תגובות למאמר: שידורי ניסיון HDTV של יס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Catskinner,
ליתר ביטחון הכפלת ב-10... אחלה סטטיסטיקה
לדעתי המספרים הגיוניים יותר הם 1000-2000 במקרה הכי קיצוני.
אני בטוח גם שיש כפילויות - אותו אדם שיש לו כמה חשבונות (נגיד אחד בכל אתר).
לגבי ה-NEWSGROUPS, ההערכה שלי היא שמדובר בלא יותר מכמה מאות. יש הרבה שמעבירים זה מזה. לא מדובר על כמויות שבכלל מגרדות לחברות המסחריות.
אלה שמורידים SDTV, זה כבר מספרים רציניים ושם באמת יש בעיה - אבל כפי ששנינו מסכימים זה לא גורם לאנשים בהכרח להתנתק אלא דווקא להעלות את כמויות הצריכה שלהם.
בסוף השבוע האחרון יצא העיר עם סקירה של מצב הטלויזיה בארץ עכשיו ובעתיד הלא רחוק. הם מדברים על כך שעם ה-PVR, VOD והורדות הטלויזיה הרגילה צריכה לעבור מהפיכה ולתת ADDED VALUE לצפיה בזמן אמת. יש הרבה מאוד תכנים שהם רלוונטיים בעיקר בזמן אמת (משחקי כדורגל, REALITY כמו כוכב נולד, חדשות וכו').
לגבי ההשפעה של הורדות על חדירת HDTV, זה בעיקר תלוי בעד כמה מודעות מפתחים להם המשתמשים, מחירים, אטרקטיביות התכנים וכו'.
אם יהיה מהלך חכם (אין לי מושג מה יס מתכננים מהצד השיווקי של המהלך) אז הם יכולים לקבל אחוז חדירה גבוה בלי קשר להורדות.
אם המהלך "יבוזבז", אז גם אין השפעה על אוכלוסיות המורידים שימשיכו מה שלא יהיה, אולי זה יגרום להרחבת התופעה (אבל גם לא באופן משמעותי).
אני חושב שבעיקר ההורדות ישפיעו על אימוץ הטכנולוגיה הראשוני. כלומר, המורידים הם ה-EARLY ADOPTERS שאם יס לא תצליח לגייס אותם באופן חכם (כולל אנשים רבים בפורום הזה) אז הם יפספסו את החדירה הראשונה מול הקהל הטבעי שלהם. זה בהחלט יהיה פספוס אם הם מתכננים חדירה הדרגתית. אם הם מתכננים להגיע ללקוחות הסופיים מהר יותר, אז אנחנו פחות מעניינים אותם והם לא ישקיעו מאמץ בלשכנע אותנו לאמץ את הטכנולוגיה.
כולי תקווה שהם ילכו על שני המהלכים במקביל - גם ינסו לגייס אותנו, משפיעי דעת הקהל וה-EARLY ADOPTERS, ומיד אחר כך לקהל הרחב.
לדעתי המספרים הגיוניים יותר הם 1000-2000 במקרה הכי קיצוני.
אני בטוח גם שיש כפילויות - אותו אדם שיש לו כמה חשבונות (נגיד אחד בכל אתר).
לגבי ה-NEWSGROUPS, ההערכה שלי היא שמדובר בלא יותר מכמה מאות. יש הרבה שמעבירים זה מזה. לא מדובר על כמויות שבכלל מגרדות לחברות המסחריות.
אלה שמורידים SDTV, זה כבר מספרים רציניים ושם באמת יש בעיה - אבל כפי ששנינו מסכימים זה לא גורם לאנשים בהכרח להתנתק אלא דווקא להעלות את כמויות הצריכה שלהם.
בסוף השבוע האחרון יצא העיר עם סקירה של מצב הטלויזיה בארץ עכשיו ובעתיד הלא רחוק. הם מדברים על כך שעם ה-PVR, VOD והורדות הטלויזיה הרגילה צריכה לעבור מהפיכה ולתת ADDED VALUE לצפיה בזמן אמת. יש הרבה מאוד תכנים שהם רלוונטיים בעיקר בזמן אמת (משחקי כדורגל, REALITY כמו כוכב נולד, חדשות וכו').
לגבי ההשפעה של הורדות על חדירת HDTV, זה בעיקר תלוי בעד כמה מודעות מפתחים להם המשתמשים, מחירים, אטרקטיביות התכנים וכו'.
אם יהיה מהלך חכם (אין לי מושג מה יס מתכננים מהצד השיווקי של המהלך) אז הם יכולים לקבל אחוז חדירה גבוה בלי קשר להורדות.
אם המהלך "יבוזבז", אז גם אין השפעה על אוכלוסיות המורידים שימשיכו מה שלא יהיה, אולי זה יגרום להרחבת התופעה (אבל גם לא באופן משמעותי).
אני חושב שבעיקר ההורדות ישפיעו על אימוץ הטכנולוגיה הראשוני. כלומר, המורידים הם ה-EARLY ADOPTERS שאם יס לא תצליח לגייס אותם באופן חכם (כולל אנשים רבים בפורום הזה) אז הם יפספסו את החדירה הראשונה מול הקהל הטבעי שלהם. זה בהחלט יהיה פספוס אם הם מתכננים חדירה הדרגתית. אם הם מתכננים להגיע ללקוחות הסופיים מהר יותר, אז אנחנו פחות מעניינים אותם והם לא ישקיעו מאמץ בלשכנע אותנו לאמץ את הטכנולוגיה.
כולי תקווה שהם ילכו על שני המהלכים במקביל - גם ינסו לגייס אותנו, משפיעי דעת הקהל וה-EARLY ADOPTERS, ומיד אחר כך לקהל הרחב.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
עפר,
על מנת לשכנע אותנו, "פראירים מקדימים" יצטרכו להיות מאוד אטרקטביים.
המצאות התכנים בניוז שעתיים אחרי ההקרנה
היעדר יכולת ההקלטה, שלפחות אצלי שינה ממש הרגלי צפייה
אני בספק עם אשלם הרבה מאוד בשביל ליגת האלופות
רונלדיניו מכוער מספיק בSD
יס באמת צריכים לחשוב איך הם מחדירים את זה
זה לא צבע מול ש"ל
וזה גם לא מקס מול וידאו
זה הרבה יותר עדין
והם באמת צריכים להבין שסביב כל אחד בפורום הזה ישנם בערך 10 שמקשיבים לו
והם במקרה הטוב פסיביים כאן בפורום
ובטח לא מתעסקים עם הורדות
המצאות התכנים בניוז שעתיים אחרי ההקרנה
היעדר יכולת ההקלטה, שלפחות אצלי שינה ממש הרגלי צפייה
אני בספק עם אשלם הרבה מאוד בשביל ליגת האלופות
רונלדיניו מכוער מספיק בSD
יס באמת צריכים לחשוב איך הם מחדירים את זה
זה לא צבע מול ש"ל
וזה גם לא מקס מול וידאו
זה הרבה יותר עדין
והם באמת צריכים להבין שסביב כל אחד בפורום הזה ישנם בערך 10 שמקשיבים לו
והם במקרה הטוב פסיביים כאן בפורום
ובטח לא מתעסקים עם הורדות
העם דורש..... כל מיני דברים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה לא סטטיסטיקה. אילו באמת רציתי לעשות כאן מחקר סטטיסטי אז הייתי צריך להשתמש במשוואה שלDrake.oferlaor כתב:Catskinner,
....
הערה קטנה, מהזווית האישית שלי - אני מוכן בהחלט לשלם כדי לא להתעסק עם הורדות. התעסקות == זמן == כסף.sam22 כתב:עפר,
המצאות התכנים בניוז שעתיים אחרי ההקרנה...
בנוסף, צריך לזכור שגם להורדות יש עלות, זה לא בדיוק משהו שמגיע בחינם.
אין לי שום בעיה לשלם בשביל לקבל סדרה ב-HD בלי שאני אצטרך להוריד אותה. יותר מזה - אני העדפתי לחכות שלושה שבועות לשידור של נמלטים 3 ביס מאשר להוריד אותו יום אחרי שהוא שודר בארה"ב. למה? בגלל הנוחות.
חוסר היכולת להקליט היא אכן בעיה, הפתרון צריך לבוא מצד יס. עד אז - אפשר תמיד להשתמש ב-HTPC
You are never fully dressed without a smile
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

אם אתה מדבר רק על סדרות ולא אכפת לך לחכות
אולי אתה צודק
אם כי אתה צריך לבחור בין הוט ליס
בניוז אתה לא צריך לבחור
כמנוי יס מאוד אהבתי לראות את רומא ויריחו הHD

אם אתה לא מחפש סרטים אז גם כאן יורד יתרון מהניוז
אני מוותר על תרגום (למרות שגם זה קיים) וממש לא רואה טירחה בניוז
הסמיכות לשידור בארה"ב והאיכות מכריעים עבורי
אולי אתה צודק
אם כי אתה צריך לבחור בין הוט ליס
בניוז אתה לא צריך לבחור
כמנוי יס מאוד אהבתי לראות את רומא ויריחו הHD
אם אתה לא מחפש סרטים אז גם כאן יורד יתרון מהניוז
אני מוותר על תרגום (למרות שגם זה קיים) וממש לא רואה טירחה בניוז
הסמיכות לשידור בארה"ב והאיכות מכריעים עבורי
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

כנראה לך אין את הדביל מהעבודה שמגיע על הבוקר ואומר לך שההוא מנמלטים מת
ובאבודים העונה נגמרת בפיצוץ של חללית....
אשריך
וברצינות,
יש בארץ כאלו שמושדרות בסמיכות, אז אחלה
יש כאלו שמשודרות בהפרש ניכר
ובטח אם אתה ביס והן בהוט
ובאבודים העונה נגמרת בפיצוץ של חללית....
אשריך
וברצינות,
יש בארץ כאלו שמושדרות בסמיכות, אז אחלה
יש כאלו שמשודרות בהפרש ניכר
ובטח אם אתה ביס והן בהוט
איזה מזל יש לי שזה בכלל לא מדבר אליguyezra כתב:אם לצטט מישהו:moco כתב:שאלה צדדית לגבי משהו שאף פעם לא התחברתי אליו:
מה נותן לכם הקטע שאתם רואים סדרת טלויזיה או סרט סמוך ליציאתם?...
"הרגשה טובה וחמימה בבטן שאתה הכי מעודכן שיכול להיות..."...
אני רואה את הפרקים האחרונים של הסופרנוס רק עכשיו, לאחר שהDVD הגיע לבלוקבאסטר.
אני נהנה מכל רגע. את העונות הראשונות ראיתי שנים אחרי שיצאו וגם נהניתי.
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אלף, זה נותן לנו אשליה של שליטה על גורלנו. ככה לפחות אנחנו לא תלויים בגחמות של רשות משדרת זו או אחרת שתחליט אם הסדרה תגיע למסכים בארץ השנה או בעשור הבא.moco כתב:שאלה צדדית לגבי משהו שאף פעם לא התחברתי אליו:
מה נותן לכם הקטע שאתם רואים סדרת טלויזיה או סרט סמוך ליציאתם?
אני רואה את זה כחיסרון, עדיף תמיד לשמוע פידבקים מאחרים במקום לבזבז זמן על צפייה במשהו לא משהו....
בית, זה מין סוג של תחביב, עזוב, זה קטע שאי אפשר להסביר כאן.
גימל, אילו הייתי צריך לפעול לפי המשוב מהסביבה הייתי נתקע כל ערב עם איזה משחק כדורגל שמתאים לבטטות שרועות ספה או סדרת טלנובלה למוגבלים שכלית.