E BAY

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9618
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 353 פעמים

שליחה #41 

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #42 

מישהוא יכול להרגיע אותי איך שהוא?אני עוד לא ביצעתי את פעולת הקניה ממשועדיין אין לי קוד לתשלום אך קיבלתי הודעת מזל טוב!והמוכר מתעלם מבקשותי לבטל העיסקה!!

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #43 

ברגע שלוחצים באיביי על BUY מקבלים לאימייל הודעת "מזל טוב"
אף אחד לא יכול להכריח אותך לשלם לו
במקרה הכי גרוע תקבל פידבק שלילי

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #44 

udii כתב:ברגע שלוחצים באיביי על BUY מקבלים לאימייל הודעת "מזל טוב"
אף אחד לא יכול להכריח אותך לשלם לו
במקרה הכי גרוע תקבל פידבק שלילי
...
אודי תודה אח שלי אני כבר לא מתפקד ולא עונה לסובבים אותי בבית רק מנסה ליפתור הבעיה הזו!אישתי עוד לא יודעת על ההזמנה אפילו ורק זה יהיה חסר לי!!כלומר אם אני מבין כל עוד לא ראיתי הודעת תשלום במייל על המכשיר וקבלה או משהוא אז העיסקה לא בוצעה!?למה המוכר לא עונה לי ואומרשהוא מבטל העיסקה כבר מלפני יומיים?השארתי גם הודעה לPAY PAL על בקשה לביטול אני פשוט עד שלא אראה אישור לביטול ממישהוא לא ארגע!!!

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #45 

אוקיי... אז במכירה מצויין משלוח רק לאנגליה ולא לשאר העולם. בגלל זה לקח לו זמן לברר את זה.
שנית, אני רואה שקנית ב BUYITNOW. יש מצב שאם היית משתתף במכרז היית יכול להוציא את זה בהרבה פחות. (לומדים).

חכה לו עוד יום יומיים לתגובה שלו. אם עד מחר בערב תראה שאתה לא מקבל תשובה, שלח לו שוב EMAIL.

עכשיו, עדיף ותתייעץ לפני כל צעד נוסף שאתה חושב לעשות.
PAYPAL לא קשורה בכלל לעסקה שעשית. אין שום קשר בין זה לזה. בשביל מה שלחת להם מכתב ביטול? מה אתה רוצה שהם יבטלו בידיוק? הרי הם את החיוב הראשון של ההרשמה כבר ביצעו. ביטול שכזה יכול לעלות גם להם וגם לך יותר. כמו שאמרתי עדיף לך להשלים את ההרשמה ב PAYPAL בכל מקרה אם נרשמת, כי זה לא הולך לאיבוד.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #46 

בסדר רוי אחי!כלומר על פניו העיסקה לא בוצעה ולמיטבהבנתך גם לא תבוצע ?לפי כל ההודעות ששלחתי לו של הביטול אני רק לא מבין למה לוקח לו כלכך הרבה זמן לשחרר אותי כבר!... :(

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3238
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #47 

איך עשית את הרכישה כשלא רשום בכלל שיש משלוח לישראל ?!
כמו שכבר רשמו לפני ההודעה על "מזל טוב" זו הודעה אוטומטית של המערכת ולא של המוכר.....
הוא לא יכול לחייב אותך בכח.... אל תדאג...... ולשלוח "מחסל" לישראל יעלה יותר מ- 200 פאונד.... :)
רק על תוותר על המשך הקניות שם, יש שם מציאות חבל"ז..... ההפסד יהיה שלך. רק תעשה זאת בחכמה, קודם תברר ואז כשתהיה בטוח לך על זה. דבר נוסף תנסה למצוא את המוצרים שאתה מחפש במכרז ולא ב- "קניה מידית".... אני רואה שאכן את המוצר הזה רכשת במכרז..... רק חפש מחירים התחלתיים "אטרקטיביים" יותר.
שיהיה לך בהצלחה להבא... (Y)

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #48 

לא בידיוק. אתה ב EBAY התחייבת לרכוש ולשלם את המוצר. עכשיו מחכים לתגובה שלו לשחרר אותך בהעסקה בטובות וללא פידבק שלילי.
בכל מקרה כמו שאמרו, הוא לא יכול להכריח אותך לשלם. טכנית, נניח, הוא יכול לפנות לבימ"ש ולדרוש את התשלום כי יש התחייבות, אבל זה לא דבר שיקרה בכל צורה שהיא....
המקרה הכי גרוע מבחינתך הוא פידבק שלילי, וגם עם זה מתמודדים בהתאם.

אבל עזוב, בוא נחכה לתגובה שלו ונהיה יותר חכמים.

ולגבי PAYPAL הם לא עושים חיוב אוטומאטי ולא יכולים לעשות זאת. הם גוף נפרד לחלוטין מ EBAY. הם עושים את העברת הכסף רק בהוראתך בסכום שאתה מנחה אותם לעשות כן. כל עוד לא עשית כדבר, ואתה עדיין גם אם רוצה מאוד לא יכול כדבר כי עוד לא השלמת את ההרשמה, הם לא עושים כלום.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #49 

תודה שרגא אני באמת מתחיל קצת להירגע :) ולשלוח מחסל לפה אין צורך כי אם אשתי תדע והמכשיר באמת יגיע לי פתאום בדואר רשום :oops: אז תאמין לי היא כבר תעשה את העבודה לבד וללא תשלום.... :lol: :cry: נו טוב בנתיים אני מחכה לתשובה ממנו רק שיאשר את קבלת ההודעה שלי וארעד לכל נקישה בדלת של שליח דואר רשום.... 8O

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #50 

אין לך מה לרעוד מנקישות. הוא לא ישלח לך אותו :)
בכל מקרה, תהיה רגוע... אין סיבה להלחץ...

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #51 

roypeles כתב:אוקיי... אז במכירה מצויין משלוח רק לאנגליה ולא לשאר העולם. בגלל זה לקח לו זמן לברר את זה.
שנית, אני רואה שקנית ב BUYITNOW. יש מצב שאם היית משתתף במכרז היית יכול להוציא את זה בהרבה פחות. (לומדים).

חכה לו עוד יום יומיים לתגובה שלו. אם עד מחר בערב תראה שאתה לא מקבל תשובה, שלח לו שוב EMAIL.

עכשיו, עדיף ותתייעץ לפני כל צעד נוסף שאתה חושב לעשות.
PAYPAL לא קשורה בכלל לעסקה שעשית. אין שום קשר בין זה לזה. בשביל מה שלחת להם מכתב ביטול? מה אתה רוצה שהם יבטלו בידיוק? הרי הם את החיוב הראשון של ההרשמה כבר ביצעו. ביטול שכזה יכול לעלות גם להם וגם לך יותר. כמו שאמרתי עדיף לך להשלים את ההרשמה ב PAYPAL בכל מקרה אם נרשמת, כי זה לא הולך לאיבוד.
...
.
רוי אני מתנצל... אכן זו היתה "קניה מידית"....
מצד אחד רשום :- Bidding has ended for this item
ומצד שני - Auction ended early with Buy It Now
זה בילבל אותי.... אבל אתה צודק
נערך לאחרונה על ידי ShraGadi ב 25/07/2008 12:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #52 

ADICT כתב:תודה שרגא אני באמת מתחיל קצת להירגע :) ולשלוח מחסל לפה אין צורך כי אם אשתי תדע והמכשיר באמת יגיע לי פתאום בדואר רשום :oops: אז תאמין לי היא כבר תעשה את העבודה לבד וללא תשלום.... :lol: :cry: נו טוב בנתיים אני מחכה לתשובה ממנו רק שיאשר את קבלת ההודעה שלי וארעד לכל נקישה בדלת של שליח דואר רשום.... 8O
...
חה. ההיפך כשזה יקרה תקפוץ משמחה ותחבק את השליח....
כי קיבלת רסיבר בחינם....

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #53 

ShraGadi כתב:
ADICT כתב:תודה שרגא אני באמת מתחיל קצת להירגע :) ולשלוח מחסל לפה אין צורך כי אם אשתי תדע והמכשיר באמת יגיע לי פתאום בדואר רשום :oops: אז תאמין לי היא כבר תעשה את העבודה לבד וללא תשלום.... :lol: :cry: נו טוב בנתיים אני מחכה לתשובה ממנו רק שיאשר את קבלת ההודעה שלי וארעד לכל נקישה בדלת של שליח דואר רשום.... 8O
...
כי קיבלת רסיבר בחינם....
...
על מה אתה מדבר לפי החישוב הגענו ל3000 שח כולל משלוח ומיסים!!

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #54 

ADICT כתב:
ShraGadi כתב:
...
כי קיבלת רסיבר בחינם....
...
על מה אתה מדבר לפי החישוב הגענו ל3000 שח כולל משלוח ומיסים!!
...
כן... אבל לא חויבת ! הרי רק נרשמת ל PAY PAL...... אף אחד לא נתן הוראה להעביר את הכסף.....

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #55 

עכשיו הבנתי אותך... :D :) :wink: הלוואי :!:

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”