ראית את BRAVIA חדשות (לא מה שמוכרים/דוחפים בארץ) עם feed HD?shraga007 כתב:סלח לי מר חסן אבל אין שום LCD שנותנת לך להרגיש WOW לא בהתרשמות ראשונית ולא לאחר כיולים....
לא שהן יותר זולות מ-LX508D אגב

ראית את BRAVIA חדשות (לא מה שמוכרים/דוחפים בארץ) עם feed HD?shraga007 כתב:סלח לי מר חסן אבל אין שום LCD שנותנת לך להרגיש WOW לא בהתרשמות ראשונית ולא לאחר כיולים....

אני לא רוצה לנקוב בשמות ודגמים אבל תדע לך שיש מסכי lcd שגורמות הנאה יחסית למסכי פלאזמה בשידורים רגילים. לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות .תלוי מה מעדיפים.אבל להציג עובדה שפלאזמה מתעלה על lcd .זאת שעננות.אני לא מנסה לשכניע אותך .למה אתה חושב שתמיד אני מפנה תגובות או לך או לgameboy ?.כל אחד יכול להביע דעה כל שהיא שרואה מבחינתו שהיא נכונה.מה זה קשור השרות לשרשור?מוזרshraga007 כתב:סלח לי מר חסן אבל אין שום LCD שנותנת לך להרגיש WOW לא בהתרשמות ראשונית ולא לאחר כיולים בשידורי SD.
ב-HD אולי כן, אבל זה יותר בגלל איכות המקור ולא בגלל ספציפית ה-LCD.
בשביל שלא נתחיל להתווכח שוב, אתה מרוצה מהפיליפס שלך, מעולה.
אבל אתה לא תצליח לשכנע אף אחד שהיא טובה מהפיוניר.
אגב, גם קראנו פה לא מעט תלונות על האמינות של פיליפס ונותן האחריות שלה "אלקטרה"...

[behave]hassan כתב:אני לא רוצה לנקוב בשמות ודגמים אבל תדע לך שיש מסכי lcd שגורמות הנאה יחסית למסכי פלאזמה בשידורים רגילים. לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות .תלוי מה מעדיפים.אבל להציג עובדה שפלאזמה מתעלה על lcd .זאת שעננות.אני לא מנסה לשכניע אותך .למה אתה חושב שתמיד אני מפנה תגובות או לך או לgameboy ?.כל אחד יכול להביע דעה כל שהיא שרואה מבחינתו שהיא נכונה.מה זה קשור השרות לשרשור?מוזרshraga007 כתב:סלח לי מר חסן אבל אין שום LCD שנותנת לך להרגיש WOW לא בהתרשמות ראשונית ולא לאחר כיולים בשידורי SD.
אגב, גם קראנו פה לא מעט תלונות על האמינות של פיליפס ונותן האחריות שלה "אלקטרה"......

gameboy כתב:hassan כתב:shraga007 כתב:סלח לי מר חסן אבל אין שום LCD שנותנת לך להרגיש WOW לא בהתרשמות ראשונית ולא לאחר כיולים בשידורי SD.
[behave]
פנייה לגופו של אדם - מרטין
[/behave]....
[behave]
[/behave]......

[interest]gameboy כתב:hassan כתב:אני לא רוצה לנקוב בשמות ודגמים אבל תדע לך שיש מסכי lcd שגורמות הנאה יחסית למסכי פלאזמה בשידורים רגילים. לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות .תלוי מה מעדיפים.אבל להציג עובדה שפלאזמה מתעלה על lcd .זאת שעננות.אני לא מנסה לשכניע אותך .למה אתה חושב שתמיד אני מפנה תגובות או לך או לgameboy ?.כל אחד יכול להביע דעה כל שהיא שרואה מבחינתו שהיא נכונה.מה זה קשור השרות לשרשור?מוזרshraga007 כתב:סלח לי מר חסן אבל אין שום LCD שנותנת לך להרגיש WOW לא בהתרשמות ראשונית ולא לאחר כיולים בשידורי SD.
אגב, גם קראנו פה לא מעט תלונות על האמינות של פיליפס ונותן האחריות שלה "אלקטרה"......
[behave]
[/behave]....

את התגובות שלי בניתי אותם על הסקירות של עופר באתר +מסכים שהיו אצלי והבחנתי בהם.אין לי בעיה ללמוד מכל אחד אפילו ממך.אם אני רואה שהדברים מבוססים על עובדות .אבל שאתה לא רואה מול העיניים שלך חוץ ממסך אחד .סלח לי לגיד לך שזה לא מקובל.בתקופה מסויימת היית צודק לגבי מסכי פלאזמה מול מסכי lcd.אבל מסכיlcd השתפרו ואפילו עברו חלק ממסכי פלאזמה .אפילו עופר אמר את זה ושינה את הכיוון שלו נגד הlcd כשראה שיש התקדמות ביחס למסכי פלאזמה.מעניין מה תגיד שיגיעו מסכי הbakc lite .גם אותם תכשיל?לפי דעתי אם תסתכל על מסכי פלאזמה מול מסכי lcd כחבילה (כל מקורות השידורים )ללא ספק הlcd תנציח.חלק מהתאוריה שלך היתה נכונה בעידן שלא היה שידורי hd .אני חושב שלמתקדמים אין מקום למסכיhdr .לפחות lcd .אבל פלאזמה לא בא בחשבון.gameboy כתב:רק שתבין..
חודשיים זה מעט מדי בשביל להתחיל להרצות כמו פרופסור...

hassan כתב:חלק. לא המסך המדובר !!!gameboy כתב:רק שתבין..
.אבל מסכיlcd השתפרו ואפילו עברו חלק ממסכי פלאזמה ........

I = INTERLACED http://en.wikipedia.org/wiki/Interlacedישראל123 כתב:טוב חברים המסך אצלי כבר שבועיים ורק ביומיים האחרונים התלבשתי עליו
לכן תמונות+חו"ד מלאה אני יעביר בהמשך הזמן
לשאלה שהפתיעה אותי מאוד
בחיבור HD בשידורים רגלים ברוזולוציה של 720P רואים פחות טוב
מאשר בחיבור סקארט(מונסטר) ברוזולוציה של 576I
נשמע מוזר לא?
ודרך אגב מה ההבדל בין הI לP?
תודה
נ ב מסך נדיר!!!!!!...

ArturZ כתב:במקורות hd כן עבר.בשידורים רגילים של יס יכול להיות שאתה צודק אבל לפי דעתי זה תיקו.בשידורים רגילים של לוין פרטי עבר בגלל האיכות של המקור.hassan כתב:חלק. לא המסך המדובר !!!gameboy כתב:רק שתבין..
.אבל מסכיlcd השתפרו ואפילו עברו חלק ממסכי פלאזמה ...........

מבחינתי אין בעיה אני מרשה לוgameboy כתב:[behave]
[/behave]...

ראשית התמונה פשוט נדירה אין מילים אז אל תבלבל או מתבלבל לך לראות ותביןshay1 כתב:אחרי כול כך הרבה דברים שאני קורא על הקורו ורק על הקורו נראה לי קצת תמוהה עניין הכיוונים
לא קראתי שרשור אחד שמדבר על כל כל כך הרבה כיוונים במסכים אחרים האנטנסיביות של הכיוונים זה נראה לי כמו שם של סרט הסיפור שלא נגמר או אולי "הכיוון שלא נגמר", כול הזמן צריך לכוון ולכייל אולי באמת היא לא כל כך מוצלחתעם היא מצריכה כיוונים אין סופיים וגם אז התמונה היא לא (הכי הכי זה אני מצטט אותכם)
...