הזרמת MKV כולל כתוביות בעברית ל-PS3 ללא המרות
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
Shkalie כתב:אחרי חיפושים רבים, נתקלתי במקרה בבחור שיצר Media Server יעודי ל- PS3.
את ההתקנה ניתן להוריד מ:
http://ps3mediaserver.blogspot.com/
תורידו את הגרסה החדשה ביותר. כחלק מההתקנה תותקן אצלכם גם גירסת Java (זה לוקח מעט זמן ואין שום חיווי אז לחכות בסבלנות)
בלשונית של "Transcoding Settings", מופיעים 4 תצורות transcoding שיהיו חשופות לכם ב- PS3 על כל קובץ מוזרם. (ניתן לבטל חלק דרך העמודה השמאלית)
על מנת לראות כתוביות בעברית, תשתמשו ב- "MEncoder Only Player". תשנו את ה- Subtitles codepage ל- cp1255 (הערך הראשון שמופיע זה cp1252).
תסמנו את "FriBiDi mode"
תבטלו סימון ב- "Enable ASS/SSA"
תסמנו "Autoload *.srt"
כל מה שנותר זה לשתף את הספריות שלכם ב- "Folders Sharing", ולהזרים.
בקונסולה תוכלו לצפות גם בקבצי Xvid וגן בקבצי MKV כולל כתוביות בעברית ללא שום בעיה.
ללא צורך להמיר ל-DivX על מנת לצפות בכתוביות Xsub, ללא צורך בשימוש MKV2VOB שלוקח הרבה זמן קידוד, ללא שימוש TSMuxer וכן הלאה ...
בנוסף, השוותי את איכות הסרט המוזרם מול Tversity, וההבדל משמעותי מאד לטובת ה- PS3 Media Server. ה- Tversity, כחלק מפעולת ה- Transcoding ממיר ל- MPG1, לעומת ה- PS3 Media Server, שממיר ל- MPG2.
Xvid או MKV שעובר Transcoding + הצמדה של כתוביות, כמעט ולא יורד באיכותו מהמקור.
תמונות - לעומת Tversity, כאן גם הצלחתי להזרים תמונות מהמחשב, ובקצב סביר בהחלט.
התוכנה מגיעה עם הקודדים הנדרשים, אך אם בכל זאת תהיה לכם בעיה, מומלץ להתקין את חבילת הקודקים של "K-Lite codec Pack":
http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm
האם יש דרך לראות כתוביות בעברית גם בגירסא 0.98 מכיוון שגרסאות מתקדמות יותר לא מזהות את ה ps3 (יש לי ויסטה אולטימט 32 ) אשמח לדעת כיצד
בתודה אייל...
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
שים לב שכדי שה-PS3 יזוהה
הוא צריך להיות ב-XMB - לא במשחק, לא ב-HOME, לא בהקרנת סרט DVD/BD ולא בשום דבר אחר.
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
Re: שים לב שכדי שה-PS3 יזוהה
אני מבין את זה אחי אבל שניסיתי להוריד את גרסא 0.99 או 1.0 התוכנה אף פעם לא מצליחה להתחבר לps3 הוא כל הזמן נשאר בססטוס של "מתחבר..." אבל לא מוצא את המכשירeladts כתב:הוא צריך להיות ב-XMB - לא במשחק, לא ב-HOME, לא בהקרנת סרט DVD/BD ולא בשום דבר אחר....
בגרסא 0.98 התוכנה מזהה מיידית את המכשיר אבל אני רואה רק תרגום באנגלית השאלה היא האם יש איזושהיא דרך (אולי שורת כתיבה שונה ב codepage ) לגרום לכתוביות בעברית להראות
אתם לא יודעים כמה כסף וכאב ראש התוכנה הגאונית הזאת חסכה לי!
ותודה ענקית על זה..
נתקלתי בבעיה קטנה..
אני עובד בWIRELESS ואני לא מצליח לשדר בצורה רציפה 1080P לפי מה שקראתי יש איזה דבר שאומר שזה תקן N ודברים כאלה.
נגיד ואני קונה ROUTER בתקן N הPS3 יודע לעובד עם זה וזה יעבוד חלק? זה מספיק או שהPS לא יודע לעבוד עם זה?
בקיצור מה אני צריך לעשות כדי ליראות 1080P בצורה טטובה!?
כבל בין החדר לסלון לא בא בחשבון כי אז אמא שלי מעיפה אותי מהבית!
תודה על העזרה!
ותודה ענקית על זה..
נתקלתי בבעיה קטנה..
אני עובד בWIRELESS ואני לא מצליח לשדר בצורה רציפה 1080P לפי מה שקראתי יש איזה דבר שאומר שזה תקן N ודברים כאלה.
נגיד ואני קונה ROUTER בתקן N הPS3 יודע לעובד עם זה וזה יעבוד חלק? זה מספיק או שהPS לא יודע לעבוד עם זה?
בקיצור מה אני צריך לעשות כדי ליראות 1080P בצורה טטובה!?
כבל בין החדר לסלון לא בא בחשבון כי אז אמא שלי מעיפה אותי מהבית!
תודה על העזרה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ה PS3 לא תומך בזה פנימית - כלומר צריך להוסיף דונגל USB
אבל....
אף אחד לא הצליח להזרים 1080P - גם לא דרך N...
באסה
אבל....
אף אחד לא הצליח להזרים 1080P - גם לא דרך N...
באסה
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אין שום סיבה שהדונגל יעבוד
אם אין לו תמיכה במערכת ההפעלה של ה-PS3. בניגוד ל-PC שבו אתה יכול להתקין דריברים נוספים, ה-PS3 תומך רק במה שה-FIRMWARE של SONY תומכת. הדרך היחידה לחבר PS3 ברשת אלחוטית בתקן N היא לחבר אותו קוית ל-AP במצב לקוח. בחיבור כזה מבחינת ה-PS3, הוא מחובר קוית ואין צורך בדריברים נוספים. כדי לבצע זאת בפועל אפשר לקחת נתב אלחוטי ולהעביר אותו למצב כזה (אם הוא תומך) ויש גם מוצרים שנקראים GAME ADAPTER שבאים מקונפגים מראש לשימוש הזה. זה לא פתרון זול, אבל זה מה יש.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לא עובד לי,
אני מנסה להזרים MKV 1080 דרך ה PMS והוא נתקע כל הזמן ומקוטע. לעומת זאת אין לי מושג איך, אבל הזרמתי את אותו קובץ דרך ה TVERSITY וראו נחמד, אבל הסאונד היה די גרוע.
יש לי PS3 PAL ומחשב קצת איטי (פנטיום 4, 2GB ) .
למה זה קורה? הקבצים יותר גדולים מ 4G, והמכשיר שלי הוא PAL, יש קשר??
עוד שאלה:
יש לי סרטי DVD על המחשב בצורה של VOB, כלומר 2 תיקיות VIDEO_TS ו AUDIO_TS, איך מזרימים את כל הקבצים האלו, ה PS לא אמור לזהות שזה סרט ולתת לי אופציה לנגן את כולו? שיניתי את קבצי ה VOB ל MPG וזה עובד אבל בצורה הזו אני צריך כל פעם לקפוץ מקובץ אל קובץ. איך מנדנים DVD שלמים?
אני מנסה להזרים MKV 1080 דרך ה PMS והוא נתקע כל הזמן ומקוטע. לעומת זאת אין לי מושג איך, אבל הזרמתי את אותו קובץ דרך ה TVERSITY וראו נחמד, אבל הסאונד היה די גרוע.
עוד שאלה:
יש לי סרטי DVD על המחשב בצורה של VOB, כלומר 2 תיקיות VIDEO_TS ו AUDIO_TS, איך מזרימים את כל הקבצים האלו, ה PS לא אמור לזהות שזה סרט ולתת לי אופציה לנגן את כולו? שיניתי את קבצי ה VOB ל MPG וזה עובד אבל בצורה הזו אני צריך כל פעם לקפוץ מקובץ אל קובץ. איך מנדנים DVD שלמים?
falcon1
לפי מיטב ידעתי וניסיוני מהתוכנה הזאת היא לא יכולה להזרים סרטים שכמות הפיקסלים גדולה מ-720p . גם אני מריץ הרבה מאוד קבצים באמצעות שיטה זו ורק הקבצים של 1080p לא עובדים כמו שצריך וקופצים כל שניה (והמחשב שלי די חזק אפשר לומר) ואני מזרים דרך כבל ולא wireless בתקשורת של 5mb.
שאלה נוספת: האם מישהו נוסף נתקל בבעיה של delay בין סאונד לתמונה בסרטי avi בעלי סאונד ac3 ( לא hd) בזמן ההזרמה?
לפי מיטב ידעתי וניסיוני מהתוכנה הזאת היא לא יכולה להזרים סרטים שכמות הפיקסלים גדולה מ-720p . גם אני מריץ הרבה מאוד קבצים באמצעות שיטה זו ורק הקבצים של 1080p לא עובדים כמו שצריך וקופצים כל שניה (והמחשב שלי די חזק אפשר לומר) ואני מזרים דרך כבל ולא wireless בתקשורת של 5mb.
שאלה נוספת: האם מישהו נוסף נתקל בבעיה של delay בין סאונד לתמונה בסרטי avi בעלי סאונד ac3 ( לא hd) בזמן ההזרמה?
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
התשובה היא המחשב שלך.Falcon1 כתב:לא עובד לי,
עוד שאלה:
יש לי סרטי DVD על המחשב בצורה של VOB, כלומר 2 תיקיות VIDEO_TS ו AUDIO_TS, איך מזרימים את כל הקבצים האלו, ה PS לא אמור לזהות שזה סרט ולתת לי אופציה לנגן את כולו? שיניתי את קבצי ה VOB ל MPG וזה עובד אבל בצורה הזו אני צריך כל פעם לקפוץ מקובץ אל קובץ. איך מנדנים DVD שלמים?...
הבחור שבנה את התוכנה כתב בפירוש שבשביל 1080P צריך מינימום core2duo
מגרסה 0.99, התוכנה מזהה את ספריית ה- VIDEO_TS וממירה את כולה ל- DVD ISO.Falcon1 כתב:הקובץ שמופיע הוא VOB, ואין לי מושג מה הקובץ הראשון שצריך לנגן. אני רוצה שזה יתנהג כמו שאני מנגן DVD רגיל....
אתה אמור לראות ב- PS3, ספרייה בשם "[DVD ISO] VIDEO_TS", וברגע שאתה נכנס פנימה אתה תראה קובץ אחד שמייצג את כל ה-VOB ים של אותו DVD, ואותו אתה מנגן.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
TVERISTY לא יודעת לעשות TRANSCODE ל-MKV כמו שצריך.Falcon1 כתב:OK מקבל, אבל איך אתה מסביר ש TVERSITY כן מציגה לי וידאו? ועוד די חלק, רק הסאונד משובש....
ניסיתי גם אצלי והתוצאה פשוט הרת אסון.
אגב, והמחשב שלי הוא כל דבר חוץ מחלש
PMS עובד נפלא וללא עוררין.