be_itzik כתב:זה פשוט סיפור עצוב שבעיקרו מדבר על קנייה זולה באינטרנט אני בטוח שהיה עדיף לקנות בחנות ולא כל הרונדלים האלו שקיימת למרות שחסכת קצת כסף ...
העיקר שהכול הסתדר.
...
נראה לך שייש איזושהיא חנות שתחליף לך 3 מסכים חדשים, אין להם בכלל כמות כזו במלאים בכלל.
אתה עדיין מתעקש שקניה בחנות עדיפה על האינטרנט, (במיוחד לאור החוק של ה-14 יום)
אתה כנראה באמת חי בסרט.
היום הגיעה אליי אותה LCD באותו גודל - בלי מדבקות! גם מ-P1000. אני לא בבית, ואגיע רק מחר, ככה שאין לי עוד מידע. אני אבדוק פיקסלים וארץ ייצור כשאוכל.
נורא כעסתי כששמעתי על המדבקות, ידעתי שיש כאן בעיה. אני לא אכנע עד שאקבל את מה שצריך. זה פשוט אבסורד, וזה ביזיון מוחלט. כמה רוע? איך אפשר לעבוד ככה על אנשים שמשלמים אלפי שקלים ובוטחים בחברה שתספק את מה שהיא צריכה?
Yper כתב:היום הגיעה אליי אותה LCD באותו גודל - בלי מדבקות! גם מ-P1000. אני לא בבית, ואגיע רק מחר, ככה שאין לי עוד מידע. אני אבדוק פיקסלים וארץ ייצור כשאוכל.
נורא כעסתי כששמעתי על המדבקות, ידעתי שיש כאן בעיה. אני לא אכנע עד שאקבל את מה שצריך. זה פשוט אבסורד, וזה ביזיון מוחלט. כמה רוע? איך אפשר לעבוד ככה על אנשים שמשלמים אלפי שקלים ובוטחים בחברה שתספק את מה שהיא צריכה?
...
יש לי רעיון כל פעם שמישהו מחזיר מסך שיסמן עליו איקס מאחור
Yper כתב:
...
אל תכעס ואל תרתח אין בעיה עם מדבקות הצד (נכון שאני העלתי בזמנו את הנושא) היום אחרי ארבע טלויזיות שעברו לי תחת הידיים אני יודע להגיד כי טלויזיות שתאריך הייצור שלהן הוא 11/2007 אמורות להגיע אם מדבקה אחת לבנה בצד ימין של המסך, טלויזיות מתאריך 01/2008
לא מגיעות עם מדבקות בכלל (קיבלתי שתיים כאלה חדשות שמעולם לא נפתחו ואני הראשון שפתחתי אותן).
דרך אגב אפילו אם בגב המכשיר רשום 2007 וארץ ייצור סלובניה עדיין על המדבקה שישפאר מדביקה על הקרטון יהיה רשום 2007 וארץ ייצור ספרד.