המלצות על חנויות לרכישת חומרה (PC)
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
באזור המרכז LogicPC ברמת-גן, בהחלט טוב אם אתה יודע מה אתה רוצה לקנות, החנות נראית כמו מחסן, אבל הם אמינים
KSP בעקרון זולים, העניין הוא שלא פעם הם נתפסו ברמאות, כך שיש לבדוק שקיבלת מה ששילמת עליו. בנוסף, הם יכולים להבטיח לך שמוצר קיים אצלם, וכשתבוא לקנות הוא לא יהיה ויציעו לך משהו אלטרנטיבי
IVORY זולים, אבל צריך לפקח על העסקה שהם נותנים לך, כי לא תמיד הרכיבים טובים. בנוסף, הם היבואנים של MSI, כך שאם תרצה מוצר ספציפי של MSI קרוב לודאי שהוא יהיה אצלם
TSM בסדר גמור, קניתי מהם לא מזמן, רק לקח להם הרבה זמן להביא את החלקים, כשבוע, ולא מדובר בחלקים יקרים.
ישנה חנות בצומת של סביון, ליד חיים מוצרי חשמל. החנות אמינה, אך המחירים לא הכי זולים.
יש לזכור כי בניגוד לעבר, כיום לחנויות מחשבים כמעט ואין סטוק, כי היצע המוצרים רחב ביותר, המחירים יורדים כל הזמן והתחרות צמודה. לכן יש לקחת בחשבון שאם רוצים לצור מפרט מסויים, והוא לא נמצא בסטוק יכול לקחת עד שבוע.
כדי להשיג את המחיר הזול ביותר יש לקנות רכיבים בודדים ממס' חנויות ולהרכיב לבד, אך יש לזכור כי זמן, התרוצצות ודלק עולים כסף, האם זה שווה 200 ש"ח, אני לא חושב.
KSP בעקרון זולים, העניין הוא שלא פעם הם נתפסו ברמאות, כך שיש לבדוק שקיבלת מה ששילמת עליו. בנוסף, הם יכולים להבטיח לך שמוצר קיים אצלם, וכשתבוא לקנות הוא לא יהיה ויציעו לך משהו אלטרנטיבי
IVORY זולים, אבל צריך לפקח על העסקה שהם נותנים לך, כי לא תמיד הרכיבים טובים. בנוסף, הם היבואנים של MSI, כך שאם תרצה מוצר ספציפי של MSI קרוב לודאי שהוא יהיה אצלם
TSM בסדר גמור, קניתי מהם לא מזמן, רק לקח להם הרבה זמן להביא את החלקים, כשבוע, ולא מדובר בחלקים יקרים.
ישנה חנות בצומת של סביון, ליד חיים מוצרי חשמל. החנות אמינה, אך המחירים לא הכי זולים.
יש לזכור כי בניגוד לעבר, כיום לחנויות מחשבים כמעט ואין סטוק, כי היצע המוצרים רחב ביותר, המחירים יורדים כל הזמן והתחרות צמודה. לכן יש לקחת בחשבון שאם רוצים לצור מפרט מסויים, והוא לא נמצא בסטוק יכול לקחת עד שבוע.
כדי להשיג את המחיר הזול ביותר יש לקנות רכיבים בודדים ממס' חנויות ולהרכיב לבד, אך יש לזכור כי זמן, התרוצצות ודלק עולים כסף, האם זה שווה 200 ש"ח, אני לא חושב.
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 286
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: דעתי על חנויות ונסיון איתן
צודק, כמו שאמרתי הכנתי מפרט באתר של SKYPC, באתי לאייבורי ובחרתי פריט פריט לפי המפרט שלי, כמובן שעל כל פריט אמרתי לו להשוות את המחיר לפחות למחיר במפרט שהיה לי ביד, ולהוריד עוד במחיר, ככה שיצא לי אחלה עיסקה, עם הרכיבים המדוייקים שרציתי.moranhoresh כתב:כדי להשיג את המחיר הזול ביותר יש לקנות רכיבים בודדים ממס' חנויות ולהרכיב לבד, אך יש לזכור כי זמן, התרוצצות ודלק עולים כסף, האם זה שווה 200 ש"ח, אני לא חושב....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מסכים עם אלמוג12345. אייבורי, אם מתעקשים על מפרט ספציפי ולא נותנים להם להרכיב בשבילך מחשב ב-100 שקל, נותנים מחירים מצויינים ושירות בסדר גמור. פשוט צריך לחכות לרכיבים שאין להם במלאי, אבל בד"כ הם מביאים הכל מאוד מהר, תוך כשבוע. עוד יתרון גדול שלהם - שעות פתיחה נוחות מאוד כולל יום שישי בבוקר, ודוכן נפרד ל"קניות אקספרס" קטנות של רכיבי מחשב בודדים לשדרוגים והחלפות. החנייה בד"כ מאוד נוחה, פרט לסניף החדש של ת"א בו החנייה ללקוחות שלהם מתמלאת ישר על הבוקר. הסניף הכי מומלץ שלהם - סניף סגולה בפ"ת.
חסרון - קשה להשיג אותם בטלפון ולאימייל הם עונים לאט מאוד.
פלונטר, כאמור, גם טובים, ואני דווקא אוהב את האתר המיושן לכאורה שלהם בגלל המבחר הגדול שלהם והאפשרות לעקוב אחרי כל פריט ופריט בזמן אמת אם הגיע או לא. הבעייה איתם זה שקשה להשיג את שירות הלקוחות במקרה של בעייה, והכי גרוע - שעות קבלה הזויות ולא הגיוניות, סגור ביום שישי וכו.
אני שמעתי לא פעם ולא פעמיים על פנדה והמלאי הבעייתי שלהם, כך שאני נאלץ להסכים עם OferL בקשר אליהם. בכל מקרה, הם לא אופצייה מבחינתי בגלל מיקומים רחוקים ממני - קיסריה וב"ש.
מ-KSP אני ממליץ מאוד להתרחק בשביל מי שמפחד להתעסק בעצמו עם חומרה. כמו כן, שירות גרוע, תורות ארוכים מאוד אחה"צ ובשישי בבוקר, "עמלה" על תשלום בכרטיס אשראי. יתרון גדול שלהם - חנייה נוחה בד"כ, מחירים זולים, מלאי ענק וזמין. באים, משלמים ולוקחים. טוב בשביל רכיבים בודדים "חיצוניים" (הארד דיסק, צורבים, מדפסות, מסכים, מדיות לצריבה) אך *לא* לרכיבים פנימיים שעלולים לעשות בעיות (לוחות אם, כרטיסים, זכרונות, ספקי כוח וכו).
חסרון - קשה להשיג אותם בטלפון ולאימייל הם עונים לאט מאוד.
פלונטר, כאמור, גם טובים, ואני דווקא אוהב את האתר המיושן לכאורה שלהם בגלל המבחר הגדול שלהם והאפשרות לעקוב אחרי כל פריט ופריט בזמן אמת אם הגיע או לא. הבעייה איתם זה שקשה להשיג את שירות הלקוחות במקרה של בעייה, והכי גרוע - שעות קבלה הזויות ולא הגיוניות, סגור ביום שישי וכו.
אני שמעתי לא פעם ולא פעמיים על פנדה והמלאי הבעייתי שלהם, כך שאני נאלץ להסכים עם OferL בקשר אליהם. בכל מקרה, הם לא אופצייה מבחינתי בגלל מיקומים רחוקים ממני - קיסריה וב"ש.
