yes דורשת לערוך שימוע ציבורי בנושא כניסת חברות הסלולר ל VOD
puca,
אם אתה טוען כל כך בלהט כי הוט ויס מפירות את תנאי הרשיון שלהן אולי תוכל להאיר את עיננו ולהביא כאן את הסימוכין? הייתי מאוד רוצה לראות את הסעיפים הרלוונטים בתנאי המכרז והרשיו ןשל כל אחת מהחברות.
בנוסף, הייתי מאוד שמח לראות את הפרק שמגדיר מהי "הפרה קריטית" של תנאי המכרז ומפרט את הדרכים לסיום התקשרות בין מדינת ישראל לבין כל אחת מהחברות.
קל מאוד להתלהם ולזעוק ש"דופקים אותנו" ו-"המדינה לא של יס והוט". קצת יותר קשה להביא לכך סימוכין ועובדות.
אם אתה טוען כל כך בלהט כי הוט ויס מפירות את תנאי הרשיון שלהן אולי תוכל להאיר את עיננו ולהביא כאן את הסימוכין? הייתי מאוד רוצה לראות את הסעיפים הרלוונטים בתנאי המכרז והרשיו ןשל כל אחת מהחברות.
בנוסף, הייתי מאוד שמח לראות את הפרק שמגדיר מהי "הפרה קריטית" של תנאי המכרז ומפרט את הדרכים לסיום התקשרות בין מדינת ישראל לבין כל אחת מהחברות.
קל מאוד להתלהם ולזעוק ש"דופקים אותנו" ו-"המדינה לא של יס והוט". קצת יותר קשה להביא לכך סימוכין ועובדות.
You are never fully dressed without a smile
אני מתנצל בפני הכותבים בפורום זה . אתם צודקים הם לא מאפרים את הרישיון !Shed כתב:puca,
קל מאוד להתלהם ולזעוק ש"דופקים אותנו" ו-"המדינה לא של יס והוט". קצת יותר קשה להביא לכך סימוכין ועובדות....
אני מאחל לכולנו אך ורק חברות כמו הוט ויס !
עכשו זה בסדר , מרוצים ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78844
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
puca, האמת שסקרנת אותי ולכן עשיתי משהו שלא רבים עושים: ניגשתי לאתר משרד התקשורת והורדתי את הרשיון של yes וקראתי את פרק ד' 9 (בדיקות ואישורי התקנה) ואת פרק ה' 12 (רמת השירות למנויים) ואת פרק ו, 15.2 (דרישות סף). לא ראיתי התייחסות שמשרד התקשורת מחוייב לבצע בדיקה כלשהיא בצד הלקוח. האם תוכל בבקשה להאיר את עיני ולהפנות אותנו לפרק האמור כי אם טענתך נכונה ואם אין התיחסות לכך במסמכים המתעדים את השימועים של המועצה אז יש מקום לפנות לשר הממונה ולבקש ממנו שיטפל בכך.
לנוחותך הקישור לדף שממנו תוכל להוריד את הרשיונות: http://www.moc.gov.il/193-he/MOC.aspx
לנוחותך הקישור לדף שממנו תוכל להוריד את הרשיונות: http://www.moc.gov.il/193-he/MOC.aspx
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה בתיאוריה. בפרקטיקה העדר תקינה ופיקוח ממשלתיים יוצרים פיצול של השוק או קרטליזציה.MartinHSabag כתב:עפר,
חוסר פיקוח של הממשלה = קפיטליזם טהור.
כלומר, השוק הוא שוק חופשי והוא ייאזן את עצמו........
בוקר טוב לכולם
,
ראשית ,עופר , עם כל הכבוד שאני רוכש לך בפן המקצועי, אומר לך זאת : אני חושב כי השאלה שלך בהקשר לגילי לא היתה במקום . והיא גם ללא כל קשר לנושא אשר אנחנו דנים . ואפילו אוכל לומר כי אני מרגיש כי השאלה היתה פוגעת ( לא נפרט !) ! לכן לא ניתייחס לזה ואתן לך להישאר בדילמה בקשר לגילי !
Catskinner
אומר לך זאת ( וגם לכל הסקרנים ) : אתה לא תצליח לקבל ממני כל אינפורמציה בנושא זה !
ועוד אומר לך : אתה גם לא יודעה אייפו לחפס נתונים בנושא זה ! ( לא אומר לך עם אפשרי דרך האינטרנט או לא ! ).
אתן לך בכל אופן " טיפ קטן "
, כי אתה סקרן מאד !!!! . מדובר ב " תנאי המכרז " - 112 עמודים וכל ניספחו המצורפים ! אז כמו שאומרים חכמים................וסקרנים...................!!!!!!
ושיהיה לנו , לכולנו , רק " חג שמח "לא לישון , ולעשות גם קצת שעורי בית !!!!!!!!!, כמו שאני עושה מידי יום כעולה חדש . הרי רואים שהידיעה שלי בעברית היא - 0 !!!!!!!!!!!! נכון ?!
ראשית ,עופר , עם כל הכבוד שאני רוכש לך בפן המקצועי, אומר לך זאת : אני חושב כי השאלה שלך בהקשר לגילי לא היתה במקום . והיא גם ללא כל קשר לנושא אשר אנחנו דנים . ואפילו אוכל לומר כי אני מרגיש כי השאלה היתה פוגעת ( לא נפרט !) ! לכן לא ניתייחס לזה ואתן לך להישאר בדילמה בקשר לגילי !
Catskinner
אומר לך זאת ( וגם לכל הסקרנים ) : אתה לא תצליח לקבל ממני כל אינפורמציה בנושא זה !
ועוד אומר לך : אתה גם לא יודעה אייפו לחפס נתונים בנושא זה ! ( לא אומר לך עם אפשרי דרך האינטרנט או לא ! ).
אתן לך בכל אופן " טיפ קטן "
, כי אתה סקרן מאד !!!! . מדובר ב " תנאי המכרז " - 112 עמודים וכל ניספחו המצורפים ! אז כמו שאומרים חכמים................וסקרנים...................!!!!!!
ושיהיה לנו , לכולנו , רק " חג שמח "לא לישון , ולעשות גם קצת שעורי בית !!!!!!!!!, כמו שאני עושה מידי יום כעולה חדש . הרי רואים שהידיעה שלי בעברית היא - 0 !!!!!!!!!!!! נכון ?!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה לא צריך להתעצבן ולשחק ברוגז. אתה העלית טענות מאוד חמורות כלפי משרד ממשלתי וההתנהלות שלו מול גוף ציבורי (מה לעשות שבעלי המניות נמצאים בבורסה) והכלל הוא שאם יש טענה אז צריך למצוא לה גם סימוכין. מה שקובע הם תנאי הרשיון אותו קיבלו אחרי הגשת מסמכי הצעת המכרז והמו"מ שהתנהל בעקבותיו. ברשיון לא מצאתי, גם לאחר קריאת הפרקים הרלוונטים, איזכור לטענות שלך. אם אתה יכול למצוא אז בבקשה, בוא והראה לנו איפה. זה בסדר שיש 112 דפים, קראתי כבר מסמכים ארוכים יותר בחיי. הרשיון מופיע באתר משרד התקשורת, היות וזהו משרד ממשלתי והמכרז היה פומבי ובכפוף לחוק המכרזים הממשלתי ותוצאותיו חייבים להתפרסם בציבור. אם הטענה שלך היא שהמסמך שנמצא באתר אינו משקף את מהות ההסכם עם יס, אז יש לנו כאן בעיה הרבה יותר חמורה ואני מציע שתפנה למבקר המדינה ולעמותת אומץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78844
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
puca,
העלת טענות קשות ועכשיו אתה מפיל את תיק ההוכחות עלינו...
זה לא עובד כך... אם אתה מעלה טענות, ה-BURDAIN OF PROOF נופל עליך.
העלת טענות קשות ועכשיו אתה מפיל את תיק ההוכחות עלינו...
זה לא עובד כך... אם אתה מעלה טענות, ה-BURDAIN OF PROOF נופל עליך.
אתם מבנים מה זה -
"מכרז לשידורי טלויזיה באמצעות ....... " !?
לכו ,חפשו ,קראו , ואחר כך לאחר לימוד כל החומר ( 112 ע.+ ניספחים ! - כולל התנאים של עמידה וקיום קריטריונים ונתונים טכניים מחמירים ומחיבים במכרז ! ), כן , אתם יכולים לבוא כאן לפורום זה ולומר בפני כל עם ועדה , אם החברות עומדות בתנאי המכרז או לא . אני חושב שאני עדין כותב ברורר את דבריי.........אומנם בשגיאות כתיב ....!
