תגובות לכתבה: ה C-200, המזרימדיה החדש מבית Popcorn Hour
- shlomile
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- שם מלא: shlomile
קיבלתי בשעה טובה את הפלזמה פנאסוניק 50 אינצ' שלי ואני זקוק לסטרימר נואשות.
השאלה אם יש טעם להמתין ל C-200 או לרכוש את ה A-110 כבר עכשיו ולא להמתין? או שה C-200 מכיל פונקציונאליות מהותייות ששוה להתאפק ולהמתין ברכישה?
השאלה אם יש טעם להמתין ל C-200 או לרכוש את ה A-110 כבר עכשיו ולא להמתין? או שה C-200 מכיל פונקציונאליות מהותייות ששוה להתאפק ולהמתין ברכישה?
- liqnit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336
תודה רבה על טעימה מהעתיד הצפוי לנו
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78955
- שם מלא: עפר לאור
shlomile,
התשובה לשאלתך בתוך המאמר עצמו (זיו כבר הכין שאלות ותשובות)...
התשובה לשאלתך בתוך המאמר עצמו (זיו כבר הכין שאלות ותשובות)...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
אני לא מזרים מדיה, אני מוריד תכנים דרך מחשב (בדרך כלל ריפים מלאים של בלו ריי שבכלל לא ניתנים להזרמה) ואז מעתיק אותם לפופקורן מעל הרשת.Itay_Pollak כתב:nir11, אני לא מבין, מצד אחד אתה מדבר על קצבי הרשת, ומצד שני על דיסק פנימי?
בכל אופן, יש איזה תוכן שלא זרם לך כמו שצריך דרך הA100?
אני מנגן בלוריי (אמנם לא בפסי קול LOSSLESS (מן הסתם)) אבל הכל זז חלק לגמריי....
כיום יש לי A100 עם חיבור 100 מן הסתם, וחיבור פנימי IDE. זה אומר שאני מעתיק לאט, וזה גם אומר שאני מוגבל בנפח אחסון בגלל שאין דיסקים IDE גדולים (והם יקרים). במקום זה אני משתמש בדיסק USB שהוא יותר יקר ופחות אלגנטי.
לכן חשוב לי שיהיה BAY פנוי לSATA זול וגם חיבור רשת מהיר.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
מצטער, לא הצלחתי להבין למה אתה לא מזרים, למה אתה מעביר את המידע מהמחשב לסטרימר? לא עדיף לשים עוד HDD SATA במחשב???
- sierra13
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
הוא אמר שהוא לא מזרים כי הוא מוריד ריפים מלאים של BR (כנראה עם lossless) שלא עוברים סטרימינג.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- nir11
-
- חבר מביא חבר

יכול להיות שאפשר להזרים הכל, אני לא רוצה "להסתכן" בזה. היו מקרים בעבר שאפילומדיסק USB זה קירטע ועבד טוב רק מדיסק פנימי. אין לי ציוד שתומך בLOSLESS אבל עדיין היו קרטועים דווקא בתמונה.
אגב, כבר קראתי בפורום של NMT שהGBE לא יהיה מהיר כמו ב PC. לצערי הרב זה מסתדר עם התוצאות שזיו קיבל.
אגב, כבר קראתי בפורום של NMT שהGBE לא יהיה מהיר כמו ב PC. לצערי הרב זה מסתדר עם התוצאות שזיו קיבל.
- Falcon1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
נראה מבטיח!
איך זה שאין פרסום באתר popcornhour.com?
איך מזמינים? אפילו אם לא ממליצים לרכוש כרגע.
איך זה שאין פרסום באתר popcornhour.com?
איך מזמינים? אפילו אם לא ממליצים לרכוש כרגע.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
דווקא נתקלתי בתכנים שלא נוגנו טוב מ-USB אבל נוגנו היטב מהרשת.nir11 כתב:יכול להיות שאפשר להזרים הכל, אני לא רוצה "להסתכן" בזה. היו מקרים בעבר שאפילומדיסק USB זה קירטע ועבד טוב רק מדיסק פנימי....
- Adix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 744
תמחור, יכולות וכמה שאלות
קודם כף סקירה יפה (אם כי לא מלאה) של מוצר עם פוטנציאל אדיר.
מלבד היכולות הטכניות שהוזכרו, אחד היתרונות של ה C200 הוא האפשרות לצמצם את מספר הקופסאות בסלון.
ברור לכולם שהחברה מפופקורן קצת ירו לעצמם ברגל עם המוצר הקודם שהכה את השוק מבחינת מחיר ומאפשר כנראה רווחיות מוגבלת משהוא, ה C200 משפר יכולות וכנראה גם את הרווחיות.
ב C200 בעבור תוספת מחיר אנו מקבלים מגוות תוספות: VFD, מקשים (לא שימושים בעליל), אופציה להוסיף כונן BDR, עוד כונן פנימי SATA, יכולות רשת משופרות, יכולת אלחוטית בתוספת תשלום ועוד יכולת IR גם היא בתוספת תשלום.
כלומר ברמה הבסיסית, אנו מקבלים מוצר איכותי, עם צי'פ חדש (יש להניח שעלותו זהה לקודם), שהתוספות היחידות האמיתיות שלו הן VFD ו GBE.
כמה שאלות:
1. האם תוספת מחיר עבור 2 התוספות הפעילות ((VFD GBE), מצדיקות את התוספת במחיר? GBE הוא דבר טבעי היום ואני לא מצפה לתוספת מחיר בעבורו, VFD שווה תוספת מחיר קטנה עד זניחה אני לא יודע עד כמה הוא שימושי בכלל. תזכורת קטנה היא שמחיר ה A100 זול עוד יותר.
2. מהו סדר גודל המחיר עבור מערכת מלאה כולל כל התוספות (BDR, אלחוטי, IR, DOC)
3. עד היום יתרון ה NMT היה גודל, נוחות ומחיר לעומת HTPC, האם יתרון ה NMT ישאר, מדובר על מערכת מלאה, ללא לקיחה בחשבון זמן בנייה וקינפוג HTPC.
4. מדוע יש צורך ב DOC, במקום שימוש בזכרון סטטי אשר יסופק על ידי היצרן?
5. האם פופקורן מתכננים בנוסף מוצר זול וקטן (ללא אלחוט, מקום לכונן BDR וכו')
6. היה מעניין לראות מוצר קטנטן באמת, משהוא בגודל קופסת סיגריות, כזה שאפשר פשוט להניח על הרסיבר ולסגור סיפור. NMT ללא מקום לכונן קשיח ואולי עם אלחוט מובנה, עם יכולות בסיסיות מבוססות הציפ החדש.
מלבד היכולות הטכניות שהוזכרו, אחד היתרונות של ה C200 הוא האפשרות לצמצם את מספר הקופסאות בסלון.
ברור לכולם שהחברה מפופקורן קצת ירו לעצמם ברגל עם המוצר הקודם שהכה את השוק מבחינת מחיר ומאפשר כנראה רווחיות מוגבלת משהוא, ה C200 משפר יכולות וכנראה גם את הרווחיות.
ב C200 בעבור תוספת מחיר אנו מקבלים מגוות תוספות: VFD, מקשים (לא שימושים בעליל), אופציה להוסיף כונן BDR, עוד כונן פנימי SATA, יכולות רשת משופרות, יכולת אלחוטית בתוספת תשלום ועוד יכולת IR גם היא בתוספת תשלום.
כלומר ברמה הבסיסית, אנו מקבלים מוצר איכותי, עם צי'פ חדש (יש להניח שעלותו זהה לקודם), שהתוספות היחידות האמיתיות שלו הן VFD ו GBE.
כמה שאלות:
1. האם תוספת מחיר עבור 2 התוספות הפעילות ((VFD GBE), מצדיקות את התוספת במחיר? GBE הוא דבר טבעי היום ואני לא מצפה לתוספת מחיר בעבורו, VFD שווה תוספת מחיר קטנה עד זניחה אני לא יודע עד כמה הוא שימושי בכלל. תזכורת קטנה היא שמחיר ה A100 זול עוד יותר.
3. עד היום יתרון ה NMT היה גודל, נוחות ומחיר לעומת HTPC, האם יתרון ה NMT ישאר, מדובר על מערכת מלאה, ללא לקיחה בחשבון זמן בנייה וקינפוג HTPC.
6. היה מעניין לראות מוצר קטנטן באמת, משהוא בגודל קופסת סיגריות, כזה שאפשר פשוט להניח על הרסיבר ולסגור סיפור. NMT ללא מקום לכונן קשיח ואולי עם אלחוט מובנה, עם יכולות בסיסיות מבוססות הציפ החדש.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

אי אפשר להזמין כרגע בגלל שהמוצר עוד לא הושק. לפי מה שזיו אומר זה גם לא יקרה בשבועות הקרובים כי ה FW שלו עוד בבטא. למעשה בפורום של NMT מסרבים לומר מה המחיר של המוצר, רק שיש שם כמה חוכמולוגים שהריצו גוגל טרנסלייט על הסקירה של זיו ועלו על זה שהמחיר הוא 300$, כפי שזיו ציין. לפי דעתי יש עוד זמן עד למכירה לציבור, ופופקורן פירסמו את מה שפירסמו רק בגלל שהיו הרבה עיכובים, יש חשש שהקהל יברח למתחרים, ויש הרבה תיסכול- אז זרקו לנו עצם (חתיכת עצם..)
שאלה לזיו - כתבת שהמכשיר עדיין לא תומך בתפריטי BD, זה נכון גם לגבי דיסק בלו ריי 'אמיתי' שאתה מכניס לכונן?
שאלה לזיו - כתבת שהמכשיר עדיין לא תומך בתפריטי BD, זה נכון גם לגבי דיסק בלו ריי 'אמיתי' שאתה מכניס לכונן?
- Falcon1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
Re: תמחור, יכולות וכמה שאלות
בתשובה ל6: נסה http://xtreamer.net/Adix כתב:קודם כף סקירה יפה (אם כי לא מלאה) של מוצר עם פוטנציאל אדיר.
כמה שאלות:
6. היה מעניין לראות מוצר קטנטן באמת, משהוא בגודל קופסת סיגריות, כזה שאפשר פשוט להניח על הרסיבר ולסגור סיפור. NMT ללא מקום לכונן קשיח ואולי עם אלחוט מובנה, עם יכולות בסיסיות מבוססות הציפ החדש....
- nir11
-
- חבר מביא חבר

Re: תמחור, יכולות וכמה שאלות
מסכים לגמרי, למעשה לא ניתן היום להשיג כרטיסי רשת במהירות 100, כל לוח אם מתוצרת דרום זימבבואה מכיל GBE און בורד. כרגע ה GBE שבמכשיר הוא אכזבה גדולה מאוד מבחינתי. מזכיר לי את ה western digital world edtiton שקניתי פעם. דיסק קשיח חיצוני עם חיבור GBE. חשבתי לעצמי שהנה מצאתי NAS במחיר טוב וזה הזמן לשדרג את הרשת בבית ל GBE. בפועל לדבר הזה לא היה כח לסחוב, לא עלה על 4 מגה בייט לשניה. חזר מהר מאוד לחנות. לא מספיק ה NIC, צריך גם CPU חזק, או לחלופין שהכרטיס רשת עצמו יעשה tcp ip offloading בחומרה. ככל הנראה זה לא המקרה של ה C200Adix כתב:.
כמה שאלות:
1. האם תוספת מחיר עבור 2 התוספות הפעילות ((VFD GBE), מצדיקות את התוספת במחיר? GBE הוא דבר טבעי היום ואני לא מצפה לתוספת מחיר בעבורו...
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
קצת מוזר לי ענין השלט
בשבילי מכשיר שלא נכנס להרמוני
מאבד נקודות
עניו ה RF נחמד כתוספת
לא כמשהו עיקרי
בשבילי מכשיר שלא נכנס להרמוני
מאבד נקודות
עניו ה RF נחמד כתוספת
לא כמשהו עיקרי
העם דורש..... כל מיני דברים
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
אני קורא פה את התגובות של האנשים ומה אני קולט בזוית העין?
באנר של ISTAR HD H6, והם עוד כותבים עליו "הדור המתקדם ביותר"

באנר של ISTAR HD H6, והם עוד כותבים עליו "הדור המתקדם ביותר"
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
יופי של סקירה , נראה מרשים ביותר .
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
Adix,
1. המחיר של מוצר נקבע אך ורק לפי דבר אחד - כמה אנשים מוכנים לשלם עליו. אין חשיבות לכמה עולה צג VFD או חיבור 1Gb ואם התוספות הללו מצדיקות את ההעלאה במחיר.
2. תלוי בציוד אותו אתה תחבר. כל המחירים לציוד ידועים חוץ מזה של כרטיס הרשת האלחוטי & רסיבר IR.
3. היתרון עדיין קיים מבחינת כל התכונות מכיוון שעדיין יש לנו מכשירים מבוססי SMP8635. ה C-200 הינו בעל תכונות רחבות וחזקות יותר מהמכשירים הקיימים. ניתן לצפות כי יצוצו מכשירים נוספים בקרוב בעלי צ'יפ דומה של SD או מיצרן אחר אשר יהיו בעלי מארז זול יותר אשר יאפשר תמחור זול מזה של ה C-200.
4. חלק ממימוש הפרופיל של BD Live הינה זכרון נתיק של לפחות 1GB. מגבלה נוספת הינה איסור מימוש קליינט BitTorrent במכשיר אשר מוגדר כנגן Blu-ray, ה C-200 אינו מוגדר ככזה.
sam22,
כפי שנרשם, תהיה אפשרות לשליטת IR.
1. המחיר של מוצר נקבע אך ורק לפי דבר אחד - כמה אנשים מוכנים לשלם עליו. אין חשיבות לכמה עולה צג VFD או חיבור 1Gb ואם התוספות הללו מצדיקות את ההעלאה במחיר.
2. תלוי בציוד אותו אתה תחבר. כל המחירים לציוד ידועים חוץ מזה של כרטיס הרשת האלחוטי & רסיבר IR.
3. היתרון עדיין קיים מבחינת כל התכונות מכיוון שעדיין יש לנו מכשירים מבוססי SMP8635. ה C-200 הינו בעל תכונות רחבות וחזקות יותר מהמכשירים הקיימים. ניתן לצפות כי יצוצו מכשירים נוספים בקרוב בעלי צ'יפ דומה של SD או מיצרן אחר אשר יהיו בעלי מארז זול יותר אשר יאפשר תמחור זול מזה של ה C-200.
4. חלק ממימוש הפרופיל של BD Live הינה זכרון נתיק של לפחות 1GB. מגבלה נוספת הינה איסור מימוש קליינט BitTorrent במכשיר אשר מוגדר כנגן Blu-ray, ה C-200 אינו מוגדר ככזה.
sam22,
כפי שנרשם, תהיה אפשרות לשליטת IR.
- shlomile
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- שם מלא: shlomile
2 שאלות של מתחיל ולא בטוח שזה המקום הנכון אבל אני אנסה בכל זאת:Itay_Pollak כתב:מצטער, לא הצלחתי להבין למה אתה לא מזרים, למה אתה מעביר את המידע מהמחשב לסטרימר? לא עדיף לשים עוד HDD SATA במחשב???...
1) כדי להזרים מידע לפופקורן (ולא להעתיק את המידע לסטרימר מהמחשב) צריך שהפופקורן יהי מחובר עם כבל רשת לנקודת הADSL או לחלופין בWiFi עם התוספת WN-100 בפופקורן נכון? אבל כשמחברים אותו לנקודת ADSL צריך גם להגדיר חייגן כדי שנוכל להתחבר איתו אחרת איך מהמחשב ימצא את הפופקורן שמחובר לרשת? במילים אחרות איך מתבצעת ההזרמה בפועל - איך המחשב מוצא את הסטרימר ברשת?
2) מאחר והסטרימר משמש להזרים מידע מהמחשב ולהשיג את המידע - סרטים בעיקר - יש צורך להורדי אותם למחשב - משמע רוב משתמשי הסטרימרים בהכרח מורידים לא חוקיים של סרטים או שיש דרך "חוקית" להשיג סרטים באיכות HD למחשב?
תודה לעונים
שלומי