"הגנת העתקה נכשלה" - YES מעבירה אתכם מ-HDMI -ל-COM
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
ממתג לא פותר את הבעייה (לפחות לא לי). יש לי ממתג של OPPO, והLCD שלי היא של טושיבה. עדיין אני סובל מהבעייה המציקה הזו. כרגע אני מנתק את הממיר מהחשמל וזה פותר את הבעייה. אך להזיז את המזנון בכדי להגיע לתקע - זו בעייה בפני עצמה.
אני אתקשר אליהם ואבקש לא לחייב אותי עד פיתרון הבעייה, כמו כן זיכוי רטרואקטיבי, אני משלם עבור שירות. זה חוזה דו צדדי. במידה ואני לא מקבל שירות אזי אני לא צריך לשלם. במידה ולא ירצו לזכות/לא לחייב. הם יתבקשו לקחת את הHD מביתי.
אני אתקשר אליהם ואבקש לא לחייב אותי עד פיתרון הבעייה, כמו כן זיכוי רטרואקטיבי, אני משלם עבור שירות. זה חוזה דו צדדי. במידה ואני לא מקבל שירות אזי אני לא צריך לשלם. במידה ולא ירצו לזכות/לא לחייב. הם יתבקשו לקחת את הHD מביתי.
- Om70
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
לא כל ממתג פותר את הבעיה : הדגשתי בתגובות קודמות שמומלץ בחום לבקש אפשרות להחזיר את הממתג במידה והוא לא פותר את הבעיה , לי לדוגמא ממתג של CYPRESS כן פתר את הבעיה , כמו שהממיר עובד טוב עם חלק מהטלוויזיות הוא גם עובד טוב עם חלק מהממתגים לכן מומלץ לבדוק את הנושא לפני הרכישה.motiyairl כתב:ממתג לא פותר את הבעייה (לפחות לא לי). יש לי ממתג של OPPO, והLCD שלי היא של טושיבה. עדיין אני סובל מהבעייה המציקה הזו. כרגע אני מנתק את הממיר מהחשמל וזה פותר את הבעייה. אך להזיז את המזנון בכדי להגיע לתקע - זו בעייה בפני עצמה.
אני אתקשר אליהם ואבקש לא לחייב אותי עד פיתרון הבעייה, כמו כן זיכוי רטרואקטיבי, אני משלם עבור שירות. זה חוזה דו צדדי. במידה ואני לא מקבל שירות אזי אני לא צריך לשלם. במידה ולא ירצו לזכות/לא לחייב. הם יתבקשו לקחת את הHD מביתי....
Never drive faster than your guardian angel can fly
- עידו_F
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 407
motiyairl כתב:ממתג לא פותר את הבעייה (לפחות לא לי). יש לי ממתג של OPPO, והLCD שלי היא של טושיבה. עדיין אני סובל מהבעייה המציקה הזו. כרגע אני מנתק את הממיר מהחשמל וזה פותר את הבעייה. אך להזיז את המזנון בכדי להגיע לתקע - זו בעייה בפני עצמה.
אני אתקשר אליהם ואבקש לא לחייב אותי עד פיתרון הבעייה, כמו כן זיכוי רטרואקטיבי, אני משלם עבור שירות. זה חוזה דו צדדי. במידה ואני לא מקבל שירות אזי אני לא צריך לשלם. במידה ולא ירצו לזכות/לא לחייב. הם יתבקשו לקחת את הHD מביתי....
בהצלחה, נשמח לשמוע על התפתחות מצידם בנושא.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
עדכון.
אתמול ירדה לי גירסא חדשה (109).
אני לא יודע אם היא פותרת את הבעיה (לקחו לי כבר את המסך שאיתו ראיתי את הבעיה כל הזמן).
במסך שלי כבר אין בעיה עם הגירסא הזו, בינתיים לפחות לא הצלחתי לגרום לתופעת הגנת ההעתקה לקרות.
יש גם שינויים באנימציה של התפריטים. עדיין לא בדקתי כשירות המסכים האינטראקטיביים (זה ירד אתמול מאוחר אצלי). ראיתי גם שינוי בכל נושא ה-SCART (במצב RGB ראיתי שיציאת הקומפוננט מנוטרלת, כך שצריך להעביר ל-SVIDEO בכדי לקבל את יציאת הקומפוננט תקינה).
זו עדיין גירסא נסיונית אבל רואים שהחברה שם לא נחים על זרי דפנה.
אתמול ירדה לי גירסא חדשה (109).
אני לא יודע אם היא פותרת את הבעיה (לקחו לי כבר את המסך שאיתו ראיתי את הבעיה כל הזמן).
במסך שלי כבר אין בעיה עם הגירסא הזו, בינתיים לפחות לא הצלחתי לגרום לתופעת הגנת ההעתקה לקרות.
יש גם שינויים באנימציה של התפריטים. עדיין לא בדקתי כשירות המסכים האינטראקטיביים (זה ירד אתמול מאוחר אצלי). ראיתי גם שינוי בכל נושא ה-SCART (במצב RGB ראיתי שיציאת הקומפוננט מנוטרלת, כך שצריך להעביר ל-SVIDEO בכדי לקבל את יציאת הקומפוננט תקינה).
זו עדיין גירסא נסיונית אבל רואים שהחברה שם לא נחים על זרי דפנה.
- giliati
-
- חבר פעיל

- תגובות: 62
מעניין
עכשיו אני מת לחזור הביתה מהעבודה ולראות אם ירדה הגרסה החדשה והאם באמת היא עוזרת לפתירת הבעיה של העתקה נכשלה.
- Om70
-
- חבר פעיל

גרסה 109
הגנת העתקה (לא נפתר )
RGB דרך סקארט עובד (נפתר)
נעדכן בהמשך אם נראה עוד משהו שנפתר....
RGB דרך סקארט עובד (נפתר)
נעדכן בהמשך אם נראה עוד משהו שנפתר....
- oferlaor
-
- מנהל

- Om70
-
- חבר פעיל

THOMSON FULL HDoferlaor כתב:Om70,
עם איזה מסך אתה עובד?...
ד.א : אצלי הממיר נדפק בעקבות הגרסה החדשה הוא נכנס ללופ של עדכון למרות שהגרסה כבר ירדה ,הוא כל הזמן מנסה לדחוף את הגרסה ונתקע על 0 % לאחר מכן מרסט ומנסה שוב בקיצור הממיר מושבת ..... ניסיתי לנתק מהחשמל לשעה , כלום לא עזר לופ אין סופי , תואם לי טכנאי למחר......
עופר יש לך רעיון איך לצאת מזה?
- oferlaor
-
- מנהל

Om70,
שום מושג. יתכן שהגירסא אצלך לא ירדה כשורה.
אצלי נתקע בשלב ההורדה (זה קורה לי תמיד בגלל בעיה ספציפית אצלי) ו-REBOOT עזר לזה.
יש טריק שרק טכנאים יודעים בשביל לרסט אותו לחלוטין בשלב ה-BOOT (זה דורש הקלדת קוד בשלב קריטי בעליית הממיר).
אצלי נתקע בשלב ההורדה (זה קורה לי תמיד בגלל בעיה ספציפית אצלי) ו-REBOOT עזר לזה.
יש טריק שרק טכנאים יודעים בשביל לרסט אותו לחלוטין בשלב ה-BOOT (זה דורש הקלדת קוד בשלב קריטי בעליית הממיר).
- Omeckron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
עברתי על כלהנושא ולא ממש ברור לי - אם מי שחחוה את התקלה מקבל שקופית שמקורה לא בטלויזיה אלא מיוצרת ע"י הממיר, כלומר משודרת על ידו, איך ניתן לומר, אפילו ללקוח שאין לו שום ידע בנושא, שהבעיה היא בטלויזיה - הרי באותה מידה במקום לשדר שקופית הממיר יכול היה לשדר את הוידאו עצמו, ברור שזה לא מסך תקול.
ואם הבעיה היא ביישום HDCP - הרי שהתקן מחייב הנמחה לרזולוציית SDTV במידה והסרט לא עובר דרכו, כלומר דרך קומפוננט אמורים לראות SDTV וגם דרך HDMI במידה וזאת בעיית HDCP.
מעבר לזה - תקנו אותי אם אני טועה, אבל רוב טלויזיות הHD בארץ לא רק שהן 720P, אין להן תמיכה בHDCP, רק לייקרות והפחות נפוצות, אם יס בדרך ליישום של HDCP זה פשוט לזרוק לפח 90% ממאגר הלקוחות שלהם, לא?
בקשר לקטע השירותי - האנשים שמחזיקים HD של יס הם בהחלט EARLY ADOPTERS, הם מסוג הלקוחות שמוציא (כספית) הרבה מעבר ללקוח הממוצע בד"כ הם גם לקוחות נאמנים.
במילים אחרות, אלו הלקוחות שהכי חשובים לחברה, לשמוע שזה היחס כלפיהם (בתור לקוח יס עוד מהקמת) זה מאוד מדאיג ומעציב.
למעשה שקלתי לאחרונה להתחבר לHD, חשבתי שהתפזר אבק ההשקה, אבל איך שזה נראה לא רק שהם רחוקים ממוצר מוגמר אלא יש המון מה לתקן שירותית לפני שאתחייב לשלם כמעט 300 שקל לחודש..
ואם הבעיה היא ביישום HDCP - הרי שהתקן מחייב הנמחה לרזולוציית SDTV במידה והסרט לא עובר דרכו, כלומר דרך קומפוננט אמורים לראות SDTV וגם דרך HDMI במידה וזאת בעיית HDCP.
מעבר לזה - תקנו אותי אם אני טועה, אבל רוב טלויזיות הHD בארץ לא רק שהן 720P, אין להן תמיכה בHDCP, רק לייקרות והפחות נפוצות, אם יס בדרך ליישום של HDCP זה פשוט לזרוק לפח 90% ממאגר הלקוחות שלהם, לא?
בקשר לקטע השירותי - האנשים שמחזיקים HD של יס הם בהחלט EARLY ADOPTERS, הם מסוג הלקוחות שמוציא (כספית) הרבה מעבר ללקוח הממוצע בד"כ הם גם לקוחות נאמנים.
במילים אחרות, אלו הלקוחות שהכי חשובים לחברה, לשמוע שזה היחס כלפיהם (בתור לקוח יס עוד מהקמת) זה מאוד מדאיג ומעציב.
למעשה שקלתי לאחרונה להתחבר לHD, חשבתי שהתפזר אבק ההשקה, אבל איך שזה נראה לא רק שהם רחוקים ממוצר מוגמר אלא יש המון מה לתקן שירותית לפני שאתחייב לשלם כמעט 300 שקל לחודש..
- Om70
-
- חבר פעיל

גם אני יודע... (טכנאי שהיה אצלי לימד אותי) צריך להוציא מהחשמל להכניס ללחוץ BACK הרבה פעמים עד שנדלקות שתי המנורות (אדומה וירוקה ביחד ) ואז להקיש 2485 זה כופה הורדת גרסה בכל זמןoferlaor כתב:Om70,
יש טריק שרק טכנאים יודעים בשביל לרסט אותו לחלוטין בשלב ה-BOOT (זה דורש הקלדת קוד בשלב קריטי בעליית הממיר)....
כמובן שניסיתי הגרסה ירדה אך אחרי הריבוט שוב פעם זה ניסה להוריד גרסה באופן עצמאי.
ונתקע על 0 אחוז , בינתיים יש התפתחוית.... אחרי שעה נוספת מחוץ לחשמל הפעם ההורדה האוטומטית לא נתקעה על 0 אלא עברה בהצלחה , רק מה הממיר חזר לגרסה 106 והכל הסתדר הפסיק הלופ..... נראה לי שיס הפסיקו את ההפצה של 109 (פגומה כנראה) ןחזרו ל106
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
טוב דיברתי עם השירות של יס,
אנתה לי בחורה ואמרה לי שאני צריך לחבר בקומפוננט. הסברתי לה בצורה מאוד ברורה וחד משמעית שאני לא מוכן להתפשר אפילו על 0.1% איכות. כבל קומפוננט אינו כבל HDMI. אני רוכש 100% שירות ואינני רוצה לקבל 97% שירות. העבירו אותי לשימור, דיברתי עם בחור דווקא מאוד נחמד שהבנתי ממנו שהוא גם גולש פה בפורום ואפילו אמר לי להתעדכן בשירשור הנ"ל.
לסיכום מה שנאמר לי: זיכוי אינני יכול לקבל וגם לא לחייבי עתידית הם לא מוכנים. מה שכן אולי הם מוכנים זה לקחת לי את הממיר ולבטל לי את ההתחייבות.
אנתה לי בחורה ואמרה לי שאני צריך לחבר בקומפוננט. הסברתי לה בצורה מאוד ברורה וחד משמעית שאני לא מוכן להתפשר אפילו על 0.1% איכות. כבל קומפוננט אינו כבל HDMI. אני רוכש 100% שירות ואינני רוצה לקבל 97% שירות. העבירו אותי לשימור, דיברתי עם בחור דווקא מאוד נחמד שהבנתי ממנו שהוא גם גולש פה בפורום ואפילו אמר לי להתעדכן בשירשור הנ"ל.
לסיכום מה שנאמר לי: זיכוי אינני יכול לקבל וגם לא לחייבי עתידית הם לא מוכנים. מה שכן אולי הם מוכנים זה לקחת לי את הממיר ולבטל לי את ההתחייבות.
- oferlaor
-
- מנהל

הבעיה היא שיש המון ווריאציות של מימוש HDCP.Omeckron כתב:עברתי על כלהנושא ולא ממש ברור לי - אם מי שחחוה את התקלה מקבל שקופית שמקורה לא בטלויזיה אלא מיוצרת ע"י הממיר, כלומר משודרת על ידו, איך ניתן לומר, אפילו ללקוח שאין לו שום ידע בנושא, שהבעיה היא בטלויזיה - הרי באותה מידה במקום לשדר שקופית הממיר יכול היה לשדר את הוידאו עצמו, ברור שזה לא מסך תקול.
למעשה שקלתי לאחרונה להתחבר לHD, חשבתי שהתפזר אבק ההשקה, אבל איך שזה נראה לא רק שהם רחוקים ממוצר מוגמר אלא יש המון מה לתקן שירותית לפני שאתחייב לשלם כמעט 300 שקל לחודש.....
זה לא מדוייק שהבעיה היא רק של הממיר של יס. הבעיה היא בכך שיש שני מכשירים ששניהם תקינים ושניהם מדברים ב-HDCP ומשום מה (בעיות בפרוטוקול, תזמון או אי תאימות מוחלטת לפרוטוקול) הם לא מצליחים להגיע לכדי סיום הפרוטוקול באופן מושלם.
התקן קובע שאם התוכן מוצפן שניתן להעביר את הוידאו ב-SDTV או דרך חיבור אנלוגי בתנאי שבעלי התוכן מתירים זאת.
במקרה של יס, הפיתרון של קומפוננט (פיתרון זמני) הוא מספיק טוב עד שהם יפתרו את הבעיה לצמיתות.
למי שזוכר, ביס מקס היו בעיות דומות. אני לא אומר שזה בסדר שיש תקלות כאלה, אבל מי שיסתכל בארכיון של המאמרים שלנו אני חזיתי את הבעיה של תאימות ממירים עוד ב-2004 כאשר בארץ נמכרו המון מסכים שלא תואמים 1080i50 כלל.
- Om70
-
- חבר פעיל

עופר כתב: התקן קובע שאם התוכן מוצפן שניתן להעביר את הוידאו ב-SDTV או דרך חיבור אנלוגי בתנאי שבעלי התוכן מתירים זאת.
אם כך איך תסביר שהשידור עובר דרך COMPONENT ב HD ללא הגנה על זכויות? ובאופן תאורטי ניתן להקליטו ע"י כל מכשיר המסוגל לכך?
אם כך איך תסביר שהשידור עובר דרך COMPONENT ב HD ללא הגנה על זכויות? ובאופן תאורטי ניתן להקליטו ע"י כל מכשיר המסוגל לכך?
- Omeckron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
אבל שוב, אני לא מבין,
אנחנו בעידן שכל סדרה ניתן לצוא שעתיים אחרי השידור באינטרנט בגרסאת HDTV, במצב כזה באמת שווה ליס להקריב חלק נכבד ממאגר הלקוחות שלהם לטובת יישום של HDCP?
אנחנו בעידן שכל סדרה ניתן לצוא שעתיים אחרי השידור באינטרנט בגרסאת HDTV, במצב כזה באמת שווה ליס להקריב חלק נכבד ממאגר הלקוחות שלהם לטובת יישום של HDCP?
- oferlaor
-
- מנהל

זה לא נעשה מתוך רצון, יש להם חוזים מבעלי התוכן שלא מתירים שידור תכנים ללא הגנת העתקה (בדיגיטלי זה HDCP). באנלוגי מדובר ב-MACROVISION ועד כמה שאני יודע בממירים של יס יש את האופציה הזו והיא כנראה גם מופעלת. רק שזו הגנה פשוטה מאוד ולכן אין לנו בעיות איתה...
HOT מנועים מאז 2005, כשהשיקו את השירות שלהם, להפיץ אותו באופן משמעותי למרות שיש להם סרטים ותכנים ב-HD כבר מהתקופה ההיא, בגלל החוזים הללו. יש סיכוי לא רע שהממירים החדשים שלהם יגיעו בסביבות סוף החודש הבא, ואז הם יוכלו להתחיל לשדר סרטים וסדרות כמו יס.
HOT מנועים מאז 2005, כשהשיקו את השירות שלהם, להפיץ אותו באופן משמעותי למרות שיש להם סרטים ותכנים ב-HD כבר מהתקופה ההיא, בגלל החוזים הללו. יש סיכוי לא רע שהממירים החדשים שלהם יגיעו בסביבות סוף החודש הבא, ואז הם יוכלו להתחיל לשדר סרטים וסדרות כמו יס.
- tals79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 863
עוד לא ירדה לי גרסה - אבל אין לי ממש בעיות עם הגנת ה HDCP - מסך toshiba 37c3000
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
כרגע סיימו אצלי התקנה של HD
מסך פיליפס 9632
בינתיים הכל עובד מצויין
אגב
כיצד אני בודק גירסה?
מסך פיליפס 9632
בינתיים הכל עובד מצויין
אגב
כיצד אני בודק גירסה?
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
אצלי ב 1...אחח ההתרגשות... 
שי
- qashoa
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
התופעה הזאת היתה אצלי רק יום אחד ומאז נעלמה בלי להוריד גרסה.האם אני חייב להוריד גרסה?