כן, אבל האווירה לא משהו. לעיתים ממש מחניקאיתי_הגיתי כתב:יש מגרשים פנויים בירח, שמעתי ששקט שם בתקופה זו של השנה.
...
שכנה מעצבנת
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
שירשור הזוי
אני חושב שזה אחר השירשורים הכי הזויים בהסטוריה של האתר הזה 

לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
היי זיו...ziv_r כתב:roypeles,
בשביל להגיש תלונה אצל המפקח על המקרקעין יש צורך ביפוי כח נוטריוני מבעל הדירה (100-200 ש"ח ועוד גרירת בעל הדירה לעורך דין - לך תשכנע אותו לעשות את זה). הגשת התלונה מערבת תשלום אגרה של עוד 629 ש"ח.
סכום לא קטן עבור כאב ראש גדול - וגם אז זה לא מבטיח כי העניין יפתר....
לגבי היפוי כח נוטריוני, כדאי בכל מקרה לברר את זה מול לשכת המפקח באיזור. באיזורים שונים יש להם הרגלי עבודה שונים שלא להאמין שבעצם זה אותו גוף, ויצא שבמקרה של שוכר שבקשו יפוי כח רגיל ולא נוטריוני (מניסיון). לגבי האגרה... יפה על השליטה
בכל מקרה, אני חושב שזה אחד מהצעדים שכדאי לשקול. דברים אחרים פחות חוקיים יכולים להביא לתוצאות שיפגעו בשכן הטוב בסופו של דבר, וחבל...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
פותח השרשור ציין שהוא גר בנתניה, אני מכיר די טוב את לשכת המפקחת האזורית עקב היותי ועד בית כפי שהזכרתי קודם.
בנתניה קיימת הקפדה על המצאת ייפוי כח שכזה.
זה נכון שהוא יכול לבקש מהצד הנתבע את האגרות והוצאות שונות, אך כמו שאתה יודע, לא בטוח שהוא יקבל אותן חזרה. בנוסף, זה כסף שיוצא עכשיו מהכיס.
אני מסכים איתך כי יש צורך לפעול בדרך חוקית בלבד.
הפתרון שהעלה moco מוקדם יותר נשמע הגיוני, שווה לפנות לבעל הדירה עם הבעיה, ייתכן והוא יסכים לממן את הדבר.
בנתניה קיימת הקפדה על המצאת ייפוי כח שכזה.
זה נכון שהוא יכול לבקש מהצד הנתבע את האגרות והוצאות שונות, אך כמו שאתה יודע, לא בטוח שהוא יקבל אותן חזרה. בנוסף, זה כסף שיוצא עכשיו מהכיס.
אני מסכים איתך כי יש צורך לפעול בדרך חוקית בלבד.
הפתרון שהעלה moco מוקדם יותר נשמע הגיוני, שווה לפנות לבעל הדירה עם הבעיה, ייתכן והוא יסכים לממן את הדבר.
למה ללכת ראש בראש ? אף אחד לא ידאג לך. תתקין חוסם חנייה וזהו.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
dudib כתב:יאיר
עם תפוח האדמה שלך באגזוז שלה והסוכר שלי במיכל הדלק , אפשר באמת לעשות מפגש של האתר אצלה באוטו ....
לא, לא סוכר ולא תפו"א.yairf כתב:יש פתרון אחד מאד אלגנטי שלא הוצע כאן: קח תפוח אדמה מקולף, ועם פטיש דחוף אותו לאגזוז כך שלא יראו אותו מבחוץ. יותר לא תראו את האוטו שלה בסביבה......
http://mythbustersresults.com/episode15
עם כמה שאני מתעב כניעה לבריונות צ'וחית, המחסום הוא באמת פיתרון שפוי ובר ביצוע.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
זה מיתוס שגוי. לחץ הגז במערכת הפליטה יעיף את תפו"א מיידית. הגז הרי נדחס, העוצמה של המנוע מספיקה להזיז טון וחצי, העוצמה של תפו"א היא צ'יפס. הוא מסוכך (כי הוא מכיל הרבה נוזלים) ו200 גרם ללא חיבור פיזי לצינור המפלט לא יעצרו את לחץ הגז. ובכלל חומרי סיכה לעזרה בעמידה בלחצים על איזור הפליטה הוא דבר שמי שמתעסק עם החוק עלול להיאלץ להתמודד איתו. בכלא. ע"פ דרישת מושיקו הרומנטי.moco כתב:מה שכן, אם התפוח אדמה יתקע חזק מספיק לחסום מעבר גז ואם הוא לא יעוף החוצה, המנוע פשוט יכבה....
If you can't do the time don't do the crime....
ואז היא תיהיה תקועה בחנייה שלי, מה עשינו בזהmoco כתב:אתה צודק, בגלל זה כתבתי "אם" - עבור ת"א זה באמת בלתי אפשרי.
הכוונה שלי שחסימת צינור הפליטה (כאמור, לא עם תפוח אדמה, אולי בריתוך ) לא תגרום נזק למנוע, היא פשוט לא מאפשרת להתניע .
...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8127
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אבוד מראש.zeev78 כתב:עברתי לדירה חדשה בשכונה מצויינת בנתניה ויש לי בעיה עם שכנה אחת מעצבנת.
היא חונה בחנייה שלי. דיברתי איתה כבר 3 פעמים על זה וכל פעם היא משחקת אותה ראש קטן ומזיזה את האוטו רק מתי שאני מעיר לה על זה.
במסגרת החוק איזה צעדים מותר לי לנקוט נגדה? האם מותר לי לגרור לה את האוטו?...
יש אנשים שפשוט אי אפשר לדבר איתם.
משטרה לא תועיל. הם לא מתעסקים בזה ( למעשה לא מתעסקים בכלום חוץ ממסיבות עיתונאים ).
למה שלא תחנה בחניה שלה ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אבוד?! למה אבוד? אני אלך איתה ראש בראש עד שימאס לה. אני לא אחד שמוותר בטח לא לחוצפנית שחושבת שהיא מלכת העולם. אם צריך אני יגרור אותה לבית משפט.Lior_M כתב:אבוד מראש.zeev78 כתב:עברתי לדירה חדשה בשכונה מצויינת בנתניה ויש לי בעיה עם שכנה אחת מעצבנת.
היא חונה בחנייה שלי. דיברתי איתה כבר 3 פעמים על זה וכל פעם היא משחקת אותה ראש קטן ומזיזה את האוטו רק מתי שאני מעיר לה על זה.
במסגרת החוק איזה צעדים מותר לי לנקוט נגדה? האם מותר לי לגרור לה את האוטו?...
יש אנשים שפשוט אי אפשר לדבר איתם.
משטרה לא תועיל. הם לא מתעסקים בזה ( למעשה לא מתעסקים בכלום חוץ ממסיבות עיתונאים ).
למה שלא תחנה בחניה שלה ?...
רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה.
לבניין בו אני גר כבר כשנתיים הגיעה משפחה חדשה (שכירות) לפני כשלושה חודשים. מן הסתם הם החליטו שיהיה מאוד נוח להחנות את ה-pick up truck שלהם באחת החניות שלי (כי החניה שלי מקורה ושלהם לא). באחד המיקרים הם אפילו הזיזו את האופנוע שלי שעמד שם וחנו בלאכסון, כאשר הם חוסמים חניה נוספת של שכן.
היה עימות קצר עם אב המשפחה שבמהלכו הובהר לי שהוא לא מתכוון להזיז את האוטו "כי הוא לא נוסע בשבת", הרמתי טלפון למשטרה ותוך 40 שניות היתה ניידת למטה.
השוטר הבין מייד באיזה "חומר אנושי" הוא מתעסק (ציטוט שלו) לקח את שני ההורים שם, לקח תעודות, הוציא אזיקים, הסביר שאם אני מגיש תלונה הוא צריך לקחת אותם איתו לתחנה ובקיצור - עשה את כל מה שהיה צריך לעשות.
מאז קרו שני דברים:
1. הם מעולם לא חנו בחניה שלי שוב.
2. כשאנחנו נפגשים לפעמים בלובי הם הולכים על קצות האצבעות.
אני ממליץ בחום על פניה למשטרה. בשום פנים ואופן לא הייתי עושה מעשה שיגרום לך לעבור על החוק. זה לא שווה את זה.
לבניין בו אני גר כבר כשנתיים הגיעה משפחה חדשה (שכירות) לפני כשלושה חודשים. מן הסתם הם החליטו שיהיה מאוד נוח להחנות את ה-pick up truck שלהם באחת החניות שלי (כי החניה שלי מקורה ושלהם לא). באחד המיקרים הם אפילו הזיזו את האופנוע שלי שעמד שם וחנו בלאכסון, כאשר הם חוסמים חניה נוספת של שכן.
היה עימות קצר עם אב המשפחה שבמהלכו הובהר לי שהוא לא מתכוון להזיז את האוטו "כי הוא לא נוסע בשבת", הרמתי טלפון למשטרה ותוך 40 שניות היתה ניידת למטה.
השוטר הבין מייד באיזה "חומר אנושי" הוא מתעסק (ציטוט שלו) לקח את שני ההורים שם, לקח תעודות, הוציא אזיקים, הסביר שאם אני מגיש תלונה הוא צריך לקחת אותם איתו לתחנה ובקיצור - עשה את כל מה שהיה צריך לעשות.
מאז קרו שני דברים:
1. הם מעולם לא חנו בחניה שלי שוב.
2. כשאנחנו נפגשים לפעמים בלובי הם הולכים על קצות האצבעות.
אני ממליץ בחום על פניה למשטרה. בשום פנים ואופן לא הייתי עושה מעשה שיגרום לך לעבור על החוק. זה לא שווה את זה.
You are never fully dressed without a smile
[
אני ממליץ בחום על פניה למשטרה. בשום פנים ואופן לא הייתי עושה מעשה שיגרום לך לעבור על החוק. זה לא שווה את זה.[/quote]
אם תסתכל טוב תראה שהצהרתי בבירור שאני מתכוון לפעול כחוק.
לא חשבתי לרגע לפעול אחרת ואני אכן מתכוון לפנות ישר למשטרה בפעם הבאה שהיא תחנה את העגלה שלה בחנייה שלי.
אני ממליץ בחום על פניה למשטרה. בשום פנים ואופן לא הייתי עושה מעשה שיגרום לך לעבור על החוק. זה לא שווה את זה.[/quote]
אם תסתכל טוב תראה שהצהרתי בבירור שאני מתכוון לפעול כחוק.
לא חשבתי לרגע לפעול אחרת ואני אכן מתכוון לפנות ישר למשטרה בפעם הבאה שהיא תחנה את העגלה שלה בחנייה שלי.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
shed
זה מה שנקרא שיטת מצליח
נפלת על שוטר חכם ושכנים אידיוטים
לשוטר אין שום מעמד בשטח פרטי (אלא אם מתבצע שם פשע) ואין לו שום עילה לקחת אותם לתחנה.
אם השכן החוצפן היה גם יודע קצת את החוק הוא אפילו לא היה יוצא מהדירה שלו בשביל לדבר עם השוטר (ולשוטר לא היתה שום סיבה להיכנס לו לדירה)ואם הוא היה מתנהג כך ,כל מה שהיה קורה זה שאתה היית צריך להגיש תלונה במשטרה והם היו מזמנים אותו לחקירה (מתישהו באלף הבא) ובסוף היו סוגרים את התיק "מחוסר עניין לציבור" .
השוטר ניסה והצליח ואתה הרווחת , ברוב המיקרים השוטרים לא מתאמצים כל כך ולא תמיד הם נופלים על אידיוטים שלא יודעים את החוקים.
זה מה שנקרא שיטת מצליח
נפלת על שוטר חכם ושכנים אידיוטים
לשוטר אין שום מעמד בשטח פרטי (אלא אם מתבצע שם פשע) ואין לו שום עילה לקחת אותם לתחנה.
אם השכן החוצפן היה גם יודע קצת את החוק הוא אפילו לא היה יוצא מהדירה שלו בשביל לדבר עם השוטר (ולשוטר לא היתה שום סיבה להיכנס לו לדירה)ואם הוא היה מתנהג כך ,כל מה שהיה קורה זה שאתה היית צריך להגיש תלונה במשטרה והם היו מזמנים אותו לחקירה (מתישהו באלף הבא) ובסוף היו סוגרים את התיק "מחוסר עניין לציבור" .
השוטר ניסה והצליח ואתה הרווחת , ברוב המיקרים השוטרים לא מתאמצים כל כך ולא תמיד הם נופלים על אידיוטים שלא יודעים את החוקים.
dudib,
אני לא בטוח אם אתה צודק. האם זו לא השגת גבול שזו עבירה פלילית ?
ואם אותו שכן היה נכנס לדירה (נניח בלי פריצה) מתיישב על הספה ולא מוכן ללכת? זה גם שטח פרטי.
שלא לדבר על שמירה על הסדר הציבורי, שזה יכול לכלול הרבה דברים.
אני לא בטוח אם אתה צודק. האם זו לא השגת גבול שזו עבירה פלילית ?
ואם אותו שכן היה נכנס לדירה (נניח בלי פריצה) מתיישב על הספה ולא מוכן ללכת? זה גם שטח פרטי.
שלא לדבר על שמירה על הסדר הציבורי, שזה יכול לכלול הרבה דברים.
משה