מחליפים הכל ל- UniFi
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
ה-U7 Pro Wall אחלה, אבל באותו מחיר אתה יכול לקבל את ה-XG, עם כניסת 10Gbps, גם אם לא תנצל את זה עד שתוסיף switch מתאים.
המכס הוא אכן 18%, אבל צריך להוסיף על זה עמלת ״מחשב״ ושאר שקרים. שים לב שאומנם מגבלת ה-$75 היא לפי מחיר המוצר, אבל המכס הנגבה מחושב לפי המחיר הכולל, עם המשלוח וכו׳.
המכס הוא אכן 18%, אבל צריך להוסיף על זה עמלת ״מחשב״ ושאר שקרים. שים לב שאומנם מגבלת ה-$75 היא לפי מחיר המוצר, אבל המכס הנגבה מחושב לפי המחיר הכולל, עם המשלוח וכו׳.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
אז אין בעיה שאעבור את התקרה של 500$? משום מה הייתי בטוח שהמיסים יקפצו ל-30%+ במקרה כזה.
עוד מידע שמצאתי ברשת, מסתבר שה-U7 Pro כבר לא משווק עם מאוורר כבר כמה חודשים.
עוד מידע שמצאתי ברשת, מסתבר שה-U7 Pro כבר לא משווק עם מאוורר כבר כמה חודשים.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
גם אם המיסים יקפצו זה רק עבור החלק היחסי מעבר לתקרה. לפחות לפי פעם אחת שהזמנתי משהו מאיביי שהתקרב לאלף דולר.22/09/2025 12:19Jabberwock כתב: אז אין בעיה שאעבור את התקרה של 500$? משום מה הייתי בטוח שהמיסים יקפצו ל-30%+ במקרה כזה.
עוד מידע שמצאתי ברשת, מסתבר שה-U7 Pro כבר לא משווק עם מאוורר כבר כמה חודשים....
מיסים יש 18% מע"מ אבל יש עמלות נוספות שיכולות להיות לא מבוטלות בסכומים כאלו:
אתה יכול לראות רשימה https://www.fedex.com/he-il/shipping/import-fees.html
מה אתה תאלץ לשלם זה די אקראי כיוון שתלוי ככמה רשויות המכס יתעמקו במשלוח
אבל אגרת מחשב, ביטחון ואחרות כנראה תאלץ לשם.
אם ירצו גם אישור של משרד התקשורת.. עוד עמלה.
אם עובד עם DHL או חברת משלום אחרת.. גם הם יקחו כסף נוסף עבור טיפול במשלוח ועבודה מול רשויות המס.
בקיצור... תראה קודם אם להזמין דרך הנציג בארץ או מלאי ישראלי לא משתלם יותר.
אתה יכול לראות רשימה https://www.fedex.com/he-il/shipping/import-fees.html
מה אתה תאלץ לשלם זה די אקראי כיוון שתלוי ככמה רשויות המכס יתעמקו במשלוח
אבל אגרת מחשב, ביטחון ואחרות כנראה תאלץ לשם.
אם ירצו גם אישור של משרד התקשורת.. עוד עמלה.
אם עובד עם DHL או חברת משלום אחרת.. גם הם יקחו כסף נוסף עבור טיפול במשלוח ועבודה מול רשויות המס.
בקיצור... תראה קודם אם להזמין דרך הנציג בארץ או מלאי ישראלי לא משתלם יותר.
אני הייתי ממליץ להפריד מוצרים משדרים ממוצרים לא משדרים.
למרות שלא אמור להתקע במכס הייתי מעדיף לתת לראוטר לעבור חלק ואת ה AP להעביר בנפרד למקרה שלא תצליח לאשר
מכיוון שזה מוזמן מספק אירופאי ויש CE לא אמור להיות בעיה לאשר במכס - אבל זה עדיין המכס
למרות שלא אמור להתקע במכס הייתי מעדיף לתת לראוטר לעבור חלק ואת ה AP להעביר בנפרד למקרה שלא תצליח לאשר
מכיוון שזה מוזמן מספק אירופאי ויש CE לא אמור להיות בעיה לאשר במכס - אבל זה עדיין המכס
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

אני מחכה שה-Ubiquiti M.2 SSD Tray יכנס למלאי.
https://www.getic.com/product/ubiquiti-m-2-ssd-tray
https://www.getic.com/product/ubiquiti-m-2-ssd-tray
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- dr0r
-
- חבר ותיק

יכול להיות שתצטרך לחכות הרבה, זה כל הזמן לא במלאי. הרבה מדפיסים את זה במקום לקנות (צריך להשתמש בפלסטיק יותר עמיד מ-PLA, כי זה מתחמם).22/09/2025 15:16Jabberwock כתב: אני מחכה שה-Ubiquiti M.2 SSD Tray יכנס למלאי.
https://www.getic.com/product/ubiquiti-m-2-ssd-tray...
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מנצל"ש כי אני רואה שאתה מבין לא מעט ביוביקוויטי.23/09/2025 11:40dr0r כתב: יכול להיות שתצטרך לחכות הרבה, זה כל הזמן לא במלאי. הרבה מדפיסים את זה במקום לקנות (צריך להשתמש בפלסטיק יותר עמיד מ-PLA, כי זה מתחמם)....
אני רוצה לשים מצלמת וויפי על החניה שלי ב1-.. אני רוצה לקנות מצלמת וויפי נגיד instant G6.
מקור מתח קבוע יש לי, אבל מה שאני רוצה זה לראות את המצלמה יחד עם שאר המצלמות שלי בiprotect
בחניון יש וויפי שאני יכול להתחבר אליו אבל לא יכול לשחק לו בהגדרות על מנת לפתוח פורטים.
מה שחשבתי זה לקחת טלפון אנדרואיד ישן איתו להתחבר לאינטרנט הציבורי, על הטלפון להתקין את אפליקציית Wifi man ולהשתמש באופציית הTELEPORT שייש שם.
בטלפון אפתח נקודת הוטספוט ואחבר את המצלמה לWIFI של הטלפון.
מקווה שהסברתי את עצמי מספיק ברור.
מה דעתך המעקף הזה יעבוד?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- dr0r
-
- חבר ותיק

אתה צריך להקים VPN בין החניה שלך לבית. Teleport על טלפון זו לא האופציה שהייתי בוחר בשביל זה, כי זה לא מתאים למשהו קבוע, ומצד שני, ה-gateways של ubiquiti לא תומכים ב-WAN דרך wifi.24/09/2025 14:15firebird כתב: מנצל"ש כי אני רואה שאתה מבין לא מעט ביוביקוויטי.
אני רוצה לשים מצלמת וויפי על החניה שלי ב1-.. אני רוצה לקנות מצלמת וויפי נגיד instant G6.
מקור מתח קבוע יש לי, אבל מה שאני רוצה זה לראות את המצלמה יחד עם שאר המצלמות שלי בiprotect
בחניון יש וויפי שאני יכול להתחבר אליו אבל לא יכול לשחק לו בהגדרות על מנת לפתוח פורטים.
מה שחשבתי זה לקחת טלפון אנדרואיד ישן איתו להתחבר לאינטרנט הציבורי, על הטלפון להתקין את אפליקציית Wifi man ולהשתמש באופציית הTELEPORT שייש שם.
בטלפון אפתח נקודת הוטספוט ואחבר את המצלמה לWIFI של הטלפון.
מקווה שהסברתי את עצמי מספיק ברור.
מה דעתך המעקף הזה יעבוד?...
אתה יכול לקנות ראוטר קטנצ׳יק של GL-iNet כמו זה או זה למשל, להגדיר בו WireGuard לתוך הרשת שלך, ולחבר אליו את המצלמה (עדיף ב-ethernet). ברגע שהמצלמה נגישה מהרשת שלך, להבנתי תוכל לצרף אותה ל-Protect. רק שים לב שאתה שם חוקי firewall על החיבור הזה, כי כל מי שנמצא בחניון יכול להגיע לשם (זה נכון לכל חיבור רשת מחוץ לבית).
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

יש לי מדפסת תלת מימד אבל המקורי משמש גם כצלע קירור.23/09/2025 11:40dr0r כתב: יכול להיות שתצטרך לחכות הרבה, זה כל הזמן לא במלאי. הרבה מדפיסים את זה במקום לקנות (צריך להשתמש בפלסטיק יותר עמיד מ-PLA, כי זה מתחמם)....
ענו לי מ-Getic, הם טוענים שיחזור למלאי ב-21 לדצמבר 2025. זה הרבה זמן.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אתה מתכוון לזה שמישהו יגיע לכבל רשת ינתק מהמצלמה ויחבר אליו מחשב נגיד?25/09/2025 18:57dr0r כתב: רק שים לב שאתה שם חוקי firewall על החיבור הזה, כי כל מי שנמצא בחניון יכול להגיע לשם (זה נכון לכל חיבור רשת מחוץ לבית)....
ושאלת המשך אם כבר המלצת לחבר את המצלמה בכבל רשת אז כבר עדיף לי לקנות מצלמת POE של יוביקוויטי ולהריץ רק כבל אחד למצלמה.
יש לך המלצה על POE INJECTOR?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- dr0r
-
- חבר ותיק

זה מה שחשבתי, תשקול להזמין בנפרד, לכשיחזור.26/09/2025 15:28Jabberwock כתב: יש לי מדפסת תלת מימד אבל המקורי משמש גם כצלע קירור.
ענו לי מ-Getic, הם טוענים שיחזור למלאי ב-21 לדצמבר 2025. זה הרבה זמן....
כן, בדיוק.26/09/2025 16:48firebird כתב: אתה מתכוון לזה שמישהו יגיע לכבל רשת ינתק מהמצלמה ויחבר אליו מחשב נגיד?...
PoE injector זה לא דבר יקר. ה-injector של Unifi למתח נמוך (עד 15W) עולה $8 בארה״ב, או $10 ב-Getic.26/09/2025 16:48firebird כתב: ושאלת המשך אם כבר המלצת לחבר את המצלמה בכבל רשת אז כבר עדיף לי לקנות מצלמת POE של יוביקוויטי ולהריץ רק כבל אחד למצלמה.
יש לך המלצה על POE INJECTOR?...
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

מה לגבי ייבוא של מגש ה-SSD? זה ממש מעצבן.
רכישה באתר של Ubiquiti לכתובת בארה"ב עולה $37. ואם אני משתמש בשירות משלוחים מחו"ל Red Box תוסיפו לזה עלות משלוח לארץ של 13.5$.
יוצא סך הכול 50.5$. ויש אפשרות שייאבדו את החבילה שלי בדואר...
מה עושים?
אם אני מזמין מהארץ מזיגזג כולל משלוח יוצא ₪215.
מה אתם הייתם עושים...?
רכישה באתר של Ubiquiti לכתובת בארה"ב עולה $37. ואם אני משתמש בשירות משלוחים מחו"ל Red Box תוסיפו לזה עלות משלוח לארץ של 13.5$.
מה עושים?
מה אתם הייתם עושים...?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46320
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
הוחלף.19/09/2025 20:17dr0r כתב: במקרה הזה העלות של ה-Flex זהה ל-Lite, ומקבלים פורטים של 2.5Gbps PoE++ במקום 1Gbps PoE+. החיסרון הוא שבמקום עוד 8 פורטים 1Gbps יש ל-Flex פורט 10Gbps RJ45 ופורט SFP+, אבל אם צריך תמיד אפשר להוסיף עוד Flex mini בגרושים....
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

טוב, ניסיתי להזמין 2 יחידות של המגש SSD מהאתר הרשמי של Ubiquiti לכתובת Red Box בארה"ב וזה נותן לי שגיאה שהכרטיס שלי נחסם.
בינתיים הדפסתי מגש מפלסטיק מקווה שהוא יתאים ולא יהיו בעיות, אבל חסר לי צלע קירור... וגם אני צריך לראות איך להלביש לו בורג מבלי שיפול בפנים המכשיר ויגרום לקצר
בינתיים הדפסתי מגש מפלסטיק מקווה שהוא יתאים ולא יהיו בעיות, אבל חסר לי צלע קירור... וגם אני צריך לראות איך להלביש לו בורג מבלי שיפול בפנים המכשיר ויגרום לקצר
- dr0r
-
- חבר ותיק

$50 זה כנראה יותר ממה שתשלם למשלוח ישיר מ-getic, לכשזה יהיה להם במלאי.27/09/2025 20:20Jabberwock כתב: מה לגבי ייבוא של מגש ה-SSD? זה ממש מעצבן.
רכישה באתר של Ubiquiti לכתובת בארה"ב עולה $37.
image.png
ואם אני משתמש בשירות משלוחים מחו"ל Red Box תוסיפו לזה עלות משלוח לארץ של 13.5$.
מה עושים?
מה אתם הייתם עושים...?...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46320
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
את ממיר הפייבר פירקתי וחיברתי את ה- GBIC ישירות ל- UDR7.
כרגע אין לי ספק כוח שמתאים ל- UniFi Flex 2.5G, אז בינתיים מחובר רק ה-UDR7 וכל הקליינטים אליו. הקליטה של ה- Wi-Fi מצוינת, אפילו בחדרים המרוחקים בבית וזה גורם לי לחשוב שאולי אני יכול לוותר על אחד מיחידות ה- U7 Pro.
הממשק של UniFi מרשים מאוד מבחינת כמות המידע שהוא מספק, עם Dashboards נוחים והמון אפשרויות לניטור מה שקורה ברשת הביתית.
גם העיצוב של ה-UDR7 בולט לטובה, אלגנטי, לא אגרסיבי ומתאים לשים אותו במרכז הבית בלי הצורך להחביא כמו שקורה עם לא מעט נתבים אחרים.
ממתין לספק הכח לפני שאני אחבר את שאר הציוד.
למטה ה- Layout. אני לא מצפה שתראו יותר מידי, אלא רק זה שחוברו 28 קליינטים ל- UDR7.
כרגע אין לי ספק כוח שמתאים ל- UniFi Flex 2.5G, אז בינתיים מחובר רק ה-UDR7 וכל הקליינטים אליו. הקליטה של ה- Wi-Fi מצוינת, אפילו בחדרים המרוחקים בבית וזה גורם לי לחשוב שאולי אני יכול לוותר על אחד מיחידות ה- U7 Pro.
הממשק של UniFi מרשים מאוד מבחינת כמות המידע שהוא מספק, עם Dashboards נוחים והמון אפשרויות לניטור מה שקורה ברשת הביתית.
גם העיצוב של ה-UDR7 בולט לטובה, אלגנטי, לא אגרסיבי ומתאים לשים אותו במרכז הבית בלי הצורך להחביא כמו שקורה עם לא מעט נתבים אחרים.
ממתין לספק הכח לפני שאני אחבר את שאר הציוד.
למטה ה- Layout. אני לא מצפה שתראו יותר מידי, אלא רק זה שחוברו 28 קליינטים ל- UDR7.