בוא נעזור להוט ויס למלא את לוח המשדרים
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
זה הכל נשמע כל כך הגיוני שזה כמעט נכון. רק מה, במדינתנו הוכח כבר כמה פעמים שכאשר הממשלה כן מתערבת והרגולטור לא אימפוטנט פתאום אפשר לקבל שרותים ומוצרים יותר טובים ממה שיש בחו"ל ולפעמים גם בפחות כסף. כך היה בטלפוניה לחו"ל, וכך בזכות שר התקשורת הפעלתן גם נהיה פתאום סדר בסלולארי.
והנימוק שאנחנו קטנים לא מחזיק מים. מדינות הרבה יותר קטנות מאיתנו - כמו לוקסמבורג למשל - שבהם גם צריך לדובב את התוכניות נותנות חבילות הרבה יותר אטרקטיביות (איך נשמעים לכם 40 יורו לחודש ל 90 ערוצים + HD + אינטרנט + טלפוניה?) או הרבה יותר עדכניות (דנמרק למשל). הסיבה היחידה שאנחנו משלמים הרבה יותר עבור הרבה פחות ויותר ישן היא שעוד לא ניערו את חברות הכבלים והלווין כפי שניערו את ספקיות הטלפוניה.
והנימוק שאנחנו קטנים לא מחזיק מים. מדינות הרבה יותר קטנות מאיתנו - כמו לוקסמבורג למשל - שבהם גם צריך לדובב את התוכניות נותנות חבילות הרבה יותר אטרקטיביות (איך נשמעים לכם 40 יורו לחודש ל 90 ערוצים + HD + אינטרנט + טלפוניה?) או הרבה יותר עדכניות (דנמרק למשל). הסיבה היחידה שאנחנו משלמים הרבה יותר עבור הרבה פחות ויותר ישן היא שעוד לא ניערו את חברות הכבלים והלווין כפי שניערו את ספקיות הטלפוניה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

עפר, זה שיס מזמינה תכנים ב 16:9 ומקבלת אותם ב 4:3 אני עוד יכול להבין.
זה שיס מקבלת תכנים ב 16:9, משדרת אותם ב 16:9 ןממחזרת אותם שוב בשידורים חוזרים ב 4:3 כבר לא מובן לי בכלל (ראה למשל עונות קודמות של Cold Case)
זה שיס מקבלת תכנים ב 16:9, משדרת אותם ב 16:9 ןממחזרת אותם שוב בשידורים חוזרים ב 4:3 כבר לא מובן לי בכלל (ראה למשל עונות קודמות של Cold Case)
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
Catskinner,
לא מדוייק, לוקסמבורג לא הקטנה ביותר שיש לה אופציות כאלה. היא יושבת בדיוק במרכז ליד גרמניה, שוויצריה, בלגיה וצרפת.
ולכן הגודל שלה לא רלוונטי. קח את המדינה הזו ותעביר אותה לאיזורנו ונראה אם המחיר שהם ישלמו יהיה דומה...
לא מדוייק, לוקסמבורג לא הקטנה ביותר שיש לה אופציות כאלה. היא יושבת בדיוק במרכז ליד גרמניה, שוויצריה, בלגיה וצרפת.
ולכן הגודל שלה לא רלוונטי. קח את המדינה הזו ותעביר אותה לאיזורנו ונראה אם המחיר שהם ישלמו יהיה דומה...
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

אתה מתכוון למשהו כמו מה שהדנים ב Telia משלמים? 0 לחבילת הבסיס הכוללת 19 ערוצים ותוספת של 229 קרונות (שזה בערך 160 שקלים) לתוספת 8 ערוצים של סרטים, סדרות וספורט? הלוואי עלינו ואת דנמרק בחרתי דווקא בגלל ש:
1. גם לה יש בעיות שפה (והיא גם מדובבת חלק מהתוכניות)
2. מבחינת גודל אוכלוסיה זה פחות או יותר כמו ישראל - 2 מיליון פחות מאיתנו
3 כנ"ל לגבי הכלכלה - פחות או יותר אותו הדבר, מסביב ל 200 מיליארד $ לשנה GDP
1. גם לה יש בעיות שפה (והיא גם מדובבת חלק מהתוכניות)
2. מבחינת גודל אוכלוסיה זה פחות או יותר כמו ישראל - 2 מיליון פחות מאיתנו
3 כנ"ל לגבי הכלכלה - פחות או יותר אותו הדבר, מסביב ל 200 מיליארד $ לשנה GDP
- עידו_F
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 407
Catskinner כתב:אני אומר הרבה דברים חיוביים וגם שליליים, הפיזור שלהם כנראה פועל לרעת חברות הכבלים והלווין ובזה אני לא אשם. אני שמח גם לראות שאתה ועמיתיך פועלים למען עתיד טוב יותר עבור הלקוחות, בוא רק נקווה שזה לא יישאר אי שם בעתיד. אז הינה כמה טיפים:
אין לי מושג מה המצב בהוט (כנראה שיותר גרוע) אבל ביס הסדרה היחידה שאיכשהו משודרת במקביל לארה"ב היא נמלטים. כל האחרות או שמשודרות באיחור של עונה (במקרה הטוב) או של שתי עונות ומעלה. אם אתם באמת רוצים להפוך לקוחות קיימים למרוצים ולהביא חדשים אז מה דעתכם לצמצם פערים כאן:
1. מחשבות פליליות: ביס משודרת העונה ה 3 בארה"ב כבר באמצע עונה 5
2. חף מפשע: במקום לבצע שידור חוזר לעונה 1, אולי תביאו את עונה 2?
3. להציל את גרייס: כנ"ל
4. סמולוויל: האמת שאין לי מושג אם את עונה 5 שמשודרת היא ש"ח או לא, מה שאני כן יודע זה שבארה"ב משודרת כבר עונה 8
5. מספרים: אני מקווה שעונה 5, שכבר נמצאת בפרק 7 , אצלכם בקנה ושלא תמחזרו לנו את עונה 4.
6. איליי סטון: כנ"ל לגבי עונה 2 של הסדרה
7. האנטומיה של גריי: עד שתסיימו את עונה 4 שטרם החלה הקרנתה בארה"ב כבר יהיו בעונה 6
8. עקרות בית נואשות: כנ"ל
ועוד בקשה אם זה לא מוגזם: אני מבין מדוע סדרות ישנות מוקרנות ב 4:3, אבל מדוע אתם מתעקשים לשדר גם חדשות או ש"ח של חדשות ב 4:3? זה כדי לבלבל את הצופים שיחשבו שהם צופים בהוט?
ורק לסיום, טענה אחת לפחות אני מוריד מסדר היום: אני כבר לא מבקש שתסדרו את יחס השידור והאיכות ב NG, Discovery וערוץ ההיסטוריה - הבנתי כבר שזה בחיים לא יקרה אצלכם. גם אין טעם לבקש שתחזירו את Discovery Science - הרי אתם זקוקים כל כך לרוחב הפס עבור ערוצי הפרמיום שכולם המתינו להם בשקיקה: אגו פלוס והערוץ החדש לנשים שאני באמת לא זוכר את שמו....
כיוון שהדבר האחרון שאני רוצה שיקרה הוא שתחשבו שבולט הוא נציג של ממש, אגיב בקצרה לתגובה שהכי רלוונטית לנושא השרשור וזו התגובה הזו.
חלק ניכר מהסדרות שyes מייבאת מיוחסות על-פי שני קריטריונים: ביקוש, ומחיר. כאשר מחיר גובר פעמים רבות על ביקוש. סדרות "מיוחסות" שזוכות לאהדה רבה בארץ יגיעו מהר ולעיתים בשידור מקביל לארה"ב. עשינו את זה עם העונה האחרונה של "הסופרנוס" ששודרה בהפרש של שבועיים מארה"ב. אנחנו עושים את זה בקביעות עם "נמלטים" ו"הישרדות" ומשתדלים גם להביא במהירות את העונות של "העשב של השכן" ו"גיבורים" כמה שיותר מהר.
לגבי חלק מהסדרות שעליהן דיברת, העונה השביעית של "סמולוויל" שודרה במלואה בהפרש של חודשיים מארה"ב ובקרוב נשדר גם את העונה השמינית. את העונה הרביעית של "האנטומיה של גריי" כבר סיימו לשדר גם בyes, העונות החמישיות של "האנטומיה.." ושל "עקרות בית נואשות" מתחילות, כפי שציינתי בתחילת השרשור, בחודש דצמבר הקרוב.
שאר הסדרות שציינת נרכשו להמשך שידור אך יש דברים יותר דחופים לשדר מאשר לרוץ אליהן (ואני אומר את זה בתור מעריץ מאוד גדול של "חף מפשע", כן?).
עופר ענה היטב על נושא ה4:3. המטרה היא לייבא את הסדרות ב16:9, אבל לא תמיד אפשר להביא אותן בצורה הרצוייה. בין אם זה תלוי בשידור מלווין או אפילו תנאים שמוכתבים על ידי החברה שמוכרת לנו את התוכן.
וחשוב שבאמת כבר תפנים, תכנים בערוצים שאין להם את הלוגו של yes בשם שלהם, לא באחריותנו.
עובד בחברת יס
- puca
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
אני קורא את השערשורים שלכם
משהוא קונסטרוקטיבי ?:(
זמנים קשים עומדים לבוא............
משהוא קונסטרוקטיבי ?:(
זמנים קשים עומדים לבוא............
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
עידו F, בארה"ב כבר שודר הפרק ה509 של האנטומיה ואילו ביס מתכוונים להתחיל לשדר את העונה רק בחודש הבא. הפרש של 3 חודשים זה לא ממש קצר.
- עידו_F
-
- עובד כבלים/לויין

ומה יקרה כשבארה"ב ייצאו לפגרת החגים הקבועה שלהם?sapir255 כתב:עידו F, בארה"ב כבר שודר הפרק ה509 של האנטומיה ואילו ביס מתכוונים להתחיל לשדר את העונה רק בחודש הבא. הפרש של 3 חודשים זה לא ממש קצר....
עובד בחברת יס
- bitton71
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
עידו,
אפשר תשובה ברורה על "הפמליה" ?
תודה
אפשר תשובה ברורה על "הפמליה" ?
תודה
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
- עידו_F
-
- עובד כבלים/לויין

הפמליה נשארת בyes, מן הסתם.
HOT קונים רק זכויות על עונות ישנות שלה בשביל הVOD.
HOT קונים רק זכויות על עונות ישנות שלה בשביל הVOD.
עובד בחברת יס
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
האם אני היחיד שהאסוציאציה הראשונה שלו למראה הכותרת: "בוא נעזור להוט ויס למלא את לוח המשדרים"Catskinner כתב:הגעתי למסקנה שבהיותי אדם רע אני תמיד חושד בכשרים. כך שחשדתי שיס והוט ממלאות לי את לוח המשדרים בשידורים חוזרים, ערוצים שמעניינים את הת@ת ותוכניות ריאליטי כי הן נהנות לראות אותי סובל....
היא "בוא נאסוף את כל הסדרות שהורדנו בשבוע האחרון על כונן USB חיצוני ונקפיץ להם למשרדים" ?
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
כל כונן קשיח עם הסחורה הכי לוהטת,בגלל חוק זכויות יוצרים ורשיונות לא יוצג.
אם מישפחות פשע היו מישתלטות על ענף התוכן,כמו בראשית שנות ה90(כבלים פיראטים)
לכונן היה ביקוש.
.
אם מישפחות פשע היו מישתלטות על ענף התוכן,כמו בראשית שנות ה90(כבלים פיראטים)
לכונן היה ביקוש.
.
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

ולמה יש בכלל אוספים פירטיים של מולטימדיה? כי הוט ויס לא מספקים את הסחורה. כל הכוונה בשרשור הייתה להעלות שוב את הנושא הכאוב שלקוחות של חברות אלו המבקשים לצפות בסדרות חדשות נאלצים להפוך לפירטים.udif כתב:האם אני היחיד שהאסוציאציה הראשונה שלו למראה הכותרת: "בוא נעזור להוט ויס למלא את לוח המשדרים"Catskinner כתב:הגעתי למסקנה שבהיותי אדם רע אני תמיד חושד בכשרים. כך שחשדתי שיס והוט ממלאות לי את לוח המשדרים בשידורים חוזרים, ערוצים שמעניינים את הת@ת ותוכניות ריאליטי כי הן נהנות לראות אותי סובל....
היא "בוא נאסוף את כל הסדרות שהורדנו בשבוע האחרון על כונן USB חיצוני ונקפיץ להם למשרדים" ?...