ולך עופר,כמומחה בשטח זה שאני מכבד ומעריך מאד , לא הייתי מציעה לך לקראה את הנתונים הטכניים ,אשר הם היו אמורים לעמוד בהם ולא עומדים !!! למרות שדבר היה מקומם אותך מאד לאור המסקנות שהייתה מקבל , אני בטוח כי אין באפשרותך לעשות דבר !!!. בבקשה הפסיקו כל הזמן לשלח אותי להתלונן בפני המוסדות הממשלתיים בנושא זה ! אין בכוונתי - " לרצף את הים " !!!
אני אומר לכם משמעית - הם לא עומדים ,נקודה !!!!!!!!!
"מכרז לשידורי טלויזיה באמצעות ....... " !?
לכו ,חפשו ,קראו , ואחר כך לאחר לימוד כל החומר ( 112 ע.+ ניספחים ! - כולל התנאים של עמידה וקיום קריטריונים ונתונים טכניים מחמירים ומחיבים במכרז ! ), כן , אתם יכולים לבוא כאן לפורום זה ולומר בפני כל עם ועדה , אם החברות עומדות בתנאי המכרז או לא . אני חושב שאני עדין כותב ברורר את דבריי.........אומנם בשגיאות כתיב ....!
ולך עופר,כמומחה בשטח זה שאני מכבד ומעריך מאד , לא הייתי מציעה לך לקראה את הנתונים הטכניים ,אשר הם היו אמורים לעמוד בהם ולא עומדים !!! למרות שדבר היה מקומם אותך מאד לאור המסקנות שהייתה מקבל , אני בטוח כי אין באפשרותך לעשות דבר !!!. בבקשה הפסיקו כל הזמן לשלח אותי להתלונן בפני המוסדות הממשלתיים בנושא זה ! אין בכוונתי - " לרצף את הים " !!!
אני אומר לכם משמעית - הם לא עומדים ,נקודה !!!!!!!!!
puca, בניגוד לדעה הרווחת ברחוב הישראלי, מי שצועק יותר לאוו דווקא צודק יותר, ובהקבלה לעולם האינטרנט, הוספה!!! של!!! סימני!!!! קריאה!!!! לא מוסיפה כהוא זה למשקל הטענות שלך.
אתה יכול להמשיך ולומר הם לא עומדים!!!!!!!!!!!
ואני אגיד - הם כן עומדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה יהיה דו - שיח של חירשים.
אתה מעלה טענה - תביא סימוכין לה. טענת שמשרד התקשורת היה צריך לבצע בדיקות טכניות על מנת לוודא את איכות הסיגנל והשידור. מאיפה הבאת את הטענה הזו, ולמה שאני אאמין למה שאתה אומר?
אתה מעלה טענה - תביא סימוכין לה. טענת שמשרד התקשורת היה צריך לבצע בדיקות טכניות על מנת לוודא את איכות הסיגנל והשידור. מאיפה הבאת את הטענה הזו, ולמה שאני אאמין למה שאתה אומר?
מה אתה רוצה שאני עשה את העבודה המשפטית שלך . לך חפס ,למד ,ותתקוף ! אתם בכלל יודעים מה צריך לחפס ! ? אני לא בבית ספר כאן ! על כל פנים בכלל לא מדובר ברישיון החברות ........ וכו , מה אתם ילדים ?! מי הפנה אותכם לזה , כפי שאתם חושבים וגם כותבים בפורום זה ? . אתם אפילו לא יודעים היכן ומה צריך לחפס לבדיקת הנושא !!!! וכפי שכבר כתבתי אין בכוונתי לומר לכם היכן ובאיזה חומר מדובר , לחפס ולבדוק לבד ! אני אומר לכם יש חומר כזה !עידו_F כתב:משום מה יש לי הרגשה שהוכחות לא יגיעו מכיוונו של puca...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

puca, במקום להתרגז ולשלוח אותנו לקרוא במקומך - מה שכבר עשיתי דרך אגב, ואתה היית צריך לשים לב לעובדה הזו אילו היית פחות עסוק בלהסביר לנו שאנחנו לא מבינים כלום - תביא לנו סימוכין שהייתה כאן הטעיה של הציבור והתנהלות לא תקינה של משרד ממשלתי. אל תדאג, אני בעצמי כבר אעשה את העבודה משם והלאה.
אבל אתה בשלך, לא רוצה לנהל כאן דיון ולא מוכן לקבל שיש אנשים שלא מאמינים לאף אחד בלי קבלות.
לצורך הבהרה: מסמכי מכרז, בין אם הם RFI או RFP או שילוב של שניהם לא מהווים הסכם התקשרות לכשעצמם. לפי חוק המכרזים מבקש ההצעה רשאי (אך לא חייב) לנהל מו"מ לאחר פתיחת ההצעות והוא גם חייב לאפשר למציעים פרק זמן להגשת הסתייגויות. כל המסמכים האלו הכוללים את התיקונים בעקבות ההסתייגויות וההבהרות וסיכומי הדיונים של המו"מ מצטרפים בסוף כנספחים להסכם ובמקרה שלנו ההסכם הוא רשיון ההפעלה שקיבלה יס (וגם הוט אבל לא היה לי כוח לקרוא שני רשיונות). ברשיון ההפעלה לא מצאתי איזכור לטענה שלך. יכול להיות שזה מפני שלא קראתי במקומות הנכונים, יכול להיות שזה בגלל שאני באמת טמבל שלא מבין כלום ויכול להיות שזה בגלל שאין כזה תנאי.
אבל אתה בשלך, לא רוצה לנהל כאן דיון ולא מוכן לקבל שיש אנשים שלא מאמינים לאף אחד בלי קבלות.
לצורך הבהרה: מסמכי מכרז, בין אם הם RFI או RFP או שילוב של שניהם לא מהווים הסכם התקשרות לכשעצמם. לפי חוק המכרזים מבקש ההצעה רשאי (אך לא חייב) לנהל מו"מ לאחר פתיחת ההצעות והוא גם חייב לאפשר למציעים פרק זמן להגשת הסתייגויות. כל המסמכים האלו הכוללים את התיקונים בעקבות ההסתייגויות וההבהרות וסיכומי הדיונים של המו"מ מצטרפים בסוף כנספחים להסכם ובמקרה שלנו ההסכם הוא רשיון ההפעלה שקיבלה יס (וגם הוט אבל לא היה לי כוח לקרוא שני רשיונות). ברשיון ההפעלה לא מצאתי איזכור לטענה שלך. יכול להיות שזה מפני שלא קראתי במקומות הנכונים, יכול להיות שזה בגלל שאני באמת טמבל שלא מבין כלום ויכול להיות שזה בגלל שאין כזה תנאי.
puca כתב:מה אתה רוצה שאני עשה את העבודה המשפטית שלך . לך חפס ,למד ,ותתקוף ! אתם בכלל יודעים מה צריך לחפס ! ? אני לא בבית ספר כאן ! על כל פנים בכלל לא מדובר ברישיון החברות ...........
אני לא צריך ללכת לחפש כי אני יודע שאין לך כאלו. עם הפיקוח שיש על שוק הטלוויזיה בארץ ומידת הדיון הציבורי עליו כל חברה תקפיד היטב לכבד את תנאי הרישיון שלה. כמו שכבר אמרתי בעבר. אבל לפי המשפט האחרון שלך אפשר לומר שעכשיו הכל ברור. אתה בעצמך ידעת שאין בעיה ברישיו של אף אחת מחברות הטלוויזיה בארץ, סתם יש לך בעיה עם ההתנהלות של החברות, שזה כבר נושא אחר...
עובד בחברת יס
הנושא שלנו הוא לא זה( סימנים וכו ) !!!!!!!!!!!!! תמיד שאין מה לומר עוברים ל נושא אחר !!!(!!!)Shed כתב:puca, בניגוד לדעה הרווחת ברחוב הישראלי, מי שצועק יותר לאוו דווקא צודק יותר, ובהקבלה לעולם האינטרנט, הוספה!!! של!!! סימני!!!! קריאה!!!! לא מוסיפה כהוא זה למשקל הטענות שלך.
אתה מעלה טענה - תביא סימוכין לה. טענת שמשרד התקשורת היה צריך לבצע בדיקות טכניות על מנת לוודא את איכות הסיגנל והשידור. מאיפה הבאת את הטענה הזו, ולמה שאני אאמין למה שאתה אומר?...
אני שואל לפעמים ,איך אפשר ליחיות ולמות טיפש
למד חביבי , למד , אתה אפילו לא יודעה היכן החומר הרלוונטי בנושא זה ,היכן ומה צריך לחפס .!!! מה אני בבית ספר למשפטים כאן ללמד אותך
אני די בטוח שיש איזה שהוא חומר שאתה לוקח, כי כמות ההזיות, והיכולת שלך לא להקשיב ולא לקרוא שום דבר ממה שכותבים לך מעוררת השתאות.למד חביבי , חפס ,שאל !!!!!!!! רק כחה אתה יוצא גדול וגם חכם כמובן !!!!!!!!!!! אני אומר לך יש חומר כזה !!!!...
הנה כמה נקודות מהשרשור הזה לרענון הזכרון.
1. טענת בלהט שצריך לפתוח את השוק לעוד חברות כי "יש מספיק מקום לכולם". כשנאלצת להתמודד קצת עם מספרים ועובדות הסברת ש"אתה לא כלכלן".
2. אתה טוען בלהט שיס והוט עוברות על תנאי הרשיון שלהן, אבל מסרב להביא סימוכין לכך. זה מזכיר לי את הסיפור על בחור בשם משה, שאמרו שאחותו ז**ה. עכשיו משה צריך להוכיח שאין לו אחות.
הסיבה היחידה שאני עדיין קורא ומגיב בשרשור הזה היא שהוא מספק לי בידור ומעביר לי קצת זמן
לו ראיתה את המפרט והדרישות הטכניאות ב........... בית משפט היה מתנהל בדלתיים סגורות !!!עידו_F כתב:puca כתב:מה אתה רוצה שאני עשה את העבודה המשפטית שלך . לך חפס ,למד ,ותתקוף ! אתם בכלל יודעים מה צריך לחפס ! ? אני לא בבית ספר כאן ! על כל פנים בכלל לא מדובר ברישיון החברות ...........
אני לא צריך ללכת לחפש כי אני יודע שאין לך כאלו. עם הפיקוח שיש על שוק הטלוויזיה בארץ ומידת הדיון הציבורי עליו כל חברה תקפיד היטב לכבד את תנאי הרישיון שלה. כמו שכבר אמרתי בעבר. אבל לפי המשפט האחרון שלך אפשר לומר שעכשיו הכל ברור. אתה בעצמך ידעת שאין בעיה ברישיו של אף אחת מחברות הטלוויזיה בארץ, סתם יש לך בעיה עם ההתנהלות של החברות, שזה כבר נושא אחר......
רישין, רישין, רישיון,Shed כתב:אני די בטוח שיש איזה שהוא חומר שאתה לוקח, כי כמות ההזיות, והיכולת שלך לא להקשיב ולא לקרוא שום דבר ממה שכותבים לך מעוררת השתאות.למד חביבי , חפס ,שאל !!!!!!!! רק כחה אתה יוצא גדול וגם חכם כמובן !!!!!!!!!!! אני אומר לך יש חומר כזה !!!!...
הנה כמה נקודות מהשרשור הזה לרענון הזכרון.
1. טענת בלהט שצריך לפתוח את השוק לעוד חברות כי "יש מספיק מקום לכולם". כשנאלצת להתמודד קצת עם מספרים ועובדות הסברת ש"אתה לא כלכלן".
2. אתה טוען בלהט שיס והוט עוברות על תנאי הרשיון שלהן, אבל מסרב להביא סימוכין לכך. זה מזכיר לי את הסיפור על בחור בשם משה, שאמרו שאחותו ז**ה. עכשיו משה צריך להוכיח שאין לו אחות.
הסיבה היחידה שאני עדיין קורא ומגיב בשרשור הזה היא שהוא מספק לי בידור ומעביר לי קצת זמן...
לידיעתכם לרישין זה "מחובר משפטית "עוד כה דברים ,כמו - " עמידה בתנאי מכרז"
אתם בכלל יודעים מה זה ? או לא ?
אנחנו יודעים מה זה.
השאלה אם אתה יודע מה זה אומר, ומה המכרז אומר?
אני מבטיח לך שאם תביא סימוכין שאחת החברות מפירה את הרשיון שלה catskinner ואני נממן את כל הפעילות המשפטית הכרוכה בכך.
השאלה אם אתה יודע מה זה אומר, ומה המכרז אומר?
אני מבטיח לך שאם תביא סימוכין שאחת החברות מפירה את הרשיון שלה catskinner ואני נממן את כל הפעילות המשפטית הכרוכה בכך.