ריכוז תקלות ב- DVICO TVIX M6500A
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
gameboygameboy כתב:זה לא מנטרל...
זה אולי נותן אשלייה שכזו...
כל עוד המכשיר מאלץ אותך להעלות טורים של המאוורר-המכשיר עדיין מתחמם.
מעניין מתי יילך הבורד הראשון בגלל הבאג הזה ב-6500....
צר לי אבל אני חייב להגיב, ולציין שאתה מאוד שלילי בהערות שלך ובאופן מאוד עקבי.
לבן אדם יש את המכשיר מזה זמן מה, הוא טוען כי מצא פתרון זמני לבעייית ההתחממות, ואתה, שאין ברשותך את המכשיר, ישר שולל את דבריו.
אני גם לא ממש מבין מדוע אתה מתכחש לכך שזה עוזר? זרימת האוויר תוכננה כנראה עם דיסק קשיח, וכשמדמים אותו אז זה נותן מענה. מה כל כך קשה פה?
לא רוצה? אל תקנה.
אבל אתה לא יכול להטיל דופי בכאלה שמחזיקים במכשיר, ולא לקבל את דבריהם, פעם אחר פעם.
...
בקרוב מאד דביקו ייאלצו להחליף לכל מי שרכש את המכשיר.Giliboy כתב:gameboygameboy כתב:זה לא מנטרל...
זה אולי נותן אשלייה שכזו...
כל עוד המכשיר מאלץ אותך להעלות טורים של המאוורר-המכשיר עדיין מתחמם.
מעניין מתי יילך הבורד הראשון בגלל הבאג הזה ב-6500....
צר לי אבל אני חייב להגיב, ולציין שאתה מאוד שלילי בהערות שלך ובאופן מאוד עקבי.
לבן אדם יש את המכשיר מזה זמן מה, הוא טוען כי מצא פתרון זמני לבעייית ההתחממות, ואתה, שאין ברשותך את המכשיר, ישר שולל את דבריו.
אני גם לא ממש מבין מדוע אתה מתכחש לכך שזה עוזר? זרימת האוויר תוכננה כנראה עם דיסק קשיח, וכשמדמים אותו אז זה נותן מענה. מה כל כך קשה פה?
לא רוצה? אל תקנה.
אבל אתה לא יכול להטיל דופי בכאלה שמחזיקים במכשיר, ולא לקבל את דבריהם, פעם אחר פעם....
כרגע הם מטייחים,אבל לא לאורך זמן.
זרימת האוויר לא תוכננה עם דיסק קשיח,והבעייה הזו נפלה עליהם בהפתעה.
אני באופון אישי מת להתקדם לדגם הזה,אבל אני אעשה זאת אחרי שדביקו
ייצרו גירסה חדשה של המכשיר.
לדעתי האישית0זה יהיה בקרוב.
וחלילה לא היתה לי כוונה לשלול את דבריו.
לדעתי-במקום לתקוף את הבעייה ע"י אילתורים, רצוי מאד לתקוף את דביקו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
אתה רושם זאת כקביעה, בלי שום בסיס מוצק. רצוי להדגיש זאת על מנת שחברים אשר קוראים את ההודעות שלך לא יקבלו רושם מוטעה.gameboy כתב:בקרוב מאד דביקו ייאלצו להחליף לכל מי שרכש את המכשיר. כרגע הם מטייחים,אבל לא לאורך זמן....
מעניין איך יש לך קשר כזה הדוק עם צוות הפיתוח של DViCO, קשר הדוק דיו על מנת לעיין בתוכניות ה Design. אתה מוכן לפרט על מקור הידע או שזו השערה נוספת?gameboy כתב:זרימת האוויר לא תוכננה עם דיסק קשיח....
מסכים איתך 100%gameboy כתב:לדעתי-במקום לתקוף את הבעייה ע"י אילתורים, רצוי מאד לתקוף את דביקו....
לדעתי הצעד הכי אפקטיבי הוא לכתוב אימייל חריף לחברה. אם יש לך עדיין קשר עם צוות הפיתוח, שווה אולי לעשות זאת דרכם.
אני מצטרף לדברים שאמר Giliboy בגלוי, ההודעות שלך אשר תוקפות את DViCO די חוזרות על עצמן. שווה לנסות דרך התקפה אחרת מחוץ לדפי הפורום על מנת לפתור סוגיות אלו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
jpost,
לגבי XMEN (ככל הנראה זה נוגע גם ל-RUSH HOUR 3.
אני מכיר את ה-RELEASE הזה. בד"כ, BLURAY כולל לפחות TRACK אחד של אודיו שהוא DD פשוט. במקרה הספציפי הזה, אנגלית קיימת רק ב-TRACKS שכוללים HD AUDIO בלבד!
משמעות הדבר שעד שהם לא יתמכו ב-DECODING של זה או לפחות ב-PASSTHROUGH, לא תוכל לשמוע את ה-HD AUDIO כלל.
זה צפוי בעדכון תוכנה בהמשך.
gameboy,
ברור לי שדבריך אינם מבוססים על עובדות והגישה השלילית הזו (ולא רק במקרה של המוצר הספציפי הזה) פשוט משרה אוירה לא נעימה.
לגבי XMEN (ככל הנראה זה נוגע גם ל-RUSH HOUR 3.
אני מכיר את ה-RELEASE הזה. בד"כ, BLURAY כולל לפחות TRACK אחד של אודיו שהוא DD פשוט. במקרה הספציפי הזה, אנגלית קיימת רק ב-TRACKS שכוללים HD AUDIO בלבד!
משמעות הדבר שעד שהם לא יתמכו ב-DECODING של זה או לפחות ב-PASSTHROUGH, לא תוכל לשמוע את ה-HD AUDIO כלל.
זה צפוי בעדכון תוכנה בהמשך.
gameboy,
על מה אתה מתבסס (חוץ מעל ההגיון שלך)?בקרוב מאד דביקו ייאלצו להחליף לכל מי שרכש את המכשיר. כרגע הם מטייחים,אבל לא לאורך זמן....
ברור לי שדבריך אינם מבוססים על עובדות והגישה השלילית הזו (ולא רק במקרה של המוצר הספציפי הזה) פשוט משרה אוירה לא נעימה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
תודה.
חשוב מאוד שנדע על כל הבעיות במוצרים, אבל שלא נהפוך בעיה כזו או אחרת לרעידת אדמה, כאשר לא ברור עדיין מה עומק הבעיה בכלל..
חשוב מאוד שנדע על כל הבעיות במוצרים, אבל שלא נהפוך בעיה כזו או אחרת לרעידת אדמה, כאשר לא ברור עדיין מה עומק הבעיה בכלל..