שכנה מעצבנת

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #41 

איתי_הגיתי כתב:יש מגרשים פנויים בירח, שמעתי ששקט שם בתקופה זו של השנה.
8)
...
כן, אבל האווירה לא משהו. לעיתים ממש מחניק :roll:
משה

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #42 

דיברתי עם ועד הבית ונאמר לי שהנושא יטופל. נחייה ונראה, מקסימום כמו שנאמר פה, אני אזמין כמה מחברי האתר אלי הביתה ונחסום לה את האוטו :) .

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שירשור הזוי

שליחה #43 

אני חושב שזה אחר השירשורים הכי הזויים בהסטוריה של האתר הזה :)

:twisted:
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #44 

ziv_r כתב:roypeles,
בשביל להגיש תלונה אצל המפקח על המקרקעין יש צורך ביפוי כח נוטריוני מבעל הדירה (100-200 ש"ח ועוד גרירת בעל הדירה לעורך דין - לך תשכנע אותו לעשות את זה). הגשת התלונה מערבת תשלום אגרה של עוד 629 ש"ח.
סכום לא קטן עבור כאב ראש גדול - וגם אז זה לא מבטיח כי העניין יפתר.
...
היי זיו...
לגבי היפוי כח נוטריוני, כדאי בכל מקרה לברר את זה מול לשכת המפקח באיזור. באיזורים שונים יש להם הרגלי עבודה שונים שלא להאמין שבעצם זה אותו גוף, ויצא שבמקרה של שוכר שבקשו יפוי כח רגיל ולא נוטריוני (מניסיון). לגבי האגרה... יפה על השליטה (Y) (Y) :) אני מבין שיש לכם הרבה שכנים טורדניים. זה בהחלט מרגיז.... בכל מקרה, הוא יכול לבקש הוצאות בתביעה ואפילו שכ"ט עו"ד אם נדרש, ולעיתים קרובות מקבלים.
בכל מקרה, אני חושב שזה אחד מהצעדים שכדאי לשקול. דברים אחרים פחות חוקיים יכולים להביא לתוצאות שיפגעו בשכן הטוב בסופו של דבר, וחבל...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #45 

פותח השרשור ציין שהוא גר בנתניה, אני מכיר די טוב את לשכת המפקחת האזורית עקב היותי ועד בית כפי שהזכרתי קודם.
בנתניה קיימת הקפדה על המצאת ייפוי כח שכזה.

זה נכון שהוא יכול לבקש מהצד הנתבע את האגרות והוצאות שונות, אך כמו שאתה יודע, לא בטוח שהוא יקבל אותן חזרה. בנוסף, זה כסף שיוצא עכשיו מהכיס.
אני מסכים איתך כי יש צורך לפעול בדרך חוקית בלבד.

הפתרון שהעלה moco מוקדם יותר נשמע הגיוני, שווה לפנות לבעל הדירה עם הבעיה, ייתכן והוא יסכים לממן את הדבר.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #46 

יש פתרון אחד מאד אלגנטי שלא הוצע כאן: קח תפוח אדמה מקולף, ועם פטיש דחוף אותו לאגזוז כך שלא יראו אותו מבחוץ. יותר לא תראו את האוטו שלה בסביבה...

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #47 

יאיר
עם תפוח האדמה שלך באגזוז שלה והסוכר שלי במיכל הדלק , אפשר באמת לעשות מפגש של האתר אצלה באוטו . :twisted:

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #48 

למה ללכת ראש בראש ? אף אחד לא ידאג לך. תתקין חוסם חנייה וזהו.

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #49 

dudib כתב:יאיר
עם תפוח האדמה שלך באגזוז שלה והסוכר שלי במיכל הדלק , אפשר באמת לעשות מפגש של האתר אצלה באוטו . :twisted:
...
yairf כתב:יש פתרון אחד מאד אלגנטי שלא הוצע כאן: קח תפוח אדמה מקולף, ועם פטיש דחוף אותו לאגזוז כך שלא יראו אותו מבחוץ. יותר לא תראו את האוטו שלה בסביבה...
...
לא, לא סוכר ולא תפו"א.
http://mythbustersresults.com/episode15

עם כמה שאני מתעב כניעה לבריונות צ'וחית, המחסום הוא באמת פיתרון שפוי ובר ביצוע.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #50 

מה שכן, אם התפוח אדמה יתקע חזק מספיק לחסום מעבר גז ואם הוא לא יעוף החוצה, המנוע פשוט יכבה.
משה

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #51 

moco כתב:מה שכן, אם התפוח אדמה יתקע חזק מספיק לחסום מעבר גז ואם הוא לא יעוף החוצה, המנוע פשוט יכבה.
...
זה מיתוס שגוי. לחץ הגז במערכת הפליטה יעיף את תפו"א מיידית. הגז הרי נדחס, העוצמה של המנוע מספיקה להזיז טון וחצי, העוצמה של תפו"א היא צ'יפס. הוא מסוכך (כי הוא מכיל הרבה נוזלים) ו200 גרם ללא חיבור פיזי לצינור המפלט לא יעצרו את לחץ הגז. ובכלל חומרי סיכה לעזרה בעמידה בלחצים על איזור הפליטה הוא דבר שמי שמתעסק עם החוק עלול להיאלץ להתמודד איתו. בכלא. ע"פ דרישת מושיקו הרומנטי. :wink:
If you can't do the time don't do the crime....

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #52 

אתה צודק, בגלל זה כתבתי "אם" - עבור ת"א זה באמת בלתי אפשרי.
הכוונה שלי שחסימת צינור הפליטה (כאמור, לא עם תפוח אדמה :-), אולי בריתוך ) לא תגרום נזק למנוע, היא פשוט לא מאפשרת להתניע .
משה

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #53 

moco כתב:אתה צודק, בגלל זה כתבתי "אם" - עבור ת"א זה באמת בלתי אפשרי.
הכוונה שלי שחסימת צינור הפליטה (כאמור, לא עם תפוח אדמה :-), אולי בריתוך ) לא תגרום נזק למנוע, היא פשוט לא מאפשרת להתניע .
...
ואז היא תיהיה תקועה בחנייה שלי, מה עשינו בזה :lol: ....

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8127
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #54 

zeev78 כתב:עברתי לדירה חדשה בשכונה מצויינת בנתניה ויש לי בעיה עם שכנה אחת מעצבנת.
היא חונה בחנייה שלי. דיברתי איתה כבר 3 פעמים על זה וכל פעם היא משחקת אותה ראש קטן ומזיזה את האוטו רק מתי שאני מעיר לה על זה.
במסגרת החוק איזה צעדים מותר לי לנקוט נגדה? האם מותר לי לגרור לה את האוטו?
...
אבוד מראש.
יש אנשים שפשוט אי אפשר לדבר איתם.
משטרה לא תועיל. הם לא מתעסקים בזה ( למעשה לא מתעסקים בכלום חוץ ממסיבות עיתונאים ).
למה שלא תחנה בחניה שלה ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #55 

Lior_M כתב:
zeev78 כתב:עברתי לדירה חדשה בשכונה מצויינת בנתניה ויש לי בעיה עם שכנה אחת מעצבנת.
היא חונה בחנייה שלי. דיברתי איתה כבר 3 פעמים על זה וכל פעם היא משחקת אותה ראש קטן ומזיזה את האוטו רק מתי שאני מעיר לה על זה.
במסגרת החוק איזה צעדים מותר לי לנקוט נגדה? האם מותר לי לגרור לה את האוטו?
...
אבוד מראש.
יש אנשים שפשוט אי אפשר לדבר איתם.
משטרה לא תועיל. הם לא מתעסקים בזה ( למעשה לא מתעסקים בכלום חוץ ממסיבות עיתונאים ).
למה שלא תחנה בחניה שלה ?
...
אבוד?! למה אבוד? אני אלך איתה ראש בראש עד שימאס לה. אני לא אחד שמוותר בטח לא לחוצפנית שחושבת שהיא מלכת העולם. אם צריך אני יגרור אותה לבית משפט.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #56 

רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה.
לבניין בו אני גר כבר כשנתיים הגיעה משפחה חדשה (שכירות) לפני כשלושה חודשים. מן הסתם הם החליטו שיהיה מאוד נוח להחנות את ה-pick up truck שלהם באחת החניות שלי (כי החניה שלי מקורה ושלהם לא). באחד המיקרים הם אפילו הזיזו את האופנוע שלי שעמד שם וחנו בלאכסון, כאשר הם חוסמים חניה נוספת של שכן.

היה עימות קצר עם אב המשפחה שבמהלכו הובהר לי שהוא לא מתכוון להזיז את האוטו "כי הוא לא נוסע בשבת", הרמתי טלפון למשטרה ותוך 40 שניות היתה ניידת למטה.
השוטר הבין מייד באיזה "חומר אנושי" הוא מתעסק (ציטוט שלו) לקח את שני ההורים שם, לקח תעודות, הוציא אזיקים, הסביר שאם אני מגיש תלונה הוא צריך לקחת אותם איתו לתחנה ובקיצור - עשה את כל מה שהיה צריך לעשות.

מאז קרו שני דברים:
1. הם מעולם לא חנו בחניה שלי שוב.
2. כשאנחנו נפגשים לפעמים בלובי הם הולכים על קצות האצבעות.

אני ממליץ בחום על פניה למשטרה. בשום פנים ואופן לא הייתי עושה מעשה שיגרום לך לעבור על החוק. זה לא שווה את זה.
You are never fully dressed without a smile

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

[

אני ממליץ בחום על פניה למשטרה. בשום פנים ואופן לא הייתי עושה מעשה שיגרום לך לעבור על החוק. זה לא שווה את זה.[/quote]

אם תסתכל טוב תראה שהצהרתי בבירור שאני מתכוון לפעול כחוק.
לא חשבתי לרגע לפעול אחרת ואני אכן מתכוון לפנות ישר למשטרה בפעם הבאה שהיא תחנה את העגלה שלה בחנייה שלי.

zeev78 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #58 

חבל רק שאני רק מגיע לדירה חדשה וכבר אני צריך להתעסק עם מיקרובים.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #59 

shed
זה מה שנקרא שיטת מצליח
נפלת על שוטר חכם ושכנים אידיוטים
לשוטר אין שום מעמד בשטח פרטי (אלא אם מתבצע שם פשע) ואין לו שום עילה לקחת אותם לתחנה.
אם השכן החוצפן היה גם יודע קצת את החוק הוא אפילו לא היה יוצא מהדירה שלו בשביל לדבר עם השוטר (ולשוטר לא היתה שום סיבה להיכנס לו לדירה)ואם הוא היה מתנהג כך ,כל מה שהיה קורה זה שאתה היית צריך להגיש תלונה במשטרה והם היו מזמנים אותו לחקירה (מתישהו באלף הבא) ובסוף היו סוגרים את התיק "מחוסר עניין לציבור" .
השוטר ניסה והצליח ואתה הרווחת , ברוב המיקרים השוטרים לא מתאמצים כל כך ולא תמיד הם נופלים על אידיוטים שלא יודעים את החוקים.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #60 

dudib,
אני לא בטוח אם אתה צודק. האם זו לא השגת גבול שזו עבירה פלילית ?
ואם אותו שכן היה נכנס לדירה (נניח בלי פריצה) מתיישב על הספה ולא מוכן ללכת? זה גם שטח פרטי.
שלא לדבר על שמירה על הסדר הציבורי, שזה יכול לכלול הרבה דברים.
משה

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”