michael123 כתב:ברור שעל מרטין לוגן יכתבו כך,מה אתה רוצה שיכתבו: תקנה כבלים מהומסנטר?!
כדיי למסחר את התוצרת שלהם,הם משדרים יוקרה.
...
אז מה, הבחור שלך שמייצר רמקולים ב-100K$ לא רוצה לשדר יוקרה?
אם הוא היה בחור שלי נראה לך שהייתי פה היום?!
לגבי תערוכות,אם הם כן יחווטו בכבלים זולים = הם הורגים את השוק של הכבלים היקרים,ואף אחד לא ייתן להם לעשות כן.
...
מה קשר? היו כאלה עם לאפטופ במקום CD/פטפון כמקור.. כי הם כן רצו להרוג את השוק של CD?
זה לא קשור בכלל,יש כמה סוגי מקורות,למה שכולם יעבדו עם מקור זהה? חייבים להראות את כל האפשרויות שהצרכן יבחר מה שטוב לו או איך שטוב לו לשמוע.
תחשוב באופן הגיוני, האם במבחן עיוור אתה תדע להבחין בין נניח 3-4 סוגי כבלים? וגם נניח נניח נניח שכן, מתוך כמה נסיונות? ובכלל האם זה משמעותי בכלל כל השינוי הזה כיוויכול?
...
אני לא מבדיל בין כל כבל וכבל. אבל היו כאלה שכן ראיתי שינוי. וכמו שהזכרתי בפורום, בביתן של NORDOST היה session מאוד משכנע, יש על זה סקירה של aloni בפורום אחר.
אתה לא מבדיל,יפה אמרת,גם אני לא,אז למה שנזרוק לפח אלפי שקלים?
בביתן של נורדס בכוונה כיוונו את העניין שכן יהיה הבדל,הם רוצים לשווק ולמכור לא? גם ככה יש להם כבלים עם כמה סוגי נחשים בקופסאות שאף אחד לא ממש יודע מה שמו שם,אבל צריך למכור....אם היית לוקח את אותו סכום כסף וזורק אותו על הגברה זה לא היה נותן לך שינוי מהותי יותר?!
...
לא דיברנו על בעיות תקציב
שמע,אם אין לי בעיות תקציב,שוב,לא הייתי פה היום.
מה עם אקוסטיקה ,מרבית הרוכשים של דברי היוקרה האלה לא יודעים בכלל אקוסטיקה מהי,וזה ה א-ב של הכל,מה שאתה ועוד כ 90 ומשהו אחוז מהאנשים שומעים,זה בעצם החזרים ולא מה שהרמקול והציוד כן יודע להפיק.
...
ערכת סקר? אני - לא. דווקא בין "הרוכשים של דברי היוקרה האלה" יש חוסר הבנה באקוסטיקה? אני להבדיל מניח שהם יודעים יותר מהממוצע.
...