מסכים. הרבה יותר זול להגיע לתוצאות מניחות את הדעת בדיגיטל, בשביל להגיע לרמות גבוהות מאוד באנלוג נדרשת השקעה רצינית.truejoker כתב:בשביל ממש להנות ולקבל תוצאה טובה מתקליט צריך פטיפון ברמה גבוהה מאוד ומערכת ברמה גבוהה... .....זה לא כמו דיגיטאלי שDVD ב400 ש"ח יכול לספק אותך...
אודיופיל, זה לא באוזניים, זה בין האוזניים !! ??
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
לכן "צרכן קטן" כמוני לא מנסה אפילו,shineon כתב:מסכים. הרבה יותר זול להגיע לתוצאות מניחות את הדעת בדיגיטל, בשביל להגיע לרמות גבוהות מאוד באנלוג נדרשת השקעה רצינית.truejoker כתב:בשביל ממש להנות ולקבל תוצאה טובה מתקליט צריך פטיפון ברמה גבוהה מאוד ומערכת ברמה גבוהה... .....זה לא כמו דיגיטאלי שDVD ב400 ש"ח יכול לספק אותך......
כי במערכת שלמה שמתיימרת להגיע כיום לכ- 15K כולל הכל, אני לא חושב שיכולתי לכלול פטיפון.
מה גם שאני לא רק מאזין למוזיקה, אלא גם משתמש ב 50% מהזמן לצפיה בתכנים, ופטיפון לא משרת אותי במקרה הזה.
ועוד.... סגנון המוזיקה העיקרי לו אני מאזין - לא כ"כ ניתן למצוא אותו בתקליטים. יש, אבל לא הרבה.
אז - הכל כולל הכל זה אינדבדואלי לבן אדם.
ולנמר לוי החבר היקר, שלא בטוח שזוכה לקרוא את השורות האלה,
למרות כל המלעיזים וכל הויכוחים וכל התגובות לחיוב ולשלילה,
בשורה התחתונה:
זה בן אדם שעובד קשה וקורע את ה... בשביל כל אגורה שיש לו בכיס.
ואם מחמם לו את הלב לקנות פטיפון בכסף הזה, או רכב, או שעון או לא משנה מה,
מי אנחנו או מה אנחנו שנגיד לו שהוא מטומטם או שבדיגיטלי שומעים יותר טוב?
עוד קיסם למדורה
הנושא נטחן עד דק בעבר עוד בימי הפורום הכתום ואת הדעה שלי כתבתי כאן לפני שנתיים.
מאז הדעה שלי לא השתנתה ואף התחזקה, במיוחד לאחר שהחלפתי לפטיפון איכותי יותר.
בקצרה אומר שדעתי היא שמוזיקה אשר הוקלטה בעידן האנלוגי תשמע טוב יותר בתקליט (בהדפסת חו"ל, רצוי מהדורה ראשונה) גם בפטיפון בסיסי יחסית (טורנס+ראש סביר ומכוייל)
כך היה ברוב האלבומים שיצא לי לשמוע
אני חושב שיש כמה חריגים בדמות מוזיקה ישראלית בהדפסה ישראלית....
נראה לי שבשנים האחרונות מתחילים לצאת כמה רימסטרים שבהם מקפידים יותר על ההעברה מסרט אנלוגי לסי-די, אבל גם אז זה לא המקור, ע"ע רימסטר....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
מאז הדעה שלי לא השתנתה ואף התחזקה, במיוחד לאחר שהחלפתי לפטיפון איכותי יותר.
בקצרה אומר שדעתי היא שמוזיקה אשר הוקלטה בעידן האנלוגי תשמע טוב יותר בתקליט (בהדפסת חו"ל, רצוי מהדורה ראשונה) גם בפטיפון בסיסי יחסית (טורנס+ראש סביר ומכוייל)
כך היה ברוב האלבומים שיצא לי לשמוע
אני חושב שיש כמה חריגים בדמות מוזיקה ישראלית בהדפסה ישראלית....
נראה לי שבשנים האחרונות מתחילים לצאת כמה רימסטרים שבהם מקפידים יותר על ההעברה מסרט אנלוגי לסי-די, אבל גם אז זה לא המקור, ע"ע רימסטר....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
אכן זה התפתח לאותו דיון שחוזר על עצמו בעניין עדיפות המדיה הזו או האחרת.
אבל לעצם העניין, ומבלי להיכנס למה שטוקבקים רשמו שם, נמר קנה פטפון מהטובים שניתן לרכוש היום בארץ, ופשוט תענוג לראות מישהו שהולך "עד הסוף" בתחביב שהוא אוהב!
אבל לעצם העניין, ומבלי להיכנס למה שטוקבקים רשמו שם, נמר קנה פטפון מהטובים שניתן לרכוש היום בארץ, ופשוט תענוג לראות מישהו שהולך "עד הסוף" בתחביב שהוא אוהב!
The Black Wax