מ-KSP אני ממליץ מאוד להתרחק בשביל מי שמפחד להתעסק בעצמו עם חומרה. כמו כן, שירות גרוע, תורות ארוכים מאוד אחה"צ ובשישי בבוקר, "עמלה" על תשלום בכרטיס אשראי. יתרון גדול שלהם - חנייה נוחה בד"כ, מחירים זולים, מלאי ענק וזמין. באים, משלמים ולוקחים. טוב בשביל רכיבים בודדים "חיצוניים" (הארד דיסק, צורבים, מדפסות, מסכים, מדיות לצריבה) אך *לא* לרכיבים פנימיים שעלולים לעשות בעיות (לוחות אם, כרטיסים, זכרונות, ספקי כוח וכו).
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אולי יש להם מלאי גדול אבל יש לא מעט מקרים שהם נותנים אחריות מופחתתpixies כתב:מסכים עם אלמוג12345. מ-KSP אני ממליץ מאוד להתרחק בשביל מי שמפחד להתעסק בעצמו עם חומרה. כמו כן, שירות גרוע, תורות ארוכים מאוד אחה"צ ובשישי בבוקר, "עמלה" על תשלום בכרטיס אשראי. יתרון גדול שלהם - חנייה נוחה בד"כ, מחירים זולים, מלאי ענק וזמין. באים, משלמים ולוקחים. טוב בשביל רכיבים בודדים "חיצוניים" (הארד דיסק, צורבים, מדפסות, מסכים, מדיות לצריבה) אך *לא* לרכיבים פנימיים שעלולים לעשות בעיות (לוחות אם, כרטיסים, זכרונות, ספקי כוח וכו)....
למשל כאשר בדקתי לפני כמה ימים לגבי צורב מסוים הם נתנו עליו שנה בעוד שאחרים נתנו עליו שנתיים. אז נכון, הם היו קצת יותר זולים מחנות אחרת במרכז (צורב פחות פופולרי) אבל בשביל שנת אחריות נוספת שווה לי לשלם כמה שקלים נוספים.
אגב
מה לגבי PC CENTER
ו- גולטופ
(שתיהן בראשל"צ"צ)
נערך לאחרונה על ידי biss ב 16/11/2007 11:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מקניה אחת בגולדטופ אני יכול להגיד שאני מרוצה, אומנם זה היה קניה של 90 שקל
אבל שילמתי 9 שקל עבור משלוח בדואר רשום והם שלחו לי את הקניה עם שליח פחות מ 24 שעות.
נתן לי חשק לקנות שוב.
אני חושב שעברתי כל חנות אפשרית בישראל
והדירוג שלי לחנויות הגרועות ביותר:
1. קומפיוטרלנד בירושלים היתה הכי גרועה ,האשימו אותי שהפלתי דיסק קשיח, שאפילו לא פתחתי את המחשב.
היה את זה שהתלונן שלקח לפנדה להחליף את הלוח הרבה זמן, אצל קומפיוטרלד חיכיתי לכרטיס מסך שחזר מהאחריות חודש וחצי
והאחרי חודש וחצי "שהגיע" הכרטיס מסך והם התקינו לי, שמתי לב שזה בכלל לא הכרטיס (אחד פחות טוב) ואז החיכיתי עוד חודש אולי יותר.
2. אחריה KSP שמכרו לי ספק כשהכפתור שלו היה על וואטים של ארה"ב והאשימו אותי שלא החלפתי.
וזרקו אותי מהחנות בצעקות , ולקח שלושה שבועות עד חודש לחזור אלי אחרי טלפונים אימיילים פקסים ואמון הציבור.
3. אדס מחשבים בירושלים - חנות נוראית עם בעל חנות אנטיפט אידיוט (מקווה שהוא גולש כאן בפורום) התיחסו לאבא שלי כמו *** כשהוא הלך לקנות בשבילי משהו.
אולי יש עוד כמה...
אבל גם יש רשימה ארוכה של חנויות שיצאתי מרוצה, ואני כנראה יחזור.
אבל שילמתי 9 שקל עבור משלוח בדואר רשום והם שלחו לי את הקניה עם שליח פחות מ 24 שעות.
נתן לי חשק לקנות שוב.
אני חושב שעברתי כל חנות אפשרית בישראל
והדירוג שלי לחנויות הגרועות ביותר:
1. קומפיוטרלנד בירושלים היתה הכי גרועה ,האשימו אותי שהפלתי דיסק קשיח, שאפילו לא פתחתי את המחשב.
היה את זה שהתלונן שלקח לפנדה להחליף את הלוח הרבה זמן, אצל קומפיוטרלד חיכיתי לכרטיס מסך שחזר מהאחריות חודש וחצי
והאחרי חודש וחצי "שהגיע" הכרטיס מסך והם התקינו לי, שמתי לב שזה בכלל לא הכרטיס (אחד פחות טוב) ואז החיכיתי עוד חודש אולי יותר.
2. אחריה KSP שמכרו לי ספק כשהכפתור שלו היה על וואטים של ארה"ב והאשימו אותי שלא החלפתי.
וזרקו אותי מהחנות בצעקות , ולקח שלושה שבועות עד חודש לחזור אלי אחרי טלפונים אימיילים פקסים ואמון הציבור.
3. אדס מחשבים בירושלים - חנות נוראית עם בעל חנות אנטיפט אידיוט (מקווה שהוא גולש כאן בפורום) התיחסו לאבא שלי כמו *** כשהוא הלך לקנות בשבילי משהו.
אולי יש עוד כמה...
אבל גם יש רשימה ארוכה של חנויות שיצאתי מרוצה, ואני כנראה יחזור.
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

zovirax כתב:
...
וואי, הרגת אותי עכשיו מצחוק, לפני שנה באתי לקנות משם מחשב נייד, בעל החנות השמן הזה ייבש אותי איזה שעה בישיבה בזמן שהוא עונה לטלפונים. היחס שלו היה כזה מזעזע, ודפק כאלה מחירים ועם יחס מתנשא.
שומר נפשו ירחק מהחנות הזו.
(מה שכן יש לו שם מזכירה שעוזרת לו, בחורה יפייפיה, אחח.. אבל היא הייתה נשואה).
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

כן, ישבתי עם המוכר שעה, והפצרתי בו רכיב רכיב להרכיב לי לפי המפרט שלי, למרות שמדי פעם הוא ניסה להכניס לי רכיבים שהם מתעסקים בהם יותר, לדוגמא לוח אם של MSI (שהם היבואנים), אבל התעקשתי על לוח אם שאני בחרתי של אסוס.אני עדיין לא סומך על IVORY, אבל עניין אותי לשמוע כאן שהם גם מוכנים להרכיב מפרט אישי...
או שהוא התעקש להרכיב לי זיכרון של OCZ, או CEON שאמר לי שהם הרבה הרבה הרבה יותר טובים מ CORSAIR שאני רציתי, אבל בכל זאת התעקשתי על CORSAIR.
בכל מקרה, כמה רכיבים לא היה להם זמינים (פתח להם מק"ט במיוחד כי הם בכלל לא מוכרים אותם, אבל ביצע לי הזמנה מיוחדת שלהם) לכן לוקח בערך שבוע עד שהמחשב יהיה מוכן (לעומת יומיים שלושה במחשב רגיל שהם מוכרים).
מצטרף לחוו"ד על זיגזג. חברים שלי קנו שם כמה מחשבים וקיבלו שירות וייעוץ טכני מצויין.
גם עם TMS היה לנו ניסיון טוב (אחד בינתיים) שכחבר שלי הזמין משם מחשב וקיבל טיפול טוב לתקלה שהיתה לו, אם כי לקח להם זמן מה לספק את המחשב ולטפל.
גם עם TMS היה לנו ניסיון טוב (אחד בינתיים) שכחבר שלי הזמין משם מחשב וקיבל טיפול טוב לתקלה שהיתה לו, אם כי לקח להם זמן מה לספק את המחשב ולטפל.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!