עד כמה כבלים לרמקול חשובים?

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #41 

ziv_r כתב:Joshua_G,
אתה ממציא תיאוריות שלא קיימות. אנחנו לא מכריחים אף אחד להשאר בכח באתר, אם לא טוב לך כאן, אני בטוח שתמצא במה באתרים אחרים.

לגבי נקיטת עמדה באתר, האתר מהווה במה לכל הדעות שיש, הוכחה לכך תמצא בכל ביקורת לכבלים אשר פורסמה אצלנו ובמאמרים על ציוד דומה אשר יתפרסמו בקרוב.
...
לא המצאתי דבר, אתה הוא זה הטוען טענות הזויות.

האתר מהווה במה לכל הדעות מצד המשתתפים, בעוד אתה, כעורך ראשי של האתר וכמייצג האתר נוקט עמדה חד-צדדית ומוטה.

אגב, הטענה שלך שאין הבדלים נשמעים בין כבלים שוללת את התקפות (לגיטימיות) של הביקורות על כבלים שונים המתפרסמות באתר מדי פעם – ומטעם האתר.

אז שהאתר יחליט היכן הוא עומד, מהי עמדתו.
בברכה,
יהושע גומא

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5085 פעמים

שליחה #42 

Joshua_G,
כמו שנרשם, האתר מהווה במה לכל הדעות.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #43 

אוי, עוד פעם הויכוח הנצחי הזה שמוביל להתנצחויות על גבול העלבות.... :זהירות:

הצעתי הצעה בפוסט אחר :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 4&start=75

האם היא מתקבלת?

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #44 

כמו שנרשם, האתר מהווה במה לכל הדעות.
...
לבד מזה שאתה כעורך ראשי של האתר וכמייצג האתר מביע עמדה חד-צדדית ומוטה.
בברכה,
יהושע גומא

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #45 

Joshua_G,
העובדה כי אנחנו נותנים במה לביקורות על כבלים (ובמקרה אני גם היוזם שלהם), מראה כי אנחנו פתוחים לכל קבוצות האנשים.
לא ברור לי מה המטרה שלך בשרשור הזה. נדמה שבכל מקום בו מדברים על כבלים אתה מרגיש חובה להתנצח עם מי שעומד מולך, זה מעייף וכמו שאתה רואה - לא מוביל לשום מקום.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #46 

michael123 כתב:
ברור שעל מרטין לוגן יכתבו כך,מה אתה רוצה שיכתבו: תקנה כבלים מהומסנטר?!
כדיי למסחר את התוצרת שלהם,הם משדרים יוקרה.
...
אז מה, הבחור שלך שמייצר רמקולים ב-100K$ לא רוצה לשדר יוקרה?
אם הוא היה בחור שלי נראה לך שהייתי פה היום?!

לגבי תערוכות,אם הם כן יחווטו בכבלים זולים = הם הורגים את השוק של הכבלים היקרים,ואף אחד לא ייתן להם לעשות כן.
...
מה קשר? היו כאלה עם לאפטופ במקום CD/פטפון כמקור.. כי הם כן רצו להרוג את השוק של CD?
זה לא קשור בכלל,יש כמה סוגי מקורות,למה שכולם יעבדו עם מקור זהה? חייבים להראות את כל האפשרויות שהצרכן יבחר מה שטוב לו או איך שטוב לו לשמוע.
תחשוב באופן הגיוני, האם במבחן עיוור אתה תדע להבחין בין נניח 3-4 סוגי כבלים? וגם נניח נניח נניח שכן, מתוך כמה נסיונות? ובכלל האם זה משמעותי בכלל כל השינוי הזה כיוויכול?
...
אני לא מבדיל בין כל כבל וכבל. אבל היו כאלה שכן ראיתי שינוי. וכמו שהזכרתי בפורום, בביתן של NORDOST היה session מאוד משכנע, יש על זה סקירה של aloni בפורום אחר.
אתה לא מבדיל,יפה אמרת,גם אני לא,אז למה שנזרוק לפח אלפי שקלים?
בביתן של נורדס בכוונה כיוונו את העניין שכן יהיה הבדל,הם רוצים לשווק ולמכור לא? גם ככה יש להם כבלים עם כמה סוגי נחשים בקופסאות שאף אחד לא ממש יודע מה שמו שם,אבל צריך למכור....
אם היית לוקח את אותו סכום כסף וזורק אותו על הגברה זה לא היה נותן לך שינוי מהותי יותר?!
...
לא דיברנו על בעיות תקציב
שמע,אם אין לי בעיות תקציב,שוב,לא הייתי פה היום.
מה עם אקוסטיקה ,מרבית הרוכשים של דברי היוקרה האלה לא יודעים בכלל אקוסטיקה מהי,וזה ה א-ב של הכל,מה שאתה ועוד כ 90 ומשהו אחוז מהאנשים שומעים,זה בעצם החזרים ולא מה שהרמקול והציוד כן יודע להפיק.
...
ערכת סקר? אני - לא. דווקא בין "הרוכשים של דברי היוקרה האלה" יש חוסר הבנה באקוסטיקה? אני להבדיל מניח שהם יודעים יותר מהממוצע.
...
יש חוסר הבנה ויותר מזה יש מוגבלויות אי אלו ואחרות שאין כ"כ אפשרות לשנות אקוסטיקה קיימת ולכן פשוט מדחיקים את העניין שהוא למעשה הכי חשוב,והולכים לחנות לקנות כבל ב 1000 דולר כאילו שזה יוסיף משהו(לעניין הכייפי,פסיכולוגי וויזואלי,אין ספק שזה מוסיף).

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

העובדה כי אנחנו נותנים במה לביקורות על כבלים (ובמקרה אני גם היוזם שלהם), מראה כי אנחנו פתוחים לכל קבוצות האנשים.
...
אנה הסבר לשם מה למישהו לפרסם ביקורות על כבלים כאשר דעתו הנחרצת היא שאין ולא יכולים להיות הבדלים נשמעים בין כבלים שונים?
לא ברור לי מה המטרה שלך בשרשור הזה. נדמה שבכל מקום בו מדברים על כבלים אתה מרגיש חובה להתנצח עם מי שעומד מולך, זה מעייף וכמו שאתה רואה - לא מוביל לשום מקום.
...
ההתנצחות היא עם טענות הזויות כמו טענתך שאף אדם בעולם על אף מערכת לא שומע הבדלים בין כבלים שונים.
בברכה,
יהושע גומא

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #48 

moshem74 כתב: יש חוסר הבנה ויותר מזה יש מוגבלויות אי אלו ואחרות שאין כ"כ אפשרות לשנות אקוסטיקה קיימת ולכן פשוט מדחיקים את העניין שהוא למעשה הכי חשוב,והולכים לחנות לקנות כבל ב 1000 דולר כאילו שזה יוסיף משהו(לעניין הכייפי,פסיכולוגי וויזואלי,אין ספק שזה מוסיף).
...
כאן אני רואה חוסר הבנה אצלך.
ניתן לשנות אקוסטיקה בחדר קיים. אתה מוזמן לבוא אלי ולראות.
נכון שטיפול אקוסטי הוא ברמת חשיבות עליונה, אבל, לאחר הטיפול האקוסטי, יש הבדלים בין כבלים שונים, כאשר יש כבלים המשפרים את צליל המערכת באופן משמעותי.
בברכה,
יהושע גומא

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #49 

Joshua_G כתב:אנה הסבר לשם מה למישהו לפרסם ביקורות על כבלים כאשר דעתו הנחרצת היא שאין ולא יכולים להיות הבדלים נשמעים בין כבלים שונים?
...
תטרח לקרוא מה שאני כותב, הסיבה לכך הינה עבור מתן במה לכולם. זוהי פעם רביעית בערך שאני כותב זאת, מקווה שזאת פעם אחרונה.
Joshua_G כתב:ההתנצחות היא עם טענות הזויות כמו טענתך שאף אדם בעולם על אף מערכת לא שומע הבדלים בין כבלים שונים.
...
אתה יכול להמשיך להתנצח כמה שאתה רוצה, כנראה שלי יש פחות זמן פנוי ממך ולכן פרשתי מדיון זה.

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 766
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #50 

ziv_r כתב: אתה יכול להמשיך להתנצח כמה שאתה רוצה, כנראה שלי יש פחות זמן פנוי ממך ולכן פרשתי מדיון זה.
...
אני יכול להבין שאין לך זמן פנוי (לרובנו אין :D ), אבל בכל זאת לא טרחת ולא פעת אחת לרשום תגובה אחת מנומקת בנושא ה"עובדה" שציינת בתחילת השרשור, אני מאמין כי תשובה כזו היית יכולה לתרום לכולנו בנושא.

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #51 

זיו,
זה שהאתר מהווה במה לכל הדעות זה יפה ומבורך.
אבל כאשר האתר, באמצעות נציג של האתר, מצד אחד טוען שאין הבדלים נשמעים בין כבלים כלשהם, על אף מערכת שהיא ולכל אוזן שהיא – ומצד שני מפרסם ביקורות לכבלים – יש בזה סתירה מובנית מהותית.

לתשומת לבך.
בברכה,
יהושע גומא

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #52 

מה שזיו אומר כי יש הבדל בין הכבלים באיכות בבניה, יופי ומראה החיצוני וכו' - ויש להתייחס אליהם כסוג של תכשיט. לכן ישנה הצדקה איזה שהיא גם בביקורות. תשמע, לא כולם קונים פורש כדי לנסוע ב-300 קמ"ש

אינני מסכים כי אני אישית שמעתי כמה פעמים הבדלים מאוד בולטים במבחן השוואתי כך שזה מספיק כדי להפר את הטענה גורפת שאין הבדלים כלל.

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #53 

michael123 כתב:מה שזיו אומר כי יש הבדל בין הכבלים באיכות בבניה, יופי ומראה החיצוני וכו' - ויש להתייחס אליהם כסוג של תכשיט. לכן ישנה הצדקה איזה שהיא גם בביקורות. תשמע, לא כולם קונים פורש כדי לנסוע ב-300 קמ"ש
...
העניין הוא שהביקורות כאן באתר מתייחסות גם לצליל של הכבלים הנסקרים.
לכן הסתירה המובנית.
בברכה,
יהושע גומא

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9618
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #54 

זה שאתה טוען שאתה מבדיל בין כבלים זוהי טענה, לא הוכחה או עובדה.
אתה כל פעם משום מה מנסה להביא אותי לדיון כבלים פה, כמו שטענתי מוקדם יותר, אין לי רצון בכך, זוהי לא התחמקות, פשוט חוסר עניין.
...
זיו עם כל הכבוד בזמן האחרון אתה מאוד קצר רוח לגבי האנשים באתר ולגבי דעותיהם בפרט!
אם אתה כל כך קצר בזמן להסביר את טענותיך
וחסר סובלנות לדיעותיהם(וסבלנות)של אחרים
מן הראוי לפחות שלא תזלזל בדיעותיהם !
וכל פעם שמבקשים ממך להסביר את טענתך -או שאתה מבטל את אותו אדם או שאתה טוען שאין לך זמן....
גם אני חושב שאם יש מערכת ב20000 שח וכבלים לרמקולים ב150 אז נראה לי שיש בעיה(ולא ברכיבים של המערכת)והצוואר בקבוק יקבע את החוליה החלשה ולפיה זה ישמע
מה הבעיה עם זה :o
אם אתה לא מסכים אז אל תסכים
בכל מקרה אולי תרד לאילת לאיזה שבוע... (i)

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #55 

"בכל מקרה אולי תרד לאילת לאיזה שבוע... "

אתה תותח.....

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

כבלים לרמקולים מרכיב די חשוב .

שליחה #56 

ADICT שלום לך .

אני מסכים איתך לכל מילה שכתבת . לגבי כל התחומים . (Y) (Y) (Y)

מי יתן ויהיו עוד אנשים כמותך שיבינו את כל מרכיבי המערכת . הכל חשוב כל פרט .

או שזה יהיה מיקצועי עד הסוף .

או חובבנות פשוטה .

יום טוב לך . (f)

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”