שידורי HD ו-SD דרך אנטנה פרטית - כמה שאלות
אם מישהו היה מציע לי SKYIT HD ב-200 ש"ח , בכלל לא הייתי מתקרב .idan309 כתב:אם מישהו מציע ב-200 ש"ח בחודש את חבילת הספורט של SKY ITALIA (כולל כמובן את ערוצי ה-HD) אני מחר מתחבר....
איזה שיתוף זה ב 200 ש"ח ?!! שיתוף "זול" במחיר זול .
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
שיתוף עולה כ800 ש"ח לשנה . לא כולל התקנה וממירים וצלחות . ממיר עולה כ2800 ש"ח .
http://www.satshop.co.il/p107910.cfm ראה כאן .
התקנת צלחות . עוד 2000 ש"ח לפחות . 3 צלחות לפחות . להשקיע 5000 ש"ח . בלי ביטחון שזה ימשיך . אף מתקין לא יממן ב200 ש"ח לחודש . כי מי יודע מה ילד יום .
שיתוף זה לא "יס" או "הוט" . שיתוף זה היום יש מחר אין אולי
http://www.satshop.co.il/p107910.cfm ראה כאן .
התקנת צלחות . עוד 2000 ש"ח לפחות . 3 צלחות לפחות . להשקיע 5000 ש"ח . בלי ביטחון שזה ימשיך . אף מתקין לא יממן ב200 ש"ח לחודש . כי מי יודע מה ילד יום .
שיתוף זה לא "יס" או "הוט" . שיתוף זה היום יש מחר אין אולי
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

שיתוף זה אים
המחשב נופל בבית המשתף . אין קליטה
אים יש הפסקת חשמל בבית השרת . אין קליטה
אים המשתף עשה קופה טובה או רעה יכול להיעלם עים הכסף. אין קליטה .
הניגנבים (חברות הסרטים) מפתחים כרטיסים שלא ניתן לשתף . הפולנים כבר הצליחו .
בקיצור לא מציאה להתחיל היום
אים יש הפסקת חשמל בבית השרת . אין קליטה
אים המשתף עשה קופה טובה או רעה יכול להיעלם עים הכסף. אין קליטה .
הניגנבים (חברות הסרטים) מפתחים כרטיסים שלא ניתן לשתף . הפולנים כבר הצליחו .
בקיצור לא מציאה להתחיל היום
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

