דעה: איך חברת HOT הפכה את עצמה לכל כך שנואה?
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
החברה מתנהגת עדיין כמו מונופול, וזה אומר: להכתיב לצרכנים מה הם רוצים ולא להענות לדרישות.
העובדה היא שרק יס מבינה שיש דבר כזה שנקרא HTPC, ולקוחות שקונים כרטיסי PVR ורוצים גישה לEGP. והלקוחות הפחות מתוחכמים רוצים מחיר מקליט במחיר שפוי וממשק סביל....
אבל הוט?? לא ולא! אתה תיקח מה שאנחנו נותנים לך ותגיד תודה.
אתה תיקח VOD, תשלם מחיר מופקע לכל סרט או סדרה שתראה, אל תשתמש בHTPC, רוצה ממיר מקליט? מה יש, הVOD שלנו לא מספיק טוב לך? קבל קנס! חצוף!
העובדה היא שרק יס מבינה שיש דבר כזה שנקרא HTPC, ולקוחות שקונים כרטיסי PVR ורוצים גישה לEGP. והלקוחות הפחות מתוחכמים רוצים מחיר מקליט במחיר שפוי וממשק סביל....
אבל הוט?? לא ולא! אתה תיקח מה שאנחנו נותנים לך ותגיד תודה.
אתה תיקח VOD, תשלם מחיר מופקע לכל סרט או סדרה שתראה, אל תשתמש בHTPC, רוצה ממיר מקליט? מה יש, הVOD שלנו לא מספיק טוב לך? קבל קנס! חצוף!
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
חבר'ה
עוד מעשייה, חם חם מהתנור.
הבוקר התקשרתי אליהם בשל תקלה שיש אצל אחותי.
הממיר כבה מעצמו, וגם חוזר לעבוד מעצמו, מתי שבא לו..
בקשתי טכנאי דחוף, היות וזה משבית את הטלוויזיה בסלון.
מייד אחרי שתיארתי את הבעיה, המוקדנית אומרת לי כי אם יגיע טכנאי והתקלה אינה בממיר אז אחוייב בסכום של 99 ש"ח.
רבאק, זה מה שאומרים ללקוח, משפט ראשון..?!?!
אחרי זה היא בקשה שנדבר עם המוקד כשנהיה בבית. עוד פעם הם רוצים לנתק מהחשמל, לחבר, לנתק.. הנוהל הדפוק שלהם שהם מפעילים אותו בכל פניה, בלי קשר לתיאור הבעיה..
בקיצור, אתה כבר מתבאס שהתקשרת אליהם.
הייתי צריך כמובן לאיים, על מנת שהטכנאי יגיע בלי התניות של ש99 ש"ח וכאלה. וזה עבד.
אז אני שואל את עצמי, למה צריך לעצבן את הלקוח כל פעם מחדש? אי אפשר לתת לו מראש את מה שהוא צריך/מגיע לו?
מזכיר,משהו, את התנהלות של ממשלות ישראל : בסוף עושים מה שצריך, אבל לפני זה מנסים את הכל...
עוד מעשייה, חם חם מהתנור.
הבוקר התקשרתי אליהם בשל תקלה שיש אצל אחותי.
הממיר כבה מעצמו, וגם חוזר לעבוד מעצמו, מתי שבא לו..
בקשתי טכנאי דחוף, היות וזה משבית את הטלוויזיה בסלון.
מייד אחרי שתיארתי את הבעיה, המוקדנית אומרת לי כי אם יגיע טכנאי והתקלה אינה בממיר אז אחוייב בסכום של 99 ש"ח.
רבאק, זה מה שאומרים ללקוח, משפט ראשון..?!?!
אחרי זה היא בקשה שנדבר עם המוקד כשנהיה בבית. עוד פעם הם רוצים לנתק מהחשמל, לחבר, לנתק.. הנוהל הדפוק שלהם שהם מפעילים אותו בכל פניה, בלי קשר לתיאור הבעיה..
בקיצור, אתה כבר מתבאס שהתקשרת אליהם.
הייתי צריך כמובן לאיים, על מנת שהטכנאי יגיע בלי התניות של ש99 ש"ח וכאלה. וזה עבד.
אז אני שואל את עצמי, למה צריך לעצבן את הלקוח כל פעם מחדש? אי אפשר לתת לו מראש את מה שהוא צריך/מגיע לו?
מזכיר,משהו, את התנהלות של ממשלות ישראל : בסוף עושים מה שצריך, אבל לפני זה מנסים את הכל...
...
- kolokito
- חבר ותיק

לא שאלו אותך כמה ממירים יש בבית?
כי לי זכורה תקלה בממיר, שבעוונותי הודתי שהוא בחדר השינה ולא בסלון...... המוקדנית אמרה "אה, אז במקרים כאלה שזה לא משבית את הסלון ואתה יכול לצפות בחדרים אחרים אני מתאמת לך טכנאי בעוד שלושה שבועות בעדיפות נמוכה..."
כי לי זכורה תקלה בממיר, שבעוונותי הודתי שהוא בחדר השינה ולא בסלון...... המוקדנית אמרה "אה, אז במקרים כאלה שזה לא משבית את הסלון ואתה יכול לצפות בחדרים אחרים אני מתאמת לך טכנאי בעוד שלושה שבועות בעדיפות נמוכה..."
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תאמין, למוד נסיון התכוננתי גם לשאלה כזו מפי הנציגה..
כדי לא להלאות אתכם בפרטים, לא ציינתי שבפועל, הממיר התקול הוא בחדר של הילדה.
בגלל שמדובר בממיר בחדר של הילדה אז אני אמתין שלושה שבועות לטכנאי? למה מה קרה..? העלות שלו פחותה מזה שממוקם בסלון?!?
כדי לא להלאות אתכם בפרטים, לא ציינתי שבפועל, הממיר התקול הוא בחדר של הילדה.
בגלל שמדובר בממיר בחדר של הילדה אז אני אמתין שלושה שבועות לטכנאי? למה מה קרה..? העלות שלו פחותה מזה שממוקם בסלון?!?
...
- kolokito
- חבר ותיק

זו פשוט תפיסת עולם חד צדדית שכמו שאמרתי- מאפיינת מונופול.
הם יכולים חד צדדית להוריד ערוצים ולשנות הרכבי חבילות
הם יכולים חד צדדית להזליג תוכן לערוצים חדשים (בתשלום נוסף כמובן)
הם יכולים חד צדדית לבטל הטבות
הם יכולים חד צדדית להחשיך מסך (ראה מקרה המונדיאל)
הם יכולים חד צדדית להחליט שהממיר בחדר של הילדה לא חשוב
אתה הצרכן- תפקידך לשלם ולשתוק!
הם יכולים חד צדדית להוריד ערוצים ולשנות הרכבי חבילות
הם יכולים חד צדדית להזליג תוכן לערוצים חדשים (בתשלום נוסף כמובן)
הם יכולים חד צדדית לבטל הטבות
הם יכולים חד צדדית להחשיך מסך (ראה מקרה המונדיאל)
הם יכולים חד צדדית להחליט שהממיר בחדר של הילדה לא חשוב
אתה הצרכן- תפקידך לשלם ולשתוק!
זה מה שקורה כנותנים לפקידי האוצר לבצע הפרטה
כולם פה (כמעט) בעד הפרטה שוק חופשי ותחרות - לא? מבחינה עובדתית, פקידי האוצר והתקשורת יצרו מנופול פרטי שתמיד גרוע ממונפול ציבורי. פקידי האוצר העבירו לידי מספר מצוצמם של אבירי הון מכונות להדפסת כסף. מנופול פרטי גרוע לאין ערוך ממונופול ציבורי. כניסתה של יס למשחק הפכה את המצב ממשחק של שחקן יחיד למשחק של שני שחקנים - דואופול. כאשר פחות או יותר שורר מצב של שיווי משקל בין שני השחקנים וזה המצב גם בשוק הסלולר, בבנקים ובשוק הביטוח שגם בהם רק לכאורה קיימת תחרות, הצרכן נדפק. בארץ אין תחרות אמיתית כמעט בשום תחום. ההפרטות העבירו את הכספים שפעם היו מגיעים למדינה ומשם לאזרחיה למספר מצוצמם של בעלי הון ששולטים בחלק עצום מהמשק הישראלי ולמעשה שולטים על חיינו.
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא זה לא הועד יש בבנין בקומה האחרונה פנטהאוז שהגג שלו פרטי רשום בטאבו, והוא לא מסכים להתקין כלום על הגג .oferlaor כתב:ALFRED3,
מי לא מסכים, הועד?
החוק אומר שאם אין לך הסכמת הועד, אתה עדיין יכול לאסוף חתימות מהדיירים. במידה ואתה מצליח להחתים על הסכמת 51% מהדיירים לפחות, אז אתה יכול לפנות ליס עם הטופס והם יתקינו אנטנה מרכזית באופן חוקי לחלוטין למרות התנגדות הועד.
אם גם את זה אתה לא יכול לקבל (אחותי במצב דומה, והסיבה היא פשוט שזה בניין ענק ולאסוף 51% חתימות זה משימה בלתי אפשרית) אז יש עדיין אפשרות להתקין אנטנה פרטית של יס מחוץ לחלון או בקיר מרפסת.
במקרה כזה אתה צריך להודיע לועד הבית עם מכתב ולתת להם 30 יום להביע את התנגדותם. עקרונית הם צריכים להסביר מדוע אסור לך לעשות זאת או להציע אלטרנטיבה למיקום שאתה הצעת. אם לא מגיעים לפשרה אז יש איזו ועדה שיכולה לפסוק לטובתך. לבסוף, אם אין ברירה אחרת, אפשר להגיש תביעה נגד הועד על כך שהם כופים עליך שימוש בחברה שלא מתאימה לך (נראה לי שבית משפט לתביעות קטנות יכול להתאים), במידה והם לא יגיעו למשפט או לא יוכלו להסביר באופן קוהרנטי מדוע הם מונעים ממך להיות לקוח של החברה שאתה רוצה להצטרף לשרותיה, אז תקבל את מבוקשך.
http://www.kehilot.co.il/ForumShowMessa ... unId=12593
http://www.justice.gov.il/NR/rdonlyres/ ... hovot1.pdf...
הזמנתי את YES כמה פעמים כדי לבחון כל מיני אלטרנטיבות כולל התקנת צלחת קטנה ליד החלון ,והעברת צמה מהבנין הסמוך אבל כלום לא הצליח ,אין זוית קליטה טובה מהחלון ומהבנין הסמוך לא הסכימו שיעבירו צמה .בקיצור תסכול מושלם
- kolokito
- חבר ותיק

לדעתי אתה צריך לבדוק את זה.... בבניין שלי אני זה השכן עם הפנטהואז,
זה לא רשום לי בטאבו ולא בטיח....העו"ד שלי גם הסביר לי שמצב כזה לא יכול להיות.
בנוסף, כשהשכנים ביקשו להתקין אנטנה של יס על הגג (הייתי מחובר אז להוט) לא ראיתי שום טעם בלהיות מ*&^$ק ואיפשרתי זאת עם חיוך, הטכנאי עבד דרך הדירה שלי ואפילו קיבל כיבוד קל.
בנוסף, כשהשכנים ביקשו להתקין אנטנה של יס על הגג (הייתי מחובר אז להוט) לא ראיתי שום טעם בלהיות מ*&^$ק ואיפשרתי זאת עם חיוך, הטכנאי עבד דרך הדירה שלי ואפילו קיבל כיבוד קל.
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

סמוך עלי שבדקתי את כל האפשרויות זה רשום אצלו בטאבו "במקרה " זה הקבלן בעצמו שבנה את כל הבנין גר שםkolokito כתב:לדעתי אתה צריך לבדוק את זה.... בבניין שלי אני זה השכן עם הפנטהואז,
בנוסף, כשהשכנים ביקשו להתקין אנטנה של יס על הגג (הייתי מחובר אז להוט) לא ראיתי שום טעם בלהיות מ*&^$ק ואיפשרתי זאת עם חיוך, הטכנאי עבד דרך הדירה שלי ואפילו קיבל כיבוד קל....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
ALFRED3,
הדבר היחיד עוד אפשר לעשות זה לשים את זה בצד הבניין.
יס בעצמם לא מצאו פיתרון או רעיונות? ניסית להתארגן עם עוד כמה שכנים?
הדבר היחיד עוד אפשר לעשות זה לשים את זה בצד הבניין.
יס בעצמם לא מצאו פיתרון או רעיונות? ניסית להתארגן עם עוד כמה שכנים?
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

עופר
YES אמרו שאי אפשר צלחת בצד הבנין כי הבנין השני הוא די צמוד ואין קליטה טובה .
עם השכנים אין עם מי לדבר כולם עייפים ואומרים לי מה זה משנה הוט או יס הכל אותו דבר.
amitgba
רק עכשיו נכנסתי לדירה ואתה רוצה שאני כבר יעבור
YES אמרו שאי אפשר צלחת בצד הבנין כי הבנין השני הוא די צמוד ואין קליטה טובה .
עם השכנים אין עם מי לדבר כולם עייפים ואומרים לי מה זה משנה הוט או יס הכל אותו דבר.
amitgba
רק עכשיו נכנסתי לדירה ואתה רוצה שאני כבר יעבור
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אלפרד תאמין לי הכי טוב 11 בבוקר, רוב האנשים לא בבית (חכה איזה שבועיים שישכחו ממך) , תזמין טכנאי של יס, תעלה איתו בשקט למעלה, תתקינו , ואחרי זה שיעתרו מולך.
הגג הוא של כולם , ואתה לא הולך להרוס אותו או לפגוע בו.
הגג הוא של כולם , ואתה לא הולך להרוס אותו או לפגוע בו.
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

איך אפשר לעלות לגג זה הבית של הבנאדם .הכניסה לגג עוברת רק דרך הבית שלו .
האמת שהשלמתי עם העובדה ,אם לא היה את הערוצים של הקטנה אני מבחינתי מספיק לי ערוץ 10 22 ,גם ככה מה שאני ממש רוצה לראות אני מוריד ברשת ורואה
האמת שהשלמתי עם העובדה ,אם לא היה את הערוצים של הקטנה אני מבחינתי מספיק לי ערוץ 10 22 ,גם ככה מה שאני ממש רוצה לראות אני מוריד ברשת ורואה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

וואלה פספתי את הקטע הזה.
אגב זה נשמע לי מאוד הזוי שגג שייך למישהו .
אני חושב שכל בית משפט יתן לך את האפשרות לשים אנטנה גם אם הגג שלו.
מה בדיוק הבעיה שלו.
אגב בשביל זה הפמילייה של שרשור הגורילה קיימת, תן כתובת ומחר אין לו גג...

אגב זה נשמע לי מאוד הזוי שגג שייך למישהו .
אני חושב שכל בית משפט יתן לך את האפשרות לשים אנטנה גם אם הגג שלו.
מה בדיוק הבעיה שלו.
אגב בשביל זה הפמילייה של שרשור הגורילה קיימת, תן כתובת ומחר אין לו גג...
מה לעשות.guyezra כתב:אצלי בדיוק אותה בעיה...moco כתב:אם הגג שלו בטאבו, אז זה שלו ואין מה לעשות.
רק תבדוק בטאבו שבאמת כל הגג שלו....
כל יס היו אצל השכנה ולא עזר....
זה צריך לבדוק, אם זה מספיק חשוב, לפני שקונים .
משה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

אין פשוט אנשים רעים.
אין לי מה להגיד, אנשים כאלו צריך בטעות לעשות עליהם רוורס בחניה.
או במקרה השני פשוט לקנות סאב אדיר מימדים (מאגנט 22" כן יש כזה לבית) , להצמיד להם לקיר ולשמוע כל היום אריקה באדו.
אין לי מה להגיד, אנשים כאלו צריך בטעות לעשות עליהם רוורס בחניה.
או במקרה השני פשוט לקנות סאב אדיר מימדים (מאגנט 22" כן יש כזה לבית) , להצמיד להם לקיר ולשמוע כל היום אריקה באדו.