חוצפה של טכנאי הוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #41 

RoeyTNT כתב:
eg99 כתב:אצלי זה נפתר ב"קלי קלות" - 3 ביקורים, 6 שיחות טלפון, ובסוף אני פתרתי את הבעיות לבד...
אבל שוב - מה האלטרנטיבות?
אם חשקה נפשך בשידורי HD - ולדעתי מהר מאד תתרגל ותשאל את עצמך על מה היתה המהומה (כי הרבה תוכן אין) - זה פחות או יותר מה שיש (n)

אני הייתי שוקל לדחות את ההתקנה במספר שבועות - עד לפני החגיםבספטמבר.

בלי שום ארוע ספורט משמעותי (ביום א נגמרת האולימפיאדה, לפני הצמפיונס ליג, בלי NBA, פוטבול אמריקאי כנראה נמשיך לראות ב ESPN ו METV באיכות מזוויעה), בלי שיש סיבה לתחרות על הלקוחות (הרוב עסוקים בהכנות לחגים, תחילת שנת הלימודים והתאוששות מהחופש הארוך והיקר) - שבוע הבא לא זמן אידיאלי להתקין הוט HD 8).
מעניין מה תהיה תגובתם אם תדרוש לבטל או לפחות לקבל זיכוי (שמגיע לך) עד בוא המתקין.
...
אתה צודק במאה אחוז.
קיצר הגיע הממיר, הטכנאי צחק על הטכנאי הקודם. וזה בסדר אני יודע חחח.
ה-Upscaling די טוב.
אבל האיכות בערוצי הHD, למרות שהיא טובה, היא לא מגיעה לאיכות של סרטי 720p ב-MKV שאני מוריד ומחבר את המחשב לטלוויזיה. יש עדיין כל מיני אמממ כאלה פיסקלים קטנים שעושים את התמונה לא ממש חלקה. זה הגיוני כל מה שאני אומר?
...
הדרך הטובה ביותר לבדוק את זה זה בערוץ VOOM, שהוא אולי הערוץ המשעמם ביותר בעולם, אבל בעל איכות התמונה הטובה ביותר מבין כל הערוצי HD של הוט.

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #42 

בערוץ VOOM באמת רואים הכי טוב, אבל עדיין, כשיש תנועות חדות ומהירות רואים את זה.
אולי בהוט-דפינישיין רואים יותר טוב? מישהו יודע? פשוט רק היום הגיע הממיר והערוץ נפתח רק ב5

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #43 

RoeyTNT כתב:בערוץ VOOM באמת רואים הכי טוב, אבל עדיין, כשיש תנועות חדות ומהירות רואים את זה.
אולי בהוט-דפינישיין רואים יותר טוב? מישהו יודע? פשוט רק היום הגיע הממיר והערוץ נפתח רק ב5
...
איך הוא מחובר אצלך? מה ההגדרות שלו?

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

HDMI ל- DVI
הטלוויזיה היא HD Ready וגם כשהגדרת 720p וגם כשהגדרתי 1080i היה אותו דבר.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #45 

RoeyTNT כתב:HDMI ל- DVI
הטלוויזיה היא HD Ready וגם כשהגדרת 720p וגם כשהגדרתי 1080i היה אותו דבר.
...
נסה לבצע עידכון גרסא לממיר, ייתכן וזה ישפר את ההגדרות. דבר נוסף שכדאי לבדוק זה אם יש לך קבל קומפוננט, איך האיכות. ייתכן ויש בעיה עם ההגדרות גם בטלויזיה עצמה.

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

ניסיתי עם כבל קומפוננט
התמונה יותר חדה עם ה-HDMI-DVI.
חיפשתי גם בממיר ולא מצאתי איך מעדכנים גרסא, תוכל בקשה לומר לי איך?

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

RoeyTNT כתב:ניסיתי עם כבל קומפוננט
התמונה יותר חדה עם ה-HDMI-DVI.
חיפשתי גם בממיר ולא מצאתי איך מעדכנים גרסא, תוכל בקשה לומר לי איך?
...
לא זוכר, האמת. נדמה לי לחיצה על כיבוי ו-ESC בו זמנית. אחרי 10 שניות לעזוב את הכיבוי. ואחרי עוד כמה זמן כשהתצוגה בממיר נעלמת לעזוב את ה-ESC. ואז תראה הודעה על המסך של עידכון גרסא.

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

לא הצלחתי. עוד מישהו אולי יודע איך מעדכנים גרסא בממיר HOT HD? :(

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #49 

מה הבעיה ? מהוט במחלקה הטכנית לא רצים לומר לך טלפונית אך לבצעה זאת ? :מבולבל: או אולי אפילו הם בעצמם לא יודעים כיצד מבצעים עדכון גירסת ממיר משולב - HD?! :D , מה אתה אומר ?
אז ככה : ראשית הגדר את הטלויזיה שלך ל - HDMI ל ערוץ 500 , לכניסה אשר אתה צופה ערוץ זה . תלחץ ארוך ועל תרפה על - ESC , בו זמנית הוצא בזהירות את הקבל החשמל המזין את הממיר מבלי להרפות מלחיצה על - ESC. המשך ללחוץ על - ESC, והכנס חזרה את הכבל המזין . המשך ללחוץ על - ESC ועל תרפה עד שתירה במסך את ההודעה של עדכון גרסת אשר מתבצעת . כאשר תיראה שמופיעה - % 1 תוכל להרפות מלחיצה על - ESC .
בהצלחה,
עכשו צלצל ותומר גם למחלקה הטכנית של הוט כיצד מבצעים זאת !

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #50 

התהליך אכן כמו ש puca הסביר, אבל:
כדאי שיהיה תיעוד שהיתה לך תקלה ולכן עדיף שיעזרו לך מהתמיכה הטכנית של HOT.
אם משהו יתקע, לא יעבוד, או סתם כדי שתוכל להתלונן - כל פניה כזאת מוסיפה עוד נדבך לסטטיסטיקה ואולי מישהו יתעורר ויבין שעדיף ללמד מלכתחילה את הטכנאים מה לעשות , כי אחרת זה עולה להם יותר.
ערן

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

חחח מצחיקים אתם.
בכל מקרה הצלחתי. ואין שום שינוי. מה שכן שמתי לב זה שיש ערוצים מסוימים ותוכניות מסויומות שאני רואה מצוין ויאה לHD. ויש תכנים וערוצים מסוימים שפשוט לא, אני מניח שזה כבר קשור לקידוד עצמו או משהו.
בכל מקרה, רק תרגיעו אותי.... זה הגיוני שתכני בלוריי בMKV מהרשת רואים בצורה הרבה יותר איכותית משידורי HD מהכבלים?

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #52 

ל- eg99
לתגובתך אינני יודע אם לצחוק או לבכות ! מה, אתה מנסה ליפייף את חברת הוט הרשלנית ? !- :D
אתה מציין - "כדאי שיהיה תיעוד שהיתה לך תקלה " הרי הם לא יודעים כלום !!!! :עצוב:
איזה תקלה ? ראשית זאת לא תקלה , הטכנאי הרשלן לא ביצע ע. ת. ממיר בזמן ההתקנה של הממיר ,וגם לא הסביר למנוי כיצד מבצעים זאת מדי פעם. לידיעתךהגירסה הנוכחית של ממירי - HD המשולב , היא עוד מתקופת ה - PILOT ש הוט ביצעה לממיר זה מלפני 3-4 חודשים ואפילו יותר ! על איזה תקלה אתה מדבר ? אתה בטח לא טכנאי של הוט ?! נכון !

והעיקר זה ש -RoeyTNT , חבר פעיל הצליח ! :D גם בלי התמיכה הטכנית של הוט :@!

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

puca,
נראה לי שלא הבנת אותי נכון.
לא זו בלבד שאני לא מקורב להוט, אלא להיפך - אני ניסיתי להמליץ ל RoeyTNT ולשאר הקוראים על סמך נסיוני הקשה עם הוט בהתקנת HD לא מזמן :evil:

כשרשמתי "כדאי שיהיה תיעוד שהיתה לך תקלה" , התכוונתי שכדאי ל RoeyTNT שבמערכת הוט יהיה תיעוד שעליו יוכל להסתמך בבואו להתלונן או לתחקר.
הרי אם יצטרך להסביר שוב את השתלשלות העניינים ל"נציג בכיר" (או חלילה בבית המשפט) - התיעוד יעזור דווקא ללקוח - הרי יש תיעוד (במערכת הוט, אבל קיים) כי פנה, התלונן, טיפל בו איש שרות (גם כן שרות :( ) ולכן ברור כי "סבל", תלונתו אמיתית ודורשת התייחסות (ואולי פיצוי).
אם לעומת זאת תיקן לבדו, אין לכך שום סימוכין, עדויות או רישומים בשום מקום (כאן בפורום לא נחשב :wink: ), ויהיה לו קשה אפילו לבוא בטענות להוט.
זו לדעתי צרכנות נבונה יותר.

עכשיו, מאחר והוט מעוניינת לחסוך כסף, יתכן (ממש לא בטוח), שיום אחד, יקום שם מישהו ויבחן עלויות התקנת HD, ויראה שכל התקנה דרשה בממוצע שני ביקורים, ועוד תמיכה טלפונית, ויפיק לקחים לגבי הדרכת הטכנאים.
מצד שני יתכן כמובן שפשוט יעלו את מחיר ההתקנה ל 250 שח :roll:
ערן

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

חבר'ה אני רוצה להבהיר משהו, עם כל מה שהממיר מציע וזה לא הרבה, לא הייתי לוקח אותו סתם ככה.
פשוט יצא מבצא טריפל HD וכבר ממילא היה לנו טלפון כבלים ואינטרנט של הוט, אז הצטרפנו רשמית לטריפל וקיבלנו מתנה את הממיר ואת הערוצים.
רק ההתקנה עלתה 90 שח.
אם אני אראה שחייבו אותי על 2 התקנות. אז אני כבר אתחיל ממש להתעצבן.
ואני יודע שזה לא שווה את כל מה שעברתי אבל הם נתנו לי VOD חינם לשלושה חודשים
וסרט מתנה איזה שאני רוצה מה-VOD MOVIES.

נ.ב.
כן יש תיעוד של מה שעברתי עם הטכנאים. אני יודע את זה כי דיברתי עם כמה נציגים שונים וכל נציג קרא את מה שכתוב לו במחשב, והיה שם תיעוד של מה שעברתי עם הטכנאים, כל נציג קרא וידע בדיוק מה היה הסיפור שלי.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #55 

RoeyTNT כתב:חחח מצחיקים אתם.
בכל מקרה הצלחתי. ואין שום שינוי. מה שכן שמתי לב זה שיש ערוצים מסוימים ותוכניות מסויומות שאני רואה מצוין ויאה לHD. ויש תכנים וערוצים מסוימים שפשוט לא, אני מניח שזה כבר קשור לקידוד עצמו או משהו.
בכל מקרה, רק תרגיעו אותי.... זה הגיוני שתכני בלוריי בMKV מהרשת רואים בצורה הרבה יותר איכותית משידורי HD מהכבלים?
...

:משתחווה: סוף סוף,אחד עם תפיסה מהירה.הגיוני ומציאותי.למעט שידוריי ספורט.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #56 

זורו44 כתב:

:משתחווה: סוף סוף,אחד עם תפיסה מהירה.הגיוני ומציאותי.למעט שידוריי ספורט.
...
חחחח תודה אחי. :)

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #57 

כולם חכמים לאחר מעשה :D - אחרי קבלת המידע המבוקש ! :roll:
אז בפעם הבאה המבקש עזרה דרך אתר זה , בנושא אשר ידועה לי , שיחקה לקבל ממני פרטים :!:
כמו שציינתם , שיפנה להוט לקבלת תמיכה ,במטרה ש"הנושא יהיה מתועד " חה חה חההההה, עולי בשנת 2010 יקבל תמיכה מהם למבוקשו . וזאת רק במידה ומישוא בהוט יודע :D
ובהצלחה לכולם בהמשך ,עם התביעות נגדם :D

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #58 

ול - eg99,

אני חושב שמאחורי נוסח הודעתך - "ולכן עדיף שיעזרו לך מהתמיכה הטכנית של HOT ", מסתתרים מניעם אחרים ! ולא כפי שאתה מנסה להבהיר בהודעה רק למטרת "תיעוד " !

על כל פנים הרבה זה לא יעזור איתם גם עם מדובר רק ב " תיעוד " כדברך למטרת תביעה .
אני למוד ניסיון! :(

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #59 

puca,
אני חושב שמאחורי נוסח הודעתך - "ולכן עדיף שיעזרו לך מהתמיכה הטכנית של HOT ", מסתתרים מניעם אחרים ! ולא כפי שאתה מנסה להבהיר בהודעה רק למטרת "תיעוד " !
...
בוא לא נגלוש ונסחף בבקשה.
אני משתדל לא להתלהם בכתיבה, והייתי שמח אם גם אחרים ישמרו על מידה של איפוק.
מוזר שאני צריך "להצטדק" אבל תעבור שוב על הדברים שכתבתי בעניין השירות של הוט ותבין לבד שאני רחוק מאד מלהיות מרוצה (ואם לא, אז לא הצלחתי לשכנע אותך :wink: ):

http://www.hometheater.co.il/vp628814
אצלי זה נפתר ב"קלי קלות" - 3 ביקורים, 6 שיחות טלפון, ובסוף אני פתרתי את הבעיות לבד...
...

http://www.hometheater.co.il/vp619758
היום סופסוף נגמרה אצלי סאגת התקנת ה הוט HD המרושלת, ואפשר לראות אולימפיאדה כמו שצריך!
כמה המלצות למי שקורא לפני שהתקינו לו:
- הממיר אמור להגיע עם כבל HDMI (באורך 1.5 מטר). תוודאו שאכן מסופק (אני יודע למה אני ממליץ [עצוב] )
- כדאי לבדוק את כל החיבורים לפני שהמתקין הולך - HDMI, קומפוננט, קואקס, אופטי, שני הסקארט
- אצלי היה צריך: להחליף ממיר תקול, לשדרג גרסת תוכנה, לרסט הממיר ורק אחרי שלשה ביקורים הסתדר [עצוב]
...
http://www.hometheater.co.il/vp604950
אני ב"הדברות" לא קצרה (ולא מאד נעימה לאף אחד מהצדדים...)
...
http://www.hometheater.co.il/vp627283
ציטוט:
נראה שאתה בדרך לסוף טוב הכל טוב [חיוך]

לא הייתי שמח כל כך מהר...

למרות שהבטיחו, אף אחד לא ידבר עם הטכנאי של יום ג,
ויבוא טכנאי ולא מתקין (להוט הפתרונים מה ההבדל ומי מבין יותר [עצוב] ),
ואם תתעקש, אולי תצליח לעכב אותו עד שהכל יעבוד (ראה http://www.hometheater.co.il/vp625186).

אצלי היו שלושה ביקורים וארבע שיחות טלפון ארוכות ומתישות, ורק אחרי שחיברתי והגדרתי לבד הכל הסתדר.

אגב, אני לא ממליץ לך להתעצבן, פשוט כי זה לא יעזור לך , וכנראה שהאלטרנטיבות שיש לך לא יותר טובות [לא יפה]
...
ערן

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #60 

אין מה להצדיק , אני מתנצל עם הבנתי את זה לא נכון !
על כל פנים הוט היא חברה של שפל המדרגה ,בכל המחלקות , וגם חברת יס !
ניראה מה יעלה בתביעות היצוגיות נגדם ?!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”