הסקין עובד אצלי מעולה ב4:3. (למרות שהוא מיועד ל16:9)erezr כתב:לענבר, היחס תמונה של הטלויזיה שלך זה 4:3? כי הסקין מיועד ל-16:9....
הכול על מדיה פורטל . ריכוז שאלות ותשובות !
גם השלט שלי הוא השלט המקורי של ה PVR 150erezr כתב:לענבר, היחס תמונה של הטלויזיה שלך זה 4:3? כי הסקין מיועד ל-16:9.
לרוברט, זה לא patch, אלא גירסה חדשה יותר של התוכנה. אם היא עובדת לענבר טוב אני ממליץ להתקין אותה, למרות שהשלט והבלאסטר אמורים לעבוד גם בלעדיה. כשמתקינים SVN חדש ההגדרות אמורות להישמר. אני ממליץ לעשות backup בכל מקרה.
קשה לי לעזור לך עם השלט כי לי יש את השלט והבלאסטר המקוריים של ה-PVR150, ולא את אלה שמגיעים עם הקיט של MCE.
לגבי העיוות בתמונה- ניסית את מה שאמרתי? זה עובד בתוכנות אחרות?...
לגביי העיוות כן עשיתי ועובד תודה
אגב לגביי הפאצ לא היתכוונתי לעידכון תוכנה אלה לפלאג אין שקיים לגביי השלט
רוברט
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אין קשר
אני ניסיתי גם ב4:3 וגם ב16:9 אותו דבר
אני ניסיתי גם ב4:3 וגם ב16:9 אותו דבר
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
לרוברט , אנא שאלות בפרטי לא יעזור לך הרבה , המטרה שכולם יראו את התשובות וילמדו .rgb31 כתב:האם כדיי להעביר ערוצים האמצעות הבלאסטר ולמפות את השלט אני צריך להתקין את הפאצ'erezr כתב:ענבר, תנסי להתקין את ה-SVN מפה:
http://forum.team-mediaportal.com/media ... 29044.html
לרוברט- תוודא שהלחצנים בשלט ממופים כמו שצריך. תיכנס להגדרות של MP ותחת REMOTE תבחר בשלט שיש לך. יש שם אפשרות של Mapping. שם את יכול לכוון את המיפוי בצורה ידנית.
לגבי העיוות בתמונה. אתה יכול לנסות ללחוץ על i בשלט או קליק ימני בעכבר בזמן צפייה ולבחור יחס תמונה אחר. אם זה לא עובר אולי תנסה להחליף MPEG2 Decoder דרך ההגדרות של MP. אני משתמש ב-Nvidia Purevideo.
בשביל להעביר ערוצים אתה אמור להשתמש בשלט של המדיה סנטר. כשאתה מעביר ערוץ MP אמורה לשלוח באמצעות הבלאסטר אות לממיר להעביר לערוץ המתאים.
....
אני פשוט רוצה להישתמש במקביל גם במדיה סנטר ושמתי לב שהפאצ מישתלט על הדרייבר ומנטרל את השלט מעבודה עם המדיה סנטר
האם יש לזה פיתרון כלשהוא
ולגביי העיוות בתמונה שוב חוזרים לעיניין השלט שמה שמוזר זה שאני יכול לדפדף עם השלט ביו החלונות למעלה למטה ימינה ושמאלה אך כאשר אני לוחץ על i אין משום תגובה
אגב כאשר מתקינים SVN חדש האם צריך להגדיר מחדש את כל ההגדרות או שהן עדיין נישמרות
בתודה
רוברט...
לעצם העניין אצלך כרגע העניין של YES לא עובד מי יודע מה , בגלל הבעיה של העברית , עובדים על זה ואני מקווה מאוד שבעתיד הקרוב מאוד תהיה תשובה קצת סבלנות .
לעניין ה-SVN
קרא כאן :
זה ממש פשוט .How to install MediaPortal SVN-Snapshots in short:
1) Install MediaPortal 0.2.3.0 RC2, not necessary if already done
2) install .NET Framework Version 2.0
3) Run the Snapshot-Installer. You should create a backup.
4) Run Configure. Sometimes the settings and database versions change from build to build, so you have to reconfigure your TV for example
5) Hopefully enjoy the new version
6) If not, restore your old files and you will have the former version back....
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ
היס אצלי עובד בסדר גמור וגם עם ה SVN כבר היסתדרתי
הבעיה שנותרה לי היא רק עם השלט
חלק מהמקשים שלו עובדים כמו למשל דיפדוף למעלה ולמטה ולצדדים
אבל כפתורי המידע והחזור לא עובדים ולא מצליח להעביר ערוצים ביס
כמו כן כאשר אני צופה בסרט אני לא מצליח להריץ קדימה או אחורה וגם ה PAUSE ו STOP לא מגיבים
בתודה
רוברט
הבעיה שנותרה לי היא רק עם השלט
חלק מהמקשים שלו עובדים כמו למשל דיפדוף למעלה ולמטה ולצדדים
אבל כפתורי המידע והחזור לא עובדים ולא מצליח להעביר ערוצים ביס
כמו כן כאשר אני צופה בסרט אני לא מצליח להריץ קדימה או אחורה וגם ה PAUSE ו STOP לא מגיבים
בתודה
רוברט
השלט שלי דומה לעליון רק עם מקש עגול למדיה סנטר ויש לו את המקשים הציבעוניים כמו בשלט התחתוןerezr כתב:רוברט, איזה מבין השלטים הבאים יש לך?
לי יש את התחתון. אני קיבלתי את הרושם שלך יש את העליון (לפי מה שאמרת שהגדרת).
אם יש לך את התחתון תבחר שלט של Hauppauge בהגדרות....
זהוא שלט שקיבלתי עם כרטיס הלכידה
אגב ניסיתי כבר את בהגדרות את שני המקשים ולא עובד
מה שמוזר זה שחלק מהלחצנים כן מגיבים וחלק לא אולם במדיה סנטר הכל מגיב
המטרה היא לתת מידע חיוני למשתמשים חדשים שמתקינים את התוכנה , וגם היסטוריה לאותם אנשים . חיוני להשאיר את המידע לכלל המשתמשים החדשים והישנים .kalinium כתב:הצעת יעול:
אולי מדי פעם לנקות את השרשור מפוסטים שסתם מנפחים אותו, אחרי שנפתרו הבעיות של השואלים, ולהשאיר רק את המידע....
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ
על מנת לעבוד עם השלט והמדיה סנטר צריך להתקין פלאג אין שמטרתו היא לתאם בין השלט + מידה סנטר + YES בעזרת בלאסטר .rgb31 כתב:האם כאשר מתקינים את התוכנה ובוחרים את סוג השלט הוא צריך לעבוד בכל הפונקציות כולל יס באופן אוטומטי
כמו כן למה נועד הפלאג אין של השלטים שמורידים מהאתר...
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ
איפה אני מוצא את הפלאג אין הזהDarks כתב:על מנת לעבוד עם השלט והמדיה סנטר צריך להתקין פלאג אין שמטרתו היא לתאם בין השלט + מידה סנטר + YES בעזרת בלאסטר .rgb31 כתב:האם כאשר מתקינים את התוכנה ובוחרים את סוג השלט הוא צריך לעבוד בכל הפונקציות כולל יס באופן אוטומטי
כמו כן למה נועד הפלאג אין של השלטים שמורידים מהאתר......
חוץ מיזה האם בצפיה בסרטם כל הכפתורים אמורים לעבוד בשלט כברירת מחדל
או שצריך לבצע פעולה מסויימת
תחנות הרדיו עובדות רק בגירסה הישנה לא בגירסה החדשה.rap4life כתב:אפשר לקבל מדריך בבקשה איך להתקין את התחנות רדיו ? הפניתי את הרדיו לתקייה שהורדתי וכלום....
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