מלחמת התרגומים...
- Sratim_Admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 65 פעמים
שלום,
דבר ראשון, תודה להאבר על ההודעה על הפוסט, לא הייתי מוצא אותו ללא ההודעה הפרטית.
מספר דברים.
1. אני מכיר את המתרגמים של הקבוצות השונות. את רובם.
את המתרגמים של צוות Qsubs אני מכיר ברמה האישית ואף נפגשתי איתם מספר פעמים.
דבר ראשון, אני רוצה להסביר בפירוש שמה שhuber כבודו אומר שאנו "לא קשורים לגולשים" פשוט לא נכון.
כתובת המייל האישית שלי מפורסמת בכל מקום באתר, ואני משתדל לענות לכל מייל שנשלח למערכת.
יתרה מזאת, אני משתדל לעשות זאת בטווח של 24 שעות.
דבר שבשום מקום, ובשום אתר אחר לא תקבל, במיוחד לא אתר בגודל כמו "סרטים".
בנוגע להתנהלויות,
אנו בחרנו בנוהל משלנו, מסיבה מאוד פשוטה - המתרגמים חשובים לנו. ולי אישית.
אני יכול להגיד, בתור מתרגם בעצמי, שזה הדבר הכי מעצבן שאתה מתרגם משהו, ומישהו אחר עובד על תרגום במקביל.
אני משקיע בזה את מירב זמני, מאמצי, על מנת להוציא משהו איכותי, ומישהו עובד במקביל, ומוציא את התרגום אפילו 3 שעות לפני, ברמה מתחת לכל ביקורת, ומקבל המון הורדות, כי שוב, יש את עניין המהירות, ושחרור ראשוני.
אז אסביר - מהירות זה לא הכל!
זה דבר טוב, נחמד - אבל אין כמו לראות DVDRIP (זה המינימום בשבילי לפחות) או איכויות יותר טובות בשביל הנאה צרופה.
ואם יש כתוביות - הרי זה משובח. אינני מחכה לכתוביות, למרות שאני מבטיח לכם, שאני יכול להשיג אותם ימים לפני שהם מפורסמים.
מהירות זה לא הכל.
ו-huber כפי שציינת, אתה לא מוצא את מה שאתה מחפש באתר שלי, אתה מוזמן לחפש מקורות אחרים.
לי חשוב שהמתרגמים יהיו מרוצה - דבר ראשון!
סתכל על זה איך שבא לך.
ה-3 או 4 תרגומים שאין של האוס, לעומת עשרות התרגומים שיוצאים בשבוע של צוות Qsubs.
מה נראה לך יותר חשוב לי, ויותר חשוב לך בתור גולש?
שאין לך תרגום אחד ספציפי, או שיש לך 10 סרטים חדשים, וסדרה שמתורגמת בקביעות.
אז מה, אז סדרה אחת לא משוחררת ביום למחרת, או בשבוע למחרת.
אז כן - נדרש לחכות יותר. שוב - כפי שציינתם מעלי - המתרגמים עושים זאת בהתנדבות מלאה.
ואתה אומר שאתה כועס על ההתנהלות שלנו - שמעתי - לא מסכים עם דעתך.
תכעס על ההתנהלות. שורה תחתונה - האתר מקבל עשרות תרגומים - באופן ישיר מהמתרגם - לפני כל אתר אחר ברשת.
כן, לפני סאבסנטר, טורק, או כל אתר זה או אחר שמספק לך את ה-2 תרגומים שחסרים ב"סרטים".
אם בשביל זה אתה רוצה לעבור אתר - תעבור.
בנוגע לכותרת של שרשור זה,
עצם היותנו אתר נייטרלי, אכן חוסך מאיתנו את כל ה"אגו", וזה דבר שכמובן שקיים בסצינה זו.
וזו הסיבה שאנו מורווחים ובסופו של דבר הגולשים שלנו מורווחים מכל הסיפור הזה.
אנו עובדים על כל הקבוצות ברשת, מכבדים אותם, ואת הרצונות שלהם, והם מכבדים אותנו, אותי, ואת הגולשים שלי.
huber- לא עניין של זלזול, אבל אם זה לבחור אותם, או אותך - זה ללא ספק, וללא מחשבה - את המתרגמים!
נסה להוציא אותי בצורה הכי "רעה" שתרצה - לא מקשיב לגולשים או מה שזה לא יהיה, לא תשנה את דעתי כאן.
שוב, בטוח פרסמתם עוד דברים שלא התייחסתי - התנצלותי, התחייסות כנראה תגיע בתגובה הבאה.
יום מצוין,
תום
מנהל אתר "סרטים".
מספר דברים.
דבר ראשון, אני רוצה להסביר בפירוש שמה שhuber כבודו אומר שאנו "לא קשורים לגולשים" פשוט לא נכון.
כתובת המייל האישית שלי מפורסמת בכל מקום באתר, ואני משתדל לענות לכל מייל שנשלח למערכת.
בנוגע להתנהלויות,
אני יכול להגיד, בתור מתרגם בעצמי, שזה הדבר הכי מעצבן שאתה מתרגם משהו, ומישהו אחר עובד על תרגום במקביל.
אני משקיע בזה את מירב זמני, מאמצי, על מנת להוציא משהו איכותי, ומישהו עובד במקביל, ומוציא את התרגום אפילו 3 שעות לפני, ברמה מתחת לכל ביקורת, ומקבל המון הורדות, כי שוב, יש את עניין המהירות, ושחרור ראשוני.
זה דבר טוב, נחמד - אבל אין כמו לראות DVDRIP (זה המינימום בשבילי לפחות) או איכויות יותר טובות בשביל הנאה צרופה.
ואם יש כתוביות - הרי זה משובח. אינני מחכה לכתוביות, למרות שאני מבטיח לכם, שאני יכול להשיג אותם ימים לפני שהם מפורסמים.
מהירות זה לא הכל.
ו-huber כפי שציינת, אתה לא מוצא את מה שאתה מחפש באתר שלי, אתה מוזמן לחפש מקורות אחרים.
סתכל על זה איך שבא לך.
ה-3 או 4 תרגומים שאין של האוס, לעומת עשרות התרגומים שיוצאים בשבוע של צוות Qsubs.
אז כן - נדרש לחכות יותר. שוב - כפי שציינתם מעלי - המתרגמים עושים זאת בהתנדבות מלאה.
תכעס על ההתנהלות. שורה תחתונה - האתר מקבל עשרות תרגומים - באופן ישיר מהמתרגם - לפני כל אתר אחר ברשת.
כן, לפני סאבסנטר, טורק, או כל אתר זה או אחר שמספק לך את ה-2 תרגומים שחסרים ב"סרטים".
עצם היותנו אתר נייטרלי, אכן חוסך מאיתנו את כל ה"אגו", וזה דבר שכמובן שקיים בסצינה זו.
אנו עובדים על כל הקבוצות ברשת, מכבדים אותם, ואת הרצונות שלהם, והם מכבדים אותנו, אותי, ואת הגולשים שלי.
huber- לא עניין של זלזול, אבל אם זה לבחור אותם, או אותך - זה ללא ספק, וללא מחשבה - את המתרגמים!
נסה להוציא אותי בצורה הכי "רעה" שתרצה - לא מקשיב לגולשים או מה שזה לא יהיה, לא תשנה את דעתי כאן.
שוב, בטוח פרסמתם עוד דברים שלא התייחסתי - התנצלותי, התחייסות כנראה תגיע בתגובה הבאה.
יום מצוין,
תום
מנהל אתר "סרטים".
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
HUBER, במקרה הזה אני מצטרף לדעתו של תום.
דוג' אחרת בה היית מקומם משהו... הייתה היומולדת של האתר.
האתר השקיע, אירגן והיו הרבה אנשים מעל המצופה!
במקום לרשום מזל"ט, כולם רשמו שהיה צפוף והיה עדיף שלא יהיה
כל מה שתעשה בשביל ישראלי - לא יהיה לו טוב.
וזכותך לקחת תרגומים ממקום אחר! תעבור חופשי בין האתרים, בשביל זה קיים ה NET
דוג' אחרת בה היית מקומם משהו... הייתה היומולדת של האתר.
האתר השקיע, אירגן והיו הרבה אנשים מעל המצופה!
במקום לרשום מזל"ט, כולם רשמו שהיה צפוף והיה עדיף שלא יהיה
כל מה שתעשה בשביל ישראלי - לא יהיה לו טוב.
וזכותך לקחת תרגומים ממקום אחר! תעבור חופשי בין האתרים, בשביל זה קיים ה NET
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מדהים איך לאנשים יש קריאה סלקטיבית. הנה מבחר ציטוטים מהתגובות שלי:
אז לקרוא לי "כל מה שתעשה בשביל ישראלי - לא יהיה לו טוב" זה באמת רק מראה שלא טרחת לקרוא את התגובות שלי באמת. אני יודע להגיד תודה ולתת כשצריך (ועובדה שבתחילה תרמתי לאתר), אבל אין זה אומר שאני צריך להגיד "אמן" לכל החלטה ולשתוק גם כשמשהו מציק לי. ואם ככה מתייחסים שם לתגובות של גולשים קבועים שסה"כ מביעים דיעה בצורה בוגרת, מפוכחת ובונה, אני מבטיח לך שלאתר שכזה אין הרבה מקום בשוק תחרותי. כל בעל אתר ולא משנה מאיזה תחום חייב להבין שכיום אין לאף אחד בלעדיות ברשת על כלום ושאם קהל הגולשים שלו לא מרוצים מהאתר סביר להניח שהם יחפשו תחליף.Huber כתב:אני אסיר תודה על המאמץ שמושקע...
כבר אמרתי את זה בכל דרך אפשרית, אני לא מתלונן על הזמן שלוקח או על שום דבר אחר...
שלא תבין לא נכון, אני שומר לסרטים את זכות הראשונים למרות הכל (אין מה לעשות - זוכרים "חסד נעורים")
אבל בשנה האחרונה המצב השתפר פלאים והרבה מהתרגומים לא נופלים ברמתם מהתרגמים ה"מיקצועיים"
האתר הזה היה די מושלם, מעודכן היטב, ממשק נוח, עידכון די תדיר של כתוביות
אחרי כל התגובה הזו אני חייב להודות שלמרות הכל אני כן אסיר תודה על התרומה של הצוות שלכם לסצנה והעובדה שאני כן מחכה לתרגומים שלכם ב HOUSE למרות העיכוב הניכר מעידה כאלף עדים על הכרתי באיכות התרגום של הצוות שלכם. ישר כח.
...
- tobenary
- חבר ותיק

קראתי את כל התגובות שלך, גם כאן וגם "הסרט האחרון שצפיתי" וגם בבדיחות וגם בעוד אלפי מקומות.
סליחה שאין לי זכרון טוב.....................
ושאתה לא תבין לא נכון, אני בתור מסנכרן כן כועס...... ולכן עזבתי את ה"עסק".
מתוך 100 הורדות , 4 או 8 תגובות של תודה????????
סתם חורה לי ללב!
לבקשתי לאתרים: קודם כל תחייבו שיגיבו, ( כי גם ככה ההורדה בחינם ), ואחר כך תתנו להם להוריד - נענתה בשלילה.
סתם חורה לי ללב!
לבקשתי לאתרים: קודם כל תחייבו שיגיבו, ( כי גם ככה ההורדה בחינם ), ואחר כך תתנו להם להוריד - נענתה בשלילה.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- Huber
- חבר במועדון HT

זו תהיה התגובה האחרונה שלי בנושא. אמרתי כל מה שיש לי להגיד ואם עד עכשיו לא הצלחתי להעביר את המסר כנראה שלא אצליח לעולם וחבל.Sratim_Admin כתב:שלום,
בכיף. איכפת היה לי שתהיה מודע לרחשי הגולשים - אני לא מגיב בשביל לשחרר לחץ אלא בשביל לנסות לעזור לפתור בעייה שנוצרה.
מספר דברים.
בנוגע להתנהלויות,
מהירות זה בכלל לא הכל - עובדה שחיכנו חודשים לתרגום של אלוויר.
גם אני לא יורד מ DVDRIP ולרב אני משתדל אפילו לחכות ל 720P.
לאחרונה לימדתם אותי את הלקח הזה - לא להסתמך ולא לחכות לאף אחד. אם אין תרגומים בעיברית בזמן סביר או שאין תרגומים מסונכרנים לגירסה שיש לי (מה שקורה לא מעט עם תכני 72P) - אני פשוט משתמש בתרגום באנגלית. זה טיפה פחות נוח מתרגום עיברי (שזו שפת האם שלי) אבל למזלי האנגלית שלי מספיק טובה בשביל להסתדר בין התרגום האנגלי לדיבר של השחקנים.
מהירות זה לא הכל.
בלית ברירה ובצער רב כפי שכבר ציינתי, רעיתי בשדות זרים - בדיוק בגלל הגישה הזו ד"א.
סתכל על זה איך שבא לך.
אין דרך אחרת להסתכל על זה - הגולשים שלך באים במקום השני (או שזה כבר האחרון?), זו המסקנה היחידה שמתבקשת לוגית מההצהרה הזו. חבל. אתר שלא מבין שההצלחה שלו בנויה גם ובעיקר על קהל הגולשים שלו לא ישרוד לאורך זמן.
נראה לך שאני מדבר על 3-4 תרגומים? האוס היה דוגמא אחת פרטנית שבלטה ולכן השתמשתי בה, אבל הבעייה שציינתי קימת בלא מעט מיקרים, דוגמא נוספת שישר קופצת לי לראש היא SW CLONE WARS ויש עוד לא מעט, אם ממש תרצה אני אעשה לך רשימה. לי חשוב בתור גולש שיתייחסו להערות שלי - בייחוד שכשהן באות בצורה בוגרת ובונה ולא כ FUDE מתלהם, ואת זה אני בין מהתגובה שלך שלא אקבל.
אהא - אבל מי דיבר על יום? או שבוע? אני מדבר על חודשים במיקרים מסויימים. לא מצדיק לדעתך בדיקה של הנושא? אם התשובה שלילית, אזי חבל על המאמץ שלי.
ועל זאת אמרתי ואומר שוב - אני אסיר תודה ואני לרב מודה בתגובות ואפילו תרמתי לאתר - אבל זה לא אומר שאסור לי להביע את דעתי או שאם יש בעייה נקודתית לא צריך לנסות למצוא לה פתרון אלא לפתור את כל הסיפור ב"זה בהתנדבות, שב בפנה ותשתוק".
לא כועס. סתם מאוכזב. לא ביקשתי שתסכים איתי, ביקשתי שתשאיר את הרגשות והאינטרסים בצד ותשים לב לבעייה שאני מעלה שוב ושוב בצורה מפוכחת ועיניינית.
חשבתי לרגע שהמהירות לא חשובה, לא? אז מאפא באה ההצהרה ל "לפני כל אתר ברשת"? המממ...
אני לא רוצה לעבור אתר, כבר ציינתי את זה ב 2-3 מיקרים לפחות (ראה את הציטוטים שלי למעלה מתגובות קודמות), אבל כשיש בעייה, היא לא נפתרת ואני מקבל תשובה מנוסחת בסגנון הזה - איזו ברירה יש לי?!
אין דבר כזה גוף נייטרלי. כולנו בני אדם וכולנו מושפים מרגשות ומהחלטות סובייקטיביות - במקרה שלך הצהרת בעצמך שהרצון לרצות את המתרגמים בה לפני הכל, לא?
לאתר בלי קהל גולשים קבוע ומרוצה אין זכות קיום - זה הוכך מספיק פעמים בעבר ואם לא תפנים את זה העתיד ילמד גם אותך את הלקח החשוב הזה. המטרה של האתר שלך היא לתת שירות לקהילה, קרי הקהילה היא ה"צרכן" שלך. ברגע שתשים אותה במקום האחרון - היא תעשה אותו הדבר. פשוט.
קראת את התגובות שלי? ראית בהן איזושהי השתלחות? איזושהי תגובה לא עיניינית? איזושהי ניסיון להוציא אותך בצורה רעה? אני לא -אשמח אם תתקן אותי בעזרת ציטוט אחד שמוכיח התהלות שכזו מצידי. להיפך, כן איכפת לי מהאתר שלכם וכואב לי לראות את מה שקורה ולכן אני מגיב. עצם העובדה שאתה מגיע מגישה שלילית שכזו כאילו מישהו מנסה להתנגח בך וישר נוקט בגישה של "זה מה יש - DEAL WITH IT" פשוט מאכזבת ומעציבה - זה הכל.
יום מצוין,
תום
מנהל אתר "סרטים"....
- Huber
- חבר במועדון HT

סליחה אם לא הובנתי נכון, לא הגבתי ישירות אליך אלא לתום - אחרי זה הכנסתי תגובה מורחבת כי הבנתי שהתגובה הראשונית שלי לא מכסה שבריר ממה שיש לי להגיד בנושא ובתגובה למה שהוא רשם. לא משהו אישי נגדךtobenary כתב:קראתי את כל התגובות שלך, גם כאן וגם "הסרט האחרון שצפיתי" וגם בבדיחות וגם בעוד אלפי מקומות.
סתם חורה לי ללב!
לבקשתי לאתרים: קודם כל תחייבו שיגיבו, ( כי גם ככה ההורדה בחינם ), ואחר כך תתנו להם להוריד - נענתה בשלילה....
לגבי ההצעה שלך - גם אני מסכים איתה. אם משיהו מקבל משהו בחינם - אין שום מניעה לבקש ממנו (ואפילו לחייב) להודות. אבל לא אני ולא אתה בעלי האתר הזה או אחר ולכן נוכל רק להעלות הצעות (שלרב ידחו
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אני דווקא מסכים עם tobenary. באמת שום דבר שיעשו לא טוב לישראלים וזה חלק מהאופי שלנו כעם. שים לב שזה לא רק בתרגומים אלא גם בדברים אחרים בכלל בחיים כאן בישראל. במקום לומר תודה על זה שיש בכלל אנשים שמתרגמים בהתנדבות אז עוד באים בטענות למה התרגום לא מגיע בזמן, למה הוא מתעכב ולמה יש בעלות. אני מציע שתנסה לתרגם איזה פרק של סדרה ותראה אלו תגובות אתה תקבל.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לדעתי Huber צודק.
אתר סרטים לא מספק כיום את הסחורה.
אם זה הפך לאתר בית עבור המתרגמים בלבד כל הכבוד, אבל אנחנו מורידי הכתוביות צריכים אתר אחר.
אנחנו צריכים אתר שמציג את כל היצע הכתוביות שקיים לסרט/סידרה גם אם הם לא תורגמו ע"י מתרגמי הבית. תנו למשתמשים לתת ציון לכל תרגום, תציגו את שם המתרגם, ותנו לכל אחד להחליט אם להוריד או להמתין.
אתר סרטים לא מספק כיום את הסחורה.
אם זה הפך לאתר בית עבור המתרגמים בלבד כל הכבוד, אבל אנחנו מורידי הכתוביות צריכים אתר אחר.
אנחנו צריכים אתר שמציג את כל היצע הכתוביות שקיים לסרט/סידרה גם אם הם לא תורגמו ע"י מתרגמי הבית. תנו למשתמשים לתת ציון לכל תרגום, תציגו את שם המתרגם, ותנו לכל אחד להחליט אם להוריד או להמתין.
- tobenary
- חבר ותיק

JPOST , תרמת לנו רבות עם התרגומים בנושא של YAMJ.
אני חושב שאנו יודעים כעת מה לעשות או לאן לפנות כשתרגום אינו בהישג ידינו.
כפי שHUBER אמר, אני כמוהו, מעדיף תרגום באנגלית ע"פ תרגום בעברית לא מסונכרן. בהרבה יותר קל לי.
אני חושב שאנו יודעים כעת מה לעשות או לאן לפנות כשתרגום אינו בהישג ידינו.
כפי שHUBER אמר, אני כמוהו, מעדיף תרגום באנגלית ע"פ תרגום בעברית לא מסונכרן. בהרבה יותר קל לי.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לאנשים בחו"ל אין אגו.OferL כתב:ישראלים......
- tobenary
- חבר ותיק

זה בגלל שלא צריך את הסרט על מנת לתרגם אותו... צריך רק את הקובץ תרגום אנגלית.
וחוץ מזה... אני מאמין שחלק מהשורות מתורגמות על ידי תוכנה ואז הם פשוט עוברים שורה שורה...
בדומה לתוכנה שדיזינגוף יצר
וחוץ מזה... אני מאמין שחלק מהשורות מתורגמות על ידי תוכנה ואז הם פשוט עוברים שורה שורה...
בדומה לתוכנה שדיזינגוף יצר
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן