תגובות לביקורת: מגבר ABRAHMSEN
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
יופי של סקירה
מסודרת ומקיפה
משקפת תמונה אמיתית לגבי הצמד הנ''ל
כל הכבוד אייל
מסודרת ומקיפה
משקפת תמונה אמיתית לגבי הצמד הנ''ל
כל הכבוד אייל
052-4200610
- KOOKE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2262
אייל
אתה לא מהיום בתחום..אתה באמת מאמין שכל אחד מאלו ש":חתמו" על בקרת האיכות בחוברת ההדרכה אכן ביצעו בעצמם את הביקורת ? או שהם כאלו מומחים כפי שהם מוצגים ??
לדעתי כל ה"חתימות האישיות" כאות לבקרת איכות קפדנית היא לא יותר מגימיק שיווקי.
כן גם בתחתית הרמקולים שלי איזה "יוהן אנדרסן" חתם על התוית ואישר שבדק במו ידיו או אוזניו את הרמקולים האלו לפני שהגיעו לביתי..נו באמת...
פרט לכך, אחלה מאמר.
כביקורת בונה, לדעתי בכל כתבה הסוקרת מוצר אודיו ממש חייבים לפרט כמה שיותר מהם תנאי הבדיקה של הציוד.
לדעתי לא די בתיאור שאר רכיבי מערכת האודיו והכבלים. לדעתי חייבים לפרט ולתאר את חלל האזנה..גודל החדר, גובה התיקרה, צורת החדר (מלבן או מרובע או עגול או..), מידות הקירות, כיצד מוקמו הרמקולים ביחס לחדר, יש טיפול אקוסטי או אין, יש שטיחים וילונות וכו', יש קירות זכוכית או אין , רצפת פרקט או שיש או בלטות או שטיח מקיר לקיר , מרחק בו יושב הכתב מהמערכת וכן הלאה וכן הלאה.
זו גם לא אמורה להיות עבודה קשה מדיי, פעם אחת מפרטים את הכל ואחרי זה עושים "קופי פייסט" ליתר הכתבות והסקירות.
שלמה
אתה לא מהיום בתחום..אתה באמת מאמין שכל אחד מאלו ש":חתמו" על בקרת האיכות בחוברת ההדרכה אכן ביצעו בעצמם את הביקורת ? או שהם כאלו מומחים כפי שהם מוצגים ??
לדעתי כל ה"חתימות האישיות" כאות לבקרת איכות קפדנית היא לא יותר מגימיק שיווקי.
כן גם בתחתית הרמקולים שלי איזה "יוהן אנדרסן" חתם על התוית ואישר שבדק במו ידיו או אוזניו את הרמקולים האלו לפני שהגיעו לביתי..נו באמת...
פרט לכך, אחלה מאמר.
כביקורת בונה, לדעתי בכל כתבה הסוקרת מוצר אודיו ממש חייבים לפרט כמה שיותר מהם תנאי הבדיקה של הציוד.
לדעתי לא די בתיאור שאר רכיבי מערכת האודיו והכבלים. לדעתי חייבים לפרט ולתאר את חלל האזנה..גודל החדר, גובה התיקרה, צורת החדר (מלבן או מרובע או עגול או..), מידות הקירות, כיצד מוקמו הרמקולים ביחס לחדר, יש טיפול אקוסטי או אין, יש שטיחים וילונות וכו', יש קירות זכוכית או אין , רצפת פרקט או שיש או בלטות או שטיח מקיר לקיר , מרחק בו יושב הכתב מהמערכת וכן הלאה וכן הלאה.
זו גם לא אמורה להיות עבודה קשה מדיי, פעם אחת מפרטים את הכל ואחרי זה עושים "קופי פייסט" ליתר הכתבות והסקירות.
שלמה
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
וגם כמה כוסות אלכוהול הוא שתה לפני הבדיקה ועוד כמה פרטים אינטימיים, המצביעים על המצב הרגשי בשעת הבדיקה 
- KOOKE
-
- חבר ותיק

יאיר
אל תסחף פירוט כמו שציינתי מאד מקובל בכתבות אודיו ראה למשל באתר ששת הירחים.
שלמה
אל תסחף פירוט כמו שציינתי מאד מקובל בכתבות אודיו ראה למשל באתר ששת הירחים.
שלמה
- KOOKE
-
- חבר ותיק

ראו דוגמא לפתיח של כתבת אודיו בששת הירחים -
Reviewer: Srajan Ebaen
Source: Zanden Audio Model 5000 MkIII DAC; Accustic Arts Drive-1; Audio Aero Prima [on review]
Preamp/Integrated: Bel Canto PRe2; Wyetech Labs Pearl [on loan]
Amp: AUDIOPAX Model 88
Speakers: Avantgarde Duo; Gallo Acoustics Reference 3
Cables: Stealth Audio Varidig S/PDIF, Stealth Audio Indra (x2), Crystal Cable Reference speaker cable and power cords; ZCable Hurricane power cords on both conditioners
Stands: 2 x Grand Prix Audio Monaco four-tier
Powerline conditioning: BPT BP-3.5 Signature for source components; Walker Audio Velocitor
Sundry accessories: GPA Formula Carbon/Kevlar shelf for transport; GPA Apex footers underneath stand and speakers; Walker Audio SST on all connections; Walker Audio Vivid CD cleaner; Furutech RD-2 CD demagnetizer; WorldPower cryo'd Hubbell wall sockets; Musse Audio resonance dampers on DUO subs; Mapleshade 4" solid maple platform under BPT conditioner
Room size: 30' w x 18' d x 10' h [sloping ceiling] in long-wall setup in one half, with open adjoining living room for a total of ca.1000 squ.ft floor plan and significant 'active' cubic air volume of essentially the entire (small) houseReview component pricing: $3,995/pr
לקוח מכאן :
http://www.6moons.com/audioreviews/hyperion/938.html
Reviewer: Srajan Ebaen
Source: Zanden Audio Model 5000 MkIII DAC; Accustic Arts Drive-1; Audio Aero Prima [on review]
Preamp/Integrated: Bel Canto PRe2; Wyetech Labs Pearl [on loan]
Amp: AUDIOPAX Model 88
Speakers: Avantgarde Duo; Gallo Acoustics Reference 3
Cables: Stealth Audio Varidig S/PDIF, Stealth Audio Indra (x2), Crystal Cable Reference speaker cable and power cords; ZCable Hurricane power cords on both conditioners
Stands: 2 x Grand Prix Audio Monaco four-tier
Powerline conditioning: BPT BP-3.5 Signature for source components; Walker Audio Velocitor
Sundry accessories: GPA Formula Carbon/Kevlar shelf for transport; GPA Apex footers underneath stand and speakers; Walker Audio SST on all connections; Walker Audio Vivid CD cleaner; Furutech RD-2 CD demagnetizer; WorldPower cryo'd Hubbell wall sockets; Musse Audio resonance dampers on DUO subs; Mapleshade 4" solid maple platform under BPT conditioner
Room size: 30' w x 18' d x 10' h [sloping ceiling] in long-wall setup in one half, with open adjoining living room for a total of ca.1000 squ.ft floor plan and significant 'active' cubic air volume of essentially the entire (small) houseReview component pricing: $3,995/pr
לקוח מכאן :
http://www.6moons.com/audioreviews/hyperion/938.html
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7639
קיבלתי את הביקורת , ניראה מה יהיה במאמר הבאKOOKE כתב: כביקורת בונה, לדעתי בכל כתבה הסוקרת מוצר אודיו ממש חייבים לפרט כמה שיותר מהם תנאי הבדיקה של הציוד.
שלמה...
אבל בכל זאת אשמח אם תראה כתבה אחת במגזינים בחו"ל שמתארת את מה שאתה מבקש.
שנים אני קורא מאמרים חלקם מגזינים אירופאיים חלק אמריקאיים אף פעם לא ראיתי את מה שאתה מבקש .
היתי שמח לקבל ממך רפרנס
לגבי החתימה על הניירת יתכן מאוד וזה גימיק , אבל תסכים איתי שזה נחמד
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

תאמין לי אני קורא 6 ירחים שנים אף פעם לא שמתי לב לזה .
קבל ח"ח
קבל ח"ח
פרטים
פרטים
- KOOKE
-
- חבר ותיק

מסכים שהחתימה נותנת טאצ' אישי נחמד מאד אפילו.
לגבי ששת הירחים לטעמי מפרסם את ביקורות/ כתבות הציוד מהיותר טובות שישנן ולהבדיל מהרבה אחרים אינו חושש לקטול מוצרים.
שלמה
לגבי ששת הירחים לטעמי מפרסם את ביקורות/ כתבות הציוד מהיותר טובות שישנן ולהבדיל מהרבה אחרים אינו חושש לקטול מוצרים.
שלמה
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
שלמה קיבלת את ההודעה שלי?
אגב אייל שים לב שגם אני כתבתי כמו שלמה על אותם דברים
זה רק לתוספת עזרה הכל אנחנו בסה"כ רק מברכים (ומקללים טוב טוב שזה לא אצלנו) על דברים כאלו.
אגב אייל שים לב שגם אני כתבתי כמו שלמה על אותם דברים
זה רק לתוספת עזרה הכל אנחנו בסה"כ רק מברכים (ומקללים טוב טוב שזה לא אצלנו) על דברים כאלו.
- KOOKE
-
- חבר ותיק

כן אורי קיבלתי. תודה.
אקפוץ אליהם במהלך שבוע הבא.
שלמה
אקפוץ אליהם במהלך שבוע הבא.
שלמה
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

אז למה לא קנית T-AMP?
היית חוסך כמה אלפים
בקיצור רמקול יקר יותר הוא רמקול שכדי לנצל אותו (לא סתם להזיז אותו) ולהוציא ממנו את הטוב שלו יש לתת לו מגבר שישלוט בו ביד רמה.
לרוב(לרוב זה לא כולם) מגברים ברמות האלו לא אמורים , אלא אם המגבר הנ"ל מתומחר בארץ מאוד מאוד מאוד מאוד זול למחירו האמיתי.
היית חוסך כמה אלפים
בקיצור רמקול יקר יותר הוא רמקול שכדי לנצל אותו (לא סתם להזיז אותו) ולהוציא ממנו את הטוב שלו יש לתת לו מגבר שישלוט בו ביד רמה.
לרוב(לרוב זה לא כולם) מגברים ברמות האלו לא אמורים , אלא אם המגבר הנ"ל מתומחר בארץ מאוד מאוד מאוד מאוד זול למחירו האמיתי.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
המאמר על הכיפק ולא נופל ממאמרים אחרים שמפורסמים בתחום בארץ נקודה.
HiFiMusic IL
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

אף אחד לא אמר שלא.
חס ושלום.
אולי רק הביקורות בהתחלה.
גם אני וגם שלמה בעד ומברכים. סתם תוספות שלדעתנו חשובות להבנה מלאה יותר.
זה הכל.
חס ושלום.
אולי רק הביקורות בהתחלה.
גם אני וגם שלמה בעד ומברכים. סתם תוספות שלדעתנו חשובות להבנה מלאה יותר.
זה הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
aloni,
בכמעט כל מאמר אודיו (וככל שזה יותר HIGH END כך זה מתגבר) אנחנו רואים תופעה דומה.
אין לי מושג מה יש בתחום הזה שכל כך מעורר רגשות חזקים כ"כ...
בכמעט כל מאמר אודיו (וככל שזה יותר HIGH END כך זה מתגבר) אנחנו רואים תופעה דומה.
אין לי מושג מה יש בתחום הזה שכל כך מעורר רגשות חזקים כ"כ...
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

האהבה לתחום עופר זה הכל.
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
מסכים מאדaloni כתב:הביקורות המרושעות על המאמר ממש מבאסות אותי.
המאמר על הכיפק ולא נופל ממאמרים אחרים שמפורסמים בתחום בארץ נקודה....
אמן מייסר
- Booboo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
עופר,oferlaor כתב:aloni,
אין לי מושג מה יש בתחום הזה שכל כך מעורר רגשות חזקים כ"כ......
בעולם הוידאו אין וודו.
בעולם הוידאו אין מדפים מעץ מייפל.
בעולם הוידאו אין כבלים עם פילטר ומחזיקי כבלים.
בעולם הוידאו כבל חשמל ב-2,500$ לא אמור לתת שיפור בתמונה
בעולם הוידאו אין מכשירים (שלצורך העניין מבוססים על טכנולוגיה ישנה ולא מחדשים טכנולוגית כלום) שהמחיר שלהם לצרכן הוא לפעמים פי 100 ויותר מעלות הייצור.
בעולם הוידאו (נטו) אין משמעות לאקוסטיקה ולפסיכואקוסטיקה
בעולם הוידאו אם חוש הראיה נפגם אפשר בדר"כ להחזיר אותו ע"י טיפול מתאים בדיוק למצב הקודם
בעולם הוידאו לא רואים פחות טוב בבוקר
בעולם הוידאו לא חושבים/בטוחים שרואים פחות טוב אם יש טיפה עומס על רשת החשמל
בעולם הוידאו לא מחברים דירה של 3 חדרים בבית משותף לתלת פאזי
בעולם הוידאו לא קם מישהו עם טלוויזיה Metz תוצרת ישראל מתחילת שנות ה-80 וטוען שזה Vintage ורואים בה הרבה יותר טוב מכל פיוניר קורו של היום
בעולם הוידאו אין מנורות מסך NOS
בעולם הוידאו אין חשיבות להספק של הטלוויזיות, ואת אף אחד זה לא מעניין אם הסיגנל של אות הוידאו הוא הקצר ביותר.
בעולם הוידאו אין מנורת מסך מונובלוק לכל חצי מסך
בקיצור עופר, איזה כייף בעולם הוידאו
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
גדול

אמן מייסר
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

פרטים
פרטים