גם אני מוכן לשלם . אבל אין למי . גם עניין השיתוף נישמר בסוד . על ידי המפעיל . אין טלפון אין כתובת . זה עובר מפה לאוזן . או חבר מביא חבר . ראיתה מודע באיזה מקום מי מוכן להיתחבר ב200 ש,ח לחודש?? אני לא ראיתי !
רק הטכנאי קרמר
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הרצאה בנושא לווין פרטי, במועדון הלינוקס התל-אביבי
http://whatsup.co.il/modules.php?op=mod ... e&sid=6287
מיועד בעיקר למתחילים
הרצאה בנושא קליטת לווין פרטי עם פי.סי. שמריץ לינוקס ...
במסדרת פורומים של לינוקס, יש "מועדונים" (מועדון הלינוקס התל-אביבי, הרצלינוקס וכדומה), כל שבוע בערך יש הרצאה אחרת בנושא לינוקס וקוד פתוח. הכניסה חופשית, לכולם.
הפעם ההרצאה היא על נושא קליטת לווין במערכת לינוקס. הכוונה ל PC ולא לדרימבוקס. לא אניגמה.
ינתן הסבר על צלחת לווין, LNB, דייסק, SR, וכדומה. אתרים למתחילים (LYNGSAT) ועל דרייברים ותוכנות לקליטת לווין בלינוקס (MYTH, VDR, KAFFEINE).
לא נדבר על שיתופים, אמולטורים וכיו"ב.
מיועד למי שמתחיל בנושא לווין
מיועד בעיקר למתחילים
הרצאה בנושא קליטת לווין פרטי עם פי.סי. שמריץ לינוקס ...
במסדרת פורומים של לינוקס, יש "מועדונים" (מועדון הלינוקס התל-אביבי, הרצלינוקס וכדומה), כל שבוע בערך יש הרצאה אחרת בנושא לינוקס וקוד פתוח. הכניסה חופשית, לכולם.
הפעם ההרצאה היא על נושא קליטת לווין במערכת לינוקס. הכוונה ל PC ולא לדרימבוקס. לא אניגמה.
ינתן הסבר על צלחת לווין, LNB, דייסק, SR, וכדומה. אתרים למתחילים (LYNGSAT) ועל דרייברים ותוכנות לקליטת לווין בלינוקס (MYTH, VDR, KAFFEINE).
לא נדבר על שיתופים, אמולטורים וכיו"ב.
מיועד למי שמתחיל בנושא לווין
נערך לאחרונה על ידי tiptip ב 03/03/2009 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
אור שפע ואהבה
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- קיבל תודות: 0
מעניין שמומחים הכי גדולים לשיתוף כאן הם אלו שאף פעם לא היה להם! חברה, קודם תתחברו, תנסו ואז תנו דעות.
תעשו התקנת צלחת דרך מתקין אמין, הוא גם ידאג לכם לשיתוף. לא כולם רמאים ושקרנים. המון אנשים בארץ (ובעולם) נהנים משיתופים.
אכן, התחום הוא אפור, אבל גם ההורדות שאתם עושים ב USENET או EMULE וגם צריבת דיסקים של מוסיקה...
אופציה השניה היא לרכוש מנוי חוקי לאחת החבילות שיש, ואז תעשו החלפות עם אנשים מכל העולם. ככה תקבלו בחזרה חבילות אחרות.
זו כל המשמעות של מילה "שיתוף" או SHARING. לשתף אחרים עם חבילה שיש לכם ולקבל אחרות בתמורה.
עכשיו, לא לכולם יש ידע או יכולת לרכוש כרטיס מחו"ל ולהגדיר שרת שיתוף, לכן, משלמים למישהו אחר ומקבלים את כל זה בקלות.
אפילו במחירים של 800 ש"ח לחודש (שזה הכי יקר שיש), עדיין מדובר על 70 ש"ח לחודש שזה זניח לעומת כמות התוכן שמקבלים בחזרה.
אבל....תזהרו.... אין תוכן בעברית!!!!
בכל מקרה, אני נהנה מאוד מכל מה שיש לי בלווין. בינתיים בלי HD, אבל גם זה יגיע!

תעשו התקנת צלחת דרך מתקין אמין, הוא גם ידאג לכם לשיתוף. לא כולם רמאים ושקרנים. המון אנשים בארץ (ובעולם) נהנים משיתופים.
אכן, התחום הוא אפור, אבל גם ההורדות שאתם עושים ב USENET או EMULE וגם צריבת דיסקים של מוסיקה...
אופציה השניה היא לרכוש מנוי חוקי לאחת החבילות שיש, ואז תעשו החלפות עם אנשים מכל העולם. ככה תקבלו בחזרה חבילות אחרות.
זו כל המשמעות של מילה "שיתוף" או SHARING. לשתף אחרים עם חבילה שיש לכם ולקבל אחרות בתמורה.
עכשיו, לא לכולם יש ידע או יכולת לרכוש כרטיס מחו"ל ולהגדיר שרת שיתוף, לכן, משלמים למישהו אחר ומקבלים את כל זה בקלות.
אפילו במחירים של 800 ש"ח לחודש (שזה הכי יקר שיש), עדיין מדובר על 70 ש"ח לחודש שזה זניח לעומת כמות התוכן שמקבלים בחזרה.
אבל....תזהרו.... אין תוכן בעברית!!!!
בכל מקרה, אני נהנה מאוד מכל מה שיש לי בלווין. בינתיים בלי HD, אבל גם זה יגיע!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נראה לי שאלך להרצאה - מישהו בא? יום ראשון הקרוב באוני' ת"א - שעה 18:30
שיתוף הדדי
היsickboy666 כתב:אופציה השניה היא לרכוש מנוי חוקי לאחת החבילות שיש, ואז תעשו החלפות עם אנשים מכל העולם. ככה תקבלו בחזרה חבילות אחרות.
...
האם אתה יכול לפרט קצת יותר או להפנות לאתר בו יש הנחיות לביצוע השיתוף בצורה זו?[
תודה