חבילת ה7 מגה אצלי
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
שדרגתי מ 2 ל 2.5 מגה, ב 014+בזק וקיבלתי 300 ביום ו 320-340 בלילה!
לא רע בכלל.
לא רע בכלל.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מחובר אצלהם דרך חבילת הבסיס (שכשהתחלתי הייתה 5M, אח"כ 6, 7 ועכשיו 10M) וכל כמה זמן הם משדרגים את המהירות שלה, דר"כ בלי להודיע על כך מראש אפילו. סתם הפתעה נעימה ובמיוחד שמחיר החבילה המקורי לא השתנה ועדיין עומד על משהו כמו $12.97.Shayosef כתב:dragonflyXXL
מה זאת אומרת שידרגו לך את הקו שוב ?...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

תאמין לי שממש לא נולדתי איתה בפה. עבדתי קשה הרבה מאוד שנים בשביל הפריווילגיה להינות מהפירורים.guyezra כתב:dragonflyXXL,
אתה עם כפית זהב בפה......
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

שמת לב שזה לא ממש "מחוזותינו", כן?Shayosef כתב:יפה מאוד, 10 מגה זו כבר מהירות לא רעה למחוזותינו...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
dragonflyXXL
אמת ויציב, הרגע ראיתי שאתה מהתפוח הגדול...
הייתי בטוח שפותח הת'רד מדווח לנו על איזה מהפך שהוט מובילים ומשדרגים ללקוחותיהם מ 7 ל 10 חינם אין כסף.
חזרתי למציאות מהר מאוד,
שגרתי בלונדון עד לפני שנה הייתי 8 ששודרג מ 5 ללא תשלום נוסף, אחד הבקרים היפים שהיו לי שם שראיתי הורדה של 8 מגה
ושוב כאן אצלנו מחכים ומחכים "תרתי משמע" לחיבור יותר מהיר מ 5 מגה ב DSL
אמת ויציב, הרגע ראיתי שאתה מהתפוח הגדול...
הייתי בטוח שפותח הת'רד מדווח לנו על איזה מהפך שהוט מובילים ומשדרגים ללקוחותיהם מ 7 ל 10 חינם אין כסף.
חזרתי למציאות מהר מאוד,
שגרתי בלונדון עד לפני שנה הייתי 8 ששודרג מ 5 ללא תשלום נוסף, אחד הבקרים היפים שהיו לי שם שראיתי הורדה של 8 מגה
ושוב כאן אצלנו מחכים ומחכים "תרתי משמע" לחיבור יותר מהיר מ 5 מגה ב DSL
אני שדרגתי ל5 מגה לא מזמן ב160 שקל (האמת היא יותר, אבל בממוצע להוט בשנתי זה 100 שקל, חצי שנה 80 חצי שנה 120), עכשיו אני משלם 160 שקל ונחמד להוריד סדרה בx264 ותוך חצי שעה לראות, שמע זה פשוט נוח וזה סבבה, בא לי לראות סדרה תוך חצי שעה זה אצלי במחשב.Giliboy כתב:תהרגו אותי אם אני מבין לאן אתם רצים..
גם אם יתנו לכם חבילה של 12 מגה, מה בדיוק נותנת המהירות הזו? הרי ממילא בקושי מגיעים לכל התכנים, והם שוכבים שבועות ב- Storage.
אני עדיין עם חבילה של 1.5, עונות שלמות ממתינות לי ולא רואה סיבה לשדרג. לפחות לא במחירים האלה.
שלא לדבר על 280 ש"ח. זו הגזמה פראית.....
אני משועמם ורוצה לראות סרט, תוך שעתיים וחצי אני מוריד סרט בx264 ששוקל 4 וחצי ג'יגה לפעמים 6 ג'יגה ואז 3 שעות לוקח לי, זה פשוט יותר נוח.
חוץ מזה שאני רוצה לשחרר את האינטרנט שלי מההורדה בשביל שאוכל לעשות דברים אחרים ולא רק להוריד ולתקוע לי תזרימה של האינטרנט.
מהירות גבוה יותר מאפשרת את זה מהר יותר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מחר יש מסיבת עיתונאים של בזק. יש לי הרגשה שהם יכריזו על תשובה לנושא הזה.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הבעיה שה ADSL מאוד מוגבל.
כבר היום קצב של 5 מגה ניתן לספק רק לחלק קטן של האוכלוסייה.
גם אם בזק יפתחו את כל המגבלות, כמעט אף לקוח לא יהנה מקצב גבוהה יותר משמעותית. (בקצב 5 מגה יש שימוש ב 6.2 מגה בגלל כותרות ה ATM)
כאשר בזק יעברו ל ADSL2+ הם יוכלו לספק קצב קצת יותר גבוהה להורדה - עד 20 מגה, אבל קצב ההעלאה נשאר בערך 800kb, וגם זה רק לחלק קטן מהלקוחות.
מניסיון הם מספקים חבילות קטנות יותר בכדי לתת שירות אוניברסלי, לכן מהירות ההורדה תהיה עד 15 מגה והעלאה של 600kb.
מסיבות פוליטיות לא ברור מתי בזק יעברו ל ADSL2+.
בכבלים ב euro docsis ניתן לספק לכל לקוח 50 מגה ללא קשר למיקומו. כמו כן ניתן לספק קצב העלאה של 9 מגה.
בשדרוג תוכנה ל euro docsis גרסא 2, ניתן לספק העלאה של 27 מגה.
ובגרסא 3 קצב הורדה של 200 מגה והעלאה של 108 מגה !
לכן ניראה לי שהעתיד הוא בכבלים.
כבר היום קצב של 5 מגה ניתן לספק רק לחלק קטן של האוכלוסייה.
גם אם בזק יפתחו את כל המגבלות, כמעט אף לקוח לא יהנה מקצב גבוהה יותר משמעותית. (בקצב 5 מגה יש שימוש ב 6.2 מגה בגלל כותרות ה ATM)
כאשר בזק יעברו ל ADSL2+ הם יוכלו לספק קצב קצת יותר גבוהה להורדה - עד 20 מגה, אבל קצב ההעלאה נשאר בערך 800kb, וגם זה רק לחלק קטן מהלקוחות.
מניסיון הם מספקים חבילות קטנות יותר בכדי לתת שירות אוניברסלי, לכן מהירות ההורדה תהיה עד 15 מגה והעלאה של 600kb.
מסיבות פוליטיות לא ברור מתי בזק יעברו ל ADSL2+.
בכבלים ב euro docsis ניתן לספק לכל לקוח 50 מגה ללא קשר למיקומו. כמו כן ניתן לספק קצב העלאה של 9 מגה.
בשדרוג תוכנה ל euro docsis גרסא 2, ניתן לספק העלאה של 27 מגה.
ובגרסא 3 קצב הורדה של 200 מגה והעלאה של 108 מגה !
לכן ניראה לי שהעתיד הוא בכבלים.