לידיעת הנוסעים לתורכיה...
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
לא,לאאאאא,,,,אני לא לקחתי כלום 
אמן מייסר
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
אם פיני בלילי ,שאוהדי קבוצתו מפגינים במשחקים של הקבוצה בגנות ישראל ומיילים להשמדתה ואפילו חבריו לקבוצה מניפים דגלי פלסטין, לא חושב על לעזוב את טורקיה מה יש לנו להלין על המון בסגנון שימי,פילוס ודיקלה בוטפיקה שמוכרים את אמא שלהם בעבור נזיד עדשים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
הגיע הזמן שכול ההישראלים יסעו לאילת ששם בעלי המלונות בקושי חיים.... סעו לדרום, סעו לצפון לנופש
כן, זה יותר יקר אבל זה תורם למדינה שלך...
אגב, טורקיה מציעה דברים מדהימים חוץ מהכול כלול... ואם אני אסע לשם זה לא בגלל האוכל או המחיר, אלא בגלל הדברים שיש שם שאין לי בישראל.
אגב, בכול מקום בעולם תראו אוכלוסיה שפחות אוהבת ישראלים בגלל הרבה סיבות, אפילו גם בארה"ב... אבל צריך להחרים? לא... אנחנו יצרנו את זה לעצמו וזה המציאות, להחרים רק יעורר יותר תסיסה.
כן, זה יותר יקר אבל זה תורם למדינה שלך...
אגב, טורקיה מציעה דברים מדהימים חוץ מהכול כלול... ואם אני אסע לשם זה לא בגלל האוכל או המחיר, אלא בגלל הדברים שיש שם שאין לי בישראל.
אגב, בכול מקום בעולם תראו אוכלוסיה שפחות אוהבת ישראלים בגלל הרבה סיבות, אפילו גם בארה"ב... אבל צריך להחרים? לא... אנחנו יצרנו את זה לעצמו וזה המציאות, להחרים רק יעורר יותר תסיסה.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- roeek
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1349
חברים,
במקום לעסוק בנושאים לא מהותיים כמו איכות השניצל בקלאב באנטליה או הנקניק שהכניסו לנו בשוק באיזמיר, המחאה האמיתית, או סטירת הלחי המשמעותית ביותר לתוריכה, תהיה, כאשר, סוף כל סוף,
ישראל תכיר בשואה הארמנית.
עד היום, ישראל נמנעה מלעשות זאת מחשש לתגובת התורכים. אך מכיוון שתגובת התורכים היא שלילית כלפי ישראל, זו ההזדמנות להכיר בשואה הארמנית אשר שימשה כהשראה להיטלר מאוחר יותר.
במקום לעסוק בנושאים לא מהותיים כמו איכות השניצל בקלאב באנטליה או הנקניק שהכניסו לנו בשוק באיזמיר, המחאה האמיתית, או סטירת הלחי המשמעותית ביותר לתוריכה, תהיה, כאשר, סוף כל סוף,
ישראל תכיר בשואה הארמנית.
עד היום, ישראל נמנעה מלעשות זאת מחשש לתגובת התורכים. אך מכיוון שתגובת התורכים היא שלילית כלפי ישראל, זו ההזדמנות להכיר בשואה הארמנית אשר שימשה כהשראה להיטלר מאוחר יותר.
The Black Wax
- ShraGadi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
שיהנו , כנראה שמשעמם להם .
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
בין אוכלוסיה שפחות אוהבת ישראלים לבין מדיניות שינאה ברורה וחיפוש אשמה בציציות שכשאצלך יש ריקבון - יש הבדל ענק.droren כתב: אגב, בכול מקום בעולם תראו אוכלוסיה שפחות אוהבת ישראלים בגלל הרבה סיבות, אפילו גם בארה"ב... אבל צריך להחרים? לא... אנחנו יצרנו את זה לעצמו וזה המציאות, להחרים רק יעורר יותר תסיסה....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

כולם טענו שאלו בעיקר אחינו הערבים שרכשו את החבילות המוזלות - מסתבר שזה לא ממש כך:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3668311,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3668311,00.html
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
לא אחינוHuber כתב:כולם טענו שאלו בעיקר אחינו הערבים שרכשו את החבילות המוזלות - מסתבר שזה לא ממש כך:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3668311,00.html...
אור שפע ואהבה
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3863474,00.html
ואף על פי כן: טורקיה עדיין יעד פופולארי בפסח
ואף על פי כן: טורקיה עדיין יעד פופולארי בפסח
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
טפשים לא מתים, הם רק מתחלפיםHuber כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3863474,00.html
ואף על פי כן: טורקיה עדיין יעד פופולארי בפסח...
Need more cowbell
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
יש הבדל גדול בין אי אהדה לבין משהו שהוא בסיסי ביותר ומחלחל הישר מראש הממשלה.
אני מחקתי את טורקיה מרשימת היעדים שלי.
אני מחקתי את טורקיה מרשימת היעדים שלי.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

oferlaor כתב:אני מחקתי את טורקיה מרשימת היעדים שלי....
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
צריך שלבן אדם תהייה גאווה מינימלית אבל את הישראלי המצוי מעניין רק המחיר ושיהיה הרבה אוכל.
לכן רוב העמחה ממשיכים לנסוע לשם כאילו לא קרה כלום ואין מה לעשות בנידון.
אני גם בחינם ואפילו אם ישלמו לי לא אסע לשם.
לכן רוב העמחה ממשיכים לנסוע לשם כאילו לא קרה כלום ואין מה לעשות בנידון.
אני גם בחינם ואפילו אם ישלמו לי לא אסע לשם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
shraga007,
זה לא קשור לגאווה. העם והעומד בראשו עויין אותנו ולא רוצה אותנו.
אני חושב שזו זכותו ואני אישית מתכוון לעשות כרצונו (קרי: לא להוציא את כספי שם בבילויים).
אם יש אחרים שרוצים לעשות לנשיא שלהם דווקא, שיהיה להם לבריאות. לדעתי טורקיה בקרוב תהיה יעד חופשה מועדפת על האירנים.
זה לא קשור לגאווה. העם והעומד בראשו עויין אותנו ולא רוצה אותנו.
אני חושב שזו זכותו ואני אישית מתכוון לעשות כרצונו (קרי: לא להוציא את כספי שם בבילויים).
אם יש אחרים שרוצים לעשות לנשיא שלהם דווקא, שיהיה להם לבריאות. לדעתי טורקיה בקרוב תהיה יעד חופשה מועדפת על האירנים.
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
גם אני.oferlaor כתב: אני מחקתי את טורקיה מרשימת היעדים שלי....
אני הורדתי את טורקיה מרשימת המדינות שאני מוכן ליסוע אליהן עוד לפני המשבר הנוכחי, מסיבות בטחוניות. יותר בטוח ליסוע לאינדונזיה מאשר לטורקיה.
You are never fully dressed without a smile
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
אנחנו פשוט עם בלי עמוד שדרה. בגלל זה ליצמן שותה לנו את תקציב הבריאות על משפחות חרדיות של 10 ילדים שאין להם כסף לטיפולי שיניים. בגלל זה אנחנו מונהגים ע"י מיעוטים.
הישראלי חסר עמוד השדרה לא מצליח להגיד לא לדילים "טובים", אפילו אם יצטרך לשלם לשונאיו על מקום לישון.
כשדופקים אותך ואתה מתכופף לקבל עוד, אין לי כבר יותר מה להגיד. לפעמים אני מאחל שכל אלו שנוסעים לתורכיה יקבלו פעם אחת *** של יחס מהמקומים שהם ישנים בהם ויסבלו על הטיול... רק על מנת שיחזרו לשם עוד שנה ויהיה להם מה לקטר באמצע.
הישראלי חסר עמוד השדרה לא מצליח להגיד לא לדילים "טובים", אפילו אם יצטרך לשלם לשונאיו על מקום לישון.
כשדופקים אותך ואתה מתכופף לקבל עוד, אין לי כבר יותר מה להגיד. לפעמים אני מאחל שכל אלו שנוסעים לתורכיה יקבלו פעם אחת *** של יחס מהמקומים שהם ישנים בהם ויסבלו על הטיול... רק על מנת שיחזרו לשם עוד שנה ויהיה להם מה לקטר באמצע.
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
טורקיה היא יעד חופשה אטרקטיבי מאוד לאיראנים ולרוסים. במיוחד איזורי חוף צפוניים יותר. אישית הייתי בפרוייקט מהעבודה בעיר חוף שנקראת קוסדאסי מספר פעמים. הרוב המוחלט של התיירים בעיר היו איראנים.oferlaor כתב: אם יש אחרים שרוצים לעשות לנשיא שלהם דווקא, שיהיה להם לבריאות. לדעתי טורקיה בקרוב תהיה יעד חופשה מועדפת על האירנים....
You are never fully dressed without a smile
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
אם רק הייתם יודעים כמה טיסות יוצאות בפסח
הקרוב ביום לטורקיה....... 15
100% יותר משנה שעברה, טוב עם המחירים בארץ
לעם ישראל יש זיכרון קצר, קצר מדי.
אני אישית נהנתי שם כל פעם מחדש, המלונות מפנקים
האוכל מצויין והאמת זול, אישית לא יצאתי מהמלון