צריך עזרה בקניית מקרן קידמי בארה"ב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי

שליחה

מה זה FVI?

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי

שליחה

וד"א כולם היו מכוונים עם AVIA - שזה כמובן הכי טוב שזמין עבור 90% מהקהל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

FVI = DVI.
טעות TYPO.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

רומן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

שליחה

1. מדובר בכניסת ה-HDMI.
מכיוון שניסינו גם את שתי האפשרויות בתפריט (גם רמת PC וגם רמת וידאו) ובחרנו את מה שנראה טוב יותר, זה פשוט לא issue.
גם אם לא היינו מודעים באותו זמן למהות התפריט הזה.

2. זהו? בלי כיול עם סנסור כבר אי אפשר לומר כלום על מקרנים?
ממתי? מאז שיש באתר הזה מבקר עם סנסור כזה?
כשנוקבים בנתון מספרי, למשל קונטרסט, ללא כיול, זה לא רציני.
אבל גם אחרי כיוון בסיסי עם AVIA אפשר לראות מה רמת המקרן בצורה כללית.
והרי בכלל 99.99% מהקוראים את הביקורת לא ישתמשו במכשיר כיול שכזה ממילא.

3. על ה-Z4 נכתבה גם ביקורת נפרדת, עם שימוש בסנסור לכיול המקרן, וכנ"ל על המיצובישי 3000.
כנראה נוח לך להתעלם מכך.

4. ה-Z4 רחוק מלהיות מקרן רע.
למעשה, הוא טוב לדעתי מה-AE700 למשל.
פשוט בהשוואה מול הפנסוניק 900 הוא פחות טוב.
והמסך הגדול שעליו נבדקו המקרנים ממש לא עזר לו.
אני בטוח שעל מסך קטן יותר הוא היה נותן פייט טוב יותר, אם כי בסופו של דבר ללא טוויקים עם פילטרים, הקונטרסט שלו פחות טוב והתמונה הסופית פחות מהנה מאשר ב-AE900.
לפחות לדעתי, ולדעת רבים אחרים.

ואני חייב לומר, שברמה החברית נעלבתי קשות.
אתה טורח וממש יוצא מכליך על מנת לזלזל באנשים ובדעתם, שחלקם לפחות, עם כל הכבוד, בעלי ידע וניסיון רב ללא שיעור בתחום המקרנים מאשר שלך.
זה לא מנומס, לא מכובד, ובטח לא חברי.

eladdo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 342

שליחה

רומן,
הלכתי אחורה בשרשור לחפש מה פגע בך כ"כ באופן אישי והתקשיתי למצא. דווקא עד עכשיו שרשור נחמד, ענייני ולא מזלזל (לדעתי). אני מפספס פה משהו ?

לגופו של עניין ציינת מס' דברים שאני מאוד מסכים איתם.
1. המשתמש הממוצע, אין לו את הכלים, הידע, הזמן וגם לא את הסבלנות (בד"כ) להתעסק עם כל הכיולים האלה. אני אקצין את הנקודה שהעלת ואומר שלטעמי, review המבסס את מסקנותיו על כיולים שהם מעבר לבסיסיים (ולא מפרט מהם ואיך לעשותם) רמת השימושיות והאמינות שלו לקהל הרחב נחותה.
אם ביקורת תגיד ש-X טוב יותר מ-Y אבל רק אם אתה ד"ר לאלגוריתמים של עיבוד תמונה (אני בכוונה דמגוג), בעוד ש-out of the box, זה בדיוק ההפך - אז זוהי ביקורת מטעה עבור רוב האוכלוסייה.

2. אני מעריך יותר ביקורות סוביקטיביות של בני-אדם מנוסים (ובלבד שהם אינם בעלי עניין מסחרי במוצר), מגרפים אובייקטיביים של סנסורים ואמצעי מדידה (ואני לא טוען שזה לא חשוב חלילה). גם כי אני מודה שלא את כולם אני מבין, אבל גם כי כשבן-אדם שאני מעריך את דעתו כותב "היה לי, וגם לך יהיה כיף עם המקרן", זה שווה יותר בשבילי מזה שאסופה של מדידות תגיד "צריך בעקרון להיות לך כיף עם המקרן". או "...התמונה נותנת תחושה של תלת-מימדיות שממש בא לך ללחוץ יד לדמויות..." שווה הרבה יותר מ-"1:30,0000" (וביחס קונטרסט אני דווקא שולט).

3. בכלל זה נראה לי כאילו שבשביל ש-review/er ייחשב לרציני הוא חייב לכלול איזה כמה גרפים, וראשי-תיבות סודיים שרק המומחים הכבדים בתחום מבינים. אם הוא סתם כותב בשביל שצרכן של מקרן של 1800$ יבין יותר מ-60% ממה שכתוב, אז הוא שרלטן.

PEACE
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

רומן,
אם יש לך בעיות אישיות איתי, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.
אני עדיין לא מצליח להבין ממה נפגעת ואיך פגעתי בך "ברמה האישית" ואני יוצא מכלי כדי לזלזל (אתה לא נסחף?).

ממה שאני קראתי וממה שאני ראיתי ה-Z4 הוא לא ברמה של "עדיף להשאיר את המכסה סגור".

אתה יכול כמובן לעשות אי אילו בדיקות וביקורות ומבחנים שאתה רואה לנכון.
אני לא אמרתי לך איך לעשות אותם ואני מצפה שתנהג באותה רמה של כבוד כלפי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”