איך יוצרים קשר עם דואר ישראל לגבי חבילה שנשלחה מאמזון

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 702
נתן תודות: 506 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #41 

HUBER

אם אינני טועה, אתה מאיזור חיפה-קריות.

מדוע שלא תנסה מזלך ותיגש לסניף המשלוחים של הדואר? נמצאים באזור המוסכים בצ'ק פוסט.

ליאור

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73178
שם מלא: ערן
נתן תודות: 643 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #42 

כי אני עובד. שעות הפעילות שלהם הם בשעות העבודה שלי (אפילו פחות) ולאחר לעבודה בגלל חבילה מאמזון נשמע לי לא הגיוני. יש סיבה שאני רוכש עם משלוח עד הבית.

https://doar.israelpost.co.il/content/delivery-centers/

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #43 

היום שוב שיחה עם הנציגה בדואר, מסתבר שאותה אחת שהבטיחה לי שבוע שעבר שתצור קשר עם המרכז ותטפל בזה. "להפתעתה" למרות שהיא שלחה להם הודעה אף אחד לא ענה. מטורף הא? :lol:

לזכותה יאמר שהיא ניסתה להשיג אותם הפעם ישירות בשלוחה שלהם במרכז ההפצה האיזורי. שמעתי את השיחה ברקע ומי שהיא דיברה איתו התלונן שיש להם עומסים ואין מה לעשות היא ציינה בפניו שזו חבילה שכבר שבוע וחצי מעבר למועד המקסימלי ושהיא אצלהם מה 16/10, את התגובה לא שמעתי. חזרה אלי ואמרה שהובטח לה שישתדלו לזרז. נו, אמונה כבר אין כמובן.

פניתי שוב לאמזון. ישר למנהל. נתתי ל AI לנהל את השיחה מולם עם הנחיה שאני לא מעוניין בביטול ההזמנה עקב בזבוז זמן נוסף ועלייה משעותית במחיר (תודות ל claudia5 על הרעיון!). הפנו אותי ל"מנהל", שאל מה ההפרש במחיר, בדקתי ומדובר על כ 444$ אם איאלץ להזמין מחדש. שאל אם לבטל ולזכות 444$, ה AI התעקש בשמי שלא רוצה להמתין שוב אלוהים יודע כמה זמן, הוצע לי כרטיס מתנה לשימוש באמזון בשווי 444$ בלי לבטל את ההזמנה.

קיבלתי. פותר את הבעייה? לא ממש. התעקשתי שידברו עם ההנהלה על החלפת ספק בישראל. מקווה שמישהו שם מקשיב.

נראה מה יקרה.

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 253 פעמים

שליחה #44 

אין לך מה לדבר עם הדואר פה או כל גוף שקשור אליהם פה, גם אם יענו הם יחרטטו אותך.
אמזון מספר1 בשירות. תדבר רק איתם תציק להם כל יום הכל מתועד שם ובסוף אתה גם תקבל את החבילה.
תהנה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #45 

Moshe984 - תקרא את כל הת'רד. מסתמן שלאמזון יש אפס שליטה על מה קורה עם החבילה מהרגע שהוא נופלת לידי הדואר. חוץ מזיכוי לא תקבל מהם שום עזרה.

החבילה עדיין לא יצאה אליי ד"א.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #46 

מישהו מכיר שמפניה ממש טובה? התקשר כרגע שליח להודיע שהוא יגיע עם החבילה במהלך היום.

וזה לקח "רק" 82 ימים מרגע ההזמנה בפועל שמתוכם 26 יום החבילה ישבה בארץ במרכז הפצה באיזור שלי.

mordsxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #47 

עברתי לאחרונה דרך יסורים דומה.
הלקח הוא: ליצור קשר עם אמזון, לדבר עם מנהל. הוא יבטיח החזר ומשלוח חדש. בפועל החזר לא יתקבל,
אבל המשלוח יגיע תוך יום עד יומיים. באמזון יודעים איך ללחוץ על המשלח המקומי לזרז עניינים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #48 

mordsxx - אם עקבת אחרי התגובות פה שלי ושל אחרים, זו לא הייתה החוויה שלי ושל אחרים. אצלי פניתי אליהם אינספור פעמים גם למנהל, כלום לא זז. זיכוי כן עשו אבל לא זו הייתה המטרה שלי.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #49 

אתמול קיבלתי את החבילה שלי....48 ימים....

Yozer
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #50 

תגיד תודה שקיבלת יש מקרים הרבה יותר גרועים

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”