תגובות לביקורת: חד וחלק - מעבד תמונה DVDO EDGE
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
לגבי המקרן האחורי, נראה שמדובר במסך ישן מדי בשביל ששווה יהיה להשקיע בזה.
לגבי כבל, יש מחבר ממיר כזה של מונסטר. אפשר לייצר כבל כזה די בקלות עם הוראות מהאינטרנט. בחנויות מתמחות יש כבלים כאלה או שידעו להכין לך כאלה.
לגבי כבל, יש מחבר ממיר כזה של מונסטר. אפשר לייצר כבל כזה די בקלות עם הוראות מהאינטרנט. בחנויות מתמחות יש כבלים כאלה או שידעו להכין לך כאלה.
- naftuly
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
Re: כבל SCART ל-RGBcvS לחיבור dvdo edge
yuria כתב:כמה עלה התענוג?naftuly כתב:היום קיבלתי את המכשיר ,הוא מחובר ל panasonic pv70 . בחיבור דרך טרנסקודר וקומפוננט מיס מקס ה-WHITE CLIPPING נורא מפריע כמו שעופר כתב. ב s-video התופעה לא קיימת אבל אני לא רוצה לוותר על RGB.
ציפיתי ליותר אבל בסך הכל השיפור מורגש.החיבור הוא 720P היות ש panasonic לא מקבלת native rate. לדעתי עיקר השיפור הוא ב deinterlacing ובמתיחה (מצב פנורמה של ה edge עדיף בהרבה על ה just ) .
עכשיו שאלה :
איפה אפשר להשיג כבל SCART ל-RGBcvS. ? (אני יודע שהנושא נידון רבות אבל לא מצאתי בשום מקום)...
האם המסך שלך מבצא אפסקייל מ-720P ל-768P כאשר מחובר ה- DVDO...
עלה בארה"ב פחות מ 700$ לפני חודש וחצי. ראיתי כבר ב - amazon ב 600$ . המסך מבצע אפסקייל ללא שום בעיה.ברזולוציה הזאת חיברתי עד עכשיו את ה dvd פיוניר DV400
לא ברור לי למה panasonic החליטו לא לקבל native rate ב HDMI ,אלא רק ב כניסת VGA
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
Re: כבל SCART ל-RGBcvS לחיבור dvdo edge
יש כבל מעולה של QED -naftuly כתב:היום קיבלתי את המכשיר ,הוא מחובר ל panasonic pv70 . בחיבור דרך טרנסקודר וקומפוננט מיס מקס ה-WHITE CLIPPING נורא מפריע כמו שעופר כתב. ב s-video התופעה לא קיימת אבל אני לא רוצה לוותר על RGB.
ציפיתי ליותר אבל בסך הכל השיפור מורגש.החיבור הוא 720P היות ש panasonic לא מקבלת native rate. לדעתי עיקר השיפור הוא ב deinterlacing ובמתיחה (מצב פנורמה של ה edge עדיף בהרבה על ה just ) .
עכשיו שאלה :
איפה אפשר להשיג כבל SCART ל-RGBcvS. ? (אני יודע שהנושא נידון רבות אבל לא מצאתי בשום מקום)...
QED Silver Reference AV19
קניתי בזמנו בסטריו סטאר
(כיוון שקניתי אז עם מחברי BNC זה עלה טיפה יותר)
- naftuly
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
עופר ,oferlaor כתב:לגבי המקרן האחורי, נראה שמדובר במסך ישן מדי בשביל ששווה יהיה להשקיע בזה.
לגבי כבל, יש מחבר ממיר כזה של מונסטר. אפשר לייצר כבל כזה די בקלות עם הוראות מהאינטרנט. בחנויות מתמחות יש כבלים כאלה או שידעו להכין לך כאלה....
האם המתאם של מונסטר scart -> rgbs שאליו התכוונת הוא זה ?
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?Mod ... search#Faq
תודה
- oferlaor
-
- מנהל

- michael123
-
- חבר מכור קשה

אני מחכה לעדכון של VP50pro, ונתקלתי בעדכון ל-EDGE:
http://www.anchorbaytech.com/dvdo_edge/ ... 1.php[left]
* Improves compatibility with inputs from computers, including Home Theater PCs
* Improves HDCP related display compatibility
* Improves compatibility with multichannel PCM audio formats
* Improves compatibility and performance with inputs Video Game Consoles
* Reduces blue screen flashing when switching inputs
* Improved input switching
* Doubles granularity of all picture controls
* Improves the performance of Mosquito Noise Reduction
* Performs automatic Chroma Upsampling Error Correction (CUE)
* Info button enters and exits info screens (did not exit in v1.0)
* Adds a "Advanced Controls" selection to the “Settings” Menu including these new features:
o 35 test patterns which are automatically sized for the output format with correct colorimetry.
o 1:1 Frame Rate feature, which allows the output frame rate to track input frame rate, for users who use both 50Hz and 60Hz video
o Fail Safe Mode, uses Guide button to restore picture if display blanks due to 1:1 Frame Rate
o Output Color Space: choose between RGB, YCbCr 4:4:4, YCbCr 4:2:2
o Output Colorimetry: choose between ITU.601 or ITU.709 color standards, or let EDGE choose automatically
o Output Video Level: choose between Video Levels, or Computer Levels, or let EDGE choose automatically
o Input Video Level: choose between Video Levels, or Computer Levels, or let EDGE choose automatically
o PReP Control: disable PReP, or let EDGE enable PReP automatically
[/left]
http://www.anchorbaytech.com/dvdo_edge/ ... 1.php[left]
* Improves compatibility with inputs from computers, including Home Theater PCs
* Improves HDCP related display compatibility
* Improves compatibility with multichannel PCM audio formats
* Improves compatibility and performance with inputs Video Game Consoles
* Reduces blue screen flashing when switching inputs
* Improved input switching
* Doubles granularity of all picture controls
* Improves the performance of Mosquito Noise Reduction
* Performs automatic Chroma Upsampling Error Correction (CUE)
* Info button enters and exits info screens (did not exit in v1.0)
* Adds a "Advanced Controls" selection to the “Settings” Menu including these new features:
o 35 test patterns which are automatically sized for the output format with correct colorimetry.
o 1:1 Frame Rate feature, which allows the output frame rate to track input frame rate, for users who use both 50Hz and 60Hz video
o Fail Safe Mode, uses Guide button to restore picture if display blanks due to 1:1 Frame Rate
o Output Color Space: choose between RGB, YCbCr 4:4:4, YCbCr 4:2:2
o Output Colorimetry: choose between ITU.601 or ITU.709 color standards, or let EDGE choose automatically
o Output Video Level: choose between Video Levels, or Computer Levels, or let EDGE choose automatically
o Input Video Level: choose between Video Levels, or Computer Levels, or let EDGE choose automatically
o PReP Control: disable PReP, or let EDGE enable PReP automatically
[/left]
- ali_baba
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
יש לי מסך של lg scarlet 42
האם המעבד ישפר את התמונה במסך זה באופן משמעותי ?
האם המעבד ישפר את התמונה במסך זה באופן משמעותי ?
נולדתי עם עין עצלה,לצערי זה התפשט לי בכל הגוף
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
עד שיענו המומחים למעבדים (עופר?) - איזה נגנים אתה מחבר אליו? יס/הוט - רגיל/HD? מחשב HTPC? מזרימדיה? וכו'...
באילו תכנים אתה מבחין בבעיה?
באילו תכנים אתה מבחין בבעיה?
- ali_baba
-
- חבר פעיל מאוד

מחובר להוט ומתכנן לקנות את הפופקורן החדש
נולדתי עם עין עצלה,לצערי זה התפשט לי בכל הגוף
- oferlaor
-
- מנהל

זה תלוי מה אתה מנסה להשיג.
התפקיד של מעבד כזה הוא לשפר את איכות התמונה למקסימום שהמסך מסוגל לתת. אם צוואר הבקבוק הוא המסך (כלומר, יש בעיות כמו יחס ניגודיות ואתה מנסה לשפר את השחורים, זה לא ממש יעשה את זה).
בנוסף, צריך תמיד להשוות בין מחיר המעבד למחיר המסך. שלא יהיה מצב שמעבד יהיה יקר מהמסך שהוא מעבד (אם כי, אישית זה כבר קרה לי כמה פעמים...)
אתה צריך לפרט במדוייק מה בדיוק מטריד אותך בתמונה - ניגודיות, ARTIFACTS, בעיות כיווץ וכו'.
יש דברים שיש מעבדים שהם בסדר בהכל (למשל EDGE), אבל יש כאלה שהם מדהימים בדברים אחרים (למשל MOSQUITO). ה-MOSQUITO שלי, למשל, מסוגל להוריד MPEG ARTIFACTS משידור מכווץ ולהפוך אותו לבר צפיה. זה דבר שה-EDGE פחות חזק בו (יודע לעשות, אבל פחות טוב).
בנוסף, מאוד חשוב שהמסך יתמוך ב-NATIVE RATE כי זה באמת משפר את העניין.
התפקיד של מעבד כזה הוא לשפר את איכות התמונה למקסימום שהמסך מסוגל לתת. אם צוואר הבקבוק הוא המסך (כלומר, יש בעיות כמו יחס ניגודיות ואתה מנסה לשפר את השחורים, זה לא ממש יעשה את זה).
בנוסף, צריך תמיד להשוות בין מחיר המעבד למחיר המסך. שלא יהיה מצב שמעבד יהיה יקר מהמסך שהוא מעבד (אם כי, אישית זה כבר קרה לי כמה פעמים...)
אתה צריך לפרט במדוייק מה בדיוק מטריד אותך בתמונה - ניגודיות, ARTIFACTS, בעיות כיווץ וכו'.
יש דברים שיש מעבדים שהם בסדר בהכל (למשל EDGE), אבל יש כאלה שהם מדהימים בדברים אחרים (למשל MOSQUITO). ה-MOSQUITO שלי, למשל, מסוגל להוריד MPEG ARTIFACTS משידור מכווץ ולהפוך אותו לבר צפיה. זה דבר שה-EDGE פחות חזק בו (יודע לעשות, אבל פחות טוב).
בנוסף, מאוד חשוב שהמסך יתמוך ב-NATIVE RATE כי זה באמת משפר את העניין.
- ali_baba
-
- חבר פעיל מאוד

שלום עופר
הסיבה שאני רוצה לקנות את המעבד היא על מנת לשפר את איכות התמונה בסרטים אותם אני מוריד מהרשת,פחות מעניין אותי שידורי הוט כיוון שאני בקושי צופה בהם.כאמור אני מחכה שהפופקורן החדש ייצא לשוק על מנת לרכוש אותו,וחשבתי גם לרכוש את מעבד הוידאו על מנת לשפר עוד יותר את איכות התמונה שיוציא הפופקורן החדש.
הסיבה שאני רוצה לקנות את המעבד היא על מנת לשפר את איכות התמונה בסרטים אותם אני מוריד מהרשת,פחות מעניין אותי שידורי הוט כיוון שאני בקושי צופה בהם.כאמור אני מחכה שהפופקורן החדש ייצא לשוק על מנת לרכוש אותו,וחשבתי גם לרכוש את מעבד הוידאו על מנת לשפר עוד יותר את איכות התמונה שיוציא הפופקורן החדש.
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

תחסוך לעצמך את עלות המעבד - ותוריד סרטים באיכות גבוהה
חפש מאמר על NEWSLEECHER... וקבוצות ניוז.
חפש מאמר על NEWSLEECHER... וקבוצות ניוז.
- michael123
-
- חבר מכור קשה

מה לגבי ערוצי טלוויזיה SD?Itay_Pollak כתב:תחסוך לעצמך את עלות המעבד - ותוריד סרטים באיכות גבוהה...
זה בעיקרון משרת אותי, והאיכות - מדי פעם עולה על תכנים של YES HD
- amber
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
שלום
אני שוקל לרכוש את ה- DVDO edge, כשקראתי על המכשיר נתקלתי במידע הבא בעמוד ה-FAQ של DVDO
If the incoming HDMI signal has HDCP, then EDGE can not output this audio using the optical or coaxial digital outputs, only the HDMI output
המגבר שברשותי (ONKYO 900) אינו כולל כניסת HDMI , האם משמעות הדבר שלא אוכל לשמוע אודיו של סרטים (לדוגמא מ- YES HD) אשר מכילים HDCP באמצעות הכניסה האופטית במגבר. או שבמקרה שאני מחבר גם את היציאה האופטית של המקור ל-EDGE הוא גם יעביר אותה הלאה ליציאה האופטית שלו.
אני שוקל לרכוש את ה- DVDO edge, כשקראתי על המכשיר נתקלתי במידע הבא בעמוד ה-FAQ של DVDO
If the incoming HDMI signal has HDCP, then EDGE can not output this audio using the optical or coaxial digital outputs, only the HDMI output
המגבר שברשותי (ONKYO 900) אינו כולל כניסת HDMI , האם משמעות הדבר שלא אוכל לשמוע אודיו של סרטים (לדוגמא מ- YES HD) אשר מכילים HDCP באמצעות הכניסה האופטית במגבר. או שבמקרה שאני מחבר גם את היציאה האופטית של המקור ל-EDGE הוא גם יעביר אותה הלאה ליציאה האופטית שלו.
- michael123
-
- חבר מכור קשה

HDCP קיים רק ב-HDMI (גם DVI), אבל למה לך לבצע routing של אודיו דרך EDGE?
תעביר אותו ישירות מממיר לרסיבר כמו קודם
תעביר אותו ישירות מממיר לרסיבר כמו קודם
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
amber, המשמעות היחידה מבחינתך היא שמצד אחד של ה EDGE יכנס האות על גבי כבל HDMI בודד ואילו ביציאה יהיו לך שני כבלים - כבל HDMI אל המסך וכבל S/PDIF אל המגבר. המגבלה שיש לסידור הזה היא שלכבל S/PDIF אין את רוחב הפס הדרוש להעברת פורמטי האודיו החדשים אבל זה לא צריך להדאיג אותך כי אם למגבר שלך אין כניסות של HDMI אז הוא כנראה לא מסוגל לפענח אותם מלכתחילה.
michael123, הבעיה עם העברה ישירה מהממיר למגבר היא שאתה מאבד את ה automatic lipsync מה EDGE.
michael123, הבעיה עם העברה ישירה מהממיר למגבר היא שאתה מאבד את ה automatic lipsync מה EDGE.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- michael123
-
- חבר מכור קשה

אתה מתכוון ל-"פיצוי" על DELAY שנגרם כתוצאה מעיבוד של EDGE עצמו?, הבעיה עם העברה ישירה מהממיר למגבר היא שאתה מאבד את ה automatic lipsync מה EDGE...
באמת שלא לקחתי את זה בחשבון.. (ככה אני עובד אצלי,יכול להיות שמכשיר שלי יותר מהיר)
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
כן, לשה בדיוק התכוונתי
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
-
- מנהל

בקיצור, אין בעיה להשתמש פשוט בחיבור הקואקס או האופטי מהממיר ובכך לפתור את הסוגיה גם דרך המעבד.
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

Cat - תשומת לב לציטוט שהובא - המכשיר לא יכול להוציא את האודיו באופטי/קואקסלי כשאות הנכנס הוא ב HDCP.