C8k
- ronniebear
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: רון ברוך
כרגע הכי נמוך שמצאתי את ה C8K 75 זה אצל ליאור אלקטריק ב8000.
מישהו יודע בערך כמה מורידים טלויזיות בתקופה של BLACK FRIDAY? אם זה כמה אחוזים בודדים חבל לי לחכות :\
מישהו יודע בערך כמה מורידים טלויזיות בתקופה של BLACK FRIDAY? אם זה כמה אחוזים בודדים חבל לי לחכות :\
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
יש באלקטריק דיל ב7,390 ש"ח 75 אינץ15/10/2025 0:20ronniebear כתב: כרגע הכי נמוך שמצאתי את ה C8K 75 זה אצל ליאור אלקטריק ב8000.
מישהו יודע בערך כמה מורידים טלויזיות בתקופה של BLACK FRIDAY? אם זה כמה אחוזים בודדים חבל לי לחכות :\...
- sharonx
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
איפה ראית ב 10390?14/10/2025 22:58Oranl כתב: מצטרף לשאלה על ה-85.. כרגע היא מתומחרת גבוה - 10,390 הכי זול שראיתי.
השאלה אם יש צפי ל-C9K ואיך זה ישפיע על המחיר (למרות שאישית הייתי מעדיף כבר ללכת עליה)....
- sharonx
-
- חבר שרק התחיל

בכמה ה c8k טובה מהc7k ? יש פרמטרים שהבנתי שאפילו פחות טובה, ראו את הסקירה הזו:
- sharonx
-
- חבר שרק התחיל

תגידו, בכללי, הבהירויות האלה משוגעות. כשאני בחדר חשוך זה לא יסנוור מאוד? ואם מורידים בהירות זה יראה סבבה כמו oled מבחינת צבעים או שהכל יראה דהוי כזה בגלל הבהירות הנמוכה?
על כמה בהירות אתם שמים בטלוויזיות החזקות האלה?
על כמה בהירות אתם שמים בטלוויזיות החזקות האלה?
- Adarmy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- שם מלא: adar meir
שם פה את דעתי האישית.. החוויה שלי היתה אחרת לגמרי מ-LG. יש לי C2 כבר כמעט שנתיים, קניתי בארץ עם הרחבת אחריות ל-6 שנים, ולא נתקלתי בשום תקלה. התמונה מעולה, במיוחד ב-HDR, והשירות היה מהיר ומקצועי.(יצא לי פעם אחת לקרוא לטכנאי לעדכון גרסה)
ברור שכל חברה יכולה ליפול פה ושם, אבל נראה של-LG יש יתרון ברור באיכות הפאנל ובתמיכה ב-OLED. בעיניי מי שמחפש איכות תמונה אמיתית..שווה לשקול דווקא כן להישאר איתם.
ברור שכל חברה יכולה ליפול פה ושם, אבל נראה של-LG יש יתרון ברור באיכות הפאנל ובתמיכה ב-OLED. בעיניי מי שמחפש איכות תמונה אמיתית..שווה לשקול דווקא כן להישאר איתם.
- sharonx
-
- חבר שרק התחיל

באלמ ראשלצ עשו לי 9700 על tcl c8k 85
- יהלי ב
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
אני רכשתי 65C79K ב 3200 שח כפתרון זמני במקום ה C8K כי אני רוצה להמתין ש TCL יציעו RGB-LED עם DV2, ויש לציין שאני דיי מרוצה ממנה. היא ממש באותה רמה כמו הסוני Bravia 7 בהשוואה שעשיתי בחנות עם מגוון תכנים. יותר מזה, היא הרבה יותר נקיה מתופעת DSE מאשר סוני.
- corola98
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
איפה רכשת?
- YoavX444
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
למה נכוות מlg oled? אם יורשה לי לשאול
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
07/11/2025 12:39יהלי ב כתב: אני רכשתי 65C79K היא ממש באותה רמה כמו הסוני Bravia 7 בהשוואה שעשיתי בחנות עם מגוון תכנים.
יותר מזה, היא הרבה יותר נקיה מתופעת DSE מאשר סוני....
מפתיע מאוד מה שאתה אומר !
תודה על ההארה
אשמח לדעת מה דעתך בנושא עיבוד התנועה (בסרטי פעולה , שידורי ספורט , וקטעים מהירים )
סוני יחסית ל TCL
תודה מראש
- tamirl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
מה דעתכם על זה? טוענים כאן ש - C7K עדיפה על C8K:
- יהלי ב
-
- חבר ותיק

יש לי את ה C7K ואני דיי מסופק ממנה אבל כאשר בדקתי מול ה C8K שמתי לב רק להבדל אחד וזה בהגדרות החלקת תמונה עי BFI (הוספת פריימים חשוכים). אם מפעילים את האפציה LED CLARITY ב C8K אין כמעט ירידה בעוצמת ההארה או אפקט הבהוב, אבל ב C7K יש ירידה משמעותית בהארה ויש מעט אפקט הבהוב בחלק מהסצנות....
זה לא כזה קריטי למי שלא משתמש באופציה הזאת להחלקת תכנים ישנים בעיקר. אגב בסוני Bravia 7 יש את אותה תופעה של ירידה באור בגלל זה. ה C8K עושה את זה ללא כל תופעת לוואי.
אני אסתפק ב C7K לפחות לשנתיים הקרובות עד ש TCK יציעו RGB MINI LED עם תמיכה ב DV2
- osherg
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
ואם כבר השוואות , איזו טובה יותר הc855 או c7k ?10/11/2025 12:22יהלי ב כתב: יש לי את ה C7K ואני דיי מסופק ממנה אבל כאשר בדקתי מול ה C8K שמתי לב רק להבדל אחד וזה בהגדרות החלקת תמונה עי BFI (הוספת פריימים חשוכים). אם מפעילים את האפציה LED CLARITY ב C8K אין כמעט ירידה בעוצמת ההארה או אפקט הבהוב, אבל ב C7K יש ירידה משמעותית בהארה ויש מעט אפקט הבהוב בחלק מהסצנות.
זה לא כזה קריטי למי שלא משתמש באופציה הזאת להחלקת תכנים ישנים בעיקר. אגב בסוני Bravia 7 יש את אותה תופעה של ירידה באור בגלל זה. ה C8K עושה את זה ללא כל תופעת לוואי.
אני אסתפק ב C7K לפחות לשנתיים הקרובות עד ש TCK יציעו RGB MINI LED עם תמיכה ב DV2...
- יהלי ב
-
- חבר ותיק

לא השוותי ישירות אבל יצא לי לראות החלקת תמונה ב 855 והיא לא טובה כמו ב C7K