הגיע הזמן שתשמע קצת דברים
עליי
טכניקס זה הכי אחי

שמע, ככל שהמחרשה יותר מחרשה לומדים יותר. אני לא "מזוכיסט" סתם ויש כאן צעד שקול היטב. אני חושב על בניית פטפון בעצמי ודרך המחרשה אני לומד דברים שאפשר ליישם ודברים שאסור ליישם ודברים שאפשר לשפר. מה גם שבמצב הזה חוץ מלקרוא למחרשה "מחרשה" היא באמת מוציאה סאונד מצוין שאני נהנה ממנו. כמובן שהיא כבר לא דומה לבניה המקורית. חוץ מהבולמים של השלדה גם עשיתי טיפול וכוון של עיגון המנוע ובידוד של מכסה הפח התחתון שגם מוצמד על דסקיות סיליקון רכות ומונע תהודה נוספת של הפח בזמן רעידות.למה לקחת פטיפון נחות כגון המחרשה שלך ולבצע עליו את השדרוגים.
את אותם שדרוגים אתה יכול לעשות לפטיפון יחסית סביר באיכות הבניה שלו (למשל טורנס, טכניקס).
לדעתי, פטיפון יפני מפלסטיק מוגבל ברמה שאפשר להביא אותו אליה וזאת מאחר שהצירים שלו בנויים בטולרנסים לא סופר מדוייקים, הזרוע שלו לא ברמה גבוהה....

שמתבטאים בכזו נחרצותtascam כתב:הרפרנס שלי הוא פולק LSI9 וגם אני מעריך את הפולק וכן בארץ יודעים לעשות מאסטרינג והקלטות מעולות למשל לייבל הגר שהוציא תקליטים נ-ה-ד-ר-י-ם
של אריק איינשטיין עים צליל משגע כמו יסמין פוזי לול ופלסטלינה מהגילגול הזה ומחכים למשיח של שלום חנוך אלבום הבלוז הכפול של דני ליטנ י ובעידן של היום גל קול עים הדיסק עים הזמן של אביב גפן וכנסיית השכל החדש ואים יש עוד דוגמאות אז תוסיפו......
נו אז תעלה סמפלים נשמע את המיקסים שלך..nitayn כתב:אני מוריד את הכובע
איזה טיעונים נחרצים![]()
![]()
![]()
אתה מוזמן לבוא ולשמוע פעם איך מוזיקה יכולה להשמע![]()
בינתיים אני משאיר את הבמה לך ולמאסטרמיקס עם הטכניקס המהולל שלו
ואתה עם הkrk
המופלאים שלך שליוו אותי שנים מספר בתור רמקולים למחשב![]()
![]()
שבוע נעים אנשים
יש עולם שלם שם בחוץ
וכן לשאלתך כן עשיתי מיקסים
...