למה פורום התערוכה נעול ?? מה עם רשימת המציגים המלאה ??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שוב, זה חלק מהשוק החופשי והפתיחות לתחרות.
כמו שעפר תמיד אומר לי, יהיה פה דרווניזם טבעי.
כלומר, אז אולי יהיה "הפסד" ופיצול השנה (אם בכלל) ואח"כ כללי השוק (רווח והפסד) יכתיבו מה יהיה.
כמעט בכל תחום בחיים ובמיוחד בכאלו שמצליחים, קמים "מתחרים", אבל כללי השוק חזקים ורק אלו שבאמת טובים שורדים.
אני רואה את זה טוב מאוד בקניונים. חנויות משתנות כל הזמן....מה שלא מצליח למכור, לא שורד.
זה לא אומר שלא צריכים לקום ולנסות, רק לעשות תוכנית עיסקית נכונה מראש...
שמע, אנחנו גולשים לדיונים שלא קשורים לתערוכה שלנו או לדברים שיש לנו שליטה עליהם.
אני לא אחראי על היבואנים ועם מי הם מחליטים ללכת או איך הם חושבים שכדאי להם להציג את מרכולתם (השמעה או תצוגת סטטית).
אני גם לא אחראי על התוכניות של אחרים ומה הם מתכננים לעשות (להועיל לשוק או להזיק לו).
כל מה שאני יודע זה שאנחנו ממשיכים לעשות את מה שאנחנו עושים מיומו הראשון של האתר, כבר מעל 3.5 שנים, עם עשרות מפגשים ו-3 תערוכות.....
כמו שעפר תמיד אומר לי, יהיה פה דרווניזם טבעי.
כלומר, אז אולי יהיה "הפסד" ופיצול השנה (אם בכלל) ואח"כ כללי השוק (רווח והפסד) יכתיבו מה יהיה.
כמעט בכל תחום בחיים ובמיוחד בכאלו שמצליחים, קמים "מתחרים", אבל כללי השוק חזקים ורק אלו שבאמת טובים שורדים.
אני רואה את זה טוב מאוד בקניונים. חנויות משתנות כל הזמן....מה שלא מצליח למכור, לא שורד.
זה לא אומר שלא צריכים לקום ולנסות, רק לעשות תוכנית עיסקית נכונה מראש...
שמע, אנחנו גולשים לדיונים שלא קשורים לתערוכה שלנו או לדברים שיש לנו שליטה עליהם.
אני לא אחראי על היבואנים ועם מי הם מחליטים ללכת או איך הם חושבים שכדאי להם להציג את מרכולתם (השמעה או תצוגת סטטית).
אני גם לא אחראי על התוכניות של אחרים ומה הם מתכננים לעשות (להועיל לשוק או להזיק לו).
כל מה שאני יודע זה שאנחנו ממשיכים לעשות את מה שאנחנו עושים מיומו הראשון של האתר, כבר מעל 3.5 שנים, עם עשרות מפגשים ו-3 תערוכות.....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
KOOKE,
דלתנו פתוחה לכל מי שרוצה לקחת חלק בתערוכה.
זה כמו הערוצים ביס ובהוט. זה באמת חבל שאין ביפ ביס ושאין CNN בהוט... חבל, אבל זה מהות התחרות והשוק החופשי.
כל יבואן צריך לעשות את מה שמתאים לו וזהו. יבואני האודיו הקטנים מחזיקים ציוד מעניין מאוד, אין ספק, אבל רובם מחזיקים בעבודה נוספת וזה סוג של תחביב עבורם (בוודאי שהם לא מרוויחים סכומי עתק שמאפשרים להם לפרסם או להציג בתערוכות). אנחנו מבינים את זה ובכל שנה מסבסדים אותם בכדי שבכ"ז יתאפשר להם להציג.
אנחנו בסופו של יום מייצרים פלטפורמה, אנחנו מגישים לסוס מים אבל לא יכולים להכריח אותו לשתות. אם חלקם עושים חשבון כלכלי וזה לא יוצא להם שווה, אז מי אני שאקבע אם הם יגיעו או איך בדיוק.
חוץ מהאתר הזה אני מכיר עוד 9 (!!) אתרים אחרים בעלי פורומים שפעילים בתחום האודיו והקולנוע הביתי (סביר להניח שיש יותר או ששכחתי כמה). הפיצול הזה הוא המהות של מדינה חופשית - גם כאן חבל מאוד על הפיצול, אבל בכל אחד מהפורומים הללו יש התמקדות מעט שונה, החוקים שונים, האישיות של המנהלים והבעלים שונה, וכו'. זה לאו דווקא דבר רע - לא צריך להכריח אנשים להיות איפה שהם לא רוצים רק בשם השלמות... זה כמו שני הורים שנשארים יחד רק בשביל הילדים...
דלתנו פתוחה לכל מי שרוצה לקחת חלק בתערוכה.
זה כמו הערוצים ביס ובהוט. זה באמת חבל שאין ביפ ביס ושאין CNN בהוט... חבל, אבל זה מהות התחרות והשוק החופשי.
כל יבואן צריך לעשות את מה שמתאים לו וזהו. יבואני האודיו הקטנים מחזיקים ציוד מעניין מאוד, אין ספק, אבל רובם מחזיקים בעבודה נוספת וזה סוג של תחביב עבורם (בוודאי שהם לא מרוויחים סכומי עתק שמאפשרים להם לפרסם או להציג בתערוכות). אנחנו מבינים את זה ובכל שנה מסבסדים אותם בכדי שבכ"ז יתאפשר להם להציג.
אנחנו בסופו של יום מייצרים פלטפורמה, אנחנו מגישים לסוס מים אבל לא יכולים להכריח אותו לשתות. אם חלקם עושים חשבון כלכלי וזה לא יוצא להם שווה, אז מי אני שאקבע אם הם יגיעו או איך בדיוק.
חוץ מהאתר הזה אני מכיר עוד 9 (!!) אתרים אחרים בעלי פורומים שפעילים בתחום האודיו והקולנוע הביתי (סביר להניח שיש יותר או ששכחתי כמה). הפיצול הזה הוא המהות של מדינה חופשית - גם כאן חבל מאוד על הפיצול, אבל בכל אחד מהפורומים הללו יש התמקדות מעט שונה, החוקים שונים, האישיות של המנהלים והבעלים שונה, וכו'. זה לאו דווקא דבר רע - לא צריך להכריח אנשים להיות איפה שהם לא רוצים רק בשם השלמות... זה כמו שני הורים שנשארים יחד רק בשביל הילדים...
אז אפשר לקבל רשימת מציגים מלאה או לא !
אני לקחתי יום חופש מיוחד מהעבודה ובמקום ומותר על יום עם המשפחה בחול המועד !
אני לא מעוניין להגיע לתערוכה של גדג'טים (איפודים וסטרימרים ) אני מעוניין להגיע לתערוכה של סטראו .
במחילה עם יש רשימה של מציגים בתחום הסטראו שלא פורסמה נא לפרסם !!!!
אני לקחתי יום חופש מיוחד מהעבודה ובמקום ומותר על יום עם המשפחה בחול המועד !
אני לא מעוניין להגיע לתערוכה של גדג'טים (איפודים וסטרימרים ) אני מעוניין להגיע לתערוכה של סטראו .
במחילה עם יש רשימה של מציגים בתחום הסטראו שלא פורסמה נא לפרסם !!!!
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
נראה לי לאחר שקראתי את כל התגובות,עם כל הכבוד,שיש כאן הליכה סחור סחור.
אין טעם להסתיר או לא לחשוף את רשימת כל המציגים עד לרגע האחרון.
שום טיזינג לא רלוונטי כאן.
יש אנשים שרוצים לתכנן מראש אם בכלל לבוא,ועל פי הרשימה כרגע,רשימת מציגי הסטראו די מצומצמת.
נכון לעכשיו, יש מספר לא מבוטל של יבואנים, שככל הנראה לא יציגו בתערוכה,וזה שיקול חשוב שיש לקחת בחשבון.
יש אנשים שרוצים לתכנן מראש אם בכלל לבוא,ועל פי הרשימה כרגע,רשימת מציגי הסטראו די מצומצמת.
נכון לעכשיו, יש מספר לא מבוטל של יבואנים, שככל הנראה לא יציגו בתערוכה,וזה שיקול חשוב שיש לקחת בחשבון.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- oferlaor
- מנהל

tzachi,
התבלבלת, זו אינה תערוכת סטריאו - זו תערוכת אודיו וקולנוע ביתי (= אלקטרוניקה בידורית).
זו שמה - HomeTheater 2008 (גם הכיתוב מתחת לבאנר הוא - תערוכת האלקטרוניקה הבידורית הגדולה בישראל).
גם האתר שלנו נקרא Hometheater.co.il ולא Stereo.co.il...
offirs,
צר לי, אבל התחושה שלי היא שזה סתם ניסיון להתנגח בנו.
יש סדר בדברים, יש יחצנ"ים והם קובעים איך ומתי המידע ישוחרר.
תודה.
התבלבלת, זו אינה תערוכת סטריאו - זו תערוכת אודיו וקולנוע ביתי (= אלקטרוניקה בידורית).
זו שמה - HomeTheater 2008 (גם הכיתוב מתחת לבאנר הוא - תערוכת האלקטרוניקה הבידורית הגדולה בישראל).
גם האתר שלנו נקרא Hometheater.co.il ולא Stereo.co.il...
offirs,
תודה.
offirs כתב:נראה לי לאחר שקראתי את כל התגובות,עם כל הכבוד,שיש כאן הליכה סחור סחור.
נכון לעכשיו, יש מספר לא מבוטל של יבואנים, שככל הנראה לא יציגו בתערוכה,וזה שיקול חשוב שיש לקחת בחשבון....
בא תסביר לי את הקטע של הרשימה המצוצמת ..
1.סה"כ ישנו מספר מוגבל של חדרים כך שמימלא כולם לא יכולים להציג.
2.לטנגו צריך שניים , חדרים יש , קונסטלציה יש , ניסיון יש , הצלחות יש .....
אז אולי תפנה ליבואנים שלא מציגים ותשאל אותם למה הם לא מציגים אולי תקבל תשובות .
3.קל מאוד לשבת מאחורי מקלדת ולהטיח ביקורת ותלונות .... אין לך וכניראה ולרבים מושג מה זה להרים תערוכה בסדר גודל כזה .
4.ובחזרה לעניין המצגים ... רק ממה שפורסם עד עכשיו ישנם מספיק ניצגויות אודיו מכובדות
ואיכותיות , ויפורסמו עוד בקרוב.
5.כדאי שאת הביקורת תשאיר לאחרי התערוכה ולא לפני , (לא מראים לרוכש דירה , בית על יסודות ).
6.האם אתה מכיר תערוכה אחרת יש לה יותר מציגים , ואם כן אז היכן פרסום המציגים
7. מכלול השיקולים שלך , הוא רק שלך ... תשכול ותחליט .
מה כל האמוציות הללו אצלנו האודיופילים
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- offirs
- חבר מכור קשה

אין כאן כל ניסיון להתנגח,אלא להבהיר נקודה.oferlaor כתב:
offirs,
תודה....
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- offirs
- חבר מכור קשה

תודה על התגובה המפורטת.Eyal_W כתב:offirs כתב:נראה לי לאחר שקראתי את כל התגובות,עם כל הכבוד,שיש כאן הליכה סחור סחור.
נכון לעכשיו, יש מספר לא מבוטל של יבואנים, שככל הנראה לא יציגו בתערוכה,וזה שיקול חשוב שיש לקחת בחשבון....
בא תסביר לי את הקטע של הרשימה המצוצמת ..![]()
1.סה"כ ישנו מספר מוגבל של חדרים כך שמימלא כולם לא יכולים להציג.
2.לטנגו צריך שניים , חדרים יש , קונסטלציה יש , ניסיון יש , הצלחות יש .....
אז אולי תפנה ליבואנים שלא מציגים ותשאל אותם למה הם לא מציגים אולי תקבל תשובות .
3.קל מאוד לשבת מאחורי מקלדת ולהטיח ביקורת ותלונות .... אין לך וכניראה ולרבים מושג מה זה להרים תערוכה בסדר גודל כזה .
4.ובחזרה לעניין המצגים ... רק ממה שפורסם עד עכשיו ישנם מספיק ניצגויות אודיו מכובדות
ואיכותיות , ויפורסמו עוד בקרוב.
5.כדאי שאת הביקורת תשאיר לאחרי התערוכה ולא לפני , (לא מראים לרוכש דירה , בית על יסודות ).
6.האם אתה מכיר תערוכה אחרת יש לה יותר מציגים , ואם כן אז היכן פרסום המציגים
![]()
7. מכלול השיקולים שלך , הוא רק שלך ... תשכול ותחליט .
מה כל האמוציות הללו אצלנו האודיופילים...
לפי ספירה שלי יש רק 4-5 יבואנים בתחום הסטראו.
מאחר שהעניין נטחן עד דק,אכן כל אחד יעשה את שיקוליו.
אין כאן ביקורת אלא ניסיון להבין את הההגיון מאחורי ההחלטה.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
תגיד tzachi, האם אתה מגיע במיוחד מחו"ל לתערוכה ? כי אם לאו, אז נראה לי שגם אם בדקה ה 89/90 תגלה שיש בתערוכה רק מע' סטראו אחת במליון דולר ומיליון גאג'טים בדולרtzachi כתב: אני לקחתי יום חופש מיוחד מהעבודה ובמקום ומותר על יום עם המשפחה בחול המועד !
במחילה עם יש רשימה של מציגים בתחום הסטראו שלא פורסמה נא לפרסם !!!!...
אגב, אתה או כל אחד רשאי לוותר על הציפור בצלחת ולייחל לציפורים אחרות שירדו מהעץ
ובכל מקרה כל סימני הקריאה מקומם לא כאן
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')לא ניגוח ולא כלום !!!
אני בקרתי בתערוכות הקודמות ונהניתי מאוד מהמגוון הרחב של מציגי הסטראו ! (אני אוהב סטראו ולא מתעניין בגדג'טים ובוידאו )
בפעמיים הקודמות היתה אפשרות להתרשם מחלק גדול ממה שיש לשוק הסטראו בארץ , פגשתי ונחשפתי לדברים שלא הכרתי וגם בצעתי רכישה בעקבות התערוכה הראשונה .
עם יש כרגע בתערוכה יותר דגש על משחקים אלקטרוניים ופחות על סטראו אני פשוט מעוניין לדעת .
אני העדיף לבלות עם המשפחה .
מה לא ברור שבן אדם רוצה לתכנן את יומו ולא לשרוף אותו סתם !!!!
אני בקרתי בתערוכות הקודמות ונהניתי מאוד מהמגוון הרחב של מציגי הסטראו ! (אני אוהב סטראו ולא מתעניין בגדג'טים ובוידאו )
בפעמיים הקודמות היתה אפשרות להתרשם מחלק גדול ממה שיש לשוק הסטראו בארץ , פגשתי ונחשפתי לדברים שלא הכרתי וגם בצעתי רכישה בעקבות התערוכה הראשונה .
עם יש כרגע בתערוכה יותר דגש על משחקים אלקטרוניים ופחות על סטראו אני פשוט מעוניין לדעת .
אני העדיף לבלות עם המשפחה .
מה לא ברור שבן אדם רוצה לתכנן את יומו ולא לשרוף אותו סתם !!!!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
צחי,
בוא נעשה את זה פשוט.
בשנים שעברו היה לנו רק את הביניין עבור כל התחומים שהאתר מתעסק איתו, כלומר, גם מסכים, גם "צעצועים" , גם ק"ב וגם סטריאו.
השנה, אנחנו הקצנו את כל הביניין רק לאודיו (סטריאו וק"ב) עם הסתייגות קטנה של חדר וחצי בנושא מקרנים (שחייבים החשכה מוחלטת).
אז הטענה שלך שכביכול יש יותר "גאדג'טים" השנה זה נכון, רק שזה לא על חשבון הסטריאו, אלא להיפך.
בוא נעשה את זה פשוט.
בשנים שעברו היה לנו רק את הביניין עבור כל התחומים שהאתר מתעסק איתו, כלומר, גם מסכים, גם "צעצועים" , גם ק"ב וגם סטריאו.
השנה, אנחנו הקצנו את כל הביניין רק לאודיו (סטריאו וק"ב) עם הסתייגות קטנה של חדר וחצי בנושא מקרנים (שחייבים החשכה מוחלטת).
אז הטענה שלך שכביכול יש יותר "גאדג'טים" השנה זה נכון, רק שזה לא על חשבון הסטריאו, אלא להיפך.
מרטין אני לא טוען שום טענה .
אני שואל שאלה .
השאלה מתייחסת לזה שנכתב בשרשור הזה שיהיו רק 3 יבואנים של ציוד סטראו HI END , זה הכל אני מנשה להבין עם זה נכון או לא .
אותי מעניין רק הסטראו נקודה .
אני לא רוצה לוותר על יום חופש עם המשפחה ולקבל תערוכה מצומצמת (בתחום הסטראו )בגלל כל סיבה שלא תהיה .
יכול להיות שמי שמתעניין באלקטרוניקה בידורית יקבל את תערוכת חייו , אני באופן אישי מוכן להקריב יום רק בשביל סטראו .
אני שואל שאלה .
השאלה מתייחסת לזה שנכתב בשרשור הזה שיהיו רק 3 יבואנים של ציוד סטראו HI END , זה הכל אני מנשה להבין עם זה נכון או לא .
אותי מעניין רק הסטראו נקודה .
אני לא רוצה לוותר על יום חופש עם המשפחה ולקבל תערוכה מצומצמת (בתחום הסטראו )בגלל כל סיבה שלא תהיה .
יכול להיות שמי שמתעניין באלקטרוניקה בידורית יקבל את תערוכת חייו , אני באופן אישי מוכן להקריב יום רק בשביל סטראו .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני לא יודע מי אמר 3 מציגים ומתי, אבל בוא נספור יחד מה הוכרז עד עכשיו (תחום האודיו)....
1. ארט-מיוזיק
2. אורק
3. יגאל סבו
4. הום-סינמה
5. ט.ר אלקטרו סטריאו
6. טופ-אודיו
7. אודיו דזיינס
וכמו שנאמר, יש עוד שבדרך להכרזה שמטעמים שונים זה לא נעשה עדיין....
1. ארט-מיוזיק
2. אורק
3. יגאל סבו
4. הום-סינמה
5. ט.ר אלקטרו סטריאו
6. טופ-אודיו
7. אודיו דזיינס
וכמו שנאמר, יש עוד שבדרך להכרזה שמטעמים שונים זה לא נעשה עדיין....
this town ain't big enough for both of us
האמירה הזו משקפת לדעתי את המצב העגום אליו נקלעה קהילת חובבי האודיו הדו ערוצי בארצנו..
כמות חובבי האודיו הדו ערוצי באצנו מצומצמת, באותה מידה מספר יבואני/ משווקי/ סוחרי אודיו דו ערוצי מצומצם אף הוא.
מהשירשור הזה מסתבר שככל הנראה יבואני האודיו הדו ערוצי בארץ נחלקו בין שתי התערוכות המתוכננות . חלק נרשם לתערוכה באפריל של אתר זה וחלק נרשם לתערוכה ביוני של dtown .
ת'אמת..אני בהחלט מבין לליבם של יבואני האודיו הדו ערוצי שבשוק כה מצומצם כמו בארצנו לא יכולים או לא רוצים להשתתף בשתי התערוכות גם יחד.
מארני ומפיקי התערוכה חזרו ואמרו שרשימת מציגים מלאה תפורסם לפני התערוכה. אם אכן כך יהיו פני הדברים אז אין מה לבוא בטענה כל שהיא וכל אחד יבחר לאיזו תערוכה ללכת בהתאם להרכב המציגים.
אני אישית בגלל שאני שרוט כנראה אלך גם וגם.
שלמה
האמירה הזו משקפת לדעתי את המצב העגום אליו נקלעה קהילת חובבי האודיו הדו ערוצי בארצנו..
כמות חובבי האודיו הדו ערוצי באצנו מצומצמת, באותה מידה מספר יבואני/ משווקי/ סוחרי אודיו דו ערוצי מצומצם אף הוא.
מהשירשור הזה מסתבר שככל הנראה יבואני האודיו הדו ערוצי בארץ נחלקו בין שתי התערוכות המתוכננות . חלק נרשם לתערוכה באפריל של אתר זה וחלק נרשם לתערוכה ביוני של dtown .
ת'אמת..אני בהחלט מבין לליבם של יבואני האודיו הדו ערוצי שבשוק כה מצומצם כמו בארצנו לא יכולים או לא רוצים להשתתף בשתי התערוכות גם יחד.
מארני ומפיקי התערוכה חזרו ואמרו שרשימת מציגים מלאה תפורסם לפני התערוכה. אם אכן כך יהיו פני הדברים אז אין מה לבוא בטענה כל שהיא וכל אחד יבחר לאיזו תערוכה ללכת בהתאם להרכב המציגים.
אני אישית בגלל שאני שרוט כנראה אלך גם וגם.
שלמה
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
אישית אני ממש מחכה לתערוכה הזו. לקחתי בשמחה יום חופש ללא שום הרגשה של "הקרבה".
עפר ומרטין, אין לי שום דבר להגיד חוץ מלהצדיע לשניכם על המאמצים המטורפים שאתם משקיעים בהרמת תערוכה כל כך כיפית ומקצועית

עפר ומרטין, אין לי שום דבר להגיד חוץ מלהצדיע לשניכם על המאמצים המטורפים שאתם משקיעים בהרמת תערוכה כל כך כיפית ומקצועית
- oferlaor
- מנהל

ride,
תודה
KOOKE,
לפחות עוד חברה אחת תפורסם כנראה כבר היום.
יש עוד בקנה, אל חשש
תודה
KOOKE,
לפחות עוד חברה אחת תפורסם כנראה כבר היום.
יש עוד בקנה, אל חשש
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל