ידידותיים.
יש סקירה מקיפה של רן לוי על המוצר ברייטינג מיום 29.7.09. אם לתמצת: איכות התמונה טובה מאוד. איכות הסאונד פחות. נקודת תורפה של המכשיר: אינו מפענח DTS מאסטר HD (אליבא דרן לוי). השורה התחתונה של הביקורת היתה שהוא "שווה כל שקל". ואכן אם תיקח בחשבון שניתן להדפיס קופון הנחה של 10 דולר באתר של באג ולרכוש את המכשיר ב 190 דולר שהם כ 720 שקל אז אין כל כך מה להתלבט.
לבועזסון,
לפי רן לוי הוא כמובן נחות מה PS3. טרם ראיתי סרטים בבלו ריי, כך שאין לי תשובה טובה לשאלות שלך. אני מניח שתוכל לחבר כבל HDMI מהמכשיר ישירות לטלביזיה שלך וכן כבל אופטי או קואקסיאלי מהיציאה האופטית או יציאת SPDIF של המכשיר אל הרסיבר שלך.
אני מחזיק במכשיר בסה"כ יומיים וטרם הספקתי לרכוש כבל HDMI. חיברתי אותו בינתיים עם הכבלים שסופקו באריזה (ראה למעלה). כמו כן חיברתי אותו לרשת (חיבור קוי בלבד לנתב). החיבור לרשת עובד מצויין. עדכנתי גרסת קושחה חדשה תוך דקות ספורות. יש גם גישה מהירה ל YOU TUBE למי שמתעניין.
התפריטים מאוד ידידותיים.
יש סקירה מקיפה של רן לוי על המוצר ברייטינג מיום 29.7.09. אם לתמצת: איכות התמונה טובה מאוד. איכות הסאונד פחות. נקודת תורפה של המכשיר: אינו מפענח DTS מאסטר HD (אליבא דרן לוי). השורה התחתונה של הביקורת היתה שהוא "שווה כל שקל". ואכן אם תיקח בחשבון שניתן להדפיס קופון הנחה של 10 דולר באתר של באג ולרכוש את המכשיר ב 190 דולר שהם כ 720 שקל אז אין כל כך מה להתלבט.
לבועזסון,
לפי רן לוי הוא כמובן נחות מה PS3. טרם ראיתי סרטים בבלו ריי, כך שאין לי תשובה טובה לשאלות שלך. אני מניח שתוכל לחבר כבל HDMI מהמכשיר ישירות לטלביזיה שלך וכן כבל אופטי או קואקסיאלי מהיציאה האופטית או יציאת SPDIF של המכשיר אל הרסיבר שלך.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
נו קנית?
איך התרשמת?
נהרס לי הדו וי די בסלון, אולי הפעם במקום לקנות דו וי די אני יילך על זה.... כדאי לא?
יש לי גם ככה סטרימר והנגן ישמש אותי כדיוידי או בלורי לסרטים שארכוש מחול...
מה אתם אומרים?
איך התרשמת?
נהרס לי הדו וי די בסלון, אולי הפעם במקום לקנות דו וי די אני יילך על זה.... כדאי לא?
יש לי גם ככה סטרימר והנגן ישמש אותי כדיוידי או בלורי לסרטים שארכוש מחול...
מה אתם אומרים?
בברכה קובי כהן
ממה שזכור לי מסקירה של רן -אכן המכשיר מפענח את הפורמטים החדשים (אך לא DTS MASTER )בועזון כתב:משה,
תודה על התגובה. העניין הוא שאני לא רוצה לחבר קואקס או אופטי. אני רוצה להשתמש ביציאות האנלוגיות ולחבר לפרה אאוט ברסיבר, כדי שאוכל לשמוע את הפורמטים החדשים במצב PCM....
ומוציא לך אותם PCM לרסיוור אנאלוגית
כך שהמגבלה היחידה שלך היא לעיל..