בעיה בהצגת כתוביות srt עם קבצי mkv
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
התקנת מערכת ההפעלה מחדש לא בהכרח יפתור את הבעיה.
מכיוון שהמסך לא FHD חבל על המאמץ. לא תקבל שיפור לעומת 720P. עדיף להתעסק עם חומר 720P.
רעיון שלא חשבנו עליו:
עדיף לעבוד עם ffdshow audio decoder במקום ac3filter ו- nvidia.
אולי זה יפתור את בעיות הסנכרון בקול ואז ניתן לוותר על coreavc.
מכיוון שהמסך לא FHD חבל על המאמץ. לא תקבל שיפור לעומת 720P. עדיף להתעסק עם חומר 720P.
רעיון שלא חשבנו עליו:
עדיף לעבוד עם ffdshow audio decoder במקום ac3filter ו- nvidia.
אולי זה יפתור את בעיות הסנכרון בקול ואז ניתן לוותר על coreavc.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
amir77a, אני חושב שאתה עושה מעשה נכון להתחיל את הכל מההתחלה כי אפשר להמשיך ולבדוק עוד הרבה גורמים אפשריים אבל אתה בינתיים נשאר עם הבעיה. מה שמזכיר את הסיפור הידוע:
פעם בעיירה היה בעל לול שבא לרב והתלונן שהתרנגולות שלו מתות. הרב הציע להפריד בין התרנגולים לתרנגולות. חזר בעל הלול ואמר שהתרנגולות ממשיכות למות. הציע הרב שיצבע את המקור של התרנגולים באדום. שב בעל הלול ואמר שהתרנגולות ממשיכות למות. חכך הרב בדעתו והציע להתקין מזוזה בפתח הלול. בסוף הגיע בעל הלול ואמר לרב שכבר לא צריך עצות כי מתו לו כל התרנגולות.
אמר הרב: חבל, היו לי עוד הרבה רעיונות שרציתי לנסות.
פעם בעיירה היה בעל לול שבא לרב והתלונן שהתרנגולות שלו מתות. הרב הציע להפריד בין התרנגולים לתרנגולות. חזר בעל הלול ואמר שהתרנגולות ממשיכות למות. הציע הרב שיצבע את המקור של התרנגולים באדום. שב בעל הלול ואמר שהתרנגולות ממשיכות למות. חכך הרב בדעתו והציע להתקין מזוזה בפתח הלול. בסוף הגיע בעל הלול ואמר לרב שכבר לא צריך עצות כי מתו לו כל התרנגולות.
אמר הרב: חבל, היו לי עוד הרבה רעיונות שרציתי לנסות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לפעמים יש דברים שאני לא מבין... הסרתי את ההתקנה של ה-AC3 Filter ואפילו בלי restart בדקתי את הדרף. כרגע התחליך הנו ברירת המחדל של מיקרוסופט.
הרצתי את ה-MC ו... הכל עובד יפה... איכות תמונה מצויינת, סאונד נראה מסונכרן ו... כיתוביות..... הללויה.
לפעמים הפתרון הפשוט הוא הנכון
הרצתי את ה-MC ו... הכל עובד יפה... איכות תמונה מצויינת, סאונד נראה מסונכרן ו... כיתוביות..... הללויה.
לפעמים הפתרון הפשוט הוא הנכון