חוסר באס ב-Quinta? (ןן)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856

שליחה

udii כתב:
danlior כתב:קינגשוקו, אם תקרא את ההודעה הראשונה של אבי תראה שגם אצל אמיר הוא לא התעלף, רחוק מכך. מה שהוא הרגיש זה שיש לרצפתיים יותר נפח מאשר למדפיים.

אני סבור שמה שאבי כתב על רסיבר הימאהה הישן שלו שכן נתן לו באסים עם הרמקולים האילו די סוגר את עניין האקוסטיקה.
...
אז למה הוא קנה את המגבר הזה מלכתחילה ?
מה אתם רוצים מאמיר ?
אם זה היה למשל קנית אוטו , היית יכול להחזיר לאחר קניה ?
מי שצריך לספוג 30 % הפסד זה הלקוח ולא המוכר !!
כי לאחר החזרה זה הופך להיות מוצר מתצוגה ! ולא חדש מהקופסא .
הדרישות שלכם בעולם הסטיראו מהמוכרים\יבואנים עוברים כלגבול
ואין להם שום אח ורע בכלתחום אחר ,
ד"א החלפה לאחר קניה ללא הפסד של 30-10 % של הלקוח
לא מקובלת על שום יבואן אחר אז מספיק לבוא בטענות כל היום !
...
עוד גרופי נלהב (Y)

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

בסדר אני גרופי או שליימזלניק WHATEVER
אני לא מבין על מה כל ההתרעמות ,
אתה רוצה להחזיר מוצר לאחר קניה ?
תקבל זיכוי של 80 % מהמוצרים שבחנות

ותביא לי יבואן שנוהג אחרת

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

udii כתב:בסדר אני גרופי או שליימזלניק WHATEVER

...
לצערי הרב,
בהיצע המרשים והרחב של ארמה אין משהו בטוח מחירים שאבי השקיע שמצדיק החזרה הפסד ה 20% או DOWNGRADE ...
אני הייתי שוקל מכירה בעזרתו של אמיר תוך כדי ספיגת הפסד כספי ריאלי.

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262

שליחה

אם יורשה לי, לדעתי השירשור הזה אינו מועיל לא לאמיר ולא לאבי...השירשור הזה גורם לשניהם להקצין עמדות ושניהם מפסידים יותר , אמיר מפסיד מהפגיעה בשמו כסוחר ואבי פשוט מפסיד יותר כסף.

שלמה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78954
שם מלא: עפר לאור

שליחה

סגרתי את השרשור על מנת להרגיע את הרוחות.

אני פותח את השרשור, אך אם השרשור ידרדר לכדי התלהמות (מה שאני חושד שבסוף יקרה בכל מקרה...) אז נאלץ לעצור את הדיון שוב.

תודה.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756

שליחה

אני לא מבין למה לסגור ואיפה ההתלהמות. יש פה המון מידע שמעניין את הקוראים. אני אישית כן רוצה לקרוא על יבואן שלא התנהג כמו שצריך, או על מוצר שלא מצדיק את ההשקעה (סתם דוגמאות, בלי קשר לאמיר או לאופרה).
Silence speaks louder than words

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462

שליחה

צפיד כתב:

...
לצערי הרב,
בהיצע המרשים והרחב של ארמה אין משהו בטוח מחירים שאבי השקיע שמצדיק החזרה הפסד ה 20% או DOWNGRADE ...
אני הייתי שוקל מכירה בעזרתו של אמיר תוך כדי ספיגת הפסד כספי ריאלי.
...
(Y)

בדיוק, אסור לשכוח שאמיר הרוויח על המכירה אז גם אם הוא יזכה את אבי ב-90% סכום המכירה ויחזיר לו את הכסף, עדיין הוא ישאר עם סכום נאה של רווח בכיסו.

ושוב, במיוחד עקב זאת שמדובר במוצרם מובילים מהקטלוג ש לאמיר, הוא ימכור אותם במהרה וגם אם ימכור אותם בהנחה, עדיין יצא מורווח.

אין פה שום סימטריה בין מה שיש לאמיר להפסיד לבין מה שיש לאבי להפסיד. ואם אמיר היה קודם כל בן אדם, הוא מזמן היה מבקר את אבי לראות איך אפשר לעזור לו, במיוחד אם אמיר מאמין שהבעיה היא אקוסטית.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אין בעיה אקוסטית.
אבי בדק גם בסלון ביתו וגם בחדר,מהיכרותי עם המגבר - אין קשר בין הדרישות של אבי לבין המגבר.

avilior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

...
7.5 לעומת 12.5 שווה 60%. אחרי יום אחד עם הסחורה אמרתי לו שאני לא מרוצה.
60% עבור מוצר שכמעט ולא השתמשתי בו? לא נשמע לי הוגן כלל וכלל.
להזכירך, לא מדובר בזיכוי כספי אלא בקבלת מוצר שעלותו מופחתת.
איך היית מרגיש אם היית קונה מוצר שעולה 12.5 א' ש"ח והיבואן היה אומר לך
"אתה יודע מה, אתה לא מרוצה? קח מוצר ב7.5 א' ותגיד תודה שאני עושה לך טובה"
לטעמי זו חוצפה. בייחוד לאחר שהוא יוצא בהצהרה שכזאת ועוד בפני כל הפורום.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219

שליחה

avilior,

אני לא רוצה להכנס לויכוח של מי צודק או לא צודק. לטעמי המטרה שלך (וגם של אמיר כסוחר) היא לנסות להוציא אותך מרוצה. אמיר טוען שישנה בעיה אקוסטית, בוא תן לו את ההזדמנות להוכיח את זה. הוא גם הזמין אותך לשמוע את אותו סטאפ אצל לקוח אחר, לך תשמע. השקעת מספיק כסף במערכת ולדעתי שווה לך.
היד של שניכם קלה על ההדק כמשדובר במקלדת למרות שיתכן והפתרון קל משחשבתם.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

לא לפסול את הרעיון של בעיה באקוסטיקה. להיפך, בתדרים נמוכים זה מאד משפיע :!: מניסיון.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

HazooM כתב:לא לפסול את הרעיון של בעיה באקוסטיקה. להיפך, בתדרים נמוכים זה מאד משפיע :!: מניסיון.
...
נו באמת, איך שהוא שם רסיבר מצ'וקמק של ימאהה הבאסים חזרו, אז איפה בדיוק בעיית האקוסטיקה? סתם תירוץ מצוץ מהאצבע על מנת להטיל את הבעיה על הלקוח ולהתנער מאחריות.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

danlior כתב:
HazooM כתב:לא לפסול את הרעיון של בעיה באקוסטיקה. להיפך, בתדרים נמוכים זה מאד משפיע :!: מניסיון.
...
נו באמת, איך שהוא שם רסיבר מצ'וקמק של ימאהה הבאסים חזרו, אז איפה בדיוק בעיית האקוסטיקה? .
...
מסכים איתך חלקית,אם הרסיבר המצ'וקמק והוא עם OVER BASS רצחני אזי עדיין קיימת בעיה אקוסטית.
בנוסף אבי בחן את המערכת גם בסלון כך שאני די בספק שבשני המקומות מדובר בכשל אקוסטי קיצוני.
אבל ממה שאני בחנתי את המגבר- הוא אינו מתאים לצרכיו של אבי.

אני עדיין חושב שאבי צריך לבחון את האופציה שאמיר יעזור למכור את הציוד- אמיר בשם ההגינות צריך למצוא לו קונה במחיר שישתלם גם לאבי וגם למוכר,אם אבי ימצא משהו אחר אצל אמיר מה טוב אבל להבנתי זה הדבר היחידי שמצא חן בעיניו בטווח המחירים שהוא קבע מראש.
עוד לקח שצריך לקחת בחשבון - לשמור את האופציה לשדרג אצל היבואן כך שאם יש רק רמקול אחד שאהבת ואין אחר..אולי עדיף לחפש אצל יבואן אחר שמביא אולי סגנון קצת שונה ...
הקנייה קצת פזיזה לדעתי...מסיבות כאלה או אחרות אבל עדיין מדובר בציוד שהרבה אחרים יאהבו מה שגם ימכר די בקלות אצל אמיר .
לדעתי לצאת למסע חדש ולא לעשות כל מיני אילתורים מגוחכים של להוסיף סאב או להחליף מגבר ברסיבר היא האלטרנטיבה הכי כדאית בטווח הארוך .
אבי מחפש משהו אחר לדעתי רמקולים קצת יותר פתוחים עם בס יותר הדוק ותחום ווקאלי קצת יותר מופנם ממה שה QUINTA מציע,
אני אפילו חושב שאחרי שהוא ימכור הוא לאוו דווקא צריך להוציא עוד כסף כדי להגיע לנחלה...
י

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

צפיד,

הרסיבר של הימאהה רחוק ב"להפציץ באס" מדובר בטון קונטרול בסיסי

אני לא חושב שהא צריך להחליף רמקולים. לפחות לא בשלב ראשון.

דרך אגב, יעצתי לו אבל הוא היה יותר מדיי עצבני על מנת לנסות אך אם הוא יקנה אקולייזר בכמה מאות שקלים ויוסיף אותו למגבר הקיים ויתן בוסט בריא ב-60HZ ובוסט יותר קטן ב-120HZ כל המצב ישתנה לו. המגבר הקיים שלו מעולה אך מינימליסטי מדי עבורו. עם האקולייזר הכל ישמע לו אחרת.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

danlior כתב:צפיד,

הרסיבר של הימאהה רחוק ב"להפציץ באס" מדובר בטון קונטרול בסיסי

אני לא חושב שהא צריך להחליף רמקולים. לפחות לא בשלב ראשון.

דרך אגב, יעצתי לו אבל הוא היה יותר מדיי עצבני על מנת לנסות אך אם הוא יקנה אקולייזר בכמה מאות שקלים ויוסיף אותו למגבר הקיים ויתן בוסט בריא ב-60HZ ובוסט יותר קטן ב-120HZ כל המצב ישתנה לו. המגבר הקיים שלו מעולה אך מינימליסטי מדי עבורו. עם האקולייזר הכל ישמע לו אחרת.
...
דן ,
אני לא מסכים איתך לגבי אקולייזר ,זה נשמע לי כמו לאנוס את המערכת להתאים אותה לאבי,אני לא יודע אם היה לך אקולייזר אבל זה מאוד מאוד מאוד קשה להסתגל לתצורה אחת.
תמיד זה מגיע לשלב שיש יותר מדי X פחות מדי Y והשלב המאוד בעייתי-זה היכולת להתאים את האקולייזר לכל המוסיקה שאתה שומע...מעבר לכך,הבמה נהיית לא ברורה והשקיפות שאבי מחפש תעלם,אני מקווה שעוד מישהו שהיה לו אקולייזר יצטרך לשרשור ויביע את דעתו.
באותה גישה שאתה מציע יהיה יותר פשוט להחליף קרוס אובר או לקסטם את המגבר לדרישות של אבי...כל אלה הם טלאים מבחינתי.
דעתי נחרצת:
אני לא חושב שזה פתרון שבכלל שווה לשקול ...כמעט כמו הרעיון של להוסיף סאב,בהתחלה זה די נחמד אבל די קשה להגיע לתוצאה שתתאים 100% לכל סגנונות המוסיקה ולפי הבנתי אבי גם הגיעה לתובנה הזו.
מדובר ברמקולים חדשים ומגבר חדש ששניהם הם בחירה אולי טובה אבל לא לאבי,אני חושב שהתחלה מחדש תמקד את אבי בחיפושים ,הוא יותר מנוסה יותר ממוקד ויזהר ממה שהוא צריך להזהר.

HazooM
כתב
כתב

שליחה

אני לא מבין, אבי רוצה להחליף את הרמקולים, אבל אתם טוענים שהמגבר אשם ? אז מה הולך פה?

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

HazooM כתב:אני לא מבין, אבי רוצה להחליף את הרמקולים, אבל אתם טוענים שהמגבר אשם ? אז מה הולך פה?
...
לפי הבנתי אבי לא מרוצה מהמערכת איך שהיא .
בדיקות שהוא ערך עם רסיבר פושטי מול המגבר הניבו תוצאות יותר טובות אך עדיין הוא קיימת חוסר שביעות רצון.

avilior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

למען האמת היה לי ניסיון קודם עם הרמקולים של אופרה. הפרימה היו אצלי לחודשים ספורים והסאונד שמתקבל מהקווינטה זהה למדי. ניסיוני אינו רב, אך בין המדפיים ששמעתי הוא נעם לאוזניי יותר מכולם, כך שבשלב זה אין לי רצון להחליף את הרמקולים.
הבעיה נכון להיום נעוצה (לדעתי) במגבר שהוא מידי מדיי. אני מקבל הדגשה גבוהה של קול הזמר על חשבון הבאס בווליום גבוה. בווליום נמוך הבעיה לא קיימת או שהיא לא מורגשת.
קיבלתי לאחרונה הצעה להחליף את הDVD ל-CD ויכול להיות ששם יחול השינוי, אך מאחר ואני שומע בין השאר עם ה-TVIX, אני חושב שאולי הדרך לפתרון הבעיה תעבור תחילה דרך DAC ייעודי.
האם יש לכם המלצות ל-DAC (שניתן לרכוש בארץ - יד שנייה בא בחשבון)?
והאם יש מישהו באיזור הצפון שמחזיק DAC והיה רוצה לעזור?

HazooM
כתב
כתב

שליחה

אבי, אם לא היית גר כזה רחוק ממני, הייתי פשוט קופץ אליך, עושה מדידות, והיינו
רואים בעיניים מה הבעיה.

שמעון-מור-יוסף
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף

דעתי

שליחה

איני מצדד באחד מהצדדים ומי בסדר ומי לא, איך כמה ולמה
יש כאן חוסר הבנה והתלהמות של כמה מהחברים יתר על המידה

כל השרשור הזה היה לי מעט הזוי מכוון שלרמקולים עם באס רפלקס אחורי ו 6 אלמנטים שאמורים להוציא באס לא אמור להיות חסר באס אלא אם חוברו להגברה מאוד מאוד חלשה
{מה שאין כאן}

ולכן דיברתי עם אבי למעלה משעה ואני רוצה לתת כאן תמונה יותר גדולה

אבי כיום שומע בחדר מאוד קטן ובאס לא חסר לו כלל

2 את החוסר באס שאבי מתלונן עליו שחסר לו, הרגיש כאשר העביר את המערכת מהחדר לסלון

3 אבי שומע עם DVD פשוט

ועכשיו נרד לעניין:
כיום הבעיה של אבי היא אובר מיד ואובר באס {שנתתי לו מס' טיפים, אך עדיפות עליונה היא שיביא קומפקט ברמה של שאר המערכת}

הסאונד שונה בין חדר קטן וסגור לבין סלון פתוח!

אבי החליף הגברה לרסיבר ימה ובו הוא הוסיף באס, מה שבמגבר שלו, לא ניתן לעשות
אין ואסור לעשות השוואה בין ההגברות במצב כזה!!!!
אין בזה שום הגיון!

אבי אוהב סאונד מסויים וטעמו הוא שלו ואף אחד לא אמור ללמד אותו מה טוב לו!
זה מה הוא אוהב.

ולכם חברים הדרך רחוקה ומאוד לצאת בהצהרות לא קשורות כנגד יבואן {שגם לי יש איתו חילוקי דעות}

1 איני חושב שאמיר צריך לספוג הפסד על טעות של לקוח
הלקוח שמע ואהב מה ששמע והחליט וקנה על דעת עצמו.

2 "דחפו לו" "שיכנעו אותו"
אבי נשמע כמי שיש בקודקודו שכל ואינו ילד.
הוא היה צריך לעשות את כל השיקולים לפני שקנה
אמיר הוא איש מכירות מעולה וככזה זה תפקידו, למכור.

3 על "הטעות" של הלקוח אף אחד לא צריך לשלם {וגם אבי כתב זאת שזו לא הבעיה שליש לו עם אמיר}
הטענה של אבי כלפי אמיר היא שלא טיפל בו לאחר הקנייה {ובייחוד לאחר שהצהיר שיעשה כן}
ויש כאן מס' חברים שלקחו זאת למקומות אחרים והתקיפו במקומות שלא היה נכון לעשות.

4 אמיר לא חייב דבר פרט לאחריות על תקינות המוצרים שאבי קנה.
כל מה שמעבר לכך הוא שירות זכות ולא חובה כל שהיא.

אם אינכם יודעים את כל התמונה אל תביעו עמדה נחרצת
מדובר בפרנסה של אדם!

לא שאני חס וחלילה אני מזלזל במישהוא {ובייחוד לא באבי ובכספו} אבל לעשות השוואות שאינן שוות זה לא נכון {ככון ההגברות הלא תואמות והחדרים}

אבי, יכול להיות ויש מצב שגם ואם תעשה הכל כמו שהוצע לך עדיין הסאונד לא יהיה לטעמך.
במקרה כזה אתה נמצא במועדון מאוד גדול של אודיופיילים שמשדרגים בגלל תוצאה לא טובה עבורם
רק שלצערך יהיה הדבר על מוצרים מאוד חדשים.

אני מוכן לעזור לך בהמשך ולנסות להביא אותך לנחלה אליה אתה מייחל
אנא תודיע לי איך התוצאה עם קומפקט ברמה של המערכת שלך ומישם נראה מה ילד יום.

מקווה שהבנתם את התמונה הגדולה{מאוד}
שבוע טוב
נערך לאחרונה על ידי שמעון-מור-יוסף ב 01/11/2008 21:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
Av2 מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי מובחרים בהזדמנויות.
www.facebook.com/Av2Av
052-3153-707

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”