תגובות לביקורת: רסיבר Onkyo TX-SR606
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
לא שמעתי את ה 606 . לי יש את ה 604. שנשמע בסך הכל טוב אך פשוט אינו חזק מספיק.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46471
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
אתה רציני שאין לו יציאות PRE OUT?
מה זה הבדיחה הזאת?!
מה זה הבדיחה הזאת?!
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כמו שנרשם בביקורת, במחיר כזה חייבים לבצע פשרות שונות.
וכשחושבים על זה, ההחלטה נבונה מכיוון שסביר להניח כי מי שרוכש רסיבר בכזאת עלות, לא יעשה שימוש במגבר.
וכשחושבים על זה, ההחלטה נבונה מכיוון שסביר להניח כי מי שרוכש רסיבר בכזאת עלות, לא יעשה שימוש במגבר.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
עד לכתבה שלך בכלל לא חשבתי על האפשרות. אנסה בהקדם.ziv_r כתב:ייתכן והרמקולים שלך "קשים" יחסית.
ניסית לחבר ב Bi-Amp?...
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
מומלץ לחבר בחום Bi Amp, אצלי השיפור היה תהומי, הצלילים הגבוהים והנמוכים הפכו חדים, מדוייקים ותואמים למקור מאיי פעם.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- aUdiO
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
מצטער חברים... בתמורה ל-400$ הוא באמת רסיבר טוב, למי שמסתפק בכמעט טוב...
אבל כשמכשיר בינוני שכזה עולה 4400 ש"ח הוא לא שווה את הכסף.
א. קיבלנו תנור חימום שממש מסוכן להכניס לארון סגור (דיברתי על הסוגייה הזו עם נציג של היבואן והוא הודה שזה עקב אכילס של המכשיר... אבל כנראה שלאכילס הזה יש יותר משתי רגליים...)
ב. upscaling פשוט עלוב שבפרוש פגע באיכות התמונה של YesMax ב-svideo. העדפתי לעקוף אותו לגמרי. עם כזה upscaling גרוע, עדיף שלא לחבר אליו כלום פרט לוידאו של סבתא.
ג. סאונד - דיסטורשן נוראי להחריד בערוצים ההיקפיים במצבי dsp שונים לתוכן דולבי.
ד. כל שאר הדברים שזיו כתב.
נשמע מכשיר תקול נכון?
אז זהו, ממש לא! מבחינת היבואן המכשיר תקין לגמרי!
החזרתי אותו והחלטתי לחסוך עוד קצת ולקנות משהו שלא אתבייש בו.
אבל כשמכשיר בינוני שכזה עולה 4400 ש"ח הוא לא שווה את הכסף.
א. קיבלנו תנור חימום שממש מסוכן להכניס לארון סגור (דיברתי על הסוגייה הזו עם נציג של היבואן והוא הודה שזה עקב אכילס של המכשיר... אבל כנראה שלאכילס הזה יש יותר משתי רגליים...)
ב. upscaling פשוט עלוב שבפרוש פגע באיכות התמונה של YesMax ב-svideo. העדפתי לעקוף אותו לגמרי. עם כזה upscaling גרוע, עדיף שלא לחבר אליו כלום פרט לוידאו של סבתא.
ג. סאונד - דיסטורשן נוראי להחריד בערוצים ההיקפיים במצבי dsp שונים לתוכן דולבי.
ד. כל שאר הדברים שזיו כתב.
נשמע מכשיר תקול נכון?
אז זהו, ממש לא! מבחינת היבואן המכשיר תקין לגמרי!
החזרתי אותו והחלטתי לחסוך עוד קצת ולקנות משהו שלא אתבייש בו.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

חוץ מהדיסטורשן שהזכרת (בהחלט נשמע מוזר), אני לא מבין למה הרסיבר אמור להיות מסווג כתקול על ידי היבואן.
- crusader
-
- חבר ותיק

aUdiO,
גם אני לא הבנתי איך פסקת שהמכשיר תקול?
ביצעת כיול כראוי, בדקת שאתה לא מחובר על BI AMP שאתה עם חיבור רגיל? בדקת התנגדות...
מה גם שאם אתה לא מרוצה מהמוצר, תמיד ניתן להחליפו במוצר שיספק את רצונותיך כמו שצריך.
גם אני לא הבנתי איך פסקת שהמכשיר תקול?
ביצעת כיול כראוי, בדקת שאתה לא מחובר על BI AMP שאתה עם חיבור רגיל? בדקת התנגדות...
מה גם שאם אתה לא מרוצה מהמוצר, תמיד ניתן להחליפו במוצר שיספק את רצונותיך כמו שצריך.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78965
- שם מלא: עפר לאור
aUdiO,
נראה לי מקרה של פיתוח ציפיות יתר פשוט...
כל הרסיברים כיום הם תנורי חימום (פרט למגברים דיגיטליים CLASS D שעדיין לא פופולריים כ"כ בישראל).א. קיבלנו תנור חימום שממש מסוכן להכניס לארון סגור (דיברתי על הסוגייה הזו עם נציג של היבואן והוא הודה שזה עקב אכילס של המכשיר... אבל כנראה שלאכילס הזה יש יותר משתי רגליים...)...
טוב שאתה לא מגזים...ב. upscaling פשוט עלוב שבפרוש פגע באיכות התמונה של YesMax ב-svideo. העדפתי לעקוף אותו לגמרי. עם כזה upscaling גרוע, עדיף שלא לחבר אליו כלום פרט לוידאו של סבתא....
נראה לי שוב נושא של פיתוח ציפיות יתר, בעיה של תאימות מול הרמקולים או משהו דומה.ג. סאונד - דיסטורשן נוראי להחריד בערוצים ההיקפיים במצבי dsp שונים לתוכן דולבי....
- quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
אני חייב לציין בתור בעלים לשעבר של ONKYO TX-SR875
ובעלים עכשווי של TX-SR606 שאני בינתיים מרוצה ממנו.......
אבל הוא נראה כמו הבן של ה 875.....
שהיה הרבה יותר יפה וענק.. אבל ה 606 יתאים לי בול..... עוד לא יצא לי לבחון אותו כל-כך,
הסאונד מעולה בכל ה 7 רמקולים וגם ב זון 2.
ובתור עובד לשעבר בטופאודיו המחיר שלי היה די זול אז אני די מרוצה ממנו.
שהיה הרבה יותר יפה וענק.. אבל ה 606 יתאים לי בול..... עוד לא יצא לי לבחון אותו כל-כך,
ובתור עובד לשעבר בטופאודיו המחיר שלי היה די זול אז אני די מרוצה ממנו.
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
Re: אני חייב לציין בתור בעלים לשעבר של ONKYO TX-SR875
נו אתה לא יכול לסדר לכולם איזה מחיר?quiksilver כתב:ובעלים עכשווי של TX-SR606 שאני בינתיים מרוצה ממנו.......
ובתור עובד לשעבר בטופאודיו המחיר שלי היה די זול אז אני די מרוצה ממנו....
- quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
חחח לא כל-כך זה חד פעמי ...אבל אתם לא מבינים כמה כסף הם עושים על ה875..... אין לכם פשוט מושג.....
- aUdiO
-
- חבר שרק התחיל

נו טוב, ברור שהגזמתי בתיאור אבל כך הבהרתי נקודה...
oferlaor כתב:aUdiO,
כל הרסיברים כיום הם תנורי חימום (פרט למגברים דיגיטליים CLASS D שעדיין לא פופולריים כ"כ בישראל).א. קיבלנו תנור חימום שממש מסוכן להכניס לארון סגור (דיברתי על הסוגייה הזו עם נציג של היבואן והוא הודה שזה עקב אכילס של המכשיר... אבל כנראה שלאכילס הזה יש יותר משתי רגליים...)...
טוב שאתה לא מגזים...ב. upscaling פשוט עלוב שבפרוש פגע באיכות התמונה של YesMax ב-svideo. העדפתי לעקוף אותו לגמרי. עם כזה upscaling גרוע, עדיף שלא לחבר אליו כלום פרט לוידאו של סבתא....
נראה לי שוב נושא של פיתוח ציפיות יתר, בעיה של תאימות מול הרמקולים או משהו דומה.ג. סאונד - דיסטורשן נוראי להחריד בערוצים ההיקפיים במצבי dsp שונים לתוכן דולבי.......
טוב,
נכון שקצת הגזמתי ועופר בהחלט צודק בעיניין ציפיותיי הגבוהות. אבל חברים, כיילתי וכיוונתי וקראתי וניסיתי ואף דיברתי עם טופאודיו. שורה תחתונה - התאכזבתי.
לגבי החום - הוא מתחמם הרבה יותר מהימהה 2500 שהיה לי לפני. הרבה יותר.
לגבי עיבוד התמונה - כאן לא הגזמתי. יש לי דרישות גבוהות ובצדק - באיכות תמונה אני לא מתפשר.
ולגבי העיוותים בצליל - הופיע רק בתכנים מסויימים ובעיקר בתוכן מ-YES שבמקור הוא דולבי סטריאו. בכל אופן - לא אמור להופיע בכלל. מסכימים איתי?
מותר להיות מאוכזב ומותר להוציא קצת "קיטור" כשמתעצבנים...
אולי אני דורש יותר מידי..?
- crusader
-
- חבר ותיק

אם באיכות תמונה עסקינן, אז למה להתפשר על עיבוד תמונה של רסיבר?
זה מזכיר לי את אלו שרוכשים מצלמות P&S ורוצים גם לצלם סירטוני וידאו באיכות של MINI DV באורך מלא...
זה מזכיר לי את אלו שרוכשים מצלמות P&S ורוצים גם לצלם סירטוני וידאו באיכות של MINI DV באורך מלא...
- aUdiO
-
- חבר שרק התחיל

בשביל upscaling ומיתוג I/Ocrusader כתב:אם באיכות תמונה עסקינן, אז למה להתפשר על עיבוד תמונה של רסיבר?
זה מזכיר לי את אלו שרוכשים מצלמות P&S ורוצים גם לצלם סירטוני וידאו באיכות של MINI DV באורך מלא......
- PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
לא הבנתי כל כך את עניין ה-Bi AMP. כאילו הבנתי את הרעיון הכללי של ההגברה רק לא הבנתי איך אני מבצע את החיבורים בפועל, מישהו יכול להסביר עם קצת יותר פרטים
דרך אגב גם אני אצטרף לאמרה שזו באמת אחלה סקירה, ואני אלך על הרסיבר הזה
דרך אגב גם אני אצטרף לאמרה שזו באמת אחלה סקירה, ואני אלך על הרסיבר הזה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אני חושב שרשמתי במדוייק כיצד לבצע את החיבור:
http://www.hometheater.co.il/p5.article ... 8-Onkyo-TX
בכל אופן, צורת החיבור כמובן שמתוארת גם ב Manual.
http://www.hometheater.co.il/p5.article ... 8-Onkyo-TX
בכל אופן, צורת החיבור כמובן שמתוארת גם ב Manual.
- PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
זהו שלא כל כך הבנתי מהמאמר איך לחבר, אני יודע שלרמקולים יש רק 2 יציאות: אחת של פלוס ואחת ושל מינוס אז לא הבנתי איך אתה מפריד בין המיד וההיי לבין הוופר (אלא אם יש יותר ואז הכל מובן...
)
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag