העדכון האחרון של גירסת התוכנה לממיר HD של הוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272

שליחה

לאחר כל הבירבורים האלה, לא מובן לי עדין . :oops: בשורה תחתונה , בעקבות הבאג הידוע בהוט ( שידרוג תכנת הממיר HD ) . בעבור זה שהמסך שחור לאחר זמן מסויים - מגיע הפיצוי/החז כספי מהוט :?: . מה זה פילנטרופיה , :?: . מה זה הוט היא " עמותה ללא רווח " - מכל"ר :?: מה זה צריך ..... :?: .
משרד התקשורת.... :?: הממממונה במשרד זה ...... :?:
אין תגובה ..... :?: ישנים.... :?:
חברים........ :?: תגובות ................
מה אנחנו פריייייירים ..... (n)

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312

שליחה

לא הבנתי,מה זה הבאג הזה של המסך השחור?אפשר הסבר יותר מפורט קצת?
למה הוט הארורים האלה לא מפרסמים באתר שלהם עמוד עם פירוט על הממיר HD ועם כל הבאגים הידועים שיש בו ומה הגרסה האחרונה שיש בו,וכיצד מעדכנים גרסה וכו'....
חברה מפגרת!

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

anin_dani כתב:לא הבנתי,מה זה הבאג הזה של המסך השחור?אפשר הסבר יותר מפורט קצת?
למה הוט הארורים האלה לא מפרסמים באתר שלהם עמוד עם פירוט על הממיר HD ועם כל הבאגים הידועים שיש בו ומה הגרסה האחרונה שיש בו,וכיצד מעדכנים גרסה וכו'....
חברה מפגרת!
...
(Y) (Y) (Y)
מה אתה ילד ? מה שאתה דורש זה - "לכרות את האנף שעלו הוט יושבת " .......... :עצוב: זה כמו , " לירות לעצמך ברגל " ............ :evil:

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

anin_dani ,

אתה יודע , מה בהוט אומרים בחדרי חדרים - "בחדרים גבוהים " (Y) :

"הכלבים נובחים והשיירה עוברת "......
:D

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

:lol: :lol: :lol:
"כשמסבירים לאט מבינים מהר" .מדיבריי המשורר יוסי בובליל

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818

שליחה

איך מבצעים עדכון תוכנה לממיר?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

מנתקים את הממיר מהחשמל ומחברים מחדש תוך כדי לחיצה רצופה על כפתור ה-ESC בממיר עצמו. כשמופיע חלון עדכון התוכנה, אפשר לעזוב את הכפתור.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

זורו44 כתב::lol: :lol: :lol:
"כשמסבירים לאט מבינים מהר" .מדיבריי המשורר יוסי בובליל
...
נכון מאד.........(Y) וזה באמת ממש קשור להוט.............
אך יש לך טעות בשם המשפחה של המשורר.... אבוטבולי......
:D :D :D

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אתם יודעים?
למה להתאמץ בממיר מתקדם שכזה להוציא מהחשמל?!
לוחצים על מקש ה-ESC ל-2 שניות,לאחר מכן,לוחצים גם על מקש ההדלקה בממיר,זאת עושים 10 שניות בערך עד שרואים בטלוויזיה שהממיר הפסיק לשדר,לאחר מכן ניתן לעזוב את מקש ההדלקה,ולהישאר עם מקש ה-ESC לחוץ עד שהממיר נדלק חזרה ומראה את מסך עדכון התוכנה בטלוויזיה.
לאחר סיום העדכון,הממיר מבצע לעצמו ריסט,ואז אפשר להדליק אותו ולראות כי הגרסה עודכנה במידה וכן היה עדכון מלכתחילה.

מקווה שזה מקל עליכם...

שוב חוזר על שאלתי,
לא הבנתי,מה זה הבאג הזה של המסך השחור?אפשר הסבר יותר מפורט קצת?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

זה באג שקורה בחיבור דרך רסיברים שיש להם כניסות ויציאות HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

רוניקינג
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522

שליחה

puca כתב:לאחר ביצוע העידכון האחרון שיצא ( לפני מס ימים לממיר HD של הוט ( מספרו - 107.04.1074 ) . מישהו יודעה מדוע צריך לבצע בהגדרת המערכת של הממיר , בהגדרות הקול -מצב סגור OFF ,לביטול של ה AC-3 .

האם זה תקין ? האם קיימת שגיאה במערכת העדכון האחרונה שיצאה ל המיר HD של הוט ?
במידה ולא מבצעים - OFF של AC- 3 ,אין קול בערוצי : 515 N.G ובערוץ 520 WOOM כאשר הם משדרים ב AC-3
...
כמובן שלא תקין
AC-3 משמעותו שאתה מקבל שידור 5.1 במקור.
גם אצלי לאחר עידכון גירסה כל הערוצים שמשדרים בAC-3 ומחוברים ישירות לטלוויזיה ב-HDMI
לא ניתן לקבל מהם סאונד, הערוצים הרגילים עובדים כרגיל טוב לעומת זה כבל אופטי שמחובר במקביל לרסיבר מראה על קליטת האות ושידור ב-DD והכל עובד תקין.
היום הגיע טכנאי שכמובן לא הצליח לפתור את הבעיה כולל בשיחות טלפון אם ה"בכירים"למעט
הרעיון של לבטל את האופציה של ה-AC3 כמובן שזה לא תקין,כרגע זה נמצא בבדיקה ומצפה לתשובה תוך יומיים(נראה לי שאין פיתרון וזה באג בגירסה).
בכל אופן אני יעדכן ואם מישהו יצליח לקבל תשובה לפניי הוא מוזמן לעדכן.
רוני

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759

שליחה

רוניקינג כתב:
puca כתב:לאחר ביצוע העידכון האחרון שיצא ( לפני מס ימים לממיר HD של הוט ( מספרו - 107.04.1074 ) . מישהו יודעה מדוע צריך לבצע בהגדרת המערכת של הממיר , בהגדרות הקול -מצב סגור OFF ,לביטול של ה AC-3 .

האם זה תקין ? האם קיימת שגיאה במערכת העדכון האחרונה שיצאה ל המיר HD של הוט ?
במידה ולא מבצעים - OFF של AC- 3 ,אין קול בערוצי : 515 N.G ובערוץ 520 WOOM כאשר הם משדרים ב AC-3
...
כמובן שלא תקין
AC-3 משמעותו שאתה מקבל שידור 5.1 במקור.
גם אצלי לאחר עידכון גירסה כל הערוצים שמשדרים בAC-3 ומחוברים ישירות לטלוויזיה ב-HDMI
לא ניתן לקבל מהם סאונד, הערוצים הרגילים עובדים כרגיל טוב לעומת זה כבל אופטי שמחובר במקביל לרסיבר מראה על קליטת האות ושידור ב-DD והכל עובד תקין.
היום הגיע טכנאי שכמובן לא הצליח לפתור את הבעיה כולל בשיחות טלפון אם ה"בכירים"למעט
הרעיון של לבטל את האופציה של ה-AC3 כמובן שזה לא תקין,כרגע זה נמצא בבדיקה ומצפה לתשובה תוך יומיים(נראה לי שאין פיתרון וזה באג בגירסה).
בכל אופן אני יעדכן ואם מישהו יצליח לקבל תשובה לפניי הוא מוזמן לעדכן.
...
זה באג בגרסה. על פי שיחה שלי עם חברה ממחלקת ההנדסה בהוט כרגע עובדים על פאץ'. צריך לרדת לממירים בשבוע השבועיים הקרובים. זאת בידיוק הסיבה בגללה הם לא מורידים את הגרסה לכל הממירים אלה רק מאפשרים הורדה יזומה שלה. בכל מקרה, זאת לא תקלה כל כך חמורה בגרסא שדורשת לבצע ROLLBACK שלו (ודברים כבר קרו, ע"ע הורדת הגרסה למג'יק...)
נערך לאחרונה על ידי levikon ב 09/12/2008 17:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

רוניקינג
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522

שליחה

תודה על העידכון
נחכה וניראה אם הבעיה תיפתר.
בכל אופן לטכנאים בשטח ולמנהלי הצוותים לא ידוע דבר על הענין והם לא מעודכנים.
אמנם הבעיה לא קריטית ואפשר להיסתדר איתה רק לפעמים כשהרסיבר לא דלוק ואתה מזפזפ בין ערוצי ה-HD הרבים אתה מקבל לפתע את הצליל הנוראי והמבהיל וזה לא נעים.
נקווה לבשורות .
רוני

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עופר, ערב טוב, אתה אחד המנהלים כאן . אתה גם איש מקצוע מעולה בשטח זה (Y) . באשר אנחנו תמיד מקבלים בשמחה את התייחסותך, ואת מתן הפתרונות אשר אתה מציעה לכל נושא בשח זה מורכב מאד .
בבקשה ממך , פתור את תעלומה " הבאג " של עידכון ממיר ה- HD האחרון של הוט מלפני מס ימים . אנחנו טוחנים נושא זה כבר שבועה , ללא כל פתרון ! :עצוב: .
אתה גם מקורב למהנדסי חברה זו .........

יש באג או אין באג בגירסה חדשה זו ? הסבר גם בבקשה בהקשר לצורת החיבור לרסיבר ול LCD ( הכניסות , והכבלים המומלצים עכשו ... ),לאחר עדכון זה , וכיצד לחבר . ועל מנת שה - AC3 יעבוד באופן תקין ( אבל שיעבוד באמת לא בכעילו ......... ). ומה זה המסך השחור פתאום שמופיע ? זה תקין ? לא תקין ???? , הסבר בבקשה.......
תודה (f) .

saarb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

שליחה

Puca,

יש באג ורואים את זה (או יותר נכון - לא רואים בכלל :cry: ) אנשים שיש להם רסיבר HDMI.
לגבי פיתרון ומדוע מישהוא מ HOT לא מופיע בפורום הזה (זה רק יוסיף להם נקודות אם הם קצת יראו מה קורה מחוץ למשרדים שלהם), זו כבר שאלה טובה... הרי אנשים בפורום הזה הם הקהל הפוטנציאלי שלהם- תחשוב על זה...

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

saarb כתב:Puca,

יש באג ורואים את זה (או יותר נכון - לא רואים בכלל :cry: ) אנשים שיש להם רסיבר HDMI.
לגבי פיתרון ומדוע מישהוא מ HOT לא מופיע בפורום הזה (זה רק יוסיף להם נקודות אם הם קצת יראו מה קורה מחוץ למשרדים שלהם), זו כבר שאלה טובה... הרי אנשים בפורום הזה הם הקהל הפוטנציאלי שלהם- תחשוב על זה...
...
אנחנו ניתן גם לעופר להביעה את דעתו בנושא זה (f)
אני מניח שהוא יסכים ואתה לא תתנגד לקבל התייחסות גם ממנו לנושא (Y) .
תודה

saarb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

שליחה

עוד משהוא - אכן לא צריך להוציא יותר מהחשמל - שילוב של ESC וכפתור הדלקה מקדימה אחרי מספר שניות מבצע RESET. זה גם משהוא :-)

תודה גם ל anin_dani למעלה... (f)

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לא רק RESET....אני התכוונתי שאפשר לבצע עידכון גרסה בדרך שרשמתי,
אבל גם RESET אפר לעשות בלי להוציא מהחשמל..כמו שעשית...

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אולי זאת בעיה רק אצלי,אבל כל פעם שהממיר לדוגמה נשאר דלוק,ואני אכבה את הפלזמה למספר שניות ואדליק שוב היא חוזרת לקבל שידור מהממיר של 1080I תוך כדי זה שבממיר זה נשאר כתוב על 720P מה שאני כן צריך!!!
לא יודע למה,אבל ברגע שהמסך על 1080I כל מה שמשודר רועד על המסך ושמים לב לזה...
רק ב-720P הכל מסתדר ורואים מצוין.
יוצא ככה,שכל פעם כשאני מדליק את הטלוויזיה והממיר,אני צריך ידנית להגדיר שהשידור מהממיר יחזור ל-720P.

האם זה באג?או שזה רק אצלי?

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בסיכומו של דבר ( הודעה ראשונה מ כמעט שבועיים ),

מתברר שאין בפורום זה כל " גורם מקצועי " וגם רציני ,היכול לפתור את תעלומת הבאג ,בעדכון הממיר HD של הוט מלפני מס ימים . (האם יש באג או אין באג בעדכון התכנה האחרון של ממיר ה HD של הוט ........ :?: :?: :?: .)
חבל ומעציב......
:מבולבל: (n)

מובן שבחברת הוט אין כל סיכוי לקבל כל אינפורציה והתייחסות רצינית לנושא זה....... (n) אין שם עם מי לדבר בחברה זו של מנהלים ונציגים מחסרי כל אחריות ......... (n) (n) (n)
גם זה חבל ומעציב........
:מבולבל: (n)

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”