אניגמה חיפה - ביקורת מפורטת

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #41 

פגשתי את ישראל בתל אביב באיזה חנות ויצא לי לדבר איתו על הא ועל דה (בייחוד על דה..)

הבחור הראה נכונות לעזור בכל שאלה מקצועית למרות שאינני לקוח שלו וזאת מספר פעמים ולא חשוב מתי.

לדעתי כנראה התחממתם שניכם ולכן נוצר ה"קצר".

אני בטוח שבעוד זמן מה שתרגעו שניכם תוכלו שוב לשתף פעולה ללא משקעים......

ארי

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

זהו הודעה אחרונה מבחינתי

שליחה #42 

אחרי שנענינו לכל השינויים ולא אוסיף עוד הודעות והיו עוד איזה 4-5
בסגנון ....אם תעשה ככה אז תקבל ככה....הודעות שפתחו כל יום עבודה באניגמה...

ולאחר שהעבודה הסתיימה לשביעות רצון הלקוח כפי שהביע זאת .....ממש כחודש אחרי
הגיעה ההודעה הבאה שהיא היא הוציאה אותי משלוותי והגדרתי אותה כחצופה

ציטוט

הצלחתי להשיג הצעת מחיר של רכישת מקרן זהה לשלי כולל מסך נגלל קבוע, כבילה והתקנה ב-8,500 ₪.

לטענת הקונה מחיר המקרן בעסקה הוא 7,000 ₪.

מצורף גם לינק להצעת מחיר של החנות בו נרכש המקרן שבו מופיע המקרן במחיר של 8,000 ₪.

לבקשת הקונה אין בכוונתי להעביר את הצעת מחיר.

http://www.XXXXXXXXX9497.php

העסקה שלנו הייתה במחיר של 12,000 ₪ שכללה חוץ מהמקרן:

1. מסך חשמלי - באינטרנט מחירו 1,200 ₪

2. שלט למסך - באינטרנט מחירו 450 ₪

3. כבל HDMI‏ 15 מ' - באינטרנט מחירו 400 ש"ח

4. כבל Composite‏ 15 מ' - לא מצאתי באינטרנט, נראה לי שמחירו סביב 200 ₪

5. כבל קומפוננט לפלזמה - 150 ₪

סה"כ: 2,400 ₪.

מכאן נובע שעבור המקרן שילמתי 9,600 ₪ (כ-2,000 ₪ יותר) כאשר בגלל גודל העסקה הייתי אמור לשלם אפילו קצת פחות.

בפועל אני מאמין שקיבלתי כבלים יקרים יותר אך אם לא שכחתי פרט כלשהו או שמשהו אחר לא ברור לי המקרן בעסקה שיקף מחיר של לפחות 9,000 ₪.

הערה: משום מה עדיין לא ראיתי את התשלום ה-1 מתוך 10 בעסקה של ה-3,000 ₪ עבור הרסיבר + DVD‏.

נראה לי ששכחתם לחייב את הויזה שלי.

סיכום:

אני מאוד מרוצה מאיכות המקרן ומהשירות הנפלא (בגלל זה שלחתי חבר אליך וגם אשלח עוד) שאלה הדברים החשובים ביותר אבל ‏אני חושב שאם העסקה הייתה נסגרת ב-1,500 ₪ פחות, הייתי מרגיש יותר טוב כיוון שהייתי יודע שגם במחיר קיבלתי עסקה טובה.

אם אתה חושב בכל זאת שיש משהו בדברי ואתה מעוניין לפצות אותי אזי אני רואה שתי אופציות טובות:

1. קיזוז של 1,000-1,500 ₪ ‏מחיוב ה-3,000 ₪ שטרם בוצע.

2. מזרימדיה מתנה (הפופקורן או משהו מקביל נראה לי אופציה מצוינת).

בברכה,

עידן

וזו תשובתי אליו שהוגדרה כ...דיבר איתי לא יפה ....נזעמת....ועוד כאלו.....
אני חושב שחלק מכם יגדירו אותה כמנומסת מידי ולבטח ענינית

עידן היקר
אני נעלב קשות ממך
לקוחות כמוך שמקבלים יחס של חבר עד כדי שאני מתקין לך ולאישתך מנורה ללא תמורה ואפילו מתעקש להתקין עד הקטנה והאחרונה שבזכוכיות והכל מכל הלב
לקוחות כמוך שאני משדרג ברסיבר במחיר שהוא פחות ממחיר עלות -מכייל אותו ומחליף לך כבל למרות שהזמנת את הקצר ואין לי מה לעשות איתו
ולקוחות כמוך שאני מתעקש שוב ושוב לחבר לו את הטוב מכל העולמות גם למסך וגם למקרן
ובנוסף המחיר שקיבלת בחבילה הכוללת כולל כל העבודה וכל מה שמסביב -שעות העבודה הרבות כולל זה ששמנו לך מקרן זמני בכדי שתהנה בינתיים-ומנענו מעצמנו מכירה של מקרנים כאלו כל זמן שהוא היה אצלך
לקחתי את הרסיבר והדי וי די שלך שזרוקים בחנות שלי בלי שאף אחד ירצה אותם -לדי וי די גם אין שלט ובכל זאת לקחתי אותו
ואחרי הכל זה המכתב שאני מקבל ממך?
אני לא רוצה אפילו להיכנס לתימחור כי אתה תתבייש אם אראה לך את התימחור המקורי וכמה עלו לי הרכיבים
מלקוח כמוך ציפיתי לראות תמונות ותשבוחות בפורום למחרת היום
אבל לא
מלקוח כמוך הייתי מצפה לפחות לטלפון או למייל שאומר -תודה חברה שיחקתם אותה בגדול
אבל לא.....
במקום זה אני מקבל חישובים מחישובים שונים שמראים לי שלא משנה מה נעשה תמיד לא נהיה בסדר....
וחבל......
כי בגלל זה לא ניתן יותר שירות כזה ללקוחות שלא מעריכים
אז הוא נשכח מהענין ...לא רוצה תודה ובטח לא תלונות
וכשתשב ותהנה מכל האופציות בדיוק כפי שביקשת והתוצאה תהיה מדהימה בסאונד ובתמונה
וכשאישתך ואתה תהנו מהמנורה שכה שקדתי לחברה
תיזכר בתלונות הקנטרניות שלך
ישראל
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 10/07/2008 11:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
052-4200610

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

מילות סיכום מבחינתי וסליחה על התגובה הארוכה...

שליחה #43 

ברור לכולנו שהפורום הוא פלטפורמה מצויינת להחלפת מידע -לייעוץ -להמלצות וכו
כן אני איני שוכח שגדלתי כאן ובעצם בגלל העמקתי בתחביב בפורום החלטתי לוותר על עבודה נחשקת ולעבוד במה שאני אוהב
יחד אם זאת לכל אחד מכם יש אחריות ....
להכפיש זה קל מאוד ...אך צריך כל אחד לדעת שהפלטפורמה תשמש גם לתגובת בעל המקצוע או החנות בכדי לשפוך אור על האמת ...
תבינו שהיום בעידן האינטרנט המוצרים זמינים בכל מקום וגם מעבר לים-מילת המפתח היא שירות -ובעיקר שירות שאחרי המכירה -בזה יחודן של חנויות מתמחות ויש רבות וטובות כאלו בארץ ..
לא יתכן שכל אחד יקום בבוקר ויפגע באופן גס בחנויות שחרטו על דגלן את סמל השירות
זה אכן לגיטימי אך ראוי לתגובה גם מכם נותני השירות כי אחרת תצא הרוח מהמפרשים לתת שירות חריג בהחלט ..כמו בדוגמה זו....
יחד אם זה שאני מגנה את התופעה ליבי לא כבד על עידן ששמו כשם בני ולכן יש לו פרוטקציה
הבטחתי לו שאבוא לבדוק את כל דרישותיו ואף אוריד לו חומרים להארד דיסק בHD למכשיר הפופקורן שרכש בינתיים מחו''ל(מה לעשות -לא הצליח לו לקבל כמתנה מאניגמה) כהמשך השירות של אניגמה ..
שיהיה יום טוב לכולם...
052-4200610

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #44 

אני חייב לציין שלחזור לחנות ולבקש פיצוי על עיסקה שהסתיימה כחודש קודם לכן זה משהו שאני לא מצליח למצוא לו הגדרה.

ללכת לבקש הצעות מחיר על משהו חודש אחרי שרוכשים אותו נראה לי כמשהו מגמתי לצורך קבלת פיצוי.
Idan309, נראה שלי שמישהו נתן לך כמה עצות אחיתופל.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #45 

ישראל,

גם בלי ההבהרות שלך היה ברור שיש כאן צד סחטן ויש כאן צד צודק. מקווה שמקרים דוחים כאלה לא ישנו את רמת השירות שלכם.

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #46 

כל מה שהובהר ע"י ישראל, הכל נכון.
זה עדיין לא סותר את כל מה שרשמתי ואני עומד מאחורי כל מילה.

כנראה שבפורום אנשים לא יודעים לקרוא או שלא בא להם לקרוא.

אני ממש לא סחטן והצד שצודק זה אני כיוון שטרם קיבלתי הוכחה אחרת פרט להצהרות כלליות.

ride
לצערי אני לא יכול להגיב בשפה נאותה לשטויות שרשמת ולכן לא אגיב.
אני בטוח שגם ישראל עצמו לא חושב כמוך.

היחיד שעונה לעניין ובצורה תרבותית הוא גיא ולכן מקבל תשובות ממני לכל תגובה שלו.
תגובתי לתכתובת האחרונה שלך:
מסתבר שגם לא ביקשתי פיצוי, חשבתי שאולי הוא יחשוב שמגיע לי אחרי התכתובת שהעברתי.
ישראל יכול היה לענות שלדעתו לא מגיע בגלל... והסיפור היה נסגר.
אני לא ביקשתי הצעות מחיר חודש אחרי שנסגרה העיסקה. אני ביקשתי עוד לפני סגירת העיסקה הצעת מחיר מפורטת (דגמים ומחיר) ועשיתי טעות של התעקשתי עליה.
לאחר בירור בפורום קיבלתי את ההצעה הזו והחלטתי כיוון שאני לא נוהג לשמור דברים בבטן להעביר מייל לישראל. זאת זכותי המלאה.

נראה לי שישראל הבהיר את כל מה שרצה להבהיר, ושוב כל מה שאמר הוא בגדול נכון.
אני הבהרתי את מה שאני רציתי להבהיר, דברים שישראל למיטב הבנתי לא סתר.

כל ההבהרות מביאות אותי לאותה מסקנה שרשומה בביקורת ואני חוזר עליה.

כל לקוח שיקבל מישראל הצעת מחיר מפורטת עבור מה בדיוק הוא מקבל וכמה הוא משלם עבור כל פריט ופריט, יעשה סקר שוק ויגלה כי הצעת ישראל זולה, זהה או יקרה בעד 7% מההצעה הזולה ביותר שקיבל בחנות אחרת, יעשה בחכמה אם יזמין מישראל כי שירות כמו שלו (כאשר אין טענה על מפרט ומחיר) הוא לא יקבל באף חנות אחרת.

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

עוד משהו קטן לישראל.

אני מקווה שבמשפטים שכתבת בסיכום על פגיעה באופן גס, הכפשות וכול, לא התכוונת אליי.
בשום שלב, למיטב זכרוני, לא הכפשתי ולא דיברתי איתך באופן גס.
במידה ותראה לי שלא כך הדבר, אתנצל מיידית מעל דפי הפורום וגם בפניך אישית.

בברכה וסופ"ש נעים לכולם (גם לך ride),

עידן

pym
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #48 

ת'רד אטרקטיבי ומצחיק משהו.
היה כיף לעבור עליו הבוקר...

:P

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #49 

idan309 כתב:עוד משהו קטן לישראל.

אני מקווה שבמשפטים שכתבת בסיכום על פגיעה באופן גס, הכפשות וכול, לא התכוונת אליי.
בשום שלב, למיטב זכרוני, לא הכפשתי ולא דיברתי איתך באופן גס.
במידה ותראה לי שלא כך הדבר, אתנצל מיידית מעל דפי הפורום וגם בפניך אישית.

בברכה וסופ"ש נעים לכולם (גם לך ride),

עידן
...
בוודאי שלא ,אחרת לא הייתי בא אליך..
בגלל זה הפרדתי את זה מהשרשור
ישראל
052-4200610

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #50 

ride כתב:ישראל,

גם בלי ההבהרות שלך היה ברור שיש כאן צד סחטן ויש כאן צד צודק. מקווה שמקרים דוחים כאלה לא ישנו את רמת השירות שלכם.
...
ride ועוד כמה אחרים,
התגובות שלכם פשוט דוחות. לא ראיתי דברים מקוממים בהתנהגות של ישראל, אבל גם לא בדברים של עידן, והניסיונות שלכם להציג אותו כשרלטן חצוף ו"ישראלי" פשוט מקוממים. זכותו לפנות לחנות שממנה רכש מוצרים בהרבה כסף, ולקבל תגובות אדיבות גם אם הבקשות שלו לא מוצאות חן בעיני היבואן או בעיניכם.
(n) (n) (n)

ישראל,
קל לזעוק ששופכים את דמכם, ושבעידן האינטרנט אפשר לשחוט יבואנים בקלות תוך ההגנה החמימה של האנונימיות, אבל לא ראיתי אפילו משפט אחד של הכפשות, להפך! מכל ההודעה הראשונה הארוכה של עידן הרושם שקיבלתי על החנות הוא מאד חיובי, וזה נראה יותר כמכתב המלצה מאשר מכתב הכפשה. תגובה של "צר לי, לא התכוונתי" הייתה אצילית הרבה יותר.
Silence speaks louder than words

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #51 

MetalliJoe,
עם תגובות אדיבות/לא אדיבות אתה צודק (בלי להכנס מי אמר למי מה ומתי).

העיקר שזה בקשה לפיצוי, אני מניח שזה מה שגרם לתגובות

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #52 

MetalliJoe כתב:
ride כתב:ישראל,

...
ride ועוד כמה אחרים,
התגובות שלכם פשוט דוחות. לא ראיתי דברים מקוממים בהתנהגות של ישראל, אבל גם לא בדברים של עידן, והניסיונות שלכם להציג אותו כשרלטן חצוף ו"ישראלי" פשוט מקוממים. זכותו לפנות לחנות שממנה רכש מוצרים בהרבה כסף, ולקבל תגובות אדיבות גם אם הבקשות שלו לא מוצאות חן בעיני היבואן או בעיניכם.
(n) (n) (n)

ישראל,
קל לזעוק ששופכים את דמכם, ושבעידן האינטרנט אפשר לשחוט יבואנים בקלות תוך ההגנה החמימה של האנונימיות, אבל לא ראיתי אפילו משפט אחד של הכפשות, להפך! מכל ההודעה הראשונה הארוכה של עידן הרושם שקיבלתי על החנות הוא מאד חיובי, וזה נראה יותר כמכתב המלצה מאשר מכתב הכפשה. תגובה של "צר לי, לא התכוונתי" הייתה אצילית הרבה יותר.
...

אני אגיד לך איפה הבעייה של כמעט כולם פה.

לא יודע מי עשה סוציומטרי בחייו - מה שהם מגדירים שם בין השאר הוא לא להתייחס לאירועים ספציפיים וללמוד מהם על הכלל, ואני אתן דוגמא.

אתמול חברה שלי התקשרה אליי באיזה 11 בבוקר והעירה אותי (השתחררתי אחרי 7 שנים מהצבא לפני כמה שבועות - אז מותר לי :)), וישר שאלה מה אני הולך לעשות, ואני עוד בקושי פתחתי את העיניים אז אמרתי לה משהו בסגנון "למה את מציקה לי?", והשיחה דיי הסתיימה אחרי זה.

עכשיו לפי מה שמתואר בתחילת ההודעה - חברה שלי אמורה לתת לי בסעיף הנחמדות 4, אבל מן הסתם, באופן מפתיע - זה לא אני, סתם באותה נקודה, של ההתעוררות בבוקר, של כל מיני דברים זו התגובה שיצאה ממני.

אז אפשר לשער, שישראל אחרי כל מה שהשקיע בבחור - כרגיל מעל ומעבר - ובתוספת כזו או אחרת של מצב הגיב באותו הרגע איך שהגיב. אבל זה מה שצריך לפרסם פה?
חברה שלי הולכת לכל החברות שלה ומספרות לה שהחבר שלה הוא חצי בסדר וחצי הכי מגעיל בעולם?

צריך להבדיל בין שירות רע אמיתי, שאפשר ללמוד ממנו, לבין שירות מצוין עם בעיות קלות עד חד פעמיות.
אם נותן שירות היה מדבר אליי בצורה לא הולמת, הייתי באותו הרגע מפרסם את זה, ופחות או יותר לא מדבר איתו יותר. בטח לא הייתי ממליץ עליו.

תכל'ס - מצחיק כל ההודעות הללו, אבל צריך לדעת על מי להגן...

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #53 

העיקר שהיום קמת מוקדם!!! (Y)
חם בחוץ. תשאר בחדר לישון עם המזגן... :lol:
תהנה מזה כל עוד אתה יכול!!!!

EyalR
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #54 

כשכותבים ביקורת ונותנים 10 על דברים שונים וציון 4 על משהו מסויים אז באופן טבעי מתייחסים בעיקר ל4. רוב מי שיקרא את הביקורת לא יחשוב שזו ביקורת טובה על אניגמה וזה לא משנה שנתת להם בכמה סעיפים ציון גבוה.

לגבי הפיצוי שאתה אומר שמסתבר שלא ביקשת. זה שחשבת שאולי הוא יחשוב שמגיע לך פיצוי ועל הדרך גם אמרת לו מה הפיצוי שהיית שמח לקבל (במידה ויחשוב) זה לבקש פיצוי. אין שום הבדל. זה שלא אמרת לישראל את המילים "אני מבקש" זה ממש לא משנה.

אני אישית חושב שהוא לא הגיע לך (ולדעתי זו היתה קצת חוצפה לבקש), בטח לא אחרי שקיבלת את המחיר שביקשת ובנוסף שירות שכולל התקנות שונות שלא סוכם עליהן תחילה. אולי אחרים חושבים אחרת.

falconf1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 257
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #55 

לפי דעתי וזאת רק דעתי, הייתם יכולים לסגור את העניין בלי לעלות אותו לאתר.

ישראל נותן שירות מעולה, לגבי מחירים זאת כבר שאלה שכל אחד צריך לשאול את עצמו האם לקנות אצל ישראל או אצל מישהו אחר (בעברית זה נקרא סקר שוק).

לפעמים על שירות משלמים יותר ולפעמים לא.

אף אחד מהצצדדים לא אשם וגם זה לא נאמר כאן, עידן הגיע עם ציפיות מסויימות בחלק ישראל עמד ובחלק עידן חושב שלא.

כל אחד והשיקולים שלו.

chuchu
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: אניגמה - ישראל

שליחה #56 

kuku1000 כתב:פגשתי את ישראל בתל אביב באיזה חנות ויצא לי לדבר איתו על הא ועל דה (בייחוד על דה..)

הבחור הראה נכונות לעזור בכל שאלה מקצועית למרות שאינני לקוח שלו וזאת מספר פעמים ולא חשוב מתי.

לדעתי כנראה התחממתם שניכם ולכן נוצר ה"קצר".

אני בטוח שבעוד זמן מה שתרגעו שניכם תוכלו שוב לשתף פעולה ללא משקעים......

ארי
...
אין פה מה להתקרר.... המקרה קרה כבר מזמן... רק עכשיו הוא פתאום החליט להעלות את הביקורת....

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #57 

אין על מה להתקרר כי מעולם העסק לא התחמם.

כמו שאמרתי אני חושב שביקורת מפורטת, גם כזו שבחלק מסויים אינה טובה, היא ביקורת שהרבה יותר אנשים יאמינו לה מאשר סופרלטיבים ללא ביסוס.
אני די בטוח שאדם אוביקטיבי שיקרא את הביקורת ויבין שהוא רק צריך לעשות סקר שוק כמו שצריך ואז צפוייה לו חווית קנייה מעולה, ילך ויקנה אצל ישראל.
זו בפירוש היתה הכוונה בכך שרשמתי את כל חווית הקנייה ולא רק את הקטע הפחות טוב.

בקשר לעיתוי הפרסום, העיתוי נקבע עכשיו כי רק בימים האחרונים קיבלתי חיוב עבור היתרה.
לא היה טעם לכתבה כל עוד לא חוייבתי בפועל עבור הסכום הכולל.

lawpower
יכול מאוד להיות שמדובר היה באירוע דומה למה שהסברת אבל לי יצא לבצע עיסקה אחת וזה מה שקיבלתי ואת זה אני אומר בישירות ובכנות.
אני לא מסכים שאם ספק דיבר לא יפה אני לא אמליץ עליו, במיוחד לאור ההנחה כי מדובר היה בסיפור דומה לזה שסיפרת.
אני אמליץ עליו במקביל לכמה דגשים בכדי למנוע דברים כאלה בעתיד (הרי לי יש חלק לא מבוטל בעניין).
אני המלצתי בחום, כיוון שברור לי שאם הייתי מבצע את מה שהייתי אמור לבצע (סקר שוק) גם הבעיה הזו, שלמרות שיש סיכוי גבוה מאוד שהיא אכן חד פעמית, קרתה לי, וחבל שתיקרה למישהו אחר.

EyalR,
נקודתך ברורה לי אבל לצערי איני מסכים איתה.
לדעתי כל בקשה היא לגיטימית במיוחד שמדובר בבקשה של לקוח לספק.
במחשבה נוספת אני חושב שאולי הייתי צריך להמנע מפירוט הפיצוי. זה היה קצת קנטרני.
הייתי צריך לתת לישראל להחליט אם לדעתו מגיע לי פיצוי ואם כן, מה הוא יהיה.

גיא,
בקשה לפיצוי בטח לא אמורה לגרום לתגובות כמו שקיבלתי מחלק מחברי הפורום.
בקשר לעניין הבקשה כבר סיפקתי תשובות ואין טעם לחזור אליהן שוב.
לא הבנתי מה זאת אומרת בלי להכנס מי אמר למי מה ומתי, הרי גם ישראל לא טוען שאני דיברתי לא יפה.

עידן

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #58 

בקיצור, יאללה סולחה.
בואו נוציא חומוס אחלה.

מה שלמדנו מהשרשור הזה:
1- לעשות סקר שוק לפני שרוכשים מוצר ולא אחרי, חייב לקחת בחשבון את הערך המוסף מחנויות מתמחות שכולל כיול, כבילה, אפשרות לבדיקת מוצרים בבית וכל זה מתבצע לפעמים ללא תשלום נוסף מצד הלקוח.
וזה לא משנה אם אתה רוכש מאניגמה, לגאסי, ארמגדון או כל חנות אחרת.

2- שאניגמה זו אחלה חנות וישראל ואלי ושאר הצוות הם אחלה אנשים (אני אישית נהניתי מביקור שם, גם בלי לרכוש דבר).

3- רכשת מוצר אחרי שהסכמת על מחיר, אחרי שהמוצר סופק וניתן עליו תשלום, אל תחפש יותר הצעות מחיר.

4- עשית את הטעות ועברת על סעיף 3 וגילית שדפקו אותך/ירדו המחירים/הורידו את המכס והמע"מ בארץ ושאר ירקות. - בעיה שלך, תבלע את הצפרדע ואל תבקש/תרמוז שמגיע לך פיצוי, כי לא מגיע לך.

5- תסתכל על התמונה הכללית, הכל סופק, עובד בצורה תקינה, כוייל לשביעות רצונך, הוחלפו רכיבים, שונתה התקנה, בוצעו עבודות נוספות וכו'... וכל זה באותו מחיר שהוסכם עליו מראש.
כל השאר זה כבר שולי לחלוטין (למרות שעשית את הטעות ועברת על סעיף 3).

עידן, תתחדש ותהנה.
ישראל, אלי ושאר צוות אניגמה, תמשיכו לספק את השירות המצויין.

ובא לציון גואל.

מאירקה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

ישראל - תפסיק להתקין נורות...

שליחה #59 

ישראל היקר - טוב שאני לא עובד בעבודה כמו שלך, עם אנשים כמו עידן הייתי מקבל מזמן את החלסטרה...
אבל אתה עם הנחת רוח שלך... שתהיה לי בריא מכל הכיוונים.. :lol:
(Y) למי לא קרה שרכש משהו והסתבר לו שניתן בדרך כזו או אחרת להשיגו זול יותר. זה יכול לתסכל במידה מסויימת, אבל אין לשכוח את כל מה שקבלת מסביב. אם נכמת את רמת השירות שהוענק לעידן, זה שווה הרבה יותר. היום טכנאי מיזוג לקח לי רק עבור הביקור, ללא חלפים 240 ש"ח בשביל 5 דקות עבודה.
בקיצור, אל תהיו גרידיים, מה שסכמת תעמוד מאחוריו ואם זה גורם לך כלקוח לאכול את הלב במידה מסוימת, אז אנא אכול בשקט ושלא נשמע את הפירורים... :P

מהכרותי את ישראל, הוא יותר מדי אדיב יותר מדי סבלני ולעיתים נותן עצות שמונעות מהצרכן הוצאות מיותרות... (f)
:mrgreen:

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #60 

מאירקה,

אני מאחל לישראל רק קליינטים כמוני.
קליינטים שאומרים בפנים את מה שהם חושבים ולא מלכלכים מאחורי הגב.

theAman
לא צריך סולחה כי לא היה ריב.
אי נעימות כן, סכסוך לא.

מסכים לסעיפים 1 ו-2 ו-5 אך לא לסעיפים 3 ו-4.
בכל מקרה לקוח יכול וצריך לעבור גם על סעיף 3במידה והוא מרגיש שדפקו אותו.
לא צריך לשמור בבטן וללכלכך על הספק ללא ידיעתו.
הספק צריך לדעת שהלקוח לא מרוצה ואז יחליט מה הוא רוצה לעשות עם המידע.
גם לבקש פיצוי זה בסדר אבל יש להימנע מפירוט הפיצוי ולתת לספק להחליט אם בכלל מגיע פיצוי, ואם כן מה בדיוק.
בכל מקרה העובדה שלטענתך עברתי על סעיף 3 לא נכונה. התלוננתי על המחיר לפני ההתקנה.

עידן

נעול

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”