בעיות קליטת DVB-T/DTT בעיר ת"א
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
מה זה יסתמו את הפרצות . או יוסיפו משדרים . במקומות שאין קליטה או לא . לא פשוט לשים משדרים היום ראו את הבעיות עים אנטנות הסולררי . חלק מהמשדרים שמים על בנינים של מרכזיות טלפון של בזק . אבל כול העניין זה לחסוך משדרים . פחות מימה שיש היום . אז מה עשינו אים יהיו הרבה משדרים
רק הטכנאי קרמר
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אנטנות הסלולר בתחום 11000מגה הרץ לא אמורות להכנס לתחום הנמוך 500 מגה הרץ.
קרמר לפעמים צריך להשתדרג ,לקרוא מאמרים בשביל להבין מונחים לועזיים של עולם התקשורת.
"חלק מהמשדרים שמים על בנינים של מרכזיות טלפון של בזק"--בזק ימשיכו כנראה לתת שרות ו
תחזוקה למשדרים הישנים והחדשים.
ו.אם היו ממקמים באזור מאוכלס היו צועקים שזה פוגע בבריאות.
היה מכרז כנראה עם רזרבות שהזוכה אמור להוסיף משדרים לכיסוי מוחלט באותו תקציב,
אחרת יצטרכו לפתוח מכרז חדש:,"השבחת השידור הקרקעי בארץ ישראל".
פעם קנו שעון עם מחוגים ,היום קונים שעון ספרתי דיגטאלי-שנייהם מראים בסופו של דבר
את השעה.אותו פרנציפ השדור הדיגטאלי -רק הלקוחות השתנו בגיל ובהשכלה ענין של
משאבים וקדמה.אפילו טלראן פתחה פורום לעזור לאלו שלא קולטים:
http://dvb-t.telran.co.il/index.php?sid ... fb27822905
קרמר לפעמים צריך להשתדרג ,לקרוא מאמרים בשביל להבין מונחים לועזיים של עולם התקשורת.
"חלק מהמשדרים שמים על בנינים של מרכזיות טלפון של בזק"--בזק ימשיכו כנראה לתת שרות ו
תחזוקה למשדרים הישנים והחדשים.
ו.אם היו ממקמים באזור מאוכלס היו צועקים שזה פוגע בבריאות.
היה מכרז כנראה עם רזרבות שהזוכה אמור להוסיף משדרים לכיסוי מוחלט באותו תקציב,
אחרת יצטרכו לפתוח מכרז חדש:,"השבחת השידור הקרקעי בארץ ישראל".
פעם קנו שעון עם מחוגים ,היום קונים שעון ספרתי דיגטאלי-שנייהם מראים בסופו של דבר
את השעה.אותו פרנציפ השדור הדיגטאלי -רק הלקוחות השתנו בגיל ובהשכלה ענין של
משאבים וקדמה.אפילו טלראן פתחה פורום לעזור לאלו שלא קולטים:
http://dvb-t.telran.co.il/index.php?sid ... fb27822905
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

מר זורה
מי שלא מבין בזה חושב שכתבתה דברי חוכחמה . בעצם לא כתבתה כלום סתם מישפטים חסרי תחליט
רק הטכנאי קרמר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
קרמר,
יש כפתור בדיקת כתיב. אין שתי מילים צמודות שאין לך בהם שגיאת כתיב.
יש כפתור בדיקת כתיב. אין שתי מילים צמודות שאין לך בהם שגיאת כתיב.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

המנהל צודק . בגלל החסימה הארוכה שחכתי על הכפתור אני חוזר לעצמי לאט לאט .
לא לשכוח שאני מטירה . בשנות החמישים הייתה משמרת שנייה בלימודים , ובגלל החום לא הקפידו כול כך על העברית
לא לשכוח שאני מטירה . בשנות החמישים הייתה משמרת שנייה בלימודים , ובגלל החום לא הקפידו כול כך על העברית
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

הייה משדר לטירה אנלוגי על בית חולים כרמל . ערוץ1+2 . מכיוון האוניורסיטה רוב טירה לא מכוסה . הנהלת בית חולים ביקשה להוריד את המשדר . אז הוא הועבר על בית הדואר בטירה כולל הדגיטלי והאנלוגי . מבית חולים כרמל גם שכונת דנייה הייתה מכוסה .
רק הטכנאי קרמר
בשידור דיגיטלי כמו זה של ה DTT אין דבר כזה תמונה כפולה. המערכת יודעת להשתמש בכל ההחזרים לאותה תמונה ולכן ההחזרים לא רק שלא פוגעים בתמונה אלא אף משפרים אותה.
מצד שני, אם אתה בנסיעה, החזר מקדימה והחזר מאחורה יתנו דופלר שונה ורק יפריעו. עדיין התמונה לא תהייה כפולה.
בדיגיטלי אין דבר כזה לא רואים טוב. או שקולטים, או שלא. איזור המעבר בין קולטים ללא קולטים הוא מאוד קטן.
מצד שני, אם אתה בנסיעה, החזר מקדימה והחזר מאחורה יתנו דופלר שונה ורק יפריעו. עדיין התמונה לא תהייה כפולה.
בדיגיטלי אין דבר כזה לא רואים טוב. או שקולטים, או שלא. איזור המעבר בין קולטים ללא קולטים הוא מאוד קטן.
למי שנתקל בבעיות קליטה ושאלות בנושא - מוזמן לפנות למדור שפתחנו באתר
http://www.godigital.co.il/tv_israel_qa.htm
http://www.godigital.co.il/tv_israel_qa.htm
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
היום, ערכתי ניסוי ברחוב בורוכוב (קרוב לדיזי' סנטר) עם דונגל, ואנטנה בסיסית המגיעה איתו.
את האנטנה הדבקתי למעקה (קומה 4 יש לציין ואחרונה) המחשב מן הסתם היה בתוך הבית - ונראה שהקליטה הייתה איכותית.
לא נראו הפרעות - ובVLC בINFO לא ראינו LOST PACKETS - מלבד ספורים - כנראה מתחילת ההפעלה.
את האנטנה הדבקתי למעקה (קומה 4 יש לציין ואחרונה) המחשב מן הסתם היה בתוך הבית - ונראה שהקליטה הייתה איכותית.
לא נראו הפרעות - ובVLC בINFO לא ראינו LOST PACKETS - מלבד ספורים - כנראה מתחילת ההפעלה.
עלי,עלי_שביט כתב:למי שנתקל בבעיות קליטה ושאלות בנושא - מוזמן לפנות למדור שפתחנו באתר
http://www.godigital.co.il/tv_israel_qa.htm...
אם יש לך את הידע והתשובה, למה להפנות למקום אחר? נשמח מאוד אם תשתף אותנו.
אני לא עונה על כל שאלת לינוקס/mythtv כאן ב:"אפשר לשאול שאלות ב-www.whatsup.co.il", אני עונה כאן.
You are never fully dressed without a smile
היי לכולם,
אני לא מבינה כלום במונחים הטכנולוגיים שאתם מציינים פה, ואני רוצה לקנות את הממיר של קונקה ולהיפטר מהוט ויס ששודדים אותי ללא הצדקה.
האם אני צריכה טכנאי שיתקין לי את הממיר (בהנחה שאני מ-מ-ש נטולת חוש טכנולוגי) והאם רוב הסיכויים שאקלוט את השידורים ברמה סבירה לאחר ההתקנה? (אני גרה במרכז תל אביב). עניין האנטנות נראה לי קצת מסובך. (חיצונית? פנימית? על הבניין? הצילו!!!)
אם יש צורך בטכנאי- כמה בערך לדעתכם צריכה לעלות התקנה כזו?
תודה,
אבודה במערך הטכנולוגיה
אני לא מבינה כלום במונחים הטכנולוגיים שאתם מציינים פה, ואני רוצה לקנות את הממיר של קונקה ולהיפטר מהוט ויס ששודדים אותי ללא הצדקה.
האם אני צריכה טכנאי שיתקין לי את הממיר (בהנחה שאני מ-מ-ש נטולת חוש טכנולוגי) והאם רוב הסיכויים שאקלוט את השידורים ברמה סבירה לאחר ההתקנה? (אני גרה במרכז תל אביב). עניין האנטנות נראה לי קצת מסובך. (חיצונית? פנימית? על הבניין? הצילו!!!)
אם יש צורך בטכנאי- כמה בערך לדעתכם צריכה לעלות התקנה כזו?
תודה,
אבודה במערך הטכנולוגיה
היי mor27,
אין צורך בטכנאי במידה ואין בעיות מיוחדות בחיבורים.
לעניין הקליטה, אני גר במרכז תל אביב ובקומה גבוהה והקליטה אצלי מקוטעת,היכן את גרה, האם תוכלי להציב את האנטנה כאשר היא גובלת בצד מזרח?
האם קיימת אנטנה מרכזית תקינה על גג הבניין ויש לך שקע בסלון?
לעניין הקליטה, אני גר במרכז תל אביב ובקומה גבוהה והקליטה אצלי מקוטעת,היכן את גרה, האם תוכלי להציב את האנטנה כאשר היא גובלת בצד מזרח?
האם קיימת אנטנה מרכזית תקינה על גג הבניין ויש לך שקע בסלון?
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
לפי החוק, בכל בית דירות משותף צריכה להיות אנטנה מרכזית על גג הבנין שנגישה לכל הדיירים. עלות אחזקת האנטנה היא משותפת לכולם (על חשבון ועד הבית).
במידה ויש לך בבנין שלך אנטנה כזו ואת יכולה להתחבר אליה, את רק צריכה לקנות את הממיר ולחבר אותו לאנטנה הזו. אין צורך בטכנאי. עם האנטנה המצורפת לממיר את לא יכולה כרגע לקלוט בת"א (זה ישתנה בשנה הקרובה, אחרי שיוסיפו משדרים יהיה ניתן לקלוט את השידורים עם אנטנה פנימית בחלקים גדולים של העיר).
אם אין לך אנטנה כזו בבניין, את יכולה לדרוש מהועד שיתקין אחת.
במידה ויש לך בבנין שלך אנטנה כזו ואת יכולה להתחבר אליה, את רק צריכה לקנות את הממיר ולחבר אותו לאנטנה הזו. אין צורך בטכנאי. עם האנטנה המצורפת לממיר את לא יכולה כרגע לקלוט בת"א (זה ישתנה בשנה הקרובה, אחרי שיוסיפו משדרים יהיה ניתן לקלוט את השידורים עם אנטנה פנימית בחלקים גדולים של העיר).
אם אין לך אנטנה כזו בבניין, את יכולה לדרוש מהועד שיתקין אחת.
היי ניסים,Nissim כתב:היי mor27,
האם קיימת אנטנה מרכזית תקינה על גג הבניין ויש לך שקע בסלון?...
תודה על התשובה.
אני גרה במרכז תל אביב (אזור ארלוזורוב) בקומת קרקע, נראה לך שזה יהיה בעייתי מבחינת הקליטה? אין לי מושג בקשר למה ששאלת: אני בעצמי אמורה לעלות על הגג ולהציב שם אנטנה??? יש לי בסלון כרגע נקודת כבלים ושקע חשמל.
nirzon כתב:לפי החוק, בכל בית דירות משותף צריכה להיות אנטנה מרכזית על גג הבנין שנגישה לכל הדיירים. עלות אחזקת האנטנה היא משותפת לכולם (על חשבון ועד הבית).
אם אין לך אנטנה כזו בבניין, את יכולה לדרוש מהועד שיתקין אחת.[/quoteני
אני אברר האם יש אנטנה מרכזית. במידה ויש, אני צריכה פיזית לעלות לגג לאנטנה המרכזית ולחבר אליה משהו?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני גם גר באזור ארלוזורוב. אין קליטה עם אנטנה פנימית באזור הזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לא, ליד כל בית אמור להיות ארון ממנו הכבלים או יס מעבירים את הכבלים שלו, ושם אמור להיות הכבל לחיבור לאנטנה המרכזית.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם