TCL 85C8L - נפלתי עם אלקטרוניקס פרו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

זה בכלל לא נראה תקין בעיקר בפס משמאל למרכז המסך.
וזה גם לא מתאים למסך מתקדם מסידרה 8 שיראה ככה.

gvid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 349

שליחה

אין מצב שזה תקין ואני הולך איתם עד הסוף. אתמול ראיתי קצת כדורגל וכול המסך מלא פסים עם כול תנועה של המסך. אין שופט בעולם שיראה דבר כזה (בטלוויזית פרימיום) ויגיד שזה תקין. עם הפנל החדש כדורגל לא ניתן לצפייה.
ככה זה נראה והמצלמה גם עושה מעט חסד למסך:
https://drive.google.com/file/d/1Bqu-IU ... sp=sharing

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8265

שליחה

כנראה שהבחור הזה צודק. לביקורות שולחים משהו אחד ואחרי זה משהו אחר....

mrzo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 205

שליחה

לי יש lg עם תלת מימד משנת 2017 לא זוכר את שם הדגם אבל גם לה יש את התופעה שצינת אבל זה גם בצינות בהירות וגם עלרקע ירוק(משחקי כדורגל)וזה ממש מורגש קשה להבחין בזה ממצלמה של טלפון אבל במציאות זה ממש מורגש בזמנו התקשרתי לשרות לקוחות הגיע טכנאי שכל הזמן צחק התקשר לטכנאי בכיר ואמר שהכל תקין ואין מה לעשות

gvid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

חברים יש עדכון משמח. שלחתי להם הבוקר מכתב התראה שני לפני הליך משפטי עם דוגמאות למצב המזעזע של הפנל אחרי "התיקון". חצי שעה אחרי התקשרו אלי ואמרו שמחר יבואו לאסוף את הטלוויזיה וזיכוי מלא!

חוזר לסוני ולא עוזב לעולם :-)

עכשיו ההתלבטות היא אם לחכות לבלאק פריידיי...

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4812

שליחה

תעדכן שזה אכן קורה,כבר היו דברים מעולם

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 879

שליחה

רק הערה קטנה

TCL וסוני מתאחדים
החל מאפריל 2027 הם ייצרו ביחד את כל הליין מסכים של סוני תחת המותג BRAVIA
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4812

שליחה

@Crossover-Shop - אני חושב שיש פה פחות הערות על טיב המוצר ויותר על טיב השירות.
השאלה הגדולה תהיה לגבי מי יתן שירות בארץ

Moto
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 403

שליחה

gvid כתב: חברים יש עדכון משמח. שלחתי להם הבוקר מכתב התראה שני לפני הליך משפטי עם דוגמאות למצב המזעזע של הפנל אחרי "התיקון". חצי שעה אחרי התקשרו אלי ואמרו שמחר יבואו לאסוף את הטלוויזיה וזיכוי מלא!
חוזר לסוני ולא עוזב לעולם תמונה
עכשיו ההתלבטות היא אם לחכות לבלאק פריידיי...
...
מקווה שהפעם תשכיל ותרכוש בחנות מתמחה ...
The following line is true
The previous line is false
רשימת הציוד: LG G5 83|LG G2 77|Anthem MRX 1140|Kef Meta R7, R6, R3|SVS 2000 Pro*2|Nvidia Shield PRO 2019|Synology 920+|AC infinity AIRCOM T8|Morel PMC 600*4

gvid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ChinggisKhan כתב: @Crossover-Shop - אני חושב שיש פה פחות הערות על טיב המוצר ויותר על טיב השירות.
השאלה הגדולה תהיה לגבי מי יתן שירות בארץ
...
בהחלט. הטענות הן כלפי השירות ופחות על המוצר עצמו.
מי שיקנה ויקבל טלוויזה תקינה ולא יזדקק לשירות יהנה ממנה.
לפני שהחליפו פנל איכות התמונה הייתה טובה מאוד, במיוחד כשהתוכן היה איכותי (בסרטוני הדגמה התמונה הייתה ממש WOW). גם נושא ה-upscaling של תוכן פחות איכותי היה ברמה סבירה ומספקת.
הבהירות של המסך מטורפת כך שאפילו ב-DV היה צריך להוריד אותה מעט כי לעיתים השחורים היו מקבלים גוון אפור והקונטרסט היה נפגע. ב-SD לא צריך לעבור ה-30-40% כי זה יותר מידי.
דבר נוסף שיש לו לומר הוא לגבי העמעום המקומי ב-HDR ו-DV. כדי לשמור על שחורים עמוקים מסביב לאובייקטים בהירים ולמנוע את אפקט ההילה, בסצנות חשוכות המסך היה מעמעם את הרקע שמסביב לאובייקים בהירים. זה היה יוצר מעין אפקט של צל כזה מסביב לאובייקטים הבהירים. לדוגמה מסביב לתרגום היה תמיד צל שחור כזה או שכשהיה תרגום של שתי שורות ושורה אחת הייתה ה-BAR השחור היא הייתה בגוון כהה יותר מהשורה שמעליה.
המינוס היחיד שיש לי לומר הוא על נושא עיבוד התנועה. זה עדיין לא שם ברמה של מותגי הפרימיום כמו סוני או LG. למסך היה קשה להתמודד עם תנועה בסצנות חשוכות. הוא היה לעיתים מגמגם והתמונה הייתה קצת נמרחת (soap opera effect). גם בתוכן שהוא מצולם מגורען (שבאופן אישי אני לא מבין מה זה תורם כשמצלמים כך :-)) המסך התקשה להתמודד עם התנועה.

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 879

שליחה

אז אם אתה מרוצה - למה לא לקחת את המסך - פשוט חדש כמו שהיו אמורים לעשות מלכתחילה?
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

Crossover-Shop כתב: אז אם אתה מרוצה - למה לא לקחת את המסך - פשוט חדש כמו שהיו אמורים לעשות מלכתחילה?
...
למה לקנות מסך בידיעה מראש שכאילו קנית אותו בלי אחריות? אחריות ושירות של אלק' פרו כפי שהיה בימי סמסונג, זה כאילו לקנות ללא אחריות. צריך הרבה מזל והמון כוחות והתעסקות לקבל מה שמגיע לך.
אם ירצה אותו מסך, יש יבואן נוסף עם אחריות ושירות של חב' אחרת.

gvid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@Crossover-Shop בשירות נורמלי במקום נורמלי היו צריכים לומר: "אנו מצטערים אדוני שהטלוויזיה שקנית לא תקינה, האם תרצה להחליף או לבטל עסקה?" מכיוון שאנו בישראל, מה שקרה היה ההיפך הגמור, מתעלמים מהלקוח ומהתקלה עד ש...
המחשבה שאם בעתיד אצטרך שוב את השירות גרמה לי ללכת יותר בכיוון של ביטול עסקה ולא החלפה.

הבוקר אספו את הטלוויזיה והטכנאים שלהם שאלו מדוע אני מחזיר כי הטלוויזיה הזו טובה מאוד. סיפרתי להם בקצרה את הסיפור ואת השירות שקיבלתי מאלקטרוניקס פרו. הטכנאי אמר לי ואני מצטט, "עשית בשכל". אם היו לי התלבטויות זה סגר לי את הפינה לגמרי.
חבל שהשירות הוא כזה שעושה עוול למוצר איכותי וחבל שנפלתי בסטטיסטיקה הזו.

תודה לכל מי שעזר וייעץ, גם בפרטי. מעריך את זה מאוד. :claps2:

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1525

שליחה

אף אחד לא יבטל לך עיסקה פה בארץ אתה לא בארה"ב. תודעת השירות פה ב 99 אחוז מהמקומות שואפת ל 0 מוחלט. זו גם הסיבה שכל מה שאתה יכול לא לקנות פה, אל תקנה ותזמין מחול. במזל ניצלת פה תהנה מהספק ובהצחלה במסך הבא שתקנה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”