יש הרבה אנשים שצופים בדקסטר וקוראים את השרשור שעדיין לא ראו את כל הפרקים.
מי שכותב משהו שיכול להיות ספויילר, בבקשה לכתוב בכותרת משהו בסגנון: "ספויילר ! למי שלא ראה את פרק 7".
אז אם לא ראית, אל תיכנס לדיון, כך גם אני עושה בכל דיון העוסק בסדרות\סרטים כלשהם.
במידה ועדיין לא ראיתי את הפרק החדש [סיימתי לראות בזה הרגע] אז אני לא אכנס לדיון העוסק בסידרה כלשהי, פשוט והגיוני.
לענייננו - היה פרק מעולה, הסוף מותח במיוחד!
לא יכול לחכות לפרק של שבוע הבא
עונה ראשונה פשוט יצירת מופת בכל הנוגע לסדרות בסגנון הזה. היה בה פשוט הכל, בלתי ניתן לשחזור
עונה שניה, טובה מאוד, במיוחד הפלאשבקים כדי לגלות מי הוא דקסטר באמת
עונה שלישית, הרגו את הסדרה, 80% מהמתח פשוט נמוג.
אני עדיין רואה את זה בהנאה גדולה ומוצא את עצמי מצחקק על הגאוניות, אבל ביחס לעונות הקודמות יש ירידה חדה במתח וחבל.
נקווה שבפרקים הבאים זה יתחזק אבל אנחנו כבר בסוף העונה ועדיין לא מצליח לרגש
תזכרו לעונה הראשונה שבה הפרקים הראשונים הוצגו עם חלקי גופות מוקפאים וכל הפרוצדורה.
במקביל גם דקסטר מתיישב וכל הטענות שלו שהוא לא "חש כלום" הוא בעצם מתחתן ומתנהג כמו כל אדם מהישוב. כל הטענה שהחברה שלו והילדים הם סתם פרונט לאישיות רצחנית כבר פשוט לא סוחבת מים לאור העונה האחרונה. גם הבחירה בשותף החדש שלו בעייתית ולא ממש אמינה לאור ההיסטוריה של השחקן (LA LAW, STAR WARS וכמובן CANE).
בקיצור, חסר לי האקשן של העונות הקודמות.
לא שאני לא נהנה, אבל עדיין זה מרגיש כמו פלאשבק ל-24, עם כל עונה, המתח הפך למאולץ יותר.
פרק 10 פרק מדהים, אולי לדעתי הכי טוב של העונה עד כה... השנינות בבדיחות של מאסוקה, היופי בבנית הרעיונות...
ספוילר...
ולבסוף הטוויסט הגדול.. שעליי עבד ממש, היה קשה לתרגם את הכל וגם שקולטים את הטוויסט מחברים את הנקודות לבד ומחייכים, פשוט משאיר אותך פעור פה ועם ציפייה לעוד , בכלל כאשר מצליחים לגעת בדקסטר הכל יכול, שכל העונות הוא מצטייר לך כדמות הנעלה, החכמה, היכולה הכל וכעת הוא בתא מטען... אדיר!!!
היה פרק מצויין השבוע אהבתי את הסצנה שדקסטר מטפל במיגל (הגיע הזמן), אבל הפרומו
לפרק האחרון דווקא לא נראה משהו. אני בכלל ציפיתי שמיגל ישאר עד הסוף המר...
סיום עונה יחסית פושר, אם כי עדיין גאוני בסטנדרטים של דקסטר.
הקטע עם החניקה של סקינר היתה קטלנית, והרעיון של לזרוק אותו מתחת לרכב...נקי מזה לא יכול להיות.
אבל כשראינו את העונה ה-1 והשניה עם מראות הדם האמיתיים סטייל SAW , העונה הזאת היתה חביבה ותו לא.
כן די קשה לוותר על דקסטר אחרי 2 עונות בלבד, כך שאני מוכן לספוג עוד כמה עונות סטייל העונה האחרונה, רק לשם החיוך הזדוני שלו כשהוא קולט את הטרף הבא. אסטאלויסטה מיגלפראדו
מי יודע אולי עוד עוד כמה שנים נראה את ה'בן של', ממשיך את המסורת המשפחתית
התאכזבתי מאוד מפרק הסיום, חשבתי שדקסטר נגמר לצמיתות ושלא יהיה עוד עונות ככה שהיה לי ציפיות ענקיות.. בכל מקרה פרק טוב מאוד כמו פרק 11 שהיה מעולה גם לטעמי, העונה הזו לדעתי יותר טובה מהעונה השנייה ומשתווה לראשונה - פשוט פרקים גאוניים אחד אחד.. ההתחלה הייתה פושרת אבל זה תפס תאוצה מטורפת מפרק 3 בערך... למרות שרציתי שדקסטר יהיה ל2-3 עונות גג ושלא ימרח כמו שאר הסדרות - אין ספק שאני רוצה עוד גם אחרי פרק סיום העונה השלישית ושיהיה מאכזב לא לראות את הפרצוף הגדול של C HALL ואת החיוכים שלו כל פעם מחדש..
עופר, קטלת לגמרי את העונה הזו.
נכון שהעונות הקודמות היו יותר טובות ובמיוחד הראשונה, אבל עדיין, אם נשווה את העונה השלישית של דקסטר לעונות המקבילות שרצות כרגע בנמלטים או גיבורים, דקסטר עוקף אותן בלי להתאמץ בכלל.