שרשור מרוכז על גמר ליגת האלופות בערוץ 5HD
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הדוברת התקשרה אליי מיוזמתה (המספר הנכנס היה סלולארי עם שמס. 5 שולט בו, אבל אין וודאות שאכן זה מספרה הפרטי).
בשיחה היא טענה שהשידור ב-5HD הנו אך ורק של תוכן שמשודר באותו זמן בערוץ 5 רגיל ושערוץ הספורט קנה את זכויות השידור גם ב-HD.
לכן הערוץ לא חשב לשדר את המשחק הזה ב-HD.
כששאלתי מדוע חצי הגמר כן שודר או מדוע לא יצאה הברה, לא היתה לה תשובה.
בשיחה שאלתי בפירוש האם זה סופי ואני יכול שוב להזמין שוב את חבריי לצפות במשחק לאחר שכבר הודעתי להם כי אין שידור, והתשובה היתה כן.
היא אף השאירה לי את כתובת המייל שלה.
שלחתי לה מייל תודה בעיקר בשביל להודות לה על עזרתה וגם בשביל לקבל תגובה כדי שאוכל לקבל אישור גם בכתב שאכן יש שידור.
היא שלחה תגובה של "אין בעד מה" עם הפרטים שלה ולוגו של ערוץ הספורט.
נראה לי שזה מספיק.
עכשיו אוכל לפנות אליה ישירות המידה ויהיו בעיות נוספות.
כדרך אגב ביררתי גם לגבי אליפות אירופה - אין שידור ב-HD בוודאות ,אולימפיאדה - כרגע הם קנו זכויות ל-SD בלבד, לא נראה שגם פה תגיע ישועה.
לשאלתי מדוע לא משודר תוכן נוסף ב-HD כמו NBA לא היתה לה תשובה.
בשיחה היא טענה שהשידור ב-5HD הנו אך ורק של תוכן שמשודר באותו זמן בערוץ 5 רגיל ושערוץ הספורט קנה את זכויות השידור גם ב-HD.
לכן הערוץ לא חשב לשדר את המשחק הזה ב-HD.
כששאלתי מדוע חצי הגמר כן שודר או מדוע לא יצאה הברה, לא היתה לה תשובה.
בשיחה שאלתי בפירוש האם זה סופי ואני יכול שוב להזמין שוב את חבריי לצפות במשחק לאחר שכבר הודעתי להם כי אין שידור, והתשובה היתה כן.
היא אף השאירה לי את כתובת המייל שלה.
שלחתי לה מייל תודה בעיקר בשביל להודות לה על עזרתה וגם בשביל לקבל תגובה כדי שאוכל לקבל אישור גם בכתב שאכן יש שידור.
היא שלחה תגובה של "אין בעד מה" עם הפרטים שלה ולוגו של ערוץ הספורט.
נראה לי שזה מספיק.
עכשיו אוכל לפנות אליה ישירות המידה ויהיו בעיות נוספות.
כדרך אגב ביררתי גם לגבי אליפות אירופה - אין שידור ב-HD בוודאות ,אולימפיאדה - כרגע הם קנו זכויות ל-SD בלבד, לא נראה שגם פה תגיע ישועה.
לשאלתי מדוע לא משודר תוכן נוסף ב-HD כמו NBA לא היתה לה תשובה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
idan309 כתב:חברה,
סנסציה!!!.
לאחר שיחה למרכז לפני שעתיים ללא כל יחס חזרה אליי לפני מספר דקות הדוברת של הערוץ גב' גלית הופמן ודיווחה לי כי מלפנים משורת הדין השידור הישיר יתבצע.
תמיד כדאי להילחם על עקרונות ולפעמים גם יש תוצאות.
אני רק מקווה שאיכות המשחק תצדיק את ההשקעה.
עידן...
כל הכבוד!!!!
לא שיש לי HD
אבל ברמת העיקרון זה היה מעצבן
תהנה
גמר ליגת האלופות ב-hd
שלום לכל החברים
ביומיים שלושה אחרונים דיברתי עם נציגי yes מ"ס פעמים על כך שאן שידור של הגמר
ב-hd וביקרתי אותם על העלות הכספית הגבוהה של הערוץ. ולא יתכן שימנעו מאיתנו לראות את-השידור ב-hd מסיבות זכויות שידור כאלו ואחרות (ערוץ 2 ) ומסתבר שהלחץ עזר ורק היום פורסם שיהיה שידור האם יש עוד חברים שהתריעו על כך בפני yes ??
ביומיים שלושה אחרונים דיברתי עם נציגי yes מ"ס פעמים על כך שאן שידור של הגמר
ב-hd וביקרתי אותם על העלות הכספית הגבוהה של הערוץ. ולא יתכן שימנעו מאיתנו לראות את-השידור ב-hd מסיבות זכויות שידור כאלו ואחרות (ערוץ 2 ) ומסתבר שהלחץ עזר ורק היום פורסם שיהיה שידור האם יש עוד חברים שהתריעו על כך בפני yes ??
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תעשה חיפוש (לפי ערוץ 5 החוצפנים)...
מתברר שכל העולם ואשתו התלוננו (לדעתי כל מי שמנוי לערוץ הזה התלונן...)
מתברר שכל העולם ואשתו התלוננו (לדעתי כל מי שמנוי לערוץ הזה התלונן...)
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

גמר ליגת האלופות ב-5HD, ומה הלאה?
לאחר הצלחת הפנייה הקודמת חשבתי להמשיך באותו קו.
להלן פנייה נוספת שברצוני להעביר מחר בבוקר (לאחר שידור המשחק).
אשמח לקבל הערות לתיקון.
גלית שלום,
אתמול שודר בהצלחה משחק גמר ליגת האלופות ב-5HD.
השאלה היא מה הלאה?
אני די בטוח שרבים מחובבי הספורט יירצו לקדם שידורים ספורט ב-HD אבל הבעייה היא שרבים מהם לא מודעים לשיפור העצום בחוויה של צפייה באיכות שידור זו.
במידה ויש רצון בערוץ שאנשים כמוני, שרוצים בקידום שידורי ה-HD בארץ (בעיקר הספורט) ולכן מוכנים לשלם סכומים לא מבוטלים תמורת קבלת תכנים מצומצמים, ימשיכו בתמיכתם וכן ייצטרפו אנשים נוספים המלצתי הינה כדלקמן:
1. לפחות 2-3 שידורים ישירים בכל חודש ב-5HD.
2. לפחות 3-5 שידורים ב-Delay בכל חודש ב-5HD.
3. פירסום מוגבר.
4. סגירת עסקאות עם מקומות ציבוריים על הקרנה חד פעמית של שידור ישיר ב-HD.
בפרסום אני לא כל כך מבין כך שסעיפים 3 ו-4 ורעיונות נוספים לקידום אני משאיר לך.
לגבי 1 ו-2 זה מאוד פשוט.
חודש יוני
1. יש לסגור על ליגת ה-NBA שסידרת הגמר תשודר כולה ב-HD.
למיטב זכרוני בכל השנים שודרה הסידרה במלואה בערוץ 5 רגיל.
אני די בטוח ששידור ישיר ב-HD + שידורים מוקלטים בבוקר ובערב שלאחר המשחק,
במיוחד אם הסידרה הצפוייה (לייקרס-בוסטון) תתממש, יהיו סיבה מספקת להישאר מנויים לערוץ.
גם אם מדובר בעלות נוספת שלא תכוסה ע"י מנויי הערוץ בטווח הארוך זה ישתלם.
2. יורו 2008 - אם יש אפשרות לרכוש כמה משחקים בודדים (הרי צ'רלטון רכשו זכויות ב-SD בלבד),
או להגיע להסכם עם צ'רלטון שהערוץ ישדר ב-Delay של 15 דקות חלק מהמשחקים
שמשודרים במקביל בערוץ 10 (כמובן שעדיף שידור ישיר)
חודש אוגוסט
שידורים משמעותיים מאולימפאדה
חודש ספטמבר והלאה
חייבים לתת את לפחות אחת הליגות ישיר ב-HD (ספרדית, איטלקית, גרמנית).
הכי טוב היה את הליגה האנגלית אבל ברור לי שיש בעיה עם צ'רלטון (הייתי בכל זאת מנסה שיתוף פעולה).
חודש יולי
ברור לי שחודש יולי בעייתי אבל גם אם בחודש יוני יהיו שידורים משמעותיים ויובטחו שידורים משמעותיים גם באוגוסט ואני מקווה גם נוספים, אני (ואני חושב שגם אחרים) נמשיך בתינכתנו בערוץ גם ללא תרומה ממשית עבור חודש זה.
אני אישית אמתין לתגובתך לפני נקיטת צעד כמו התנתקות מהערוץ.
בברכה,
עידן
להלן פנייה נוספת שברצוני להעביר מחר בבוקר (לאחר שידור המשחק).
אשמח לקבל הערות לתיקון.
גלית שלום,
אתמול שודר בהצלחה משחק גמר ליגת האלופות ב-5HD.
השאלה היא מה הלאה?
אני די בטוח שרבים מחובבי הספורט יירצו לקדם שידורים ספורט ב-HD אבל הבעייה היא שרבים מהם לא מודעים לשיפור העצום בחוויה של צפייה באיכות שידור זו.
במידה ויש רצון בערוץ שאנשים כמוני, שרוצים בקידום שידורי ה-HD בארץ (בעיקר הספורט) ולכן מוכנים לשלם סכומים לא מבוטלים תמורת קבלת תכנים מצומצמים, ימשיכו בתמיכתם וכן ייצטרפו אנשים נוספים המלצתי הינה כדלקמן:
1. לפחות 2-3 שידורים ישירים בכל חודש ב-5HD.
2. לפחות 3-5 שידורים ב-Delay בכל חודש ב-5HD.
3. פירסום מוגבר.
4. סגירת עסקאות עם מקומות ציבוריים על הקרנה חד פעמית של שידור ישיר ב-HD.
בפרסום אני לא כל כך מבין כך שסעיפים 3 ו-4 ורעיונות נוספים לקידום אני משאיר לך.
לגבי 1 ו-2 זה מאוד פשוט.
חודש יוני
1. יש לסגור על ליגת ה-NBA שסידרת הגמר תשודר כולה ב-HD.
למיטב זכרוני בכל השנים שודרה הסידרה במלואה בערוץ 5 רגיל.
אני די בטוח ששידור ישיר ב-HD + שידורים מוקלטים בבוקר ובערב שלאחר המשחק,
במיוחד אם הסידרה הצפוייה (לייקרס-בוסטון) תתממש, יהיו סיבה מספקת להישאר מנויים לערוץ.
גם אם מדובר בעלות נוספת שלא תכוסה ע"י מנויי הערוץ בטווח הארוך זה ישתלם.
2. יורו 2008 - אם יש אפשרות לרכוש כמה משחקים בודדים (הרי צ'רלטון רכשו זכויות ב-SD בלבד),
שמשודרים במקביל בערוץ 10 (כמובן שעדיף שידור ישיר)
חודש אוגוסט
שידורים משמעותיים מאולימפאדה
חודש ספטמבר והלאה
חייבים לתת את לפחות אחת הליגות ישיר ב-HD (ספרדית, איטלקית, גרמנית).
הכי טוב היה את הליגה האנגלית אבל ברור לי שיש בעיה עם צ'רלטון (הייתי בכל זאת מנסה שיתוף פעולה).
חודש יולי
ברור לי שחודש יולי בעייתי אבל גם אם בחודש יוני יהיו שידורים משמעותיים ויובטחו שידורים משמעותיים גם באוגוסט ואני מקווה גם נוספים, אני (ואני חושב שגם אחרים) נמשיך בתינכתנו בערוץ גם ללא תרומה ממשית עבור חודש זה.
אני אישית אמתין לתגובתך לפני נקיטת צעד כמו התנתקות מהערוץ.
בברכה,
עידן
נערך לאחרונה על ידי idan309 ב 21/05/2008 9:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

tiptip,
אני אישית מעדיף להשקיע את מאמצי בשידורי ספורט ב-HD.
אני גם לא בטוח שיש זליגת שידורים וגם אם ישנה, לדעתי היא לא משמעותית.
אם תוכל להוכיח לי שכמות המשחקים המשודרים השנה בשידור ישיר בערוצים 5 ו-5+ ירד או שדברים מסוימים ששודרו בעבר ב-5+ ו-5 רגיל (חצי גמר אזורי ב-NBA, שלבים מוקדמים של גביע בישראל) שודרו השנה ב-Live אז יש על מה לדבר.
מזיכרון (שאני מודה שאצלי הוא די קצר), לא נראה לי שיש מקרים רבים כאלה.
חוץ מזה יש לי מספיק שידורי ספורט גם בלי Live ו-Gold אבל אין לי כמעט בכלל שידורי ספורט ישירים ב-HD ולכן אני מעדיף להשקיע בנושא זה.
עידן
אני אישית מעדיף להשקיע את מאמצי בשידורי ספורט ב-HD.
אני גם לא בטוח שיש זליגת שידורים וגם אם ישנה, לדעתי היא לא משמעותית.
אם תוכל להוכיח לי שכמות המשחקים המשודרים השנה בשידור ישיר בערוצים 5 ו-5+ ירד או שדברים מסוימים ששודרו בעבר ב-5+ ו-5 רגיל (חצי גמר אזורי ב-NBA, שלבים מוקדמים של גביע בישראל) שודרו השנה ב-Live אז יש על מה לדבר.
מזיכרון (שאני מודה שאצלי הוא די קצר), לא נראה לי שיש מקרים רבים כאלה.
חוץ מזה יש לי מספיק שידורי ספורט גם בלי Live ו-Gold אבל אין לי כמעט בכלל שידורי ספורט ישירים ב-HD ולכן אני מעדיף להשקיע בנושא זה.
עידן
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
דבר ראשון אני רוצה לתת לך ח"ח על הצלחתך בנושא שידור הגמר ב-5HD, אישית הופתעתי לטובה מהצלחתך.
כמו"כ כל הכבוד על היוזמה לנסות להעשיר את התוכן ב-5HD.
עם זאת, יש לי מעט ביקורת על מכתבך זה. לדעתי, זאת טעות להגדיר במכתב אנשים כ"פריירים", זאת שפה זולה, ומורידה מרצינותו של המכתב.
כמו"כ אולטימטומים כגון התנתקות ו"חייבים" אינם במקום. צריך לנסות וללכת יד ביד, ולא לעשות את הטעות של רב הישראלים של צעקות ואיומים.
אני חושב ששפה יפה, ורעיונות הם דרך נכונה. אולטימטומים ואיומים יוצרים אצל האדם שממול אנטגוניזם, התבצרות בעמדות וחוסר רצון לשתף פעולה. תחשוב איך אתה היית מגיב, לו אתה היית בעמדה של החלטה, והיו פונים אליך בסנקציות, האם היית מנסה לשתף פעולה, או שהיית יוצר אנטגוניזם?
בנוסף, יש לזכור כי לא הכל תלוי בגלית, וישנם גורמים בעלי השפעה וכח רבים ממנה, ולכן עדיף לנסות לגייס אותה לצידנו ולעבוד ביחד איתה ולא כנגדה.
כמו"כ כל הכבוד על היוזמה לנסות להעשיר את התוכן ב-5HD.
עם זאת, יש לי מעט ביקורת על מכתבך זה. לדעתי, זאת טעות להגדיר במכתב אנשים כ"פריירים", זאת שפה זולה, ומורידה מרצינותו של המכתב.
כמו"כ אולטימטומים כגון התנתקות ו"חייבים" אינם במקום. צריך לנסות וללכת יד ביד, ולא לעשות את הטעות של רב הישראלים של צעקות ואיומים.
אני חושב ששפה יפה, ורעיונות הם דרך נכונה. אולטימטומים ואיומים יוצרים אצל האדם שממול אנטגוניזם, התבצרות בעמדות וחוסר רצון לשתף פעולה. תחשוב איך אתה היית מגיב, לו אתה היית בעמדה של החלטה, והיו פונים אליך בסנקציות, האם היית מנסה לשתף פעולה, או שהיית יוצר אנטגוניזם?
בנוסף, יש לזכור כי לא הכל תלוי בגלית, וישנם גורמים בעלי השפעה וכח רבים ממנה, ולכן עדיף לנסות לגייס אותה לצידנו ולעבוד ביחד איתה ולא כנגדה.
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בפעם הבאה, לפני שאתה קופץ בראש ופותח נושא חדש, תעשה חיפוש ותבדוק אם לא פץחו נושא כזה בעבר. במקרה נפתח נושא כזה יום לפניך.
נמאס לי מזה שאנשים פה פותחים נושאים חדשים בלי לבדוק קודם.
יש פה נושאים באתר שנלעסו לעייפה, אבל כל פעם מגיע איזה ליצן חדש, שבמקום להשקיע מאמץ קל בחיפוש מחליט לשאול בפעם המליון "מתלבט בין X ל-Y".
אני מבקש ממנהלי הפורומים להוריד נושאים חוזרים על מנת לא להלאות את משתתפי הפורומים בדיוני סרק.
נמאס לי מזה שאנשים פה פותחים נושאים חדשים בלי לבדוק קודם.
יש פה נושאים באתר שנלעסו לעייפה, אבל כל פעם מגיע איזה ליצן חדש, שבמקום להשקיע מאמץ קל בחיפוש מחליט לשאול בפעם המליון "מתלבט בין X ל-Y".
אני מבקש ממנהלי הפורומים להוריד נושאים חוזרים על מנת לא להלאות את משתתפי הפורומים בדיוני סרק.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
קצת נסחפת וקצת לא מנומס, אם תשים לב מי שפתח את השרשור הזה הוא חבר די חדש באתר, מקסימום אתה לא חייב לקרוא את השרשור (בשביל זה יש כותרת לשרשור ואתה לא חייב להכנס לכל שרשור חדש שנפתח), גם תגובות מסוג כזה הן מרגיזות לא פחות ולא תורמות לאווירה החיובית ששוררת באתר.פה נושאים באתר שנלעסו לעייפה, אבל כל פעם מגיע איזה ליצן חדש, שבמקום להשקיע מאמץ קל בחיפוש מחליט לשאול בפעם המליון "מתלבט בין X ל-Y"....
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
idan309
כל הכבוד על היוזמה הברוכה, על הנסיונות וההצלחה.
אני אישית לא מחובר ל-HD בלווין/כבלים, אבל כיף לראות מישהו שלא יושב ובוכה על מר גורלו, אלא עושה משהו בנדון (והכי חשוב, מצליח).
לעניין המכתב,
בסעיף 2 כתבת:
יישר כח, ובהצלחה, ואל תהסס לפנות לקבלת עזרה נוספת...
כל הכבוד על היוזמה הברוכה, על הנסיונות וההצלחה.
אני אישית לא מחובר ל-HD בלווין/כבלים, אבל כיף לראות מישהו שלא יושב ובוכה על מר גורלו, אלא עושה משהו בנדון (והכי חשוב, מצליח).
לעניין המכתב,
בסעיף 2 כתבת:
אני מניח שהתכוונת כאן לשידורי euro-2008, במידה וכן, זה לא מצויין באף מקום ורצוי להוסיף את הנתון למכתב (אם לא הייתי יודע שהמשחקים של היורו הם ביוני, לא הייתי מנחש שלזה התכוונת).2. אם יש אפשרות לרכוש כמה משחקים בודדים (הרי צ'רלטון רכשו זכויות ב-SD בלבד),
שמשודרים במקביל בערוץ 10 (כמובן שעדיף שידור ישיר)...
יישר כח, ובהצלחה, ואל תהסס לפנות לקבלת עזרה נוספת...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים