Fringe הסדרה החדשה של ג'יי ג'יי אברהמס מאבודים
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
מה שהפתיע אותי זה שבעצם יש כמה תמונות כאלה ולא רק אחת.
ככל הנראה התמונות מופיעות בתחילה ובסוף של מקטע פרסומות של פרק מהסדרה.
הגרסא שאני רואה מראה רק את התמונה האחרונה (כלומר, האות האחרונה במילה).
ככל הנראה התמונות מופיעות בתחילה ובסוף של מקטע פרסומות של פרק מהסדרה.
הגרסא שאני רואה מראה רק את התמונה האחרונה (כלומר, האות האחרונה במילה).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
הבחור שבא לאסוף את הילד במסווה של עובד סוציאלי, אמר למישהו בטלפון "מצאנו עוד אחד" אז כנראה שיש כמה כאלהHuber כתב:יש כמה צופים, שהם אנשים קרחים עם חושים מיוחדים שלא לגמרי ברור כיצד הם נוצרים (ככל הנראה מדובר בתהליך של כליאה במשך שנים ארוכות שגורם להם לפתח חושים מחודדים). לדעתי הצופה המבוגר הובא על ידי בישופ לעולם שלנו ביחד עם פיטר.
למה "כמה"? איך הגעת למסקנה הזו? אני חושב שהצופה הוא פשוט הגירסה המבוגרת של הילד שראינו בפרק הקודם. למיטב הבנתי הוא כנראה "יובא" מהמציאות החלופית על מנת ליזום רצף אירועים מסויים (כמו שהוא עשה עם האב). אם הכוונה ל"כמה" היא לריבוי צופים כשכל אחת ממציאות אחרת זה בהחלט הגיוני - אבל זה יכול להיות נכון לגבי כל דמות בסידרה....
חוץ מזה, למה שתהיה גירסה מבוגרת? המציאות החלופית היא בקו זמן מקביל, לא דיברו שם על מסע בזמן (ע"ע LOST...)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אגב, יש עונה שנייה
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
תזכרו שהצופה המבוגר ראה את הילד נוסע למשפחה האומנתguyezra כתב:הבחור שבא לאסוף את הילד במסווה של עובד סוציאלי, אמר למישהו בטלפון "מצאנו עוד אחד" אז כנראה שיש כמה כאלהHuber כתב:יש כמה צופים, שהם אנשים קרחים עם חושים מיוחדים שלא לגמרי ברור כיצד הם נוצרים (ככל הנראה מדובר בתהליך של כליאה במשך שנים ארוכות שגורם להם לפתח חושים מחודדים). לדעתי הצופה המבוגר הובא על ידי בישופ לעולם שלנו ביחד עם פיטר.
למה "כמה"? איך הגעת למסקנה הזו? אני חושב שהצופה הוא פשוט הגירסה המבוגרת של הילד שראינו בפרק הקודם. למיטב הבנתי הוא כנראה "יובא" מהמציאות החלופית על מנת ליזום רצף אירועים מסויים (כמו שהוא עשה עם האב). אם הכוונה ל"כמה" היא לריבוי צופים כשכל אחת ממציאות אחרת זה בהחלט הגיוני - אבל זה יכול להיות נכון לגבי כל דמות בסידרה....
חוץ מזה, למה שתהיה גירסה מבוגרת? המציאות החלופית היא בקו זמן מקביל, לא דיברו שם על מסע בזמן (ע"ע LOST...)...
לדעתי יש כמה והילד הוא לא גירסה מוקדמת של המבוגר
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
-
oferlaor
-
- מנהל

עונה שניה כנראה התחילה.
האם נגלה האם פיטר יחזור לעולם המקורי? האם אוליביה תחזיר את וויליאם בל לכדור הארץ?
האם נגלה האם פיטר יחזור לעולם המקורי? האם אוליביה תחזיר את וויליאם בל לכדור הארץ?
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
העונה השניה אכן החלה והמאבק עם הסוכנים מהעולם המקביל מקבל תנופה. הפרק הראשון היה טוב מאוד לדעתי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
מת על הסדרה הזאת. יופי של פתיחת עונה
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
הפרק הראשון לעונה השנייה היה טוב מאד.
הפחד שלי הוא מג'יי ג'יי אברהמס, שלא ניתקע בסוף עם איזושהי עונה צולעת (לא בהכרח זו הנוכחית) ואז יתחילו לסגור קצוות בצורה לא הגיונית וחלק מהקצוות לא ייסגרו בכלל.
יש לו ברפרטואר כבר לפחות 2 סדרות כאלו (זהות בדויה, ופליסיטי שאמנם לא ראיתי, אבל הבנתי ממי שראה שגם היא נגמרה בצורה לא משכנעת), גם אבודים בדרך הזו.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אני זנחתי את הסידרה אחרי 4-5 פרקים
לא זרם לי
ממליצים לתת לה הזדמנות חוזרת?
לא זרם לי
ממליצים לתת לה הזדמנות חוזרת?
העם דורש..... כל מיני דברים
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

sam22
כן, בהחלט.
גם אני ראיתי בהתחלה 3-4 פרקים, זנחתי אותה בצד לאיזו תקופה, וכשלא היה מה לראות חזרתי אליה ואני לא מצטער.
היא מקבלת תנופה לקראת אמצע העונה הראשונה, שווה לך לנסות עוד כמה פרקים.
אם היא עדיין לא תדבר אליך, לא נורא, לא לכולנו אותו טעם, אבל כדאי לנסות.
כן, בהחלט.
גם אני ראיתי בהתחלה 3-4 פרקים, זנחתי אותה בצד לאיזו תקופה, וכשלא היה מה לראות חזרתי אליה ואני לא מצטער.
היא מקבלת תנופה לקראת אמצע העונה הראשונה, שווה לך לנסות עוד כמה פרקים.
אם היא עדיין לא תדבר אליך, לא נורא, לא לכולנו אותו טעם, אבל כדאי לנסות.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
כן, בהחלט.
יש לסדרה כמה נקודות טובות שהן:
1. להבדיל מ Lost ומ Alias (שלא לדבר על ה X-Files) יש קו עלילתי אחד ברור וגם סוגרים קצוות ופותרים תעלומות. אז נכון שאתה מרגיש שמושכים אותך באף אבל לא עושים לך תרגילים של נפנוף הפתרון באופן מוגזם, ראה Lost למשל.
2. המשחק לא רע. השחקנית אומנם מפספסת וגולשת למבטא האוסטרלי המקורי שלה אבל זה נסבל. האינטרקציה בין פיטר לאביו היא לפעמים משעשעת ואף פעם לא משעממת.
הנקודה היחידה שמפריעה בסידרה היא ההפרזה שהיא מסתמכת על כך שתוכל לסגור במוח את השלטר של חוסר האמון. ההנחות הפסבדו מדעיות שם מכניסות את ה X-Files לכיס הקטן.
יש לסדרה כמה נקודות טובות שהן:
1. להבדיל מ Lost ומ Alias (שלא לדבר על ה X-Files) יש קו עלילתי אחד ברור וגם סוגרים קצוות ופותרים תעלומות. אז נכון שאתה מרגיש שמושכים אותך באף אבל לא עושים לך תרגילים של נפנוף הפתרון באופן מוגזם, ראה Lost למשל.
2. המשחק לא רע. השחקנית אומנם מפספסת וגולשת למבטא האוסטרלי המקורי שלה אבל זה נסבל. האינטרקציה בין פיטר לאביו היא לפעמים משעשעת ואף פעם לא משעממת.
הנקודה היחידה שמפריעה בסידרה היא ההפרזה שהיא מסתמכת על כך שתוכל לסגור במוח את השלטר של חוסר האמון. ההנחות הפסבדו מדעיות שם מכניסות את ה X-Files לכיס הקטן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
-
- מנהל

זהו שכבר בסוף העונה הראשונה אתה מבין בדיוק לאן הסדרה מובילה אותך - כלומר, אתה יודע יותר מהגיבורים בסדרה...
זה לא כמו ב-X-FILES (שאגב, קיבלו איזכור יפה בעונה החדשה) או ב-ALIAS שאתה כל הזמן נאבק לעקוב מי נגד מי.
יש תעלומות, אבל על כל אחת שאתה לא מבין, יש אחת שנפתרת. בסופו של דבר זה מזכיר את הפורמט של X-FILES אבל מוצלח הרבה יותר.
השחקנים לדעתי מוצלחים מאוד, הכתיבה מעניינת, וזה נקודת פתיחה טובה לכל סדרה.
תחילת העונה הראשונה טיפה חרקה, אבל אחרי מחצית העונה זה נהיה מאוד מעניין ובסוף העונה הם גם הסבירו הרבה מאוד (שזה תמיד כיף).
catskinner,
היא אוסטרלית? לא ניחשתי אפילו.
כל השחקנים שם מעולים, אבל היא שמה את כולם בכיס הקטן.
זה לא כמו ב-X-FILES (שאגב, קיבלו איזכור יפה בעונה החדשה) או ב-ALIAS שאתה כל הזמן נאבק לעקוב מי נגד מי.
יש תעלומות, אבל על כל אחת שאתה לא מבין, יש אחת שנפתרת. בסופו של דבר זה מזכיר את הפורמט של X-FILES אבל מוצלח הרבה יותר.
השחקנים לדעתי מוצלחים מאוד, הכתיבה מעניינת, וזה נקודת פתיחה טובה לכל סדרה.
תחילת העונה הראשונה טיפה חרקה, אבל אחרי מחצית העונה זה נהיה מאוד מעניין ובסוף העונה הם גם הסבירו הרבה מאוד (שזה תמיד כיף).
catskinner,
היא אוסטרלית? לא ניחשתי אפילו.
כל השחקנים שם מעולים, אבל היא שמה את כולם בכיס הקטן.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

סידרה בהחלט מוצלחת מאוד.
רק שלא יפתחו לנו אינסוף תעלומות...
רק שלא יפתחו לנו אינסוף תעלומות...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
אם גם בסידרה הזו הוא יוליך אותנו באף ולא יסגור את הקצוות המרכזיים - אני מברר אפא הוא גר וגואל אותנו מיסוריו
לגבי השחקנים - השחקן שמשחק את האב עושה עבודה מופלאה ויוצר את אחת הדמויות היותר משעשעות/יחודיות כיום בטלווזיה וגם האיטנטראקציה בינו לבין השחקן שמשחק את בנו טובה, רק מה - השחקנית הראשית לטעמי פיספוס אחד גדול. יש לי לדעתי פרצוף מעצבן, רפטואר פרצופים שממסתכם ב 2 הבעות ויכולת משחק של צנצנת (אלו הזולות שקונים בשוק, לא היקרות המעוצבות שקונים בחנויות נורמליות).
לגבי השחקנים - השחקן שמשחק את האב עושה עבודה מופלאה ויוצר את אחת הדמויות היותר משעשעות/יחודיות כיום בטלווזיה וגם האיטנטראקציה בינו לבין השחקן שמשחק את בנו טובה, רק מה - השחקנית הראשית לטעמי פיספוס אחד גדול. יש לי לדעתי פרצוף מעצבן, רפטואר פרצופים שממסתכם ב 2 הבעות ויכולת משחק של צנצנת (אלו הזולות שקונים בשוק, לא היקרות המעוצבות שקונים בחנויות נורמליות).
-
oferlaor
-
- מנהל

Huber,
היא ענקית. לא יודע מאיפה מצאו אותה, אבל כל רגע שהיא על המסך אני במתח...
יש עכשיו גם שחקנית חדשה והתוספת של "ספוק" לעלילה, האמנז'יה שלה גם מעולה.
השחקן הכי טוב בסדרה הוא הרע הגרמני (שלצערי התווסף לאחרונה לעונה השלישית של MAD MEN ולא ממש מצליח לעשות שם עבודה מוצלחת במיוחד).
היא ענקית. לא יודע מאיפה מצאו אותה, אבל כל רגע שהיא על המסך אני במתח...
יש עכשיו גם שחקנית חדשה והתוספת של "ספוק" לעלילה, האמנז'יה שלה גם מעולה.
השחקן הכי טוב בסדרה הוא הרע הגרמני (שלצערי התווסף לאחרונה לעונה השלישית של MAD MEN ולא ממש מצליח לעשות שם עבודה מוצלחת במיוחד).
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
עופר, בוא נסכים לא להסכים, בעיניי יש לה יכולות משחק של טפט קיר והיא הפספסוס הכי גדול מבחינת ליהוק בסידרה הזו.
לגבי MAD MAN - אני התייאשתי כבר בעונה השנייה.
לגבי MAD MAN - אני התייאשתי כבר בעונה השנייה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

גם אני חושב שהשחקן שמגלם את וולטר (האבא), עושה עבודה נהדרת.
הוא בהחלט מביא משהו מרענן לסדרה.
הוא בהחלט מביא משהו מרענן לסדרה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הוא שיחק את דנתור בשר הטבעות (אבא של בורומיר ופאראמיר)
גם שם הוא לא היה מאוזן נפשית...
גם שם הוא לא היה מאוזן נפשית...