אין כמו חנות מתמחה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #41 

שימו לב ,

דווקא לי קרה משהו אחר :

הייתי לקוח נאמן של מישהו ( שמו שמור במערכת :wink: ) , קניתי ממנו באופן עיוור מפני שקיבלתי יחס חם ואישי ,

קניתי בסכומים נכבדים את מירב הציוד שלי,

לאחרונה ביקשתי לרכוש עוד מוצר יקר , לשמחתי , ההנהלה החליטה שלאחר שאבחר במוצר , היא " תתמקח על המחיר " ,

פנינו למספר חנויות מתמחות, והתערבתי איתה שלאחר כל סקר השווקים שתעשה , החנות "שלי" תציע מחיר נמוך יותר על אותו מוצר ,

וראו פלא : החנות שהייתי לקוח נאמן בה , הציעה מחיר גבוה ב15% מעל שאר הצעות מחיר שהיו להנהלתי ,
רוצה לומר , נתקלתי במקרה שבעל החנות היה משוכנע "שכיסי בידיו" , חשב שאמשיך לקנות אצלו "על עיוור" , ניצל את העובדה הזאת להרוויח יותר ממני , ובכך איכזב אותי לעומק ...

את המוצר רכשתי במקום אחר - חנות מתמחה גם כן , אך המסקנה :

תמיד לבצע מחקר שוק ולא לשקוע בהרגל קניה במקום אחד למרות "השרות הטוב " שמקבלים ,
( ניתן לקבל שרות טוב היום ממספר מקורות ).

יתרה מזאת, הוספתי ורכשתי עוד פריטים יקרים , ולחנות שהייתי נאמן לה אפילו לא פניתי לקבל הצעת מחיר - איתה גמרתי :x

.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #42 

עם המבול הקבוע של שרשורים נגטיביים שמתמקדים בכמה דופקים את הצרכנים, אולי כדאי להשאיר שרשור אחד מפרגן ?

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #43 

oferlaor כתב:עם המבול הקבוע של שרשורים נגטיביים שמתמקדים בכמה דופקים את הצרכנים, אולי כדאי להשאיר שרשור אחד מפרגן ?
...
אני פירגנתי לחנות ביבנה - סטריאו עיני
אני פירגנתי ליבואן פיוניר ט.ר. אלקטרו סטריאו
לא פירגנתי לישפאר
לא פירגנתי לחנות פרטית הנ"ל

מותר ורצוי לדעתי להעלות את כל הצדדים , למען כולם

אם הייתי מפורסם , היו לי רק פירגונים :wink:

zork17
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 829
שם מלא: zork17
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #44 

oferlaor כתב:עם המבול הקבוע של שרשורים נגטיביים שמתמקדים בכמה דופקים את הצרכנים, אולי כדאי להשאיר שרשור אחד מפרגן ?
...
דווקא הכותב לפניך פרגן לחנות אחרת (חבל שלא ציין את שמה) וגם אני כתבתי שקיבלתי מחיר הרבה יותר טוב מאניגמה מאשר מהעולם הדיגיטלי.

בתכלס אני גם חושב שיש כמה מקומות שנותנים שרות טוב ולכן צריך תמיד להשוות.
בנוסף טענתי שיש פער גדול ברמה שאני לפחות מצפה שתיהיה לחנות מתמחה.
הפער לא מתבטא רק ב ISF אלא בהרבה דברים אחרים.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #45 

שלום לכולם .

מניסיון אישי אני יכול לומר לכם שאם לא הייתי רוכש מסך מחנות מיתמחה היום הייתי בבעיה גדולה מאוד .

מה שעופר כתב לנו שפשוט הכי כדאי לקנות בחנויות מיתמחות .

גם מבחינת המחיר וגם מבחינת השרות .

כיום החנויות המיתמחות מעונינות לרכוש כמה שיותר לקוחות קבועים מיכוון שהתחרות בין החניות והרשתות היא גדולה מאד .ולכן השרות שלהם הוא מצויין .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #46 

9000es כתב:
1. מה שעופר כתב לנו שפשוט הכי כדאי לקנות בחנויות מיתמחות .

2. מניסיון אישי אני יכול לומר לכם שאם לא הייתי רוכש מסך מחנות מיתמחה היום הייתי בבעיה גדולה מאוד .
...
1. איכן ראית שעופר כתב זאת :?: (עופר טרם כתב את הפאנץ' ליין פה וזה מה שמעניין ויגרום לנו להבין את המלצתו :idea: )

2. איזו "בעיה גדולה מאוד" שלא יכולת לפתור לבד מול חומר כתוב או מול השרות הטכני ללקוחות שהיבואן מספק ממילא ישירות ללקוח :?:
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #47 

zy כתב:
9000es כתב:

2. מניסיון אישי אני יכול לומר לכם שאם לא הייתי רוכש מסך מחנות מיתמחה היום הייתי בבעיה גדולה מאוד .
...
1. איכן ראית שעופר כתב זאת :?: (עופר טרם כתב את הפאנץ' ליין פה וזה מה שמעניין ויגרום לנו להבין את המלצתו :idea: )

2. איזו "בעיה גדולה מאוד" שלא יכולת לפתור לבד מול חומר כתוב או מול השרות הטכני ללקוחות שהיבואן מספק ממילא ישירות ללקוח :?:
...
אם עפר החליט שלא לפרסם בשלב זה , יש לכבד את שיקוליו.

אני משוכנע שבבוא העת , נוכל להשכיל ( וזאת מפני שהוא החליט לפרסם את העניין ) , ( בשלבים ) .

:מעשן:

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #48 

רונן כתב:
zy כתב:
9000es כתב:

...

...
אם עפר החליט שלא לפרסם בשלב זה , יש לכבד את שיקוליו.

אני משוכנע שבבוא העת , נוכל להשכיל ( וזאת מפני שהוא החליט לפרסם את העניין ) , ( בשלבים ) .

:מעשן:
...
מסכים עם המשפט הראשון שלך (אך מה הקשר לדברי שצוטטו על ידך ? שלא לומר אין קשר לוגי כלל!)

להערכתי המשפט השני שלך הינו משאלת לב ולא נובע ממידע...(למרות שאתה "משוכנע") לא כך?
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”