דרגון היקר, קודם כל אני לא מדבר על מכשירים אולטימטיביים, שרוב מאתנו ראינו רק בתמונות, כמו קנווד L07D, טקניקס SP-10MK3 או כל מיני VERDIER , שם שמיים הם הגבול. אבל בכל מקרה התכוונתי לביצוע טוב ונכון של השיטה. אני בהחלט מסכים שגם דיירקט כאשר נעשה כמו שצריך הוא לא זול בייצור, אבל זה רק מאשר את מה שאמרתי - מה יש עוד היום חוץ מ- 1200/1210 וה- CLONES שלו ואולי איזה דנון?
עם כל החסרונות של יידלרים הם הכי דינמיים והכי מוזיקליים ועל זה אני סולח להם הכל. מכשיר באותה רמה עם הנעת רצוע יכול להיות הרבה יותר חלק אבל לי הוא נשמע משעמם.
shineon
האפונה מוכתבת על ידי מנהלי שיווק של החברות ,לצערנו
......
האמת שהויכוח הזה הוא די מתופש כי כל אחד מחפש במוזיקה משהו משלו
סוף שבוע טוב לכולם
המלצה לפיטיפון בתקציב של עד 2500 ש"ח
- sergeit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
-
אנדי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
הנה כמה המלצות נוספות שקבלתי מאנשי מכירות:
* pyle pl-ttb1
* stanton NT2500
מישהו מכם התנסה עם אחד מהפטיפונים האלה ויכול לחוות דיעה (להזכירכם, הייעוד העיקרי של הפטיפון - המרת מוסיקה למדיה דיגיטלית)
ושאלה נוספת שלא קשורה ישירות לפטיפונים אלא לתהליך ההמרה - עד כמה כרטיס קול חיצוני באמת משפר את איכות הצליל הנדגם?
שאלה זו עולה כאן כעת (יש פורום מיוחד לנושאים אלה?) מאחר ובסיור קניות שערכתי אתמול בתל אביב, הוצע לי כרטיס קול חיצוני, ותוארו בפניי יתרונותיו הרבים לכאורה.
האם זה אכן מומלץ? מה דעתכם?
ועוד שאלה, הפעם בעניין הפטיפון עצמו - האם זה נכון שתקליטי 78 סל"ד מחייבים שימוש בראש אחר בהשוואה לתקליטי 33.3 ו- 45 (ראש קרמי לעומת ראש מגנטי) ?
תודה וסופ"ש נעים
* pyle pl-ttb1
* stanton NT2500
מישהו מכם התנסה עם אחד מהפטיפונים האלה ויכול לחוות דיעה (להזכירכם, הייעוד העיקרי של הפטיפון - המרת מוסיקה למדיה דיגיטלית)
ושאלה נוספת שלא קשורה ישירות לפטיפונים אלא לתהליך ההמרה - עד כמה כרטיס קול חיצוני באמת משפר את איכות הצליל הנדגם?
שאלה זו עולה כאן כעת (יש פורום מיוחד לנושאים אלה?) מאחר ובסיור קניות שערכתי אתמול בתל אביב, הוצע לי כרטיס קול חיצוני, ותוארו בפניי יתרונותיו הרבים לכאורה.
ועוד שאלה, הפעם בעניין הפטיפון עצמו - האם זה נכון שתקליטי 78 סל"ד מחייבים שימוש בראש אחר בהשוואה לתקליטי 33.3 ו- 45 (ראש קרמי לעומת ראש מגנטי) ?
תודה וסופ"ש נעים
- sergeit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
אם לבחור בין 2 אלה אז כנראה השני. מה כבר אפשר לצפות מהמכשיר שמחירו $60 חדש
?
לגבי 78RPM אתה לא חייב ראש אחר, אבל מחט - כן
http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ode=78STYL
לגבי 78RPM אתה לא חייב ראש אחר, אבל מחט - כן
http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ode=78STYL
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
לא לגעת באף אחד מהם.אנדי כתב:הנה כמה המלצות נוספות שקבלתי מאנשי מכירות:
* pyle pl-ttb1
* stanton NT2500
תודה וסופ"ש נעים...
לגבי כרטיס קול יש כרטיסים פנימיים איכותיים מאד, תסתכל על נתון ה-SNR וכן CrossTalk של הכניסות שלהם - אין צורך בכרטיס חיצוני אלא אם אתה משתמש בלפטופ ואז זה מחוייב המציאות.
תקליטי 78 אכן מחייבים ראש מיוחד, וגם פטיפון שיודע לסובב את הצלחת במהירות הזו.
-
אנדי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
תודה, החכמתי, אשמח לקבל חוות דעת נוספות.
אנדי
אנדי
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
- שם מלא: גיא
נערך