HBO MAX - השרשור המרוכז
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
החוצפה שיש ליס והוט להציג את השת"פ הזה כאיזו הטבה מדהימה כשבפועל בלי HBO כמות התכנים שלהם ירדה משמעותית אבל המחיר נשאר אותו הדבר.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
ציפית שיפחיתו את המחיר לכלל הלקוחות? זה לא צעד עסקי ולא כולם בחרו בהוט\יס בגלל HBO.14/01/2026 23:42oris74 כתב: החוצפה שיש ליס והוט להציג את השת"פ הזה כאיזו הטבה מדהימה כשבפועל בלי HBO כמות התכנים שלהם ירדה משמעותית אבל המחיר נשאר אותו הדבר....
כרגע הם בלמו תלונות לחצי שנה (יס והוט) וכלקוח אתה מקבל יותר באותו המחיר: את כל התכנים של HBO לעומת קטלוג מצונזר, אז בשלב זה עניין המחיר לא נפתח.
בעוד חצי שנה יגיע המבחן, אם אנשים יתמקחו עם הוט\יס ויעזבו את השירות בגלל המחיר הם ישקלו אם להמשיך לממן את השירות החיצוני בצורה כזו או אחרת או להוריד מחירים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- oferlaor
- מנהל

שימו לב שמדובר בהרבה יותר תכנים שזמינים ב-HBO MAX (ובאיכות גבוהה יותר) מאשר היו בהוט ויס לפני השינוי.
- oris74
- חבר במועדון HT

אתה צודק - זו היתה הכוונה שלי. לדעתי הרבה לקוחות שלהם לא הבינו כמה מהתכנים שזמינים ביס/הוט הם של HBO.15/01/2026 8:08vivi כתב: ציפית שיפחיתו את המחיר לכלל הלקוחות? זה לא צעד עסקי ולא כולם בחרו בהוט\יס בגלל HBO.
כרגע הם בלמו תלונות לחצי שנה (יס והוט) וכלקוח אתה מקבל יותר באותו המחיר: את כל התכנים של HBO לעומת קטלוג מצונזר, אז בשלב זה עניין המחיר לא נפתח.
בעוד חצי שנה יגיע המבחן, אם אנשים יתמקחו עם הוט\יס ויעזבו את השירות בגלל המחיר הם ישקלו אם להמשיך לממן את השירות החיצוני בצורה כזו או אחרת או להוריד מחירים....
- oris74
- חבר במועדון HT

לגמרי - עולם אחר17/01/2026 10:23dudis כתב: נתחיל בזה שסוף סוף איכות התמונה והסאונד זה לא מה שהתרגלנו ביס .... הגיע הזמן...
- oris74
- חבר במועדון HT

חייב לציין שאחרי ההתלהבות הראשונית - עברתי אתמול על התכנים הזמינים ולא ממש התרשמתי.
כן יש שם את כל הסדרות הקלאסיות וכמה סרטים טובים אבל אני לא בטוח שזה מצדיק 70 שקלים בחודש.
מצד שני אני גם משלם על דיסני ופריים ושם המצב ממש חלש אז כנראה שבסוף נעשה שאפל בין השירותים מדי כמה חודשים.
כן יש שם את כל הסדרות הקלאסיות וכמה סרטים טובים אבל אני לא בטוח שזה מצדיק 70 שקלים בחודש.
מצד שני אני גם משלם על דיסני ופריים ושם המצב ממש חלש אז כנראה שבסוף נעשה שאפל בין השירותים מדי כמה חודשים.
- oferlaor
- מנהל

כן, זה כתוב במאמר - יש להם גרסא זולה יותר ב-FHD ב-49 ש"ח (למי שלא מנוי הוט או יס) ויקרה יותר ב-4K HDR/DV+ATMOS ב-69 ש"ח (גם עבור מי שלא מנוי של הוט או יס).
צודק, אני הייתי מנוי ל-HBO, דרך VPN, משך שנתיים וחוסר תכנים חדשים זו בדיוק הסיבה שהתנתקתי.17/01/2026 10:29oris74 כתב: חייב לציין שאחרי ההתלהבות הראשונית - עברתי אתמול על התכנים הזמינים ולא ממש התרשמתי.
מצד שני אני גם משלם על דיסני ופריים ושם המצב ממש חלש אז כנראה שבסוף נעשה שאפל בין השירותים מדי כמה חודשים....
בכללי עברתי לפרדיגמה חדשה בקשר למנויים: לא עושה מנויים לשנה, רק חודשי, ומחליף שרותי סטרימינג רק כאשר מתווספים מספיק תכנים
שימו לב
כל מי שרואה HBO MAX דרך יס
גם אם הוא בוחר במסלול הכי יקר
אז גם אם הוא רוצה לשלם כסף לצפות בחבילת הספורט של HBO MAX
השירות ספורט חסום
זו לא תקלה
יס מעדיפה שאת תכני הספורט האלה יראו דרך יס ביורוספורט וערוצי ספורט 5 שמשדרים את השידורים שיש בספורט של HBO MAX.
השירות ספורט חסום
זו לא תקלה
יס מעדיפה שאת תכני הספורט האלה יראו דרך יס ביורוספורט וערוצי ספורט 5 שמשדרים את השידורים שיש בספורט של HBO MAX.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
לפי פרסומים שראיתי: המנוי שלהם הוא רק על החבילת hd. אפשר להתחבר לחבילת 4k ולקבל מהם זיכוי של 10 שקלים
אבל מופיעה שיש לי את חבילת הפרימיום28/01/2026 16:28ChinggisKhan כתב: לפי פרסומים שראיתי: המנוי שלהם הוא רק על החבילת hd. אפשר להתחבר לחבילת 4k ולקבל מהם זיכוי של 10 שקלים...
אולי נרשמת לחבילת HD אתה רואה HBO דרך הטלויזיה ? בדקת דרך סטרימר ?28/01/2026 15:37lolmit כתב: התחלתי מנוי HBO MAX דרך YES ואני ראיתי שתכנים שכן תומכים ב-4K מתנגנים ב-Full HD .
מישהו יודע במקרה איך מסדרים את זה ?...
- oris74
- חבר במועדון HT

ממש מעצבן שהם חוסמים את הספורט - יש שם ספריית VOD24/01/2026 15:44נבדיקה כתב: שימו לב
השירות ספורט חסום
זו לא תקלה
יס מעדיפה שאת תכני הספורט האלה יראו דרך יס ביורוספורט וערוצי ספורט 5 שמשדרים את השידורים שיש בספורט של HBO MAX....