עוד סיפור על ברק 013 - תעדוף פורטים

איך משהו עובד? למה זה ככה?
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

יופי .אז לאיזה ספק להתחבר עכשיו ? אני מתכנן להתנתק מבזק בינלאומי כי הם שיקרו לי וגבו יותר כסף ממה שהסכמתי עליו . אבל השאלה למי לעבור ? עד עכשיו חשבתי על 014 , אבל אם חוסמים את האמיול אין לי מה לעשות שם. (כן גם אני מוריד דברים דרך הפרד ) . יש הצעות

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

truejoker,
לא ברור את מי אתה עוזב ולמי חשבת להצטרף: בזק בינלאומי ו014 זה שני שמות לאותו ספק.
משה

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

בשנה האחרונה היו לי נסיונות עם מספר ספקיות:

014 - בזמן האחרון יש קצת בעיה עם חיבור לשרתים לחו"ל, אבל חוץ מזה אני מרוצה מאד.
012 - הייתי מחובר אליהם במשך מס' שנים והייתי מרוצה מאד עד שזה הסתיים בבום בגלל שירות גרוע חד פעמי שעיצבן אותי והחלטתי להיתנתק. לא שמתי לב לשום בעיות.
013 - התחברתי ליומיים בדיוק, כרגע אני בסכסוך איתם שמטופל ע"י המועצה לצרכנות.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני טעיתי , אני מתכוון שאני עוזב את בזק זהב (סמייל) . רציתי לעבור לבזק בינלאומי , אבל ההודעה הזו על בעיות באימיול מרתיעה אותי . ולכן רציתי לשאול למי לעבור

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

אינטרנט זהב - סמייל, אל תכניס את המילה "בזק", היא לא קשורה :-)
משה

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402

שליחה

לא היה לי כח כל כך לקרוא את כל ההודעות בנושא אבל יש לי משהו אחד להגיד, אין על בזק בנלאומי בתור ספקית אינטרנט השירות שלהם מושלם הם יכולים לשבת איתך שעות ולדבר עד שיפתרו את הבעיה והם לא נותנים בקלות ללקוח לעזוב אותם, בקשר למהירות האינטרנט אין בעיות בגלישה אין בעיות מהירות אין התנתקויות לפעמים פשוט מושלם.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

uknowmy כתב:לא היה לי כח כל כך לקרוא את כל ההודעות בנושא אבל יש לי משהו אחד להגיד, אין על בזק בנלאומי בתור ספקית אינטרנט השירות שלהם מושלם הם יכולים לשבת איתך שעות ולדבר עד שיפתרו את הבעיה והם לא נותנים בקלות ללקוח לעזוב אותם, בקשר למהירות האינטרנט אין בעיות בגלישה אין בעיות מהירות אין התנתקויות לפעמים פשוט מושלם.
...
הם אכן ידברו אתך שעות, אבל ה emule יישאר חסום...

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אוקי , אני חוזר על השאלה שלי , אם מישהו יוכל לעזור לי כי עוד מעט אני מתנתק . למי כדאי לעבור ?

nexus
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133

אני מאוד מרוצה מאינטרנט זהב (SMILE)

שליחה

(Y)
When you hire people that are smarter than you are, You prove you are smarter than they are.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626

ברק היו מצויינים שעד שנקנו על ידי נטוויזן

שליחה

מאז הלך שיתוף הקבצים.
שיקרו לי בפנים שלא מגבילים, התנתקתי באותו ערב והתחברתי לבזק והכל חזר לפעול כראוי.

